Puur Licht

Groepshealing Sessies


AGENDA

8,11,15,18 AUGUSTUS: THEMA 4D LIEFDE: 20.30 uur

voorgaande thema’s
9-13 April: THEMA ANGST. Aanvang 10.00 uur
(zie voor meer informatie: LINK)

5-9 maart: THEMA HOOFDPIJN. Aanvang 10.00 uur 
5-9 maart: THEMA ZELFLIEFDE. Aanvang 12.00 uur
26 -30 maart: THEMA OPENING VAN HET HARTCHAKRA. Aanvang 10.00 uur
(zie voor meer informatie: LINK)
26-30 maart: THEMA GRIEP. Aanvang 11.30 uur 
(transformeer blokkades en herstel makkelijker van de griep. Omdat zovelen last hebben van de griep, heb ik onlangs een healingtransmissie ontvangen
om meer mensen te kunnen helpen. De kracht hiervan heb ik al meermalen ervaren.)

16-22 Februari: THEMA LIEFDE
26 februari-2 maart: THEMA DEPRESSIE EN ANGSTSTOORNIS. Aanvang: 11.00 uur
(zie voor meer informatie: LINK)

1-7 Januari: THEMA ZELFVERTROUWEN

Om iedereen een kans te geven om tegen een gereduceerd tarief healing te ontvangen, zal ik regelmatig groepshealing sessies aanbieden met een wisselend thema.
Je ontvangt dan op aangegeven dagen en op een aangegeven tijdstip een groepshealing, voor gemiddeld 25-30 minuten per keer.   Je kunt om die tijd rustig gaan liggen of zitten en jezelf openen om te ontvangen. De groepshealing word op afstand en in stilte gegeven. De meeste mensen voelen het begin en het einde van de healing heel goed aan, dus je kunt er van op aan dat ik de healing echt geef en mocht er sprake zijn van een noodsituatie waardoor ik de healing niet kan geven, krijg je daarvan bericht.  

Het voordeel van een groepshealing is dat het een krachtig veld is en je de healing ontvangt tegen een gereduceerd tarief. Maar omdat het een groepshealing is krijgt niet iedereen de persoonlijke aandacht en feedback. Indien dat je voorkeur heeft, dan is een persoonlijke sessie het meest geschikt.

Het thema van de komende groepssessie is de liefde vanuit de Vierde Dimensie.
De reden waarom ik deze groepssessie aanbied is de volgende:

Afgelopen week werd ik voorbereid op een grote stap, die begon na de maansverduistering. De zenuwpijnen namen toe en toen ik op een nacht in bed kroop en ik de zenuwpijn door mijn benen voelde gaan vroeg ik de zielenwereld om hulp want slapen zou zo onmogelijk worden.
Ik vroeg de kracht van de zon, de maan, de sterren en mijn hemelse team om me te helpen. Ik voelde hoe het licht naar mijn onderrug ging waar het steeds warmer en warmer werd. Zo warm dat de zweetdruppels over mijn rug begonnen te rollen.
Daarna kreeg ik een draak aan mijn voeteneinde te zien, die met zijn vuur de hitte in mij nog verder opvoerde.
(Voor hen die dat misschien niet weten, er zijn niet alleen lichtwezens in de vorm van menselijke gedaantes, maar ook dieren met groot helend vermogen en de draken zijn daar een voorbeeld van.) De hitte in mijn rug nam toe en ik voelde dat ik de hitte naar boven moest leiden om mijn hartchakra verder te openen.
Toen het hele proces na enige tijd tot een afronding kwam, voelde ik dat mijn onderrug gedeblokkeerd was en de zenuwpijnen in mijn benen zo goed als weg. Ik heb daarna heerlijk geslapen.
De volgende dag werd ik gevraagd om een blog te schrijven over de diepe transformatie die de laatste tijd voelbaar is voor velen.

Dit blog kun je hier lezen: https://myshmjourneytothepurestlight.blogspot.com/2018/08/een-tijd-van-diepgaande-transformatie.html

Het is altijd een plezier als de zielenwereld vraagt om informatie te delen en schrijven gaat dan moeiteloos, het is alsof de woorden uit mijn vingers stromen.
Het blog is inmiddels heel veel gelezen en ook door vele mensen op social media gedeeld. Hoe meer mensen het bereikt, hoe blijer de zielenwereld is, en dus voelde ik hoe er aan mij gewerkt werd en ik voorbereid werd voor de volgende stap in mijn proces.
Ik heb de volgende dag echt verplicht rust moeten nemen omdat het best een intens proces was voor mijn lichaam, maar de dag daarna werd duidelijk waar het om te doen was.

Ik had les van Master Sha en ontving een grote blessing. Mijn kanaal werd verder geopend en mijn hemelse team werd uitgebreid met vele hoge zielen.

Zoals velen wellicht weten leven we op dit moment in de Derde Dimensie.
Gemiddeld is ongeveer 60% van de blokkades verbonden met de Derde Dimensie. 20% van de blokkades is verbonden met de Vierde Dimensie en 20% is verbonden met hogere dimensies.
Afgelopen week werd mijn hemelse team vergroot en kwamen er meer zielen in mijn hemelse team die de liefde en het licht vanuit de Vierde Dimensie kunnen brengen. Een enorme eer voor mij om een kanaal voor hun liefde en licht te mogen zijn, maar het gaat niet om mij. Het gaat erom dat zij hun liefde en licht graag naar de mensen willen brengen die er voor open staan en daar mag ik een kanaal voor zijn.

Dat hun healing power groot is heb ik ervaren, omdat ik zelf direct vele blokkades los ging laten en last kreeg van mijn darmen en ook mijn katten gingen mee in het proces van ontladen 🙂

Om iedereen een kans te geven om de liefde en het licht van uit de Vierde Dimensie te ervaren, wil ik volgende week een groepshealing geven voor iedereen die zich daarvoor aanmeld.
De liefde vanuit die Dimensie is zo een mooie zuivere vorm van liefde die niet te vergelijken is met menselijke liefde. Het is de liefde die blokkades doet oplossen en die je hart doet openen. Het is liefde, dat de grote kracht is achter elke vorm van creatie.

Wil jij graag deze liefde ervaren, meld je dan aan.
Ik zal op woensdagavond 8 en 15 augustus om 20.30 de groepshealing geven, alsmede op zaterdagavond 11 en 18 augustus om 20.00 uur.

Jouw inbreng/energie uitwisseling:  
Als kennismakingsaanbod geldt er nu een uitwisseling van 15 euro per keer, of alle 4 de avonden tezamen voor 50 euro.

Gun jij jezelf of een ander deze ervaring, meld je aan door mij een berichtje te sturen met daarin je naam, je emailadres en de groepshealingsessie waar je aan deel wilt nemen, inclusief je verzoek als je dat wilt delen en dan zal ik me tijdens die sessies afstemmen en een kanaal zijn om jouw verzoek iedere dag gedurende die week te bekrachtigen. Een Tao Healing blessing verhoogt jouw frequentie en vibratie waardoor jouw energie veld transformeert en jij dat wat je zoekt makkelijker aantrekt.

Hoe werkt het?

Bij Tao Healing gaan we ervan uit dat een mens bestaat uit 5 lichamen met ieder een eigen dichtheid. Je hebt je spirituele lichaam (ziel), emotionele lichaam (hart), je mentale lichaam (mind/geest), je energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie). Indien die allemaal met elkaar in lijn zijn, dan loopt alles in het leven prima. Maar er kunnen verstoringen of blokkades zitten in elk van die lichamen en die verstoringen zijn voelbaar voor jezelf en voor anderen en kunnen onder andere effect hebben op je gezondheid, relaties, financiën en je werk.  Healing werkt ook ter voorkoming van het ontstaan van blokkades.

Artsen werken vooral met de materie.

Reiki, acupunctuur etc. werkt met energie.

Psychologie en mindfulness werken vooral op de mind/geest.

Tao Healing werkt heel bewust diep door op de ziel en het openen van het hart, maar neemt ook de geest, de energie en de materie mee in de resultaten.

In je ziel draag je al je ervaringen mee vanuit dit leven, maar ook vanuit vorige levens en je draagt ook een deel van je voorouders in je. Dat is de karmische belasting. Positieve karmische invloeden brengen je geluk en gezondheid en andere zegeningen. Maar de negatieve belasting kan problemen geven in relaties, gezondheid, financiën en succes in het leven. Iedereen heeft een karmische belasting. Voor sommige mensen weegt die voornamelijk naar de positieve kant door, voor anderen naar de andere kant. Maar het kan ook in je gezondheid heel goed gaan, en in je relaties juist veel minder. Het is maar net waar de blokkade is. Het doel van het leven is om weer balans te brengen. Dit kun je doen via spirituele oefeningen die specifiek gericht zijn op het balanceren van karma en vooral het goede karma te vergroten. Dit vergt echter tijd, discipline, vertrouwen, doorzettingsvermogen etc.

De opleiding die ik heb gehad heeft mij veel diepe inzichten gegeven en ik kan je vele oefeningen leren en ook informatie geven. Wat echter specialer is, is dat de healingtransmissies die ik van Master Sha heb mogen ontvangen healing brengt in die 5 verschillende lichamen, zodat ze meer in lijn komen met elkaar. Er zijn maar weinig mensen ter wereld die het karma van de ziel kunnen omzetten en Master Sha is daar zeer uniek in en wereldwijd om bekend, maar via de healingtransmissies die hij heeft overgedragen en de certificering die ik heb ontvangen van hem, werkt dat ook door via de healing die via mij doorgegeven wordt via die transmissies. Als jouw eigen lichamen meer licht dragen, minder blokkades hebben en meer in lijn zijn, dan werkt dit door. Je zou kunnen zeggen, van binnen naar buiten. Als jouw blokkades verminderen, dan straal jij iets anders uit en trek jij ook andere situaties aan.

Deze methode is zeer krachtig. Ik ben ermee in aanraking gekomen vanwege mijn gezondheid en de uitspraak van mijn arts dat ik nog slechts een paar maanden te leven zou hebben. Master Sha gaf mij echter deze methode en ik heb vele healings en diepgaande training van hem mogen ontvangen en dankzij zijn methode ben ik nu 7,5 jaar verder. Ik heb in die 7,5 jaar veel gezien en ervaren, mijn eigen leven zien terugkomen en vele mensen zien opbloeien en zien stralen.

Van cliënten ontvang ik regelmatig hele mooie reacties over wat ze ervaren hebben tijdens het ontvangen van de healing. Onderstaande reactie deel ik met toestemming van deze persoon, die de healing ontving tijdens een groepshealing.

Ik had aan het begin van de healing sessie de aartsengelen en zielen gevraagd me te helpen mijn hartchakra te openen.
Ook heb ik de zielen die ik gekwetst of pijn gedaan heb in dit leven en vorige levens mijn spijt betuigd en gevraagd om mij te vergeven.
Tijdens de healing zag ik mijn onderste chakra open breken en er stroomde donkere energie naar de aarde via mijn voeten.
Wat daarna gebeurde was zo immens. Ik voelde een enorme warmte vanuit mijn hart mijn lijf in gaan en ik kreeg het bloedheet!
Ik zei tegen mezelf:  “blijf rustig, dit is het universele licht wat ik mag ontvangen.” Het was best intens maar ik ben zo dankbaar voor deze sessie.
Ik voel echt verschil en kreeg een paar uur later weer inspiratie om verder te gaan met het schrijven van mijn boek. Dank je wel aan het hemelse team wat via jou deze healing gaf.

Mocht je dit interessant vinden, wil je het zelf ervaren, wil jij graag jouw frequentie verhogen en dat aantrekken wat jij al lang zoekt, reageer dan en geef jezelf dit cadeau.

TIJD
Zelf heb ik heel veel healings ontvangen en daar bewust in geïnvesteerd! Waarom? Omdat het mij heel veel tijd heeft bespaard in mijn zoektocht naar gezondheid.
Tijd komt nooit meer terug! Daar ben ik me altijd bewust van geweest. Ook van het feit dat het van belang was om die tijd nuttig te besteden aan dingen die belangrijk waren. Daar waar ik tijd kan verkrijgen door iets op een andere manier te doen wat sneller gaat, zeker in het kader van mijn gezondheid, is iets waar ik altijd in heb geïnvesteerd, omdat het mij iets gaf wat voor mij onbetaalbaar was:  een betere levenskwaliteit op kortere termijn. En laten we eerlijk wezen, ik was na al die jaren van ellende er wel een keertje klaar mee. En omdat die snellere manier er was, heb ik die zelf daarom met beide handen aangegrepen.

Wil jij dat ook graag, dan is Tao Healing voor jou een manier. Schrijf je dan in voor een groepshealing of kies voor een persoonlijke sessie.

8,11,15,18 AUGUSTUS: THEMA 4D LIEFDE: 20.30 uur of kies voor een persoonlijke sessie

Stuur me een berichtje via: Barbara.Kuipers@puur-licht.nl  En meld je aan.

In liefde en licht,

Barbara

Disclaimer:
De informatie op de website  en de informatie die tijdens de gesprekken wordt gegeven is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of behandeling van welke aandoening ook, maar dient ter informatie en educatie. Het is niet de bedoeling dat deze informatie consultatie van een bekwame gezondheidszorg deskundige vervangt. De informatie is bedoeld om te gebruiken als een aanvulling op een verstandig en verantwoord gezondheidszorgprogramma, voorgeschreven door een gezondheidszorg deskundige. Ik ben op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventueel misbruik van de informatie of voor het op eigen initiatief stoppen van een behandeling. Ik zal nooit adviseren om een bestaande behandeling of medicatie te stoppen.  Het ontvangen van de healings is op eigen verzoek en op eigen verantwoordelijkheid. Er worden door mij geen toezeggingen en beloften gedaan ten aanzien van het  resultaat, omdat dit per persoon verschilt en afhankelijk is van hoe diepgaand de blokkades zijn.