Puur Licht

ME/CVS/LYME en Soulfulness.

Er zijn momenteel vele mensen die kampen met klachten als ME, CVS, LYME. De reguliere geneeskunde worstelt met de diagnose en erkenning van de ernst van de klachten en heeft momenteel nog niet een behandeling waar veel mensen baat bij hebben. Velen krijgen te horen dat ze er maar mee moeten leren leven….
Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat leven met ME zwaar is en ermee leren leven niet makkelijk is. Het onbegrip is ook niet makkelijk en velen zijn aangewezen op zichzelf. Herkenbaar?

Als je echter niets doet, wordt de kans dat het erger en erger wordt helaas steeds groter, maar hoe je dan verandering kunt brengen in die situatie is voor velen moeilijk om te beantwoorden.
Persoonlijk geloof ik er niet in dat er op korte termijn een medicijn wordt gevonden wat iedereen zal helpen en daarom heb ik me jaren verdiept in vele andere mogelijkheden. Mogelijkheden die er nu al zijn! Want zeg nu zelf, uitzichtloos wachten is om gek van te worden, toch?

Wat als je nu al aan de slag kunt en je levenskwaliteit in eigen hand kunt nemen?
Wat als je niet afhankelijk hoeft te zijn van een medicijn, wat al dan niet op lange termijn uitgevonden wordt?
Wat als je zelf thuis, in bed of op de bank, iets kunt doen zonder steeds te hoeven reizen en je lichaam verder uit te putten.
Wat als je voor jezelf een nuttige dagbesteding kunt hebben, wat hoop en voldoening geeft.

Zou dat niet heerlijk zijn? Ik heb er jaren naar verlangd…
En… heb uiteindelijk juist dat gevonden: handvatten om mijn levenskwaliteit steeds verder te vergroten vanuit mijn eigen huis.

Op mijn blog kun je lezen hoe erg mijn situatie was, hoe ik gevangen zat in een lichaam in bed, en hoeveel ik heb geprobeerd om verandering te brengen in mijn situatie. Uiteindelijk heb ik via Tao Healing en Soulfulness van dr. en Master Sha een uitweg gevonden. Geen makkelijke weg en het kost tijd, maar wel een weg die ergens toe heeft geleid!

Mijn ervaring met Tao Healing en Soulfulness en hoe ik uit mijn jarenlange strijd ben gekomen, deel ik nu graag met deze patiëntengroep en hun dierbaren om hen hoop en een betere kwaliteit van leven te geven. Ook voor dierbaren is het zwaar en ook zij kunnen baat hebben bij deze technieken zodat zij hun zieke partner, zoon, dochter, vriend(in) beter terzijde kunnen staan.
Mocht je meer willen weten, lees dan mijn blogs en website of voel je vrij om contact op te nemen.

Ik ben jarenlang getraind en gecertificeerd door Master Sha zelf en heb op deze wijze diepgaande kennis verkregen. Maar ik heb ook persoonlijke ervaring hoe het is om het toe te passen als je ziek bent en welke technieken beter werken bij deze aandoening dan andere technieken.

Ik kan je helpen via onderricht en oefeningen om:

 • je basis/gronding te versterken
 • je energiecentra te versterken
 • je chakra’s te openen en de energie te laten stromen
 • je immuunsysteem te versterken en het ontgiftingsproces in goede banen te leiden
 • de organen/systemen/lichamelijke processen te helpen terug in balans te komen
 • je emoties te balanceren
 • je gedachtepatronen en overtuigingen te veranderen, waardoor je met je geestkracht je herstelproces kunt ondersteunen
 • je meer in lijn te brengen met je ziel.
 • antwoorden op vragen geven door middel van readings of via mijn eigen ervaring
 • oefeningen, support, herkenning en nog veel meer….
 • en daarnaast, niet het minst belangrijke :),  jouw proces via spirituele healing op een dieper niveau ondersteunen door de karmische belasting te helpen verlichten.

Master Sha’s technieken en de healing transmissies die ik heb mogen ontvangen, zijn bij uitstek geschikt en gericht op het verlichten van de karmische belasting en juist dat maakt het zo bijzonder effectief.
Ik heb gemerkt dat behandelingen in het reguliere circuit of medicijnen die voorheen geen of onvoldoende effect hadden, daarna soms wel de gewenste resultaten boden. Deze technieken zijn dus geen exclusieve methode maar juist aanvullend bedoeld naast andere methoden.

Als ik via deze technieken verbetering kon krijgen in een op dat moment uitzichtloze situatie, dan is er hoop voor velen. En omdat ik zelf bijna de helft van mijn leven geworsteld heb, weet ik uit ervaring hoe het is en hoe hiermee om te gaan. Die ervaring kan een pré zijn, aangezien velen te maken hebben met veel onbegrip in hun omgeving.

Ik deel meer details over dit onderwerp in 4 postings op mijn blogs: (klik op de link)

Deel 1:  KAN JE BETER WORDEN? / IS IT POSSIBLE TO FEEL BETTER?

Deel 2: LEVEN MET ME-CVS /  A LIFE WITH ME-CFS

Deel 3: NOOIT ALLEEN / NEVER ALONE

Deel 4: Blokkades in de energiehuishouding van het lichaam / Blockages in the energy metabolism of the human body. 

In andere postings op mijn blog lees je meer algemene informatie over de verschillende technieken.

Deze technieken zijn effectief, maar bieden geen snelle oplossing zoals een pijnstiller kan doen, waarbij je binnen een uur resultaat ziet.
Wat het wel geeft: antwoorden en technieken waar je zelf mee aan de slag kunt, waardoor je je eigen leven weer in eigen hand kunt nemen en stap voor stap kunt opbouwen. Geen symptoom bestrijding, maar de focus gericht op het aanpakken van het probleem bij de wortels.

Spreekt het jou aan? Neem dan contact met me op en dan deel ik mijn kennis en ervaring graag om jou te helpen!

In liefde en licht,
Barbara

IMG_2784bTOM