PUUR LICHT

Speciale Kerst- en Nieuwjaarswensen


Kerst- en Nieuwsjaarsfoto’s

De decembermaand staat weer voor de deur. Een maand vol feestdagen, gezelligheid en aandacht voor elkaar. Ook voor hen die je niet ziet in deze drukke dagen.

Een kerstkaartje sturen blijft altijd iets speciaals. Wat is er nu leuker dan je vrienden, familie of zakenrelaties te laten weten dat ze belangrijk voor je zijn en ze een persoonlijke boodschap te sturen.
Echter het schrijven van al die kerstkaarten kost tijd. Tijd die velen zichzelf niet meer gunnen.

Om dit probleem op te lossen, bied ik jullie de mogelijkheid om geen kerst- of nieuwjaarskaart te sturen maar een foto, met je persoonlijke boodschap en je naam erop.

Hoe gaat het in zijn werk?

De foto wordt afgedrukt in het formaat 10×15, 13×18, 15×15 of 10×20 afhankelijk van de foto die je kiest.

1) Kies een bestaande foto uit mijn Gallery: http://www.puur-licht.nl/?page_id=32  (of: www.puur-licht.nl en dan het tabblad Gallery)

klik op de foto van je keuze, zodat deze groot in het scherm verschijnt. Onder de foto staat een nummer. Geef mij dit nummer en een beschrijving van de foto, zodat ik weet welke foto jouw voorkeur heeft.

 

2) Schrijf mij de tekst die je graag op de foto zou willen zien, inclusief een voorkeur voor kleur en vorm van de letters  (standaard, sierlijk, hoofdletters etc) en de plaats van de tekst.

3) Kies een format: Let er daarbij op dat de foto een bestaand formaat heeft. Sommige foto’s kunnen wel veranderd worden, bijvoorbeeld van vierkant naar rechthoekig, bij andere foto’s is dat lastiger zonder afbreuk te doen aan de afbeelding.
Bijvoorbeeld:

een 10-15 foto met kader (in wit of kleur)

kerstkaartginycremeIMG_2736b3kerstVB4rvoorbeeld

een vierkante foto in een gekleurde achtergrond

voorbeeld2

of alleen een foto met tekst zonder kader (VB3)

kerstkaartzwaan

Ook een Engelse tekst is uiteraard mogelijk:

kerstfotoORILLIAengelsVOORBEELD

Er zijn verschillende formaten:

voorbeeldfoto

transformatie van vierkant naar rechthoekig:

Voorbeeldfoto2

4) Het aantal en de grootte van de afdrukken. 

5) Je contactgegevens: naam, adres, telefoonnummer. 

Foto wordt afgedrukt als foto, dus op fotopapier. Glanzend, feestelijk, makkelijk, snel (je hoeft ze alleen maar in een envelop te stoppen en te versturen) en bovenal ORIGINEEL!
Zo heb je de mogelijkheid om je eigen originele kerstgroet te versturen: met mooie foto met je eigen wens en naam erop. Geen urenlang schrijven meer van dezelfde tekst, geen goedkope maar wel heel erg standaard kerstkaartjes, maar ook geen mooie maar dure kaarten. Kortom de gulden middenweg 🙂

Kosten:

Per afbeelding betaal je eenmalig € 5,- voor het ontwerp van de eerste foto met tekst en opmaak en elke volgende afdruk kost:

10×15  €0,79.  incl. envelop

13×18  €1,24. incl. envelop

15×15 € 1,49  incl. envelop

10×20 € 1,50 (excl. envelop)

Profiteer van deze actie, door een email te sturen met daarin jouw wensen naar barbara.kuipers@puur-licht.nl

Ik stuur je een aantal voorbeelden toe waar je uit kunt kiezen en na goedkeuring en bevestiging wordt de bestelling definitief, waarbij je ook een factuur incl. BTW toegestuurd krijgt.
De foto’s worden je per envelop toegestuurd, tegen de normale verzendkosten die door PostNL worden gehanteerd en die afhankelijk zullen zijn van het aantal foto’s en daarmee het gewicht van de envelop. Deze kosten komen bovenop de prijs van de bestelling.

De factuur dient vooraf voldaan te worden. Na ontvangst van de betaling is de order definitief en zullen de foto’s worden afgedrukt en zo spoedig mogelijk naar jou verzonden worden.

Heb je andere wensen of ideeën, dan kun je altijd contact opnemen om deze te bespreken.
per email: b.j.kuipers@zonnet.nl
per telefoon: 06-40035367

Mocht je iemand anders kennen die mogelijk geïnteresseerd is in dit aanbod, stuur dit dan gerust door naar je familie, vrienden of contacten.

Met vriendelijke groet,

Barbara  Kuipers