Puur Licht

Meer harmonie voor dieren

1048731_541691839199867_1731838580_oNa het lezen van de vele informatie in de afzonderlijke pagina’s, bent u wellicht geïnteresseerd in het ontvangen van Tao Healing. Ook dieren kunnen Tao healing ontvangen. Ook dieren hebben licht en healing nodig en zijn gebaat bij meer harmonie tussen hun ziel, hart, geest en lichaam.

Dieren zijn veelal onvoorwaardelijke dienaren:
Honden staan bekend om hun trouw aan hun baasje.
Eigenaren van paarden bouwen vaak een diepe band op met hun edele viervoeter.
Vele katten weten feilloos aan te voelen wanneer hun baasje ziek is en komen dan precies tegen de pijnlijke plek liggen en gaan hard spinnen.

Maar ook zij kunnen ziek worden en pijn lijden of diepe emoties voelen. Dan is wellicht een Tao Healing voor uw huisdier een optie.
Dit kan voor ieder aspect van het leven van uw huisdier, zoals onder meer voor:

–          Gezondheid

fysieke aandoeningen, zoals bijvoorbeeld pijn, chronische ziekte, vermoeidheid, huidaandoeningen.
Sneller herstel bij verwondingen.

–          Emoties

Tao healing kan helpen bij gedragsproblemen voortkomend uit angst, verdriet, rouw, woede of stress.
Het verwerken van een verleden met mishandeling of verwaarlozing en het omzetten naar liefde, vrede en harmonie.

–           Verminderen van stress bij dieren

–          Relaties

zoals het verbeteren en verdiepen van een liefdevolle relatie tussen u en uw huisdier

Dieren zijn zeer gevoelig voor het ontvangen van Tao Healing en zijn dankbare ontvangers. Mijn eigen katten hebben in de afgelopen jaren enorme verandering getoond na het ontvangen van soul healing.

♥ ♥ ♥

Tao healing geeft hoop, transformatie en resultaat.

Vanwege de vele healingstransmissies die ik heb mogen ontvangen, mag ik een kanaal zijn voor het Universele Licht, het Zielenlicht, het Licht uit de Bron.
Op deze wijze mag ik het licht doorgeven aan diegene die een soul healing wil ontvangen voor een specifiek verzoek. Het licht gaat naar de ziel en heelt en transformeert deze, waarna healing van hart, geest en lichaam kunnen volgen. De ziel is de basis. Wanneer de ziel veel licht straalt, zal succes en transformatie in vele aspecten van het leven kunnen volgen.

Tijdens deze healings raak ik uw huisdier niet aan. Ik stel mij alleen open als kanaal, zodat het dier mag ontvangen wat op dat moment gepast is.
Door de jarenlange training en het intensieve zuiveringsproces waar ik door heen gegaan ben, is dit een zuiver kanaal geworden, waardoor de kracht van de healings bijzonder groot kan zijn. Hoe zuiverder het kanaal, hoe krachtiger de healing is.  Het resultaat van de healings is echter voor iedereen verschillend en daar kan ik geen beloften aan verbinden. Het is afhankelijk van wat het dier mag en kan ontvangen. De healing wordt specifiek afgestemd en uw huisdier ontvangt niet meer dan het aan kan en mag ontvangen. Het is namelijk niet de bedoeling dat het dier teveel ontvangt en het lichaam dat niet kan verwerken.
Tao Healing Sessies kunnen plaatsvinden in persoon tijdens een consult of op afstand.

 

Zelf ontvang ik al 4,5 jaar het onderwijs en de healings via SKYPE (omdat mijn leraren in het buitenland zitten) en af en toe in persoon in een workshop als zij in NL zijn of ik in het buitenland. Mijn eigen ervaring is dat ik zelf de diepste healings ontvang als ik in mijn eigen stoel zit in een vertrouwde omgeving en me helemaal kan overgeven, omdat ik daarna niet meer hoef te reizen of me groot moet houden voor mijn omgeving. Ik hoef als het op afstand geschiedt dus niet alert te zijn of energiek te zijn na afloop van de healing en de healing kan dus veel dieper plaatsvinden, omdat ik daarna rustig kan blijven zitten of kan slapen of alle emoties kan laten gaan. Vanuit die ervaring heb ik besloten om datzelfde aan cliënten door te geven omdat ik graag wil dat ze het beste resultaat hebben. Ik hoef iemand, zoals gezegd, ook niet aan te raken en om die reden is een SKYPE contact (indien gewenst met beeld) dus net zo effectief. Ik praat met u over uw situatie en wat u graag zou willen, en vervolgens stem ik mij af op mijn team in de zielenwereld dat mij ondersteunt en via mij werkt. Ik doe niets, ik stel mij alleen beschikbaar als medium tussen u en hen, maar zij doen het werk en dat doen ze als u voor me zit, dat doen ze als u thuis zit. Voor hen bestaat er geen afstand of plaatsgebonden situatie. Voor velen is het misschien even wennen, maar als u het probeert, zult u ervaren wat ik bedoel en hoe enorm krachtig een afstandshealing kan zijn.

De healings geef ik bij voorkeur via SKYPE vanwege het grote effect, en daar gaat het tenslotte om. Voor hen die een SKYPE contact lastig is, is er ook een andere mogelijkheid. Eerst spreken we af waar u de healing voor ontvangen wilt en op het afgesproken tijdstip gaat u rustig liggen en ontspant u zich volledig. Dan ontvangt u de healing volledig in stilte en zonder contact.
Laatst kreeg ik van een cliënt te horen die wat moeite had met SKYPE contact dat ze de healing op deze wijze, in volledige ontspanning, als zeer krachtig en intens had ervaren en dat ze zulke mooie ervaringen had dat ze diep onder de indruk was van alles wat er was gebeurd. Ook dat is dus mogelijk. Het is voor sommigen misschien wat lastig voor te stellen, maar mijn advies is, dat als u wilt weten of het werkt, dat u het probeert. Alleen door te ervaren kunt u werkelijk begrijpen wat ik bedoel.

Tao Healing sessies via telefoon / videoconferentie/SKYPE en zelfs op een afgesproken tijdstip op afstand zonder contact.
U kunt zelf kiezen waar u zich het meest prettig bij voelt.

Een Tao Healing sessie van 30 minuten voor uw huisdier.
Een Tao Healing sessie van 15 minuten voor uw huisdier.
Aangezien 1 healing sessie vaak niet voldoende is om de diepere lagen van het probleem volledig op te lossen en meerdere sessie aan te raden zijn, kun je ook kiezen voor een pakket.

Pakket van 3 x 30 minuten.

Pakket 3 x 15 minuten.

Prijzen zijn een vorm van energie-uitwisseling en worden in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met mij op.

Deze 3 sessies dienen plaats te vinden binnen een periode van 3 maanden.

Het is ook mogelijk om persoonlijk af te spreken en een healing te ontvangen, maar omdat dit ook vaak gepaard gaat met een gesprek valt dit onder een persoonlijk consult/coaching.
Dit is alleen in overleg mogelijk.1052289_541691975866520_872220404_o

♥ Iedere seconde is een mogelijkheid dat u en uw huisdier opnieuw kunnen beginnen. Begin vandaag nog met uw leven en dat van uw huisdier te veranderen! ♥