Puur Licht

Activiteiten

Vertel me en ik luister 

Laat me zien en ik kijk 

Laat het me beleven en ik leer 

-Lao Tzu-

U heeft op deze website informatie kunnen lezen over Soulhealing, maar de beste manier om te leren wat Soulhealing voor u kan doen is om het te ervaren. U kunt dit ervaren in een persoonlijk gesprek, telefonisch of in persoon, waarbij we samen kunnen kijken op welke wijze  Soulhealing uw leven ten positieve kan veranderen. Is een persoonlijk gesprek echter nu nog een stap te ver, kom dan naar één van de groepsbijeenkomsten of workshops en ervaar de kracht van soulhealing tezamen met anderen.

Soulhealing – groep
In een Soul Healing groep, kunt u ervaren wat Soul healing is en op een  ongedwongen manier de simpele technieken aanleren die u in uw dagelijkse leven kunt toepassen.
De deelname aan deze groep is laagdrempelig, zodat een ieder die dat wil kan kennis maken met de kracht van Soul healing.

Workshops

Op dit moment zijn er een aantal workshops gepland in Nederland die gegeven worden door de Master Teachers, opgeleid door dr. en master Zhi Gang Sha, waarbij je dus de kans hebt rechtstreeks van hen te leren. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de betreffende workshops. Voor mij is dat iedere keer opnieuw een heel bijzondere ervaring, dus ik nodig iedereen van harte uit om dat zelf te beleven.
In verband met mijn opleiding geef ik momenteel zelf geen workshops of soul healing groepen.
Wanneer deze weer gestart worden, zal ik dat bekend maken op de website en in de nieuwsbrief.

 

oktober 2017: Dr. en Master Zhi Gang Sha in Oostende (België)  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *