Puur Licht

Versterk uw energie, vitaliteit en immuniteit; ontvang de compassie van Guan Yin

Afbeelding van de Qian Shou Guan Yin Tempel in Singapore.

Afbeelding van de Qian Shou Guan Yin Tempel in Singapore.

Tao Healing via een zeer bijzondere transmissie voor Guan Yin Lineageholders van de “1000 Handen en 1000 Ogen”/ “Qian Shou Qian Yan” die ik via Dr. en Master Zhi Gang Sha heb mogen ontvangen.

Dit is een andere vorm van Tao Healing, omdat deze healing ontvangen wordt vanuit de Guan Yin Lineage. Hogere frequenties en krachtigere spirituele healing zorgen voor een diepere transformatie.

Guan Yin is een verkorte naam van Guan Shi Yin, wat betekent: “zij die de schreeuw en het lijden van de wereld kan horen.” Zij is bekend als de Bodhisattva van de Compassie en Genade.

Ze heeft vele geloften afgelegd om het lijden van de wereld te stoppen en een ieder die haar naam roept zal zij helpen. Er zijn vele bijzondere en hartverwarmende verhalen bekend over de hulp die velen van Guan Yin hebben mogen ontvangen.
Guan Yin heeft de Mantra van Grote Compassie, de Da Bei Zhou, geleerd van haar spirituele vader, Qian Guang Jing Wang. Deze mantra bestaat uit 88 regels en iedere regel is een naam van een boeddha.
In het boeddhisme staat de Da Bei Zhou bekend als de mantra die 84.000 ziekten kan helen, wat symbool staat voor alle ziekten. Het chanten van deze mantra is bijzonder krachtig, omdat tijdens het chanten de boeddha’s hun licht en zegeningen geven en hun unieke gaven inzetten om te helpen. Blokkades in onder meer de gezondheid, relaties, financiën, intelligentie en spirituele kanalen kunnen worden opgelost.
Guan Yin heeft een gelofte afgelegd om de Da Bei Zhou te verspreiden in al haar levens en dat heeft het hart van Qian Guang Jing Wang zo geraakt, dat hij haar 1000 spirituele handen en 1000 spirituele ogen heeft overgedragen. Iedere hand draagt een spiritueel instrument om blokkades te verwijderen.

De grote compassie van Guan Yin en het licht van de 87 Boeddha’s, tezamen met de kracht van de vele spirituele instrumenten in de 1000 Handen, maakt deze healing bijzonder en krachtig. Deze is bij uitstek geschikt voor het versterken van je energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit!

Laat Guan Yin en de 87 Boeddha’s je helpen bij het vergroten van jouw welzijn!

Tao Healing via de “1000 Handen en 1000 Ogen”.

Pakket van 3x Tao Healing via de “1000 Handen en 1000 Ogen”.

Deze 3 sessies dienen plaats te vinden binnen een periode van 3 maanden.

Prijzen zijn een vorm van energie-uitwisseling en worden in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met mij op. 

 

N.B. Op donderdagochtend zijn er ook speciale bijeenkomsten om een verbinding met Guan Yin te ontwikkelen of te verdiepen. Meer informatie hierover vind je hier.
Deze bijeenkomsten zijn voorlopig even gestopt.


Reacties van mensen die de Tao Healing hebben mogen ervaren:

Ik heb echt gevoeld wanneer Guan Yins energie bij me was en ook wanneer ze weer wegtrok..heel intens..
Zij komt in mijn gedachten en gevoel met zoveel warmte, liefde, levendigheid..ze geeft me moed en vertrouwen..en de zekerheid dat ze bij me blijft en me zal leiden..
Haar energie stimuleert en inspireert me enorm…dat is zo speciaal…
Ik voel ook heel sterk dat ze de vrouwelijke energie bij me wakker maakt…
Haar energie is zo mooi!
Ik ben haar zo dankbaar, ze geeft me de liefde, moed en kracht die ik nu zo nodig heb..
Dankjewel voor jouw bijdrage Barbara, het is alweer een heel mooie helende ervaring geweest…

Wat een bijzondere ervaring!
Het leek zelfs of het al voor het afgesproken tijdstip begon. De energie was zo voelbaar.
Tijdens de sessie heb ik heel duidelijke boodschappen doorgekregen en ik zag hoe een donkere bol uit mijn hart verwijderd werd. Ook zag ik dat er een donkere draad uit mijn wervelkolom getrokken werd. Het was een hele bijzondere ervaring.