Puur Licht

Ervaringsverhalen

Hieronder volgen een aantal ervaringen van cliënten, nadat zij een Tao Healing hebben ontvangen.

 

? Healing voor huisdier: Kat Zwartje
Mijn lieve kat genaamd; Zwartje, was bij mij thuis, als een blind katje geboren en heeft nu de leeftijd van ongeveer 18 jaar bereikt. We hadden op een gegeven moment 8 katten, one big whole happy Cat family.
Nu is Zwartje als enige overgebleven.

Ik heb regelmatig healings van Barbara mogen ontvangen voor mezelf.
Ik heb op een gegeven moment aan Barbara verteld dat mijn oudste kat was overleden en ik daar zoveel verdriet van had. Nu bleek dat de ziel van deze kat al een tijdje bij Barbara was om maar te gaan pushen/aandringen om met haar te praten, zo geschiede. Maar toen kwam Zwartje ter sprake. Ik begreep dat Barbara ook aan huisdieren healings gaf, dit hoef je maar 1x aan mij te vertellen. Nu was Zwartje aan de beurt, zolang Zwartje dat natuurlijk ook zelf wilde.
Ik had foto`s van Zwartje gestuurd en Barbara zei al dat hij wat knorrig was, als een oud mannetje met een zware energie om zich heen. Zwartje heeft een hele hoop meegemaakt in mijn thuissituatie, stress/spanningen/scheiding enz.
Barbara heeft met zijn ziel gepraat en hem een healing gegeven, wat is dit waardevol!!!!
Zo fijn om meer over Zwartje te weten te komen.Zwartje zal in dit leven blind blijven maar hij weet hier goed mee om te gaan, al is het heel fijn om te weten hoe het in zijn volgend leven zal zijn.De twinkelingen staan al in zijn oogjes❤
️En nu?!?! Zwartje is een enorm knuffeldier en veel vriendelijker geworden na de healing. Er is een bepaalde zware energie bij hem vandaan. Hij is enorm opgeknapt. Ik heb Barbara een foto gestuurd hoe hij nu is en zelfs op de foto ziet Barbara hoe zijn energie lichter geworden is.
Een healing is zowel voor mens als voor een dier heel belangrijk.Vergeet niet dat dieren de energie/spanningsvelden/verdriet enz. van hun baasjes overnemen, dan mogen ze daarvan ook verlost worden.
Ik ben Barbara zo dankbaar voor wat ze voor Zwartje betekend heeft. En bij deze ene healing blijft het niet maar het is voor nu genoeg. Zwartje mag het zelf aangeven wanneer hij er klaar voor is.
Afz happy baasje

? Verbinding / hartchakra
Ik had er niet zoveel van verwacht eigenlijk. Ik had er wel vertrouwen in, maar had niet gedacht dat het zoveel effect zou hebben na een keer. Voel me onwijs goed nu, voel me eindelijk weer verbonden met de wereld om me heen en met mezelf. 

Ook geen last van mijn ademhaling meer. De energie in mijn borstgebied kan eindelijk weer stromen. Het zat daar voorheen helemaal vast. 
Ongelofelijk wat je na een uurtje voor elkaar hebt gekregen. 
Wauw die teksten. Ik ben er een beetje perplex van. Wat een energie gaat er door me heen als ik dat lees. 

 

Bedankt!!! 

 

Tim

 

(noot: “de teksten” verwijst naar de boodschappen die ik tijdens een healingsessie doorkrijg en email naar cliënten. Barbara)
 
? Schildklier / hormonen / EBV / longontsteking

Ik had via Facebook gezien dat Barbara mensen met een schildklier probleem had geholpen, daar werd ik door ge-triggered.

Ik klom gelijk in de mail en zo is mijn contact met haar begonnen.
 
Ik heb ongeveer 16 jaar een traag werkende schildklier.
Voordat mijn schildklier probleem begon kreeg ik 2 maanden daarvoor de Ziekte van Lyme.
De schildklierproblemen zorgden ervoor dat ik mij alleen maar moe voelde, ik kon eigenlijk alleen maar slapen, was in gewicht aangekomen en moest elke dag medicatie hiervoor gebruiken.
Het had 8 jaar geduurd voordat ik eindelijk goed was ingesteld met mijn medicatie.
De ziekte van Lyme had ervoor gezorgd dat ik eerst 2 maanden geen trap kon lopen, geholpen worden met douchen, haren kammen enz.
Na 2 maanden ging mijn kracht voorruit en kon vervolgens weer rustig mijn werk oppakken (verpleging)
Maar al met al, ik voelde wel dat mijn lichaam door de jaren heen achteruit ging, qua kracht in mijn spieren, gezondheid, mentaal enz ondanks yoga, mediteren, wandelen, sporten.
Barbara gaf aan dat mijn traag werkende schildklier en de Ziekte van Lyme met elkaar te maken kon hebben.
Dat de Ziekte van Lyme bij mij wel eens een variant kon zijn van het EBV.
EBV tast de schildklier, het geheugen aan en vanwege de gifstoffen en aanvallen op het zenuwstelsel, kregen mijn organen er ook flink van langs.
 
Op 18 september 2019 was mijn 1e healing die ik via Barbara mocht ontvangen… Wat een feest was dat.
 
Toen we met de healing voor mijn schildklier startte gebruikte ik als medicatie; 150 mcg Euthyrox.
Ik heb daarna via mijn huisarts bloed laten afnemen om mijn schildklierhormoon na te laten kijken, hier zat een tijdsperiode tussen van ongeveer een paar weken.
Nou… ik ben er nog steeds beduusd van. Ik kreeg de volgende dag te horen dat ik te hoog ingesteld was met mijn medicatie, dat ging dus naar beneden.
Daarna heb ik nog een paar sessies voor mijn schildklier gehad.
Ik heb 3x bloed moeten laten afnemen voor mijn schildklierhormoon en de dosering van de Euthyrox is nu al 3x verlaagd. Ik zit nu op 88mcg. (ik zat eerst op 150mcg.) Ik moet eerdaags weer bloed laten afnemen, het zal mij benieuwen
En na 15 jaar niet meer ongesteld te zijn geworden, is dit ook weer opgang gekomen.
 
Door de healings voor mijn schildklier en het EBV, voel ik mij; wakkerder, fitter, meer kracht in mijn spieren, minder moe, kan mij beter focussen, geheugen is ook weer beter en ik heb meer kracht in mijn spieren gekregen.
 
Kort geleden had ik longontsteking, waarvoor ik antibiotica gebruikte. Ik heb ook sinds mijn geboorte Astmatische Bronchitis.
Uiteraard vroeg ik om een healing voor mijn longen en ook of dat wel mogelijk was nu ik ook antibiotica kreeg, maar dat kon volgens Barbara.
Na de healingsessie voelde ik dat er een hele last van mij af was gevallen, heb meer lucht gekregen. En eerdaags mag in nog een healing voor mijn longen ontvangen.
 
Ik vind het nog steeds wonderlijk wat al deze healings, en de komende healings, voor mij hebben gedaan en gaan doen.
Het is 1 groot cadeau wat ik voor mijn Body, Mind, Soul kan geven.
Ik ben Barbara en de Lichtwereld eeuwig Dankbaar.
 
Patricia Tesselaar
 
? Tao Healing voor Moeder-Dochter Relatie 
Ik wil mijn ervaring delen na twee maal een Tao Healing sessie te hebben gehad met Barbara, voor ik op vakantie ging naar Canada om mijn kinderen en kleinkinderen weer te zien
Ik heb 28 jaar in Canada gewoond en ik ben 9 jaar geleden teruggekeerd naar Nederland.  Mijn 3 kinderen zijn in Canada gebleven. Met mijn middelste dochter heb ik altijd een zeer moeizame relatie gehad, als kind zijnde was zij al niet makkelijk en naarmate mijn dochter ouder werd , werd de relatie nog moeizamer. Het leek of zij altijd maar boos was op me en dit kwam soms zomaar uit het niets.
Ik ben het boek van Soul Healing Miracles gaan lezen en kwam via mijn nicht in contact met Barbara. Situatie uitgelegd aan Barbara en heb voor ik naar Canada ging 2 soul healing sessies gedaan met mijn dochter in Canada en ik hier in Nederland. Ik was reuze benieuwd hoe deze reis ging uitpakken, ik zag er best wel tegenop.
Ik was blij mijn dochter te zien en zij verbleef bij mij in mijn Airbnb voor 4 dagen. Geen enkele boze en lelijke langdurige uitspatting gehad, op 2 zeer korte meningsverschillen na, maar niets vergeleken met voorheen.
Nou was mijn dochter mij ook al 12 jaar een behoorlijk geldbedrag schuldig. Ik was 2 dagen terug in Nederland, toen kwam 1 gedeelte van het bedrag teruggestort en het 2de bedrag 2 weken later.
Ik ben Barbara zeer dankbaar voor de healing sessies.
Love and Light
 

? Herseninfarct

“Graag wil ik mijn ervaringen delen op deze website met de spirituele hulpverlening.

In december 2019 kreeg mijn vrouw in de ochtend een herseninfarct en werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Op de spoedeisende hulp kreeg ze een scan, allerlei testen en medicatie. Sommige effecten van het infarct waren al direct duidelijk, zoals op spraak, coördinatie en motoriek.  Andere gevolgen zouden zich later openbaren. De dag daarop mocht ze naar huis. Er is altijd hoop geweest dat de schade van het infarct kan herstellen. De eerste week ging het redelijk, daarna ging het bergafwaarts…. de energie verminderde sterk, duizeligheid nam toe evenals hartproblemen. Verschillende keren bezochten we met spoed het ziekenhuis…. totdat we er zelf stil bij stonden dat de verslechtering wel eens een gevolg kon zijn van de medicatie die ze gekregen had. Voor sommige medicijnen is mijn vrouw allergisch.
In overleg met de medici werd de betreffende medicatie gestopt. Met mijn vrouw ging het slecht….

Ik overlegde in die tijd met Barbara om te kijken wat er via de spirituele weg aangegeven werd. Zij gaf aan, dat de zielen in de zielenwereld graag bereid waren om mijn vrouw te helpen. Ook dat een herseninfarct een gevolg kan zijn van blokkades die er zijn ontstaan in het verleden en dat het belangrijk was om deze op zielsniveau op te lossen.
Mijn vrouw stond op een gegeven moment open voor een healing via Barbara….ze kon maar korte tijd uit bed komen en moest ondersteund worden met lopen…..

In de eerste healing via Barbara gebeurde er iets bijzonders……mijn vrouw voelde een omdraaiing in haar hartgebied…..er ontstond meer ruimte en het licht kon weer doorstromen. Vanaf dat moment ontstond er ook een omdraaiing in haar herstel…. lichaam, geest en ziel werden geholpen om te ontgiften van de verkeerd werkende medicijnen…..de energie keerde langzaam terug.

We kregen de nodige ondersteuning van de verschillende therapievormen in het ziekenhuis en we leerden hoe we om moesten gaan met de gevolgen van het herseninfarct.

De dagelijkse mails met Barbara over de stand van zaken werkten erg ondersteunend en inspirerend. Iedere keer stemden we af wat nodig was en wanneer een volgende healing aangewezen zou zijn.
Tot nu toe hebben we 4 healings gehad, waarbij op een krachtige manier de energie versterkt werd en blokkades in de energie werden verwijderd. Het is bijzonder hoe dit mag gebeuren en ook iedere keer worden we geraakt door de doorgevingen die Barbara krijgt van de Lichtwezens die aangeven wat er mocht gebeuren.

Sinds de eerste healing is de situatie sterk veranderd…. en is de genezing en het herstel verbeterd. Het was voor mij als partner pijnlijk om te zien wat de gevolgen waren van het herseninfarct, de vermoeidheid die het geeft, het wegvallen van de kunst van het multitasken, die vrouwen vaak beheersen, de problemen met coördinatie etc….

We zijn dan ook dankbaar dat de beide wegen die we bewandelen, die van de reguliere hulpverlening en die van de spirituele weg zo sterk werken….ik zie het herstel elke dag met blijdschap terugkomen.

De healings hebben krachtig doorgewerkt en ook de ervaringen tijdens de healings waren sterk. Mijn vrouw voelde direct reacties in haar lichaam en energie, pijn verminderde, het hart kreeg meer ruimte en de energie kon beter doorstromen.
Naast de healings heeft ze ook veel gedaan met de aangeboden energie-oefeningen  en vergevingsoefening, die beschreven staan op de website van Barbara, omdat mijn vrouw van mening is dat je zelf de bereidheid moet hebben om zelf ook te veranderen en dingen om te draaien. Het dagelijks zelf contact maken met je lichaam en met je hart en het vrijmaken van liefde ervoor is een belangrijke stap die bij het proces hoort.

We hopen dat het herstel zich verder zal voortzetten….. we wilden dit graag met iedereen delen.”
M.W.

? Myalgische Encefalomyelitis (ME):
“Sinds ik ziek werd heb ik in mijn leven ontzettend veel geld uitgegeven aan artsen, behandelingen, therapieën, medicatie en supplementen. Toch heeft geen van dit alles gezorgd voor genezing. Er trad zelfs geen lichte verbetering op in mijn lichaam.
Na 10 jaar doorgemodderd te hebben op dit pad werd ik steeds meer getrokken naar de spirituele kant van genezen. Hier zijn echter ook vele soorten in. Ik kwam er al snel achter dat je hier ook veel geld kunt kwijtraken zonder echte hulp te krijgen, want jaren bedgebonden ziekte los je niet op met een paar healings. Al dacht ik dat toen nog van wel 

Gelukkig kwam er onverwachts een bijzondere dame op mijn pad die wel echt naast de healings hulp bood en jawel toen kwam daar de eerste verbetering in mijn toestand. Ik kon weer een paar uur zitten en af en toe eens wat dingen buiten de deur ondernemen. Dit was ontzettend fijn en ik ben haar ook zeer dankbaar, maar toch ontbrak er iets… Mijn ziel werd niet meegenomen in het hele verhaal. Ik kon wat meer, maar echte blijdschap en geluk ontbrak nog steeds.

Vervolgens kwam Barbara op mijn pad. Ik was vooral erg nieuwsgierig naar haar healings. Elke healing die ik van haar krijg is bijzonder. De ene keer voel ik alles gebeuren wat er op dat moment in mijn lichaam plaatsvindt en soms ervaar ik ook weinig, maar krijg ik een prachtige boodschap die me weer verder helpt. Naast veel coaching kreeg ik ook het advies om de boeken te lezen van Master Sha. Eerlijk gezegd had ik hier helemaal geen zin in, maar uiteindelijk heb ik toch een boek gekocht. Het stond vol met oefeningen waar ik totaal geen zin in had.. Dit is toch zonde van mijn tijd? Gelukkig ben ik als doener geboren en dacht ik al vrij snel ik doe het gewoon en voel dan wel wat ik er van vind. Veel oefeningen bestaan uit het chanten van zinnen. Al vrij snel begon ik te voelen hoe ontzettend krachtig deze zinnen zijn.. Als ik angst ervoer en ik ging de zinnen opzeggen voor deze emotie loste het ineens op! En zo heb ik bijna dagelijks prachtige ervaringen door het doen van de oefeningen. Mijn weerstand is volledig weg, want het werkt. Ik heb eindelijk iets gevonden wat echt helpt. Iets wat mijn ziel zo ontzettend blij maakt. Iets wat me weer een doel geeft in mijn leven.

Afgelopen maand had ik een goede uitdaging voor me, want ik zou samen met mijn gezin op vakantie naar Italië. Dit is na jaren van bankgebonden zijn iets huge wat zeker nog niet vanzelf gaat, maar door de oefeningen kon ik vooraf redelijk rustig blijven. Tijdens de vakantie hielp Barbara me met het sturen van energie healings, zodat ik redelijk vlot kon herstellen van de lange reis. En zo hebben we voor het eerst een echt fijne vakantie als gezin kunnen hebben.

Soul healing. Ik heb nog geen idee wat dit me verder allemaal nog gaat brengen in de toekomst, maar vooralsnog zie ik het als een behandeling en benaderingswijze die mijn geld echt waard is. Want het werkt! Ik ervaar weer blijdschap die ik in geen tientallen jaren heb gevoeld.

___________________

P.S. De laatste healing was nog weer krachtiger dan die ervoor.. Ik straalde bijna mn bed uit )

(anoniem)”

? Schildklierproblemen
Sinds  2007 ben ik met mijn gezondheid gaan kwakkelen: ik was moe, lusteloos en benauwd. Na allerlei intense onderzoeken bij verschillende huisartsen en internisten bleek het een Multinodulaire Struma te zijn met goedaardige Nodussen. Oplossing: (Radioactieve) Jodiumslok, wegsnijden of mee leren leven!  Ik koos voor het laatste; vooral ook omdat de opties die ze me gaven mij niet aanspraken.

Ik ben aan mijn lichaam en geest gaan werken en ben onder begeleiding gaan Nordic Walken in de duinen! Heerlijk! Van mijn Struma had ik nog wel last maar het was acceptabel. Ik genoot van elk moment en van al het moois om me heen.Ik heb tijdens deze periode heel veel baat gehad bij de behandelingen van een magnetiseur. Zonder zijn behandelingen denk ik niet dat ik zoveel had kunnen wandelen en was ik niet veel verder gekomen.
Dit ging zo een aantal jaar door tot het opeens misging! Na slechts een half uur wandelen kon ik geen stap meer zetten! Vanaf dat moment ging alles weer mis: ik werd weer lusteloos, had stemmingswisselingen, raakte snel in paniek en was vooral moe, moe, moe. Het werd van kwaad tot erger ik functioneerde niet meer. Thuis kon ik weinig: een afwasje doen putte me al zodanig uit dat ik de rest van de dag op de bank lag. Een bezoek aan de huisarts leverde een ernstig Vitamine B12 tekort op! Na vele behandelingen bleek ook hier dat de alternatieve oplossing voor mij het beste werkte. Ondertussen was mijn Struma 3x zo groot geworden en daardoor had ik het heel erg benauwd, ook hiervan werd ik erg moe, ik kreeg zo weinig lucht! De hele dag had ik het gevoel dat ik gewurgd werd, dat mijn keel werd dicht geknepen. Dat kon niet langer zo!
Via de huisarts (weer) naar het ziekenhuis. Conclusie na een CT scan: Struma met 3 Nodussen; 1 van 5 cm, 1 van 4 cm en 1 van 3 cm. De grootse Nodus duwde mijn luchtpijp opzij. Wegsnijden was het advies ook dit keer weer maar ik heb er vriendelijk voor bedankt. Ook nu wilde ik voor een alternatieve oplossing gaan.

Barbara Kuipers kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik ben altijd al een “gevoelig” mens geweest (vandaar ook dat ik zo eigenwijs ben en niet naar de internisten luister maar naar mezelf) het verhaal van Barbara voelde meteen goed. Ik heb haar website verslonden en heb haar benaderd. We hebben een heel fijn gesprek gehad om elkaar wat te leren kennen en ze heeft me een paar dagen later een Soulhealing gegeven. Dat was zo bijzonder!
Het was mooi, intens en ontroerend. Ik werd warm, tintelde, zag kleuren en kreeg bevestiging dat ik niet alleen was en dat er voor me gezorgd wordt. Wat een heerlijke ervaring! Er zijn bijna geen woorden voor.
Na de healing was mijn Struma stukken minder, ik kon echt voelen dat hij was geslonken. Dagenlang heb ik een tintelend gevoel gehad; ik voelde me blijer, lichter en rustiger in mijn hoofd. Wat een geschenk!
Inmiddels heb 4 Soulhealingen mogen ontvangen en het gaat heel goed met me; mijn struma is weer zo klein als in het begin van het verhaal en ook mijn energie gaat stukken beter (nu moet oppassen dat ik niet te snel teveel ga doen). Zoals het nu gaat, gaat het echt de goede kant op en kan ik leven met deze kleine beperkingen.
Ik ben erg dankbaar voor de Soulhealingen die ik heb mogen ontvangen en kan het echt aanbevelen.

Ik werk nog steeds niet, heb even een periode rust nodig en dus ook genomen. Ik vermaak me in mijn moestuin en geniet elke dag meer en meer van de simpele dingen om me heen. Ik weet dat de Soulhealingen daar aan bij hebben gedragen; ik ben voor mijn gevoel weer dichter bij mezelf gekomen en heb de innerlijke rust gevonden die ik lang kwijt was. Ik ben niet alleen en voel elke dag een heerlijke energie om me heen.

Dit lange verhaal (dat eigenlijk nog langer is maar dan leest niemand het meer) lijkt ellendig maar is voor mij, achteraf gezien,  noodzakelijk geweest om mezelf weer terug te vinden. En daar ben ik heel dankbaar voor.

Groeten Jolanda

? Rugpijn
Toen ik op vakantie in Tjechië was, werd ik op een morgen wakker met vreselijke pijn in mijn rug. Ik heb al meer dan 25 jaar last van een dubbele hernia en ben dus gewend aan pijn in mijn rug, maar die dag was het echt enorm. Normaliter slik ik geen medicatie, omdat ik daar geen liefhebber van ben, maar die dag moest ik wel, de pijn was ondraaglijk en ik kon mij niet normaal bewegen. Ondanks de sterkste pijnstillers, nam de pijn echter niet af. Ik heb toen Barbara gebeld en die heeft mij toegezegd healings te geven op afstand. Ze zei me dat dat de afstand geen enkel effect had op de kracht van de healings. Ik heb later van haar gehoord dat ze mij ’s middags en ’s avonds een healing heeft gegeven. Toen ik de volgende dag wakker werd was de ondraaglijke pijn weg en kon ik haar terugbellen met de mededeling dat ik mij weer normaal kon bewegen en geen medicatie meer nodig had. Ik was eerlijk gezegd enorm verbaasd, omdat ik mijn twijfels had of afstandshealings wel zouden werken, maar omdat ik zo een pijn had heb ik het geprobeerd. Nu ben ik overtuigd van de kracht van healings op afstand. Ik weet zeker dat de pijn zonder de healings die ik heb ontvangen, niet zo snel en zo doeltreffend weggegaan zou zijn. Ik ben heel erg dankbaar voor de hulp die ik heb ontvangen.

M.

 

? Migraine
Via deze weg wil ik graag mijn ervaringen delen over de afstandhealing die ik heb ontvangen voor mijn migraine. Op een avond voelde ik migraine opkomen en stond ik op het punt om medicatie in te nemen en naar bed te gaan. Op dat moment belde Barbara mij op en ik vertelde haar wat er met me aan de hand was. Ze vroeg me om nog even te wachten met medicatie en rustig te gaan zitten dan zou ze me een healing geven. Dat heb ik inderdaad gedaan. Na enige tijd realiseerde ik me dat de hoofdpijn totaal weg was. Ik heb helemaal nergens last van gehad en heb die nacht ook normaal geslapen. De migraine was totaal weg en is ook de volgende dag niet meer teruggekomen. Ik heb geen medicijnen nodig gehad. Ik had niet verwacht dat het effect zo snel merkbaar zou zijn, maar ben er wel heel blij mee dat ik me zo snel zoveel beter voelde.
A.

? Ziek kind
Beste Barbara, heel erg bedankt voor het helpen van mijn zoon Jakob.
Het was op een avond dat hij wakker werd en zich heel erg ziek voelde. Hij gaf twee keer over en zag er heel ziek uit en hij voelde zich ook heel erg ziek. Ik ben osteopaat en legde daarom mijn handen op zijn buik, om de spanning te voelen in zijn organen en ik voelde een heleboel spanning in zijn maag. Ik had op dat moment contact met jou via skype en je was zo vriendelijk om hem een Soul Healing Blessing te geven. Toen je de zegening startte zag ik wit licht overal om hem heen komen, dat zijn maag in ging. Ik kon zien hoe er donkerte verwijderd werd van zijn maag. Toen gaf hij een derde keer over, wat heel veel verlichting bracht en daarna viel hij weer in slaap, erg vredig. Hij zag er zoveel beter uit. Toen ik opnieuw de spanning van zijn maag onderzocht, was deze totaal verdwenen.
Het was heel interessant, toen je vertelde welke beelden jij had gezien tijdens het geven van de blessing, omdat het gelijk was aan wat ik kon observeren. Ik ben zo dankbaar dat je Jakob kon helpen die avond en ik ben heel dankbaar voor de mogelijkheid van het ontvangen van Soul Healing Blessings. Is het niet prachtig dat iemand in haar woonkamer in Nederland kan zitten en zo een ziek jongetje kan helpen in Oostenrijk?
Die avond kon ik weer zien dat er geen afstand bestaat voor Divine Soul Healing, omdat we allemaal verbonden zijn!
Dus nogmaals dank je wel, en ik hoop dat je nog vele andere kinderen, volwassenen en zelfs huisdieren kan helpen!
Ik houd van je,
Barbara S., Graz, Oostenrijk

? Angststoornis
Ik had aan het begin van de healing sessie de aartsengelen en zielen gevraagd me te helpen mijn hartchakra te openen.
Ook heb ik de zielen die ik gekwetst of pijn gedaan heb in dit leven en vorige levens mijn spijt betuigd en gevraagd om mij te vergeven.
Tijdens de healing zag ik mijn onderste chakra open breken en er stroomde donkere energie naar de aarde via mijn voeten.
Wat daarna gebeurde was zo immens. Ik voelde een enorme warmte vanuit mijn hart mijn lijf in gaan en ik kreeg het bloedheet!
Ik zei tegen mezelf: “blijf rustig dit is het universele licht wat ik mag ontvangen.” Het was best intens maar ik ben zo dankbaar voor deze sessie.
Ik voel echt verschil en kreeg een paar uur later weer inspiratie om verder te gaan met het schrijven van mijn boek. Dank je wel aan het hemelse team wat via jou deze healing gaf.
D.

? Persoonlijk Consult:

Enige tijd geleden kreeg ik een verzoek van iemand voor een persoonlijk consult omdat ze graag een healing wilde voor haar zieke vader.
Toen ik echter haar verzoek las kreeg ik meteen via mijn spirituele kanalen te horen dat ik haar vader eigenlijk niet zou kunnen bijstaan in zijn genezingsproces. Deze man was te ziek, maar ik kon hem wel op andere manieren helpen. Ik was eerlijk tegen cliënte en dat waardeerde ze enorm. Ze zei me ook dat ze wel wist dat haar vader eigenlijk niet meer te genezen was omdat de artsen hem hadden opgegeven en hij al stervende was. Ze zou binnenkort naar hem toegaan maar ze wilde toch nog graag iets voor hem betekenen.
Nadat ze bij haar vader was aangekomen sprak ik haar via een Skype consult en ze zei me dat haar vader volgens de artsen normaliter na het stoppen van de behandeling binnen korte tijd (max. een paar dagen) zou overgegaan maar dat ze het gevoel had dat haar vader vocht en niet over wilde en hij was na een ongebruikelijk lange tijd nog steeds hier aanwezig. Ze vroeg om een hele speciale healing, namelijk een healing voor een rustige overgang.
Maar ik had duidelijk het gevoel dat dit niet conform de wens van haar vader was en vroeg cliënte even voor wat tijd zodat ik me kon afstemmen om te zien wat ik doorkreeg over de reden dat hij nog niet over wilde gaan. Ik kreeg door dat hij nog een laatste wens had, het bij elkaar brengen van de familie in harmonie. Dat hij vocht om in leven te blijven uit liefde voor zijn kinderen.

Ik had geen enkele informatie over haar vader, haar familie of haar achtergrond en vroeg haar of er soms meer familieleden onderweg waren en of haar vader daar soms op zou kunnen wachten. Ja, zei ze, sinds het overlijden van mijn moeder is het contact heel moeizaam geweest maar nu zijn meer broers/zussen onderweg. Ze was diep ontroerd door de wens van haar vader en gezamenlijk kwamen we tot de beslissing om te vragen voor een healing om die laatste wens van haar vader kracht mee te geven, het verbinden in harmonie van de familie.

Ze vertelde me hoe moeilijk ze het vond om naast het bed te zitten omdat de medicijnen haar vader continue in slaap hielden maar toen ik haar zei dat ze gewoon tegen hem kon praten omdat hij dat zou horen, nam ze dat ter harte. Daarna heb ik me afgestemd en een groepshealing doorgegeven aan haar vader, haarzelf en de overige familieleden. Het was zo mooi om te doen en ik zag met mijn spirituele oog (derde oog) dat ook de ziel van haar overleden moeder zich bij de healing voegde.

Na enige tijd ontving ik een email van cliënte met een uitgebreid verhaal over wat er was gebeurd na de healing. Ze had de boodschap die ik voor haar mocht ontvangen gedeeld met haar broers en zussen die er ook diep door geraakt waren. Ze had na de healing aan het bed van haar vader gezeten met een innerlijke rust die ze nog niet eerder had gevoeld. Gesproken tegen hem terwijl ze zijn hand vast hield, terwijl hij door de pijnmedicatie nog steeds slapende was, maar ze voelde de verbinding en voelde dat ze hem nu in alle rust los kon laten. Ook had ze zich met al haar familieleden verbonden en terwijl dat gebeurde, opende hun vader zijn ogen voor de laatste keer om met hun te communiceren, hun handen vasthoudend en er was een verbinding die er lange tijd niet meer was geweest. Cliënte voelde zo een enorm verschil in de relatie met haar vader en de familie voor en na de blessing en was daar zo diep dankbaar voor.

En terwijl ik dit las stonden de tranen in mijn ogen. Iedere boodschap en iedere healing die ik mag doorgeven is bijzonder. Het is een eer om een kanaal te mogen zijn voor de zielenwereld. Maar sommige healings raken me net even meer dan anderen en soms zo diep dat ik alleen maar heel dankbaar kan zijn dat ik dit mag doen. Het was zo bijzonder om geleid te worden hoe deze familie het best geholpen kon worden, en wat de laatste wens van de vader was. Om te mogen helpen bij iemands laatste wens en deel uit te mogen maken van zo iets belangrijks als een afscheid is iets wat me nog lang, zo niet voor altijd, bij zal blijven.

Healing is niet alleen bedoeld voor ziekte of het wegnemen van pijn. Het kan helpen bij ieder aspect van het leven. Zo ook iemands overgang of laatste wens.

Het is alleen een kwestie van vragen wat de beste manier van hulp in een specifieke situatie is en of de zielenwereld daar de gepaste hulp bij wil geven. Dan is het aan hun wat er mag gebeuren en aan mij om dat als kanaal te faciliteren. Daar is een persoonlijk consult een prima gelegenheid voor om samen te bepalen welke vorm van hulp het meest passend is.
In liefde en licht, Barbara