Puur Licht

Wie kan mij helpen? / Gezocht

Vertel me en ik luister 

Laat me zien en ik kijk 

Laat het me beleven en ik leer 

-Lao Tzu-

U heeft op deze website informatie kunnen lezen over Soulhealing, maar de beste manier om te leren wat Soulhealing voor u kan doen is om het te ervaren. U kunt dit ervaren in een persoonlijk gesprek, telefonisch of in persoon, waarbij we samen kunnen kijken op welke wijze  Soulhealing uw leven ten positieve kan veranderen. Is een persoonlijk gesprek echter nu nog een stap te ver, kom dan naar één van de groepsbijeenkomsten of workshops en ervaar de kracht van soulhealing tezamen met anderen.

Soulhealing – groep
Zodra ik een geschikte ruimte heb gevonden, zal ik starten met een Power of Soul – groep, waarbij u kunt ervaren wat Soulhealing is en op een  ongedwongen manier de simpele technieken kunt aanleren die u in uw dagelijkse leven kunt toepassen.
Mijn streven is om deelname aan deze groep gratis dan wel zo laagdrempelig mogelijk te laten zijn, zodat een ieder die dat wil, kennis kan maken met de kracht van Soulhealing. Dus ook die mensen die het financieel  niet zo breed hebben!
Iedereen heeft immers de wens en het recht om zich beter te voelen en dat zou niet verhinderd mogen worden door financiële beperkingen.

Heeft u een ruimte beschikbaar of kent u iemand die een ruimte beschikbaar heeft, waar ik in Zandvoort of in de omgeving van Zandvoort, wekelijks deze groep kan houden gedurende anderhalve uur op een avond of een middag, neem dan alstublieft contact met mij op. Hoe meer mensen de mogelijkheid hebben om de kracht van Soulhealing te ervaren, hoe mooier dat zou zijn. We kunnen op deze manier in een groep onze ervaringen delen wat een ieder kan inspireren. Ook kunnen we zo allemaal van elkaar leren en het is een leuke ongedwongen en gezellige manier om bezig te zijn met de technieken.
Zoals gezegd is het mijn streven om deelname aan de groep zo laagdrempelig mogelijk te laten zijn, dus een hoge huurprijs is om die reden niet mogelijk. Het is mijn wens om deze vorm van vrijwilligerswerk voor de gemeenschap in het leven te roepen en ik zou het heel mooi vinden als er mensen zijn die deze vorm van vrijwilligerswerk zouden kunnen en willen ondersteunen en samen met mij deze ruimte kunnen creëren.

Ik zoek een ruimte waar we met meerdere mensen kunnen samenkomen. Waar stoelen in staan/of ingezet kunnen worden. En waar we ook geluid mogen maken, bijvoorbeeld tijdens het kijken van een film of we gezamenlijk kunnen chanten. Bij voorkeur ook een keukentje voor het zetten van thee/koffie of heet water. en uiteraard gebruik van een toilet.

Ik sta open voor iedere suggestie of tip. U kunt mij bereiken via de contactpagina.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Samen staan we sterker! Laten we harten en zielen verenigen.

_MG_2233b