Puur Licht

Guan Yin Meditatie en Healing Bijeenkomst

 

NIEUWE DATA VOOR 2017 WORDEN LATER BEKENDGEMAAKT !
1970495_486002784862398_89830170_n

Voel je een diepe verbinding met Guan Yin of zou je die graag willen ontwikkelen? Ben je op zoek naar verlichting op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau? Zou je graag diepe ontspanning ervaren en je energieniveau verhogen? Kom dan naar één van de bijeenkomsten.

Er zal aandacht zijn voor onderricht, boodschappen van Guan Yin en de 87 Boeddha’s van de Mantra van Grote Compassie, het chanten van verschillende mantra’s, het aanleren van de Da Bei Zhou en het ontvangen van zegeningen voor eenieder die dat wenst.

Guan Yin is een verkorte naam van Guan Shi Yin, wat betekent: “zij die de schreeuw en het lijden van de wereld kan horen.” Zij is bekend als de Bodhisattva van de Compassie en Genade.
Ze heeft vele geloften afgelegd om het lijden van de wereld te stoppen en een ieder die haar naam roept zal zij helpen. Er zijn vele bijzondere en hartverwarmende verhalen bekend over de hulp die velen van Guan Yin hebben mogen ontvangen.
Guan Yin heeft de Mantra van Grote Compassie, de Da Bei Zhou, geleerd van haar spirituele vader, Qian Guang Jing Wang. Deze mantra bestaat uit 87 regels en iedere regel is een naam van een boeddha.
In het boeddhisme staat de Da Bei Zhou bekend als de mantra die 84.000 ziekten kan helen, wat symbool staat voor alle ziekten. Het chanten van deze mantra is bijzonder krachtig, omdat tijdens het chanten de boeddha’s hun licht en zegeningen geven en hun unieke gaven inzetten om te helpen. Blokkades in onder meer de gezondheid, relaties, financiën, intelligentie en spirituele kanalen kunnen worden opgelost.
Guan Yin heeft een gelofte afgelegd om de Da Bei Zhou te verspreiden in al haar levens en dat heeft het hart van Qian Guang Jing Wang zo geraakt, dat hij haar 1000 spirituele handen en 1000 spirituele ogen heeft overgedragen. Iedere hand draagt een spiritueel instrument om blokkades te verwijderen.

Ik voel mij zeer vereerd dat ik een diepe verbinding met Guan Yin heb mogen ontwikkelen en dat ik de eer heb gehad om ook de transmissie van de “1000 Handen en 1000 Ogen” te mogen ontvangen. Het is mogelijk om aanvullend tijdens de bijeenkomsten Crown Chakra Blessings of healing van de “1000 Handen en 1000 Ogen” te ontvangen.

Open je hart voor het ontvangen van de liefde en compassie van Guan Yin en de Boeddha’s.
Ervaar de kracht van het chanten van de Da Bei Zhou en andere mantra’s.
Open je ziel en je spirituele kanalen verder.
Versterk je energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit.
Breng meer licht in je leven en op Moeder Aarde in deze uitdagende tijd.
Laat Guan Yin en de 87 Boeddha’s je inspireren en je helpen!
Leer de Da Bei Zhou om zelf een opvolger in de lijn van Guan Yin te kunnen worden.

In 2017 zullen er weer groepsbijeenkomsten zijn, maar de data hiervan zijn nog niet bekend. Je kunt echter ook in een persoonlijke sessie deze kracht ervaren. Neem hiervoor contact met mij op.

In liefde en licht,
Barbara

 13418851_10209519538406529_2187299888759080108_n