Puur Licht

Groepshealing Sessies


AGENDA

2021
12, 19 en 26 januari 2021 vanaf 20.00 uur:

ONTWIKKEL JOUW TALENTEN 

Toekomstige thema’s:
* Versterk je immuunsysteem
* Houd je hart open in uitdagende tijden
* Verminder stress

GROEPSHEALING
Om iedereen een kans te geven om tegen een gereduceerd tarief soul healing te ontvangen, zal ik regelmatig groepshealing sessies aanbieden met een wisselend thema.
Je ontvangt dan op aangegeven dagen en op een aangegeven tijdstip een groepshealing, voor gemiddeld 25-30 minuten per keer.   Je kunt om die tijd rustig gaan liggen of zitten en jezelf openen om te ontvangen. De groepshealing wordt op afstand en in stilte gegeven. De meeste mensen voelen het begin en het einde van de healing heel goed aan, dus je kunt er van op aan dat ik de healing echt geef en mocht er sprake zijn van een noodsituatie waardoor ik de healing niet op het afgesproken tijdstip kan geven, krijg je daarvan bericht.  

Het voordeel van een groepshealing is dat meerdere mensen tegelijkertijd ontvangen waardoor er een krachtig veld ontstaat en je de healing ontvangt tegen een gereduceerd tarief.
Omdat het een groepshealing is krijgt niet iedereen de persoonlijke aandacht en persoonlijke feedback. Indien dat je voorkeur heeft, dan is een persoonlijke sessie het meest geschikt.

Het thema van de eerstvolgende groepssessie is:


ONTWIKKEL JOUW TALENTEN 

In deze huidige maatschappelijke situatie van de lockdown, worden velen geconfronteerd met een verandering van hun dagelijkse bestaan. Velen kunnen niet meer doen wat ze zo gewend waren om te doen en dat roept vaak verschillende emoties op. Tegelijkertijd is de huidige situatie een uitgelezen kans om op creatieve wijze om te gaan met deze situatie en in de ontstane ruimte je dieper te verbinden met je talenten en potentieel.

Iedereen wordt geboren en komt in deze wereld met eigen talenten. Een uniek aangeboren potentieel. Je zou talent kunnen omschrijven als een optelsom van alles wat je in je hebt om iets tot stand te brengen waar een ander wat aan heeft. Jouw unieke talenten gebruiken is een gift voor anderen en een bron van blijheid voor jezelf. Talent en passie gaan vaak samen.

Maar niet iedereen weet zijn of haar talenten. Deze zijn dan nog verscholen onder de verschillende lagen van andere bezigheden, afleidingen, gewoontes of aangeleerd gedrag.
Of de talenten zijn wel bekend, maar kunnen niet tot bloei komen vanwege allerlei vormen van blokkades die we in onszelf kunnen voelen en ervaren. Het hebben van een talent of aanleg is niet voldoende. Je hebt ook de wil en de drijfveer nodig om er iets mee te doen, de kennis en ervaring nodig hoe je er iets mee kunt doen, en het intellectueel vermogen om dit alles praktisch tot uitvoering te brengen. In al deze deelgebieden kun je blokkades ervaren. En die delen moeten op elkaar gaan aansluiten om je talent goed te kunnen ontwikkelen en succesvol te gebruiken.

‘Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping’
~Aristoteles~

Om je te helpen om jouw talenten en potentieel te ontwikkelen en deze succesvol te gebruiken, bied ik aan het begin van dit nieuwe jaar groepssessies aan voor het ontdekken van en dieper verbinden met jouw diepste talenten en deze op succesvolle wijze te gebruiken.

Jouw ziel heeft zijn of haar voorkeuren en heeft ook de kennis en wijsheid om je in die richting te sturen van wat je het liefste zou doen en wat jou het gelukkigst maakt. Maar door alle drukte van het dagelijks bestaan kunnen we die talenten uit het oog verliezen of niet goed meer voelen welke richting we nu op moeten gaan.

Zeker in deze huidige tijd waarin velen gevraagd wordt een andere richting op te gaan is het een groot geschenk om diep in jezelf te kunnen voelen welke kant dat dan voor jou zou moeten zijn en om daar dan succesvolle stappen in te maken.

Open je hart en ziel om deze groepsblessing te ontvangen waarbij de zielenwereld je zal helpen om blokkades te transformeren en je dieper met je zielenpotentieel in verbinding te brengen zodat jij kunt voelen wat je in dit nieuwe jaar tot bloei mag laten komen.

Het zal je helpen om je hoofd en denken tot rust te brengen en je te verbinden met je hart en ziel, en je zo helpen om nieuwe paden in te slaan en daarin succesvol te kunnen zijn.
Wanneer ziel, hart en hoofd op één lijn komen te staan, kun je jouw talenten ontdekken en realiseren. Talenten die mogelijk al die tijd verborgen waren of wachtten op het moment om tot bloei te komen. Deze blessing kan je het steuntje in de rug geven om jouw ware potentieel te realiseren en in dit nieuwe jaar succesvol te zijn.

Ik zal de groepssessies geven op dinsdagavond 12, 19 en 26 januari vanaf 20.00 uur.
Puur Licht
Hoe werkt het?

Bij Tao Healing gaan we ervan uit dat een mens bestaat uit 5 lichamen met ieder een eigen dichtheid. Je hebt je spirituele lichaam (ziel), emotionele lichaam (hart), je mentale lichaam (mind/geest), je energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie). Indien die allemaal met elkaar in lijn zijn, dan loopt alles in het leven prima. Maar er kunnen verstoringen of blokkades zitten in elk van die lichamen en die verstoringen zijn voelbaar voor jezelf en voor anderen en kunnen onder andere effect hebben op je gezondheid, relaties, financiën en je werk.  Healing werkt ook ter voorkoming van het ontstaan van blokkades.

Artsen werken vooral met de materie.

Reiki, acupunctuur etc. werkt met energie.

Psychologie en mindfulness werken vooral op de mind/geest.

Tao Healing werkt heel bewust diep door op de ziel en het openen van het hart, maar neemt ook de geest, de energie en de materie mee in de resultaten.

In je ziel draag je al je ervaringen mee vanuit dit leven, maar ook vanuit vorige levens en je draagt ook een deel van je voorouders in je. Dat is de karmische belasting. Positieve karmische invloeden brengen je geluk en gezondheid en andere zegeningen. Maar de negatieve belasting kan problemen geven in relaties, gezondheid, financiën en succes in het leven. Iedereen heeft een karmische belasting. Voor sommige mensen weegt die voornamelijk naar de positieve kant door, voor anderen naar de andere kant. Maar het kan ook in je gezondheid heel goed gaan, en in je relaties juist veel minder. Het is maar net waar de blokkade is. Het doel van het leven is om weer balans te brengen. Dit kun je doen via spirituele oefeningen die specifiek gericht zijn op het balanceren van karma en vooral het goede karma te vergroten. Dit vergt echter tijd, discipline, vertrouwen, doorzettingsvermogen etc.

De opleiding die ik heb gehad heeft mij veel diepe inzichten gegeven en ik kan je vele oefeningen leren en ook informatie geven. Wat echter specialer is, is dat de healingtransmissies die ik van Master Sha heb mogen ontvangen healing brengt in die 5 verschillende lichamen, zodat ze meer in lijn komen met elkaar. Er zijn maar weinig mensen ter wereld die het karma van de ziel kunnen omzetten en Master Sha is daar zeer uniek in en wereldwijd om bekend, maar via de healingtransmissies die hij heeft overgedragen en de certificering die ik heb ontvangen van hem, werkt dat ook door via de healing die via mij doorgegeven wordt via die transmissies. Als jouw eigen lichamen meer licht dragen, minder blokkades hebben en meer in lijn zijn, dan werkt dit door. Je zou kunnen zeggen, van binnen naar buiten. Als jouw blokkades verminderen, dan straal jij iets anders uit en trek jij ook andere situaties aan.

Deze methode is zeer krachtig. Ik ben ermee in aanraking gekomen vanwege mijn gezondheid en de uitspraak van mijn arts dat ik nog slechts een paar maanden te leven zou hebben. Master Sha gaf mij echter deze methode en ik heb vele healings en diepgaande training van hem mogen ontvangen en dankzij zijn methode ben ik nu 10 jaar verder. Ik heb in die 10 jaren veel gezien en ervaren, mijn eigen leven zien terugkomen en vele mensen zien opbloeien en zien stralen.

Wat anderen hebben ervaren:
Van cliënten ontvang ik regelmatig hele mooie reacties over wat ze ervaren hebben tijdens het ontvangen van een healing. Onderstaande reacties deel ik met toestemming van deze persoon, die de healing ontving tijdens een groepshealing.

Ik had aan het begin van de healing sessie de aartsengelen en zielen gevraagd me te helpen mijn hartchakra te openen.
Ook heb ik de zielen die ik gekwetst of pijn gedaan heb in dit leven en vorige levens mijn spijt betuigd en gevraagd om mij te vergeven.
Tijdens de healing zag ik mijn onderste chakra open breken en er stroomde donkere energie naar de aarde via mijn voeten.
Wat daarna gebeurde was zo immens. Ik voelde een enorme warmte vanuit mijn hart mijn lijf in gaan en ik kreeg het bloedheet!
Ik zei tegen mezelf:  “blijf rustig, dit is het universele licht wat ik mag ontvangen.” Het was best intens maar ik ben zo dankbaar voor deze sessie.
Ik voel echt verschil en kreeg een paar uur later weer inspiratie om verder te gaan met het schrijven van mijn boek. Dank je wel aan het hemelse team wat via jou deze healing gaf.

De volgende reactie deel ik met toestemming van deze persoon, die zijn eerste healing ontving tijdens een persoonlijke healingsessie.

Ik had er niet zoveel van verwacht eigenlijk. Ik had er wel vertrouwen in, maar had niet gedacht dat het zoveel effect zou hebben na één keer. Voel me onwijs goed nu, voel me eindelijk weer verbonden met de wereld om me heen en met mezelf. 

Ook geen last van mijn ademhaling meer. De energie in mijn borstgebied kan eindelijk weer stromen. Het zat daar voorheen helemaal vast. 

Ongelofelijk wat je na een uurtje voor elkaar hebt gekregen. 
Wauw die teksten. Ik ben er een beetje perplex van. Wat een energie gaat er door me heen als ik dat lees. 
Bedankt!!! 

Tim

(noot: “de teksten” verwijst naar de boodschappen die ik tijdens een persoonlijke healingsessie doorkrijg en email naar cliënten. Barbara)

De ervaringen tijdens de groepshealing sessie voor Talent van 12 januari 2021 kun je hier lezen.
Meer ervaringsverhalen kun je hier lezen.
Mocht je na alles wat je gelezen hebben dit graag zelf ervaren,  meld je dan aan dan en geef jezelf dit cadeau.

GEEF JEZELF DEZE KANS
Zelf heb ik heel veel healings ontvangen en daar bewust in geïnvesteerd! Waarom? Omdat het mij heel veel tijd heeft bespaard in mijn zoektocht naar gezondheid.
Tijd komt nooit meer terug! Daar ben ik me altijd bewust van geweest. Ook van het feit dat het van belang was om die tijd nuttig te besteden aan dingen die belangrijk waren. Daar waar ik tijd kan verkrijgen door iets op een andere manier te doen wat sneller gaat, zeker in het kader van mijn gezondheid, is iets waar ik altijd in heb geïnvesteerd, omdat het mij iets gaf wat voor mij onbetaalbaar was:  een betere levenskwaliteit op kortere termijn.  En omdat die snellere manier er was, heb ik die zelf daarom met beide handen aangegrepen.

Wil jij dat ook graag, dan is Tao Healing voor jou een manier. Schrijf je dan in voor een groepshealing of kies voor een persoonlijke sessie.

Stuur me een berichtje via: Barbara.Kuipers@puur-licht.nl  En meld je aan.

Jouw inbreng/energie uitwisseling:  

De uitwisseling om deze blessing(s) te ontvangen is 25 euro per sessie. Wil je echter deelnemen aan alle 3 de sessies om jezelf steeds dieper te verbinden met jouw talenten, dan kan dat voor 67,50 euro.

AANMELDING:
Gun jij jezelf of een ander deze ervaring, meld je aan door mij een berichtje te sturen met daarin je naam, je emailadres en de groepshealingsessie waar je aan deel wilt nemen, inclusief je verzoek als je dat wilt delen en dan zal ik me tijdens die sessies afstemmen en een kanaal zijn om jouw verzoek te bekrachtigen. Een Tao Healing blessing verhoogt jouw frequentie en vibratie en helpt je om bestaande blokkades op te lossen.

In liefde en licht,

Barbara

Disclaimer:
De informatie op de website  en de informatie die tijdens de gesprekken wordt gegeven is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of behandeling van welke aandoening ook, maar dient ter informatie en educatie. Het is niet de bedoeling dat deze informatie consultatie van een bekwame gezondheidszorg deskundige vervangt. De informatie is bedoeld om te gebruiken als een aanvulling op een verstandig en verantwoord gezondheidszorgprogramma, voorgeschreven door een gezondheidszorg deskundige. Ik ben op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventueel misbruik van de informatie of voor het op eigen initiatief stoppen van een behandeling. Ik zal nooit adviseren om een bestaande behandeling of medicatie te stoppen.  Het ontvangen van de healings is op eigen verzoek en op eigen verantwoordelijkheid. Er worden door mij geen toezeggingen en beloften gedaan ten aanzien van het  resultaat, omdat dit per persoon verschilt en afhankelijk is van hoe diepgaand de blokkades zijn.

voorgaande thema’s 2020

8,11,15,18 AUGUSTUS: 4D LIEFDE

9-13 April: ANGST
(zie voor meer informatie: LINK)

5-9 maart: HOOFDPIJN 
5-9 maart: ZELFLIEFDE
26 -30 maart: OPENING VAN HET HARTCHAKRA
(zie voor meer informatie: LINK)
26-30 maart: GRIEP 
(versterk het zelfhelend vermogen en herstel makkelijker van de griep)

16-22 Februari: LIEFDE
26 februari-2 maart: DEPRESSIE EN ANGSTSTOORNIS.
(zie voor meer informatie: LINK)

1-7 Januari: ZELFVERTROUWEN