Puur Licht

Soul Healing Groep Zandvoort

_MG_8984b

 

 

Ervaar de kracht van de ziel

en

leer hoe je deze kracht kunt inzetten om ieder aspect van je leven te transformeren. 

In de afgelopen jaren heb ik niet alleen mijn eigen gezondheid en vele aspecten van mijn leven op deze wijze verbeterd, maar ik heb ook vele mensen gezien en gesproken, die net zulke prachtige resultaten hebben behaald door het toepassen van de eenvoudige, doch zeer doeltreffende technieken en diepgaande oude wijsheden die door Dr. en Master Zhi Gang Sha worden onderwezen.

Inmiddels ben ik gecertificeerd en bevoegd om deze technieken ook zelf te onderwijzen en mijn grootste wens is dat velen hiervan kennis kunnen nemen.

Daarom ben ik heel blij om vanaf 11 juni 2015 te starten met een Soul Healing Groep.
In de Soul Healing Groep zal ik mijn ervaring, kennis en de vele praktische technieken die ik geleerd hebben delen met iedereen die wenst deel te nemen.
Leer tijdens de bijeenkomst onder meer:

  • wat Soul Healing is
  • waarom het zo effectief en krachtig is
  • hoe je het kunt gebruiken voor het helen en transformeren van ieder aspect van je leven, waaronder je gezondheid, relaties, financiën en werk.

Tijdens de bijeenkomst zal er aandacht zijn voor de vele praktische technieken waarmee je licht en healing brengt naar die gebieden die dat nodig hebben.
Dit kan zijn via een geleide meditatie, dit kan zijn via lichamelijke beweging, dit kan zijn via het chanten van specifieke klanken of mantra’s die healing bevorderen.
We zullen deze samen in de groep doen, zodat je de kracht ervan kunt ervaren en de wijze waarop deze gedaan worden kunt leren zodat je de oefeningen ook thuis kunt doen.
De oefeningen alleen doen is heel krachtig, maar in een groep wordt de kracht nog verder versterkt.
Daarnaast zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen en voor uitwisseling van ervaringen.

Voor hen die dat wensen is er ook de mogelijkheid van het ontvangen van een healing.

Waar vind dit plaats?
 Zandvoort

Locatie:  Zandvoort
Wanneer: na de zomervakantie (houdt de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief)
Kosten: 10,-
Aanmelding: contactformulier 

Vanwege deze prachtige locatie, is het een hele mooie gelegenheid om healing, ontspanning, meditatie, de zee, de zilte lucht, het strand en een kopje koffie/thee in de zon te combineren.
Wil je graag eens ervaren wat Soul Healing voor jou kan doen, wens je gelukkiger en gezonder te zijn in je leven, kom dan langs en doe mee. Ervaren is de beste manier om te er achter te komen wat Soul Healing zou kunnen doen voor jou.

Heel de ziel eerst, dan zal heling van geest en lichaam volgen! ~Dr. en Master Zhi Gang Sha

soulhealing miraclesAanmelding: contactformulier
Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!

Graag tot ziens!

In liefde en licht, Barbara