Puur Licht

❤️❤️❤️ VALENTIJNSDAG: SPECIAAL (TIJDSGEBONDEN) AANBOD ❤️❤️❤️

Wat de vraag of het probleem ook is, LIEFDE is het antwoord!  


Liefde is eeuwig.
Liefde is een gift, die je iedere dag kan geven of ontvangen.
Liefde is een woord, maar jij kan er definitie aan geven. Zomaar een paar LIEFDE IS… quotes. 

Liefde omschrijven is lastig. Liefde moet je eigenlijk voelen. 
Om dat te kunnen doen is een open hart nodig. Een hart dat liefde kan geven en ontvangen. Liefde voor onze eigen ziel, hart, geest en lichaam, want wat we niet hebben voor onszelf kunnen we moeilijk delen met anderen. En liefde voor anderen: mens, dier, natuur.

En vandaag op VALENTIJNSDAG staat alles in het teken van LIEFDE. Daarom doe ik je op deze dag een SPECIAAL (TIJDSGEBONDEN) AANBOD voor een groepshealingsessie in het teken van liefde.

Een week geleden ontving ik een boodschap over LIEFDE vanuit de zielenwereld:


Mijn geliefde dochter, dit is de Divine die door je heen spreekt.
Op deze dag is mijn boodschap heel simpel. Liefde, alleen maar liefde. Heb jezelf lief, heb anderen lief, heb alles en iedereen om je heen lief. Op deze manier, via onvoorwaardelijke liefde, los je alle blokkades op. Je zult alle blokkades in jezelf oplossen door zelf-liefde. Je zult alle blokkades oplossen om je heen door onvoorwaardelijke liefde voor anderen. Onvoorwaardelijke liefde is de enige manier om daadwerkelijk in je rol te stappen. Het is de enige manier om je volledig verbonden te voelen in jezelf en met alles en iedereen om je heen. Liefde lost niet alleen blokkades op, liefde verbindt ook op de diepste wijze. Door liefde verbinden harten en zielen zich ten diepste. Het is de beste manier om onvoorwaardelijk dienstbaar te zien. Dienstbaar zijn is de manier om te leven. Dienstbaarheid brengt je verder op jouw pad. Liefde is de beste manier om te dienen. Heb onvoorwaardelijk lief en deuren zullen zich in alle richtingen openen. Mensen zullen zich tot je aangetrokken voelen zodat je meer dienstbaar kunt zijn. Mensen en dieren zullen de liefde in jou voelen en hun harten en zielen openen voor je. Liefde opent de verbindingen met de Natuur, met alle lagen van het Goddelijke, de Tao en de Bron, met alle planeten, sterrenstelsels en universa. Liefde is oneindig, zonder beperkingen, grenzeloos. Liefde is het meest belangrijke aspect om te ontwikkelen. Liefde is in jou, in iedereen. Het is de zuivere kern van iedere ziel en van alles wat bestaat. Via de liefde is alles met elkaar verbonden en zo kan eenheid bestaan. Open jezelf voor liefde, meer en meer, verder en verder. Er is geen grens aan het openen voor liefde. De Divine.

Velen vragen zich ook af wat hun doel is in dit leven. Om dit te ontdekken is het nodig om heel diep in jezelf te gaan, jezelf lief te hebben en in lijn te zijn met je eigen ziel. In een andere boodschap kreeg ik namelijk door:

Ga dieper in je zelf-liefde. Voorbij zelf-liefde, is een veld, waar je in afstemming zult zijn met jouw ware doel hier in dit leven.


Op deze avond voor Valentijnsdag werd ik geleid om je een speciaal aanbod te doen.
Velen in de zielenwereld willen graag hun liefde en licht met je delen omdat ze graag zien dat meer mensen zich kunnen openen voor de Goddelijke liefde en het licht dat ieder van ons in zich draagt en daarom helpen ze graag om je verder te openen voor zelf-liefde, voor liefde voor anderen, voor liefde in het algemeen.

Daarom doe ik je op deze dag een SPECIAAL TIJDSGEBONDEN aanbod voor een groepshealingsessie in het teken van liefde.
Jij mag zelf kiezen of je graag je hart verder wilt openen om meer liefde te voelen voor jezelf, of je je hart meer wilt openen om liefde te kunnen geven aan anderen of juist om deze beter te kunnen ontvangen of dat je graag de kwaliteit van de liefde die jij in jouw ziel mee draagt wilt verhogen.
Doe je verzoek met betrekking tot liefde op het moment van de groepshealingsessie en jouw verzoek zal gehoord worden.
Op het moment van de sessie zal ik me openstellen en afstemmen op het team dat via mij werkt en zij zullen aan ieder die deelneemt de gepaste vorm van liefde laten voelen en blokkades wegnemen zoals dat gepast is op dat moment ten aanzien van ieders individuele verzoek.
Je hebt in mijn nieuwsbrief van gisteren kunnen lezen dat er voor de zielenwereld heel veel mogelijk is.
Wil jij dat ook graag voor jezelf ervaren?
Dan kun je je tot zaterdagmiddag 15 februari 2020, 14.00 uur opgeven om deel te nemen aan de groepssessie.
Je kunt jezelf opgeven of iemand in je directe familie die jij dit gunt (zoals je ouders, grootouders, kinderen, kleinkinderen, partner, huisdieren). Voor directe familieleden is geen specifieke toestemming nodig. Voor een ieder ander die geen directe familie is, is er  toestemming nodig van die persoon zelf. 

Deelname aan de groepshealingssessie is 25 euro per persoon/dier.


De groepshealingssessie zal ik geven op zaterdagavond 15 februari 2020 en starten om 19.00 uur en duurt ongeveer een half uur.
Zodat je op Valentijnsdag zelf de tijd met je geliefden en dierbaren kunt doorbrengen. 

Je kunt tijdens de sessie gaan liggen of ergens rustig gaan zitten en heel bewust ontvangen, maar als je druk bent en toch deel wilt nemen kan dat, je ziel zal het dan ontvangen, ook al ben je je hier waarschijnlijk iets minder bewust van op het moment zelf.

Velen hebben al mogen ervaren hoe krachtig Tao Healing is.
Geef jij jezelf deze gift van de zielenwereld cadeau?
Dan hoor ik het graag.

Opgeven kan door een email te sturen naar barbara.kuipers@puur-licht.nl 

❤️❤️❤️ Ik wens iedereen een liefdevolle Valentijnsdag toe!  ❤️❤️❤️

Divine Love
Tao Love
God gives his heart to me