Puur Licht

8, 11, 15, 18 Augustus 2018 Groepshealing sessies

4D LIEFDE.

Liefde, volgens mij verlangt iedereen wel naar liefde in zijn/haar leven. Zelf-liefde, liefde voor familieleden, een partner, dieren, vrienden.
Menselijke liefde is heel fijn om te voelen, maar de liefde van de zielenwereld gaat verder. Het is onvoorwaardelijke liefde.

Die liefde vanuit de zielenwereld wil graag gedeeld worden en daarom ben ik gevraagd om het volgende te doen:
Als gevolg van de diepe transformatie waar ik de laatste tijd doorheen gegaan ben, is mijn kanaal verder geopend en werd mijn hemelse team vergroot en kwamen er meer zielen in mijn hemelse team die de liefde en het licht vanuit de Vierde Dimensie kunnen brengen. Een enorme eer voor mij om een kanaal voor hun liefde en licht te mogen zijn, maar het gaat niet om mij. Het gaat erom dat zij hun liefde en licht graag naar de mensen willen brengen die er voor open staan en daar mag ik een kanaal voor zijn.

Zoals velen wellicht weten leven we op dit moment in de Derde Dimensie.
Gemiddeld is ongeveer 60% van de blokkades en uitdagingen in ons dagelijkse leven verbonden met de Derde Dimensie. 20% van de blokkades is verbonden met de Vierde Dimensie en 20% is verbonden met hogere dimensies.

TIJDELIJK AANBOD:
Om iedereen een kans te geven om de liefde en het licht vanuit de Vierde Dimensie te ervaren, ben ik gevraagd om een groepshealing te geven voor iedereen die zich daarvoor aanmeldt.
De liefde vanuit de Vierde Dimensie is zo een mooie zuivere vorm van liefde die niet te vergelijken is met menselijke liefde. Het is de liefde die blokkades doet oplossen en die je hart doet openen. Het is liefde die de grote kracht is achter elke vorm van creatie.

Wil jij graag deze liefde ervaren, meld je dan zo spoedig mogelijk aan.
Ik zal op woensdagavond 8 en 15 augustus 2018 om 20.30 uur de groepshealing geven, alsmede op zaterdagavond 11 en 18 augustus 2018 om 20.00 uur.
Als kennismakingsaanbod geldt er nu een uitwisseling van 15 euro per keer, of alle 4 de avonden tezamen voor 50 euro.

Meer informatie kun je lezen op de website: http://www.puur-licht.nl/diensten/groepshealing-sessies/

Gun jij jezelf of een ander deze ervaring, meld je dan aan door mij een email te sturen (barbara.kuipers@puur-licht.nl) en je krijgt van mij de gegevens om je te registreren.

in liefde en licht,
Barbara