PUUR LICHT

30-dagen Tao Transformatie Programma

Graag wil ik je wijzen op een Unieke Kans. 
Een diepgaand transformerend programma van 30 dagen, dat regelmatig herhaald wordt en wordt aangeboden door mijn leraar dr. en master Zhi Gang Sha.

Waarom wil ik het daarover hebben? Omdat vele mensen en dieren momenteel door moeilijke tijden gaan.
Mensen en dieren hebben hulp nodig. Velen willen graag hulp hebben, maar er is niet voor iedereen medische hulp voorhanden. 

Ik weet hoe het voelt als er geen medische hulp is en hoe uitzichtloos en hopeloos dat voelt.😕
Ik ben nog steeds elke dag dankbaar dat ik een andere vorm van hulp heb gevonden, die mij krachtige oplossingen biedt.  

En die ervaring geef ik al vele jaren door aan anderen. Ik help met hart en ziel waar ik kan, maar er zijn de laatste tijd steeds vaker verzoeken waar ik helaas geen hulp bij kan bieden. Er is een hogere lichtkracht nodig dan ik kan doorgeven.
Dit Programma kan daar wel een oplossing voor bieden. En daarom deel ik graag meer informatie hierover, zodat hopelijk meer mensen de hulp kunnen krijgen die ze zoeken. Want ik hoor geregeld hartverscheurende verhalen en ik wens die mensen toe dat ook zij verlichting krijgen.

Ernstige of Chronische aandoeningen

Ik weet dat de investering voor sommige mensen veel vraagt, maar ik kan je uit eigen ervaring zeggen dat het het meer dan waard is! 
Waarom? Dat zal ik proberen uit te leggen.

Vele mensen hebben momenteel te maken met ernstige of chronische gezondheidsklachten. Voor sommige aandoeningen is er medische behandeling of verlichting mogelijk. Voor aandoeningen als de mijne is er helaas geen medische behandeling voorhanden.
Toch is er een andere benadering mogelijk.

Zoals velen van jullie weten werd ik ongeveer 13 jaar geleden door mijn arts opgegeven. Hij had geen idee meer hoe hij mij kon ondersteunen en gaf mij nog slechts een paar maanden te leven.
Toch type ik vandaag, bijna 13 jaar later, deze email aan jullie. 💗🙏🏻
De enige reden daarvoor is dat ik de hulp heb gekregen van dr. en master Sha. De vorm van hulp die nu in dit Programma wordt aangeboden! Snap je mijn blijheid en enthousiasme? 😀

Ziekte is niet alleen iets fysieks. De fysieke manifestatie is het laatste stadium.
Ziekte ontstaat in het trillingsveld als negatieve informatie. 
Deze negatieve informatie wordt meegedragen in de ziel/het trillingsveld en gaat via het hart en de gedachten over op de energie en de materie in ons lichaam, Wanneer deze negatieve informatie zich gaat manifesteren in het lichaam, ontstaat ziekte. De medische wereld richt zich op herstel van het lichaam, maar de oorspronkelijke negatieve informatie wordt daarbij niet altijd getransformeerd waardoor aandoeningen chronisch kunnen worden of zoals bij kanker telkens terug kunnen keren. 
Meer details over dit proces kun je hier lezen: 
https://www.puur-licht.nl/soul-over-mind-over-matter/

In mijn geval was er helemaal geen behandeling voorhanden. Toch kon ik via het veranderen van de negatieve informatie mijn lichamelijke aandoening verbeteren en herstel versnellen.
Dit kan via allerlei manieren zelf gedaan worden. Maar er is ook een snellere  manier mogelijk. Namelijk via een spirituele opdracht om deze informatie te veranderen. 
Je kunt dit ook een partiële karmareiniging noemen voor een specifieke aandoening. 
Niet iedereen gelooft hierin en dat is oké. Iedereen mag geloven wat hij of zij wil, maar ik heb de kracht ervan ervaren (gezien, gehoord, gevoeld) en ik weet dus dat het echt is.

Mijn spirituele kanalen zijn open en ik zie niet alleen de lichtwezens. Ik zie ook de niet zo fijne entiteiten die ziekte, pijn, schade, energiegebrek, calamiteiten, ongelukken veroorzaken. Ik zag ze om me heen. Ik zag ze intern schade veroorzaken.
Het was heel informatief om een geopend derde oog te hebben, maar helaas was ik toen niet in staat iets tegen deze krachten te doen.

Toen ik dr. en master Sha leerde kennen, kon ik bijna niet meer lopen. Ik had enorm veel pijn en regelmatig zenuw spasmes. 
Ik heb op het podium de hulp ontvangen die ik nodig had. Ik zal je de details besparen maar het was voor mij enorm pijnlijk en voor de mensen in de zaal geen pretje om te aanschouwen wat er gebeurde toen al die donkere krachten zo intens aanvielen. 
Dr. en Master Sha heeft echter bijzondere capaciteiten. Op het moment dat hij de negatieve informatie veranderde, kwam er rust in mij en om me heen. 
Ik kon zien, voelen en horen hoe de donkere entiteiten werden verwijderd door de lichtwezens. Mijn spasmes stopten, de pijn verdween, ik kreeg de controle over mijn lichaam terug en kon vlak daarna weer bijna normaal lopen.

Mensen in de zaal waren verbaasd. En ik, ik kon niet geloven dat iets wat zoveel jaren zoveel pijn had veroorzaakt ineens weg was. Ik voelde me bevrijd. Ik had jaren gehoopt op een wonder, en dat had ik zojuist gekregen.
Een wonder dat ik de jaren erna meermalen heb mogen ervaren. Iedere keer werd er een hogere laag van negatieve informatie veranderd en daarmee kwam er steeds meer licht en leven terug in mij. Dit is wat mijn leven nu al bijna 13 jaar verlengt.

Ik zie nog steeds regelmatig beide kanten in de spirituele wereld. Ik zie. Ik hoor, ik voel. Ik ervaar. En kan en mag heel veel zelf oplossen. Maar er zijn krachten die sterker zijn. En hoe dankbaar kun je dan zijn als er iemand is die je kan helpen.
Die hulp is voor mij niet in waarde uit te drukken. 
Ik weet wat het is om als een kasplantje, 7 jaar lang plat te liggen en  het leven steeds meer uit je weg te voelen trekken. 
Ik weet hoe het voelt als er hulp is en het leven als door een wonder weer terugkomt. 

Dit is echt! Dit is iets wat ik in de afgelopen 13 jaar ook bij vele andere mensen heb mogen waarnemen bij zeer veel verschillende aandoeningen of bij herstel na ongeluk. Dit is de unieke kracht die dr. en Master Sha naar de wereld brengt. En dat is nu opengesteld de komende 30 dagen voor iedereen die die calling voelt. 

Realistisch

Maar ik wil wel realistisch zijn en geen valse hoop geven. 
Na die eerste ontmoeting met dr. en master Sha kwam mijn leven stapje voor stapje terug.
Is mijn leven perfect? NEE.
Ben ik volledig gezond? NEE.
Ziekte kent lagen en in die afgelopen 13 jaar heb ik veel verbetering gevoeld, maar soms ook een laag bereikt waar ik niet zelf doorheen kwam en waarbij ik opnieuw hulp  nodig had om verder te herstellen.  
Het is ook niet zo dat als de hulp gegeven wordt dat dan meteen alles over is. Ik heb zelf veel eigen inzet moeten geven om mijn herstel te bevorderen.

Maar wat ik aan hulp en lichtkracht heb mogen ontvangen heeft een gedeelte van de blokkades opgelost en in het licht gebracht en daarmee werd de weg naar herstel geopend.
Er zijn nog meerdere blokkades in mij die ik zelf heb op te lossen. Mijn eigen inbreng. Maar mijn leven is leefbaar en ik kan er nu zelf mee aan de slag waar ik dat voorheen niet kon. En dat is en blijft voor mij bijzonder.

Zoals een oude Chinese wijsheid zegt:
Tian Ren Ge Ban. Wat  betekent: De Hemel en de Mens doen ieder de helft van het werk.  

Ik heb een krachtige spirituele interventie mogen ontvangen. De andere helft van het werk is aan mij.
En dat doe ik met alle liefde en dankbaarheid, omdat me een kans gegeven is die niemand anders me kon bieden. 

TAO FIELD Transformation Program
Deze vorm van hulp is de komende maanden opengesteld voor iedereen die hier interesse in heeft.
Iedereen kan een aanvraag indienen om deel te mogen nemen aan dit programma. 

NIET voor iedereen bedoeld
Dit programma is echter niet voor iedereen. Het is voor hen die bereid zijn een eigen inzet te tonen, een eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid en bereid zijn daar gedurende 30 dagen lang een deel van hun tijd en energie, alsmede de financiële bijdrage voor deelname aan het programma in te investeren. 

Het is niet bedoeld voor een griepje van een paar dagen, maar echt voor serieuze problemen wat diep lijden of langdurige gezondheidsklachten brengt.


Wat brengt dit Programma:

Dit zijn de belangrijkste diensten voor jou (geliefden en/of huisdieren) in dit programma:

  • Negatieve informatie verbonden aan jouw ene verzoek (een systeem, orgaan, lichaamsdeel, gezondheidstoestand of relatie) wordt gewist.
  • Er wordt een Tao De Bo Re Field overgedragen voor één verzoek (Dit betekent, Tao (Ultieme Bron) De (Voedingsstoffen) Bo Re (Hoogste Licht & Wijsheid) FIeld (Veld). Dit is een Spirituele overdracht om je te ondersteunen in je helingsproces. 
  • dr. en Master Sha zal elke dag 30 minuten chanten en traceren. Je krijgt dus elke dag aanvullend 30 minuten de meest krachtige healing.
  • Je verzoek zal 24/7 in het Tao kalligrafieveld staan, waarmee je 24/7 de bescherming van het licht hebt.
  • Je wordt toegevoegd aan de privé Online Tao Field Cirkel, exclusief gecreëerd om met jou te communiceren en je direct te dienen. Dit is een online community waar je in contact kunt zijn met andere deelnemers en je gezamenlijk kunt oefenen en leren. 
  • 7  Leading Teachers zullen dagelijks, gedurende de hele week, oefensessies van 30 minuten voor je aanbieden (alle sessies zullen beschikbaar zijn voor herhaling gedurende een 24-uurs replay die je zo vaak kunt kijken als je wilt). 

Dat maakt dit programma zo uniek en waardevol.
Negatieve informatie verbonden aan ziekte wordt gedeeltelijk omgezet in licht, waarbij je kunt kiezen voor een orgaan (hart, lever etc), een systeem (spijsverteringsstelsel, ademhalingsstelsel etc.), aandoening (kanker, diabetes, chronische vermoeidheid etc), lichaamsdeel (rug, nek, pols etc).
Je ontvangt een krachtige lichtoverdracht waar je mee kunt werken om je lichaam te helpen herstellen.
Er komt bescherming om ervoor te zorgen dat de donkere krachten je niet langer kunnen raken.
Je ontvangt 30 dagen lang ondersteuning voor je herstel. 

En dit kan zowel voor mens als dier. Want ook dieren kunnen ernstig ziek zijn.

Je kunt ook kiezen voor een specifieke relatie. Bijvoorbeeld de relatie tussen jou en je moeder, of het vinden van jouw levenspartner.
Ook blokkades in relaties zijn immers negatieve informatie, die verhinderen dat jij je levenspartner kunt vinden of die verhinderen dat jij een liefdevol contact hebt met je moeder.

En mocht je nu denken, maar ik ben helemaal niet ernstig ziek, dan kun je dit ook ontvangen voor een bepaald orgaan om ziekte te voorkomen. Preventie is wellicht nog wel belangrijker dan een behandeling voor een ziekte die zich al heeft geopenbaard. Vóór problemen zich manifesteren in de materie is de informatie al in jouw trillingsveld aanwezig. Hoe fijn zou het zijn om die negatieve informatie te veranderen alvorens er problemen ontstaan!

Daarbij komt dat het veranderen van de informatie in ons trillingsveld niet alleen verbetering zal geven voor dit leven, maar ook voor volgende levens. Je toekomstige zelf zal je dus heel dankbaar zijn! 😊
En aangezien alles wat wij in onszelf helen ook doorwerkt naar onze voorouders en nakomelingen, is dit programma veel omvattender dan het wellicht op het eerste oog lijkt.

VRAGEN? 

Meer informatie over het programma geef ik je met alle liefde. Reik uit als je serieus geïnteresseerd bent om deze unieke vorm van hulp te ontvangen en ik geef je graag antwoord op je vragen. Zie onderaan deze pagina.

Ik heb vele uren informatie gehad over dit programma en de kracht ervan zelf mogen ervaren toen ik deel nam. 
Het is echt bijzonder! Ik deel meer over mijn ervaringen op mijn BLOG in de categorie over dit 30 dagen programma.


DEELNEMEN

Zegt jouw gevoel meteen: JA Dat klinkt als bedoeld voor mij! Of JA, dat heeft mijn dierbare of mijn huisdier nodig! 
Stuur me dan een berichtje en ik geef je de mogelijkheden.


Ken jij iemand voor wie dit programma een oplossing zou kunnen zijn?
Deel dan gerust deze informatie.
Ik kan je zeggen vanuit de grond van mijn hart dat deze manier van hulp mijn hele leven heeft veranderd.
En dat gun ik echt iedereen! 
Daarom deel ik dit programma ook op mijn website.

Moge zo veel mogelijk mensen en dieren aan dit programma kunnen deelnemen! 

Laten we gezamenlijk zo veel mogelijk mensen en dieren helpen om het lijden te verlichten.

Weet dat ik niet verbonden ben aan dit programma en dus ook niet verantwoordelijk ben voor de inhoud. Ik deel dit alleen omdat ik het lijden van  velen graag zie verminderen en vanuit eigen ervaring weet dat de uniekheid van dit programma daarbij kan helpen. 
Dank jullie wel. 💗🙏🏻

CONTACT: