PUUR LICHT

Ervaringsverhalen

Hieronder volgen een aantal ervaringen van cliënten, nadat zij Tao Healing hebben ontvangen.

🍀 ademnood peuter

Mijn zoontje van 3 was ineens ‘s nachts erg benauwd, iets wat we nog nooit eerder hadden meegemaakt en we schrokken er ook van hoe erg hij er zelf van in paniek raakte en bijna ontroostbaar was. Hij kreeg amper lucht dus we hadden telefonisch overleg met de spoedpost die een bepaalde dosis van een inhaler adviseerde en bij geen verbetering een herhaling. Deze dosis van de medicijnen leken echter amper te werken, dit was wat binnen de reguliere gezondheidszorg werd geadviseerd en ook in het ziekenhuis wordt gebruikt als methode wanneer kinderen benauwd zijn (is ons door de spoedpost verteld). Nadat ik Barbara met spoed om hulp had gevraagd heeft zij meteen actie ondernomen en heeft zij direct een blessing kunnen geven waardoor we gelukkig merkte dat het steeds iets beter ging. Hij kreeg langzaam aan steeds meer lucht en was niet meer in paniek waardoor hij gelukkig weer in slaap is gevallen. Na deze nacht is hij niet meer zo benauwd geweest. Ontzettend veel dank aan Barbara 🙏 en ik wens het ook andere ouders toe om hun hart te volgen als ze voelen dat er iets mis is met hun kindje. 

Daphne

🍀 COVID-19

Op een avond begon ik te hoesten. De volgende dag kreeg ik toenemende spierpijn in mijn rug, tussen de schouderbladen, schouders en nek. Het overviel me. Ook voelde ik me erg vermoeid en bleef ik hoesten.

Ik vond het abnormaal dat dit me zo plotseling overkwam en zocht op internet naar meer informatie. Zo kwam ik ook op informatie over de symptomen van COVID. Thuis deed ik een test en die bleek positief te zijn.
Dat is dan wel schrikken. Je vraagt je af waar je het hebt opgelopen en ook of je partner door jou besmet kan zijn. Geen prettige boodschap.

Ik besloot Barbara te mailen, aangezien ik me erg onzeker en paniekerig voelde. Barbara stemde af op haar gidsen en kreeg door, dat ik eerst zelf Tao Hands kon toepassen. Mocht het niet voldoende helpen kon ik wederom contact opnemen. Mijn koorts en spierpijnen namen toe en ook het hoesten verergerde. Mijn spanningen waren opgelopen en op een schaal van 1-10 scoorde ik wel een 9. Hetzelfde met de koorts.
 
De volgende dag wederom contact gezocht, omdat ik wist dat er via de spirituele weg geholpen kon worden om mijn lichaam te versterken en te zorgen dat ik dit virus kon overwinnen.
Barbara mocht, nadat ze afgestemd had, me een zeer krachtige healing aanbieden, gericht onder meer op het versterken van de immuniteit en ter ondersteuning met licht en trillingen om gezuiverd te worden van de negatieve informatie die verbonden is aan het virus.
 
Deze healing duurde een uur….ik liet het over me heen komen en viel in slaap (wat me die dag nog niet gelukt was). In haar verslag gaf Barbara aan, wat er allemaal had mogen gebeuren en dat was erg intens. Na deze healing waren de klachten sterk verminderd. Mijn koorts was weg en is weggebleven. Mijn angsten en spanningen waren sterk verminderd . Mijn vertrouwen was veel groter geworden. Op een schaal van 1-10 scoorde ik op beide punten een 4.
 
Mij geeft het erg veel steun om te weten, dat er via de spirituele weg vaak veel mag en kan gebeuren. Ik heb dat al vaker in mijn leven in grote crisissituaties meegemaakt.
Na de healing was mijn koorts weg en was de temperatuur normaal. Ook het hoesten was verminderd en ik voelde meer ruimte in mijn borstkast, hart en longen.
 
Ook al vraagt het herstel tijd en geduld het is sindsdien positief ontwikkeld.
In het verslag en de doorgevingen van Barbara bleek ook dat er veel negatieve informatie in de longen en het hart getransformeerd was en ook was veel onrust en angst in me weggenomen.
De nazorg van Barbara en het vaak checken hoe de situatie was, was erg ondersteunend en bemoedigend.
Op de een of andere manier heb ik er veel vertrouwen in en ook in de spirituele wereld, die klaar staat om te helpen als je daar om vraagt. Ik ben de spirituele wereld erg dankbaar dat ze mij zo geholpen hebben, met name Kuan Yin en ben Barbara dankbaar dat ze dit heeft mogen doorgeven en me met veel betrokkenheid heeft bijgestaan en het proces heeft begeleid.

Het is aan te raden om als je geconfronteerd wordt met issues, ziektes, levensvraagstukken e.d. om naast de reguliere weg ondersteuning te vragen van de spirituele wereld. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

M.
 

🍀 COVID-19
Eind maart 2021 ben ik heel erg ziek geworden met COVID-19, ik heb dit opgelopen op mijn werk (verpleging thuiszorg). De koortsen hebben 11 dagen aangehouden en ik was te ziek om maar iets te doen, het was een zeer eenzame weg, mede doordat er niemand bij je kan en mag komen.  Ik dacht echt dat mijn normaal gezonde lichaam dit met tijd te boven zou komen maar op de negende dag ernstig ziek met Corona werd het er nog steeds niet beter op.

Ik had koortsen boven de 40 graden en was de dag ervoor gevallen en buiten bewustzijn geweest, lag ik op de grond. Ik was  behoorlijk verzwakt. De huisartsenpost had ik op speed dial en nadat ik gevallen was zijn ze ook geweest

Ik heb toen Barbara gemaild om een healing sessie te doen. Dit kon gelukkig dezelfde dag. Na deze sessie ben ik eigenlijk aan het opknappen gegaan. Die nacht nog wel koorts gehad, en de dag erna ook nog, maar een stuk beter, niets vergeleken met wat het was. Het ging daarna iedere dag gewoon beter, maar ik wist dat ik nog een lange weg te gaan had.  Achteraf heb ik wel spijt gehad dat ik niet eerder aan de bel heb getrokken bij Barbara.

Het ging beter, maar mijn energie was nog wel laag, Ik sliep veel maar had wel weer een klein stukje gefietst. Het ging de goede kant op en ik wilde hier toch zelf bovenop komen. 
Twee weken later echter was mijn uithoudingsvermogen en energie nog steeds niet al te best. ik weet dat na COVID-19 dit een probleem kan zijn. Verder was ik klachtenvrij.

Ik heb een tweede healing sessie gehad bij Barbara. Tijdens mijn tweede sessie voelde ik dat mijn ademhaling rustiger en dieper werd. En er kwam emotie los. Ik moest terugdenken aan mijn hele erge ziek zijn. Het hoefde toen voor mij ook niet meer, ik had er vrede mee als ik doodging. Heel gek want ik ben nooit depressief of down, Die herinneringen kwamen terug en er werd veel losgelaten. Het was voor mij duidelijk dat er healing plaatsvond. Ik voelde me daarna ook “helderder” van geest.

Sinds deze tweede sessie heb ik een overall feeling dat ik weer vooruit ga.

Over een paar weken doe ik weer een vervolg healing sessie. Ik weet dat de medische wereld maar zoveel kan doen. En dan is er de spirituele wereld wat vaak meer kan doen.

Orpha B.

🍀 COVID-19

Ik lig ziek in bed met COVID sinds zondag, met hoge koortsen, slechte nachten. Gemiddeld 4-5 uurtjes slaap ivm de koorts. Op woensdagavond om 20.00 uur meegedaan met de groepshealing sessie en ik had om healing gevraagd voor mijn COVID.
Ik schrok om 21.15 uur wakker. Ik ben denk kort na de sessie begon in slaap gevallen. Ik ben daarna weer naar bed gegaan en heb tot 5.30 uur geslapen. Diepe rustige slaap. Tot mijn verbazing was donderdagmorgen mijn temperatuur gezakt en ik voel me in ene een heel stuk beter dan vorige dagen. De healing heeft veel goeds met me gedaan. Dat weet ik zeker. Dank je wel Barbara.  Ik ben natuurlijk superblij wat de sessie mij weer heeft gebracht.

update later die donderdag middag: 
Lieve Barbara, ik ben koortsvrij gebleven vandaag, begin op te knappen en begin weer wat te rommelen in huis. Blijf nog wel binnen vandaag. Jeetje joh wat was ik ziek. Ik wil jou en natuurlijk ook de hemelse teams heel hartelijk danken voor mijn beginnend herstel. 
Nogmaals heel hartelijk dank💗🙏
 
 
🍀 bevrijding van de ketenen
Ik merk dat ik moeite heb om woorden te geven aan mijn ervaringen van de afgelopen week/weken.

Het voelt alsof ik in een zee van rust verkeer.
 
Ik voel me opgetild door een enorm ondersteunende liefdesenergie. Ik heb meer en meer ontspanning, ik slaap steeds beter, ik voel af en toe stukken gestagneerde energie smelten, alsof een inwendig harnas langzaam oplost. Daardoor tank ik beter bij en herstelt mijn chronische pijn zich beter.
 
De tijd is vertraagd, ik ben vertraagd, mijn gedachten racen niet meer, ik kan daardoor rustig om me heen kijken naar wat er gaande is. Ik ‘kijk’ vol verwondering om me heen en zie een soort deinende massa van oneindig veel lichtpuntjes in een inktzwart veld.
 
Nou dat zijn toch krachtige beelden die verschijnen aan mijn geestesoog.
 
Ik kan daardoor mezelf weer voelen in alle rust en vanuit die rust borrelt de levensenergie op, en de zín in het leven…
Ik voel me bevrijd, ik voel me optimistisch, ik voel een verzachting, ik voel een mildheid, ik voel een levensvreugde, ik voel regelmatig een fontein van blijdschap in me opborrelen 😊
Het voelt echt en eindelijk als een bevrijding van de ketenen…
 
Kortom wow wat een krachtig machtig liefdevol ondersteunend energieveld voel ik om me heen
 
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
 
Veel dank en veel liefs
 

🍀 Zelfliefde
De afgelopen healing was een zéér bijzondere en emotionele ervaring. 

Ik heb hulp gezocht vanwege de pijn die ik al mijn hele leven met mij mee draag, vanwege pijnlijke herinneringen uit mijn jeugd en het niet beschikbaar zijn van liefde, volle aandacht, geborgenheid en ondersteuning in mijn groei naar volwassenheid. Het lukte mij niet om van mijzelf te leren houden. 

Tijdens de healingsessie heb ik zó véél kracht, liefde, Licht, warmte ontvangen van de zielen van overleden familieleden, dat had ik niet verwacht!

Ik vroeg om hulp aan mijn jongste zus maar zij gaf mij door aan mijn vader. Het verraste mij omdat de band tussen mij en mijn vader verre van ideaal is geweest. Ik herkende hem, hoewel het beeld in eerste instantie niet duidelijk door kwam. Daarna volgden twee broers. Zij straalden blauw licht uit. Ik werd erg emotioneel toen zij hun handen over mij heen legden. Mijn hand op mijn hartchakra voelde heel zwaar en zeer warm. Een bundel helder blauw licht, vulde mijn hartchakra. Zó intens en zó ongelooflijk veel warmte en liefde kwam bij mij binnen. Tranen vulden mijn ogen en ik liet ze de vrije loop. Het voelde zó bevrijdend, bevrijding van de hardnekkige blokkades in mij.
 
Het mooiste geschenk kwam daarna. Twee grote witte handen verschenen. Het waren de handen van mijn vader, omdat zijn gezicht daarbij verscheen en verlicht was. Hij straalde van liefde. Uit zijn handen stroomde een rivier van blauw helder licht rechtstreeks naar mijn hartchakra. Mijn tranen rolden opnieuw over mijn wangen, zo intens was deze ontvangst!
 
Daarna hebben we met z’n allen het lied gezongen: “I Love My Heart and Soul.” Ik lag op bed en zij vormden boven mij met elkaar een ring van pure liefde en harmonie.  Ik heb mijn moeder niet waargenomen, maar heb haar wel gevoeld. 
 
Deze healing heeft mij overdonderd Barbara! Ik had niet zó snel een reactie verwacht. Het voelde in ieder geval geweldig. Eenmaal weer beneden heb ik op de schouder van mijn vrouw mijn tranen van intense blijdschap de vrije loop gelaten. Ik ben zó dankbaar! Ook naar jou! Dank je wel dat je mij de weg hebt gewezen.
 
Ik heb meer en veel bewegende licht wezens gezien die puur wit licht uitstraalden. Zij verschenen in de vorm van driehoeken met daarop een ronde cirkel. Zij bleven langer bij mij. HET WAS ZÓÓÓ MOOI!
René

 

🍀 Hart en bloedvaten
Mijn uitgezonden verzoek was:
een blessing te ontvangen voor mijn hart en bloedvaten, vooral die in mijn hoofd, waar ik de hartpuls in mijn hoofd voelde, zelfs in mijn zicht. (ogen) Vooral aan de kant van mijn linker slaap.
Het was een nare ervaring. Ik heb hersenbloedingen in mijn familie van vaders kant. Gezondheid is de basis om je in de maatschappij succesvol te kunnen bewegen. Dat is momenteel mijn top-prioriteit.

Voor de healing blessing sessie startte, bereidde ik me voor door me af te stemmen met de spirituele wereld d.m.v. meditatie.

Meteen na de start merkte ik dat ik veel verder af kon dalen in mijzelf. Ik had het gevoel dat alle bewegingen in mijn lichaam in alle delen echt tot rust kwamen, of mijn bloed trager begon te stromen en mijn hart minder fel klopte. Ik kwam in een volkomen stilte terecht, zonder geluid, zonder woorden, wensen en verlangens.  Alles was goed, harmonieus en prachtig.

Het Licht dat ik waarnam was krachtig gouden Licht met lichtpuntjes als sterretjes, dat vanuit de Hemel neerdaalde op mijn zittende gestalte, langzaam van mijn hoofd naar beneden tot en met mijn voeten. Het Licht drong overal in door en verdween in de aarde. Het was een doorgaande stroom Licht.

Er kwam iemand achter mij staan: een wezen, gevuld- en omgeven met Licht, die zijn handen op mijn schouders legde ( een van mijn begeleiders) en zo nog meer Licht toevoegde, waardoor mijn lichaam heel prettig begon te pulseren en tintelen. Ik kreeg het behoorlijk warm.

Dit ging zo een onbestemde tijd door, waarin ook bewegingen in mijn hartchakra voelbaar werden en in mijn hoofd. Heel prettig. Ik kreeg een blij gevoel. (Zo moet een batterij zich voelen aan de oplader, dacht ik in een blije flits)
Het was een heerlijke ervaring, die van mij nog uren mocht duren.

 

Ik kreeg het volgende inzicht:
In deze tijd van Corona is mijn hartritme stoornis, die erfelijk is gebleken na onderzoek in mijn 11e levensjaar, weer teruggekomen, hoewel hij eigenlijk zich nauwelijks meer voor deed.

Het hart is gekoppeld aan de emoties. Mijn emoties worden constant geprikkeld door al het leed om mij heen, dat van alle kanten op mij afkomt. Live, direct in mijn omgeving, in mijn familie, , vriendenkring, maar ook sterk via de media.
Mijn hart reageert daarop met onregelmatigheden, die mijn dagelijkse leven beïnvloeden en mijn slaap.

Het was een hele mooie en krachtige blessing. Er zullen er wat mij betreft nog vele volgen.

Dank je wel Barbara Kuipers, je brengt voor mij meer Licht in deze Aardse duistere periode!
F.R.B.         

🍀 ME/CVS en Trauma

Ik heb ME/CVS. Daar is (nog) geen effectieve behandeling voor in het reguliere circuit. Bij deze ziekte is het helaas alleen mogelijk om in beperkte mate de symptomen te bestrijden. Daarom ging ik op zoek naar aanvullende behandelmethoden in het alternatieve circuit, die mij hopelijk meer kunnen brengen. In één van de online lotgenotengroepen kwam ik Barbara tegen en het raakte me wat ze schreef. Mijn hoofd vond en vindt van alles van de spirituele insteek en ideeën, maar mijn gevoel zei overwegend ‘ja’ en dat was voor mij het belangrijkste. Ik heb haar benaderd en bij mij raadde ze traumahealing aan. Ik heb een traumatische jeugd gehad en was dus bekend met psychotherapie en traumabehandeling, alleen die kon ik niet meer volhouden toen ik zieker werd. Die behandelingen ruimden wel op maar ik ging er lichamelijk door achteruit omdat het me overvroeg qua belasting. Ik vond dat erg jammer en verdrietig want ik had het gevoel dat er nog het één en ander op te ruimen was en ik ben graag bezig met zelfontwikkeling. Het idee dat dat niet meer mogelijk was, deed me zeer.

Aangezien ik eerdere intensieve behandelingen niet meer aankon, aarzelde ik aanvankelijk erg om met soul healing te beginnen want Barbara kon wel zeggen dat ik niet meer zou krijgen dan ik aan zou kunnen, mijn ervaring was dat veel behandelaren dat zeiden en ongelijk kregen. Gelukkig was dat bij de healings niet zo. Daarmee is het overigens niet makkelijk: na elke healing zijn er een hoop emoties en veranderingen te behappen en dat vraagt aardig wat, ook qua energie. Als alles echter behapt is, kan ik duidelijk voelen dat er iets opgeruimd is.

Mijn acupuncturist kan zien dat de healings effect hebben, omdat ik na een healing ineens een sprong kan maken qua vooruitgang. Nadat hij aanvankelijk wat twijfelde omdat het veel energie kost, zei hij laatst: ‘ga er vooral mee door’. Ook mijn lichaamsgericht therapeut is enthousiast: ik ken hem van voor ik erg ziek werd en ons therapeutisch proces werd een stuk stil gezet door mijn ziekte. Dat er nu opnieuw een ingang gevonden is om weer een laag dieper te komen, helpt de therapie weer verder. Door de combinatie van behandelingen voel ik mijn lichaam in kleine stapjes sterker worden: mijn PEM’s zijn minder diep, ik herstel sneller en kan wat meer doen dan eerder. Het is nu wachten tot de basis sterk genoeg is en ik weer reserves kan gaan opbouwen. 

Ook al ben ik nog steeds behoorlijk ziek en vragen de healings veel van me, het geeft me een gevoel van zingeving. Ik ben weer bezig met de diepere lagen in mezelf, het kan weer! Wat ik erg fijn vind is dat ik niet alleen afhankelijk ben van de healings. Er zijn oefeningen die ik zelf kan doen en die me verder helpen. Ik heb Barbara’s blog gelezen en een paar boeken van Master Sha waarin deze oefeningen beschreven staan. Die oefeningen moet ik wel doseren, want zoals bij ME bekend is, is het lichaam snel overbelast. Barbara heeft met me meegedacht met welke oefeningen ik het beste kon beginnen en dat is wel aan te raden. Langzaamaan begint mijn lichaam te wennen aan de oefeningen en kom ik meer in balans waardoor ik de oefeningen vaker kan doen.

Bezig zijn met soulhealing heeft mijn blik op het leven en de wereld verruimd: het idee dat er nog een hele wereld is die ik niet kan zien heeft me altijd al wel ergens getrokken maar ik kon er nooit echt wat mee. Ik ben wetenschappelijk opgeleid en dat is natuurlijk niet zo makkelijk te rijmen met het spirituele. Door de healings en het lezen van Barbara’s blog en boeken van Master Sha, is het voor mij voelbaarder geworden. Zelfs al kan ik niet met alle ideeën helemaal uit de voeten, dat hoeft ook niet. De essentie voelt kloppend en daar gaat het mij om. Het geeft mijn leven een extra dimensie. Het ontroert me en maakt me gelukkiger. Het geeft hoop en licht in een niet zo makkelijke situatie. En dat is voor mij heel veel waard.

Marijke

🍀 Healing voor huisdier: Kat Zwartje
Mijn lieve kat genaamd; Zwartje, was bij mij thuis, als een blind katje geboren en heeft nu de leeftijd van ongeveer 18 jaar bereikt. We hadden op een gegeven moment 8 katten, one big whole happy Cat family.
Nu is Zwartje als enige overgebleven.

Ik heb regelmatig healings van Barbara mogen ontvangen voor mezelf.
Ik heb op een gegeven moment aan Barbara verteld dat mijn oudste kat was overleden en ik daar zoveel verdriet van had. Nu bleek dat de ziel van deze kat al een tijdje bij Barbara was om maar te gaan pushen/aandringen om met haar te praten, zo geschiede. Maar toen kwam Zwartje ter sprake. Ik begreep dat Barbara ook aan huisdieren healings gaf, dit hoef je maar 1x aan mij te vertellen. Nu was Zwartje aan de beurt, zolang Zwartje dat natuurlijk ook zelf wilde.
Ik had foto`s van Zwartje gestuurd en Barbara zei al dat hij wat knorrig was, als een oud mannetje met een zware energie om zich heen. Zwartje heeft een hele hoop meegemaakt in mijn thuissituatie, stress/spanningen/scheiding enz.
Barbara heeft met zijn ziel gepraat en hem een healing gegeven, wat is dit waardevol!!!!
Zo fijn om meer over Zwartje te weten te komen.Zwartje zal in dit leven blind blijven maar hij weet hier goed mee om te gaan, al is het heel fijn om te weten hoe het in zijn volgend leven zal zijn.De twinkelingen staan al in zijn oogjes❤
️En nu?!?! Zwartje is een enorm knuffeldier en veel vriendelijker geworden na de healing. Er is een bepaalde zware energie bij hem vandaan. Hij is enorm opgeknapt. Ik heb Barbara een foto gestuurd hoe hij nu is en zelfs op de foto ziet Barbara hoe zijn energie lichter geworden is.
Een healing is zowel voor mens als voor een dier heel belangrijk.Vergeet niet dat dieren de energie/spanningsvelden/verdriet enz. van hun baasjes overnemen, dan mogen ze daarvan ook verlost worden.
Ik ben Barbara zo dankbaar voor wat ze voor Zwartje betekend heeft. En bij deze ene healing blijft het niet maar het is voor nu genoeg. Zwartje mag het zelf aangeven wanneer hij er klaar voor is.
Afz happy baasje

🍀 Verbinding / hartchakra
Ik had er niet zoveel van verwacht eigenlijk. Ik had er wel vertrouwen in, maar had niet gedacht dat het zoveel effect zou hebben na een keer. Voel me onwijs goed nu, voel me eindelijk weer verbonden met de wereld om me heen en met mezelf. 

Ook geen last van mijn ademhaling meer. De energie in mijn borstgebied kan eindelijk weer stromen. Het zat daar voorheen helemaal vast. 
Ongelofelijk wat je na een uurtje voor elkaar hebt gekregen. 
Wauw die teksten. Ik ben er een beetje perplex van. Wat een energie gaat er door me heen als ik dat lees. 

 

Bedankt!!! 

Tim

(noot: “de teksten” verwijst naar de boodschappen die ik tijdens een healingsessie doorkrijg en email naar cliënten. Barbara)

 
🍀 Schildklier / hormonen / EBV / longontsteking

Ik had via Facebook gezien dat Barbara mensen met een schildklier probleem had geholpen, daar werd ik door ge-triggered.

Ik klom gelijk in de mail en zo is mijn contact met haar begonnen.
 
Ik heb ongeveer 16 jaar een traag werkende schildklier.
Voordat mijn schildklier probleem begon kreeg ik 2 maanden daarvoor de Ziekte van Lyme.
De schildklierproblemen zorgden ervoor dat ik mij alleen maar moe voelde, ik kon eigenlijk alleen maar slapen, was in gewicht aangekomen en moest elke dag medicatie hiervoor gebruiken.
Het had 8 jaar geduurd voordat ik eindelijk goed was ingesteld met mijn medicatie.
De ziekte van Lyme had ervoor gezorgd dat ik eerst 2 maanden geen trap kon lopen, geholpen worden met douchen, haren kammen enz.
Na 2 maanden ging mijn kracht voorruit en kon vervolgens weer rustig mijn werk oppakken (verpleging)
Maar al met al, ik voelde wel dat mijn lichaam door de jaren heen achteruit ging, qua kracht in mijn spieren, gezondheid, mentaal enz ondanks yoga, mediteren, wandelen, sporten.
Barbara gaf aan dat mijn traag werkende schildklier en de Ziekte van Lyme met elkaar te maken kon hebben.
Dat de Ziekte van Lyme bij mij wel eens een variant kon zijn van het EBV.
EBV tast de schildklier, het geheugen aan en vanwege de gifstoffen en aanvallen op het zenuwstelsel, kregen mijn organen er ook flink van langs.
 
Op 18 september 2019 was mijn 1e healing die ik via Barbara mocht ontvangen… Wat een feest was dat.
 
Toen we met de healing voor mijn schildklier startte gebruikte ik als medicatie; 150 mcg Euthyrox.
Ik heb daarna via mijn huisarts bloed laten afnemen om mijn schildklierhormoon na te laten kijken, hier zat een tijdsperiode tussen van ongeveer een paar weken.
Nou… ik ben er nog steeds beduusd van. Ik kreeg de volgende dag te horen dat ik te hoog ingesteld was met mijn medicatie, dat ging dus naar beneden.
Daarna heb ik nog een paar sessies voor mijn schildklier gehad.
Ik heb 3x bloed moeten laten afnemen voor mijn schildklierhormoon en de dosering van de Euthyrox is nu al 3x verlaagd. Ik zit nu op 88mcg. (ik zat eerst op 150mcg.) Ik moet eerdaags weer bloed laten afnemen, het zal mij benieuwen
En na 15 jaar niet meer ongesteld te zijn geworden, is dit ook weer opgang gekomen.
 
Door de healings voor mijn schildklier en het EBV, voel ik mij; wakkerder, fitter, meer kracht in mijn spieren, minder moe, kan mij beter focussen, geheugen is ook weer beter en ik heb meer kracht in mijn spieren gekregen.
 
Kort geleden had ik longontsteking, waarvoor ik antibiotica gebruikte. Ik heb ook sinds mijn geboorte Astmatische Bronchitis.
Uiteraard vroeg ik om een healing voor mijn longen en ook of dat wel mogelijk was nu ik ook antibiotica kreeg, maar dat kon volgens Barbara.
Na de healingsessie voelde ik dat er een hele last van mij af was gevallen, heb meer lucht gekregen. En eerdaags mag in nog een healing voor mijn longen ontvangen.
 
Ik vind het nog steeds wonderlijk wat al deze healings, en de komende healings, voor mij hebben gedaan en gaan doen.
Het is 1 groot cadeau wat ik voor mijn Body, Mind, Soul kan geven.
Ik ben Barbara en de Lichtwereld eeuwig Dankbaar.
 
Patricia Tesselaar
 
🍀 Tao Healing voor Moeder-Dochter Relatie 
Ik wil mijn ervaring delen na twee maal een Tao Healing sessie te hebben gehad met Barbara, voor ik op vakantie ging naar Canada om mijn kinderen en kleinkinderen weer te zien
Ik heb 28 jaar in Canada gewoond en ik ben 9 jaar geleden teruggekeerd naar Nederland.  Mijn 3 kinderen zijn in Canada gebleven. Met mijn middelste dochter heb ik altijd een zeer moeizame relatie gehad, als kind zijnde was zij al niet makkelijk en naarmate mijn dochter ouder werd , werd de relatie nog moeizamer. Het leek of zij altijd maar boos was op me en dit kwam soms zomaar uit het niets.
Ik ben het boek van Soul Healing Miracles gaan lezen en kwam via mijn nicht in contact met Barbara. Situatie uitgelegd aan Barbara en heb voor ik naar Canada ging 2 soul healing sessies gedaan met mijn dochter in Canada en ik hier in Nederland. Ik was reuze benieuwd hoe deze reis ging uitpakken, ik zag er best wel tegenop.
Ik was blij mijn dochter te zien en zij verbleef bij mij in mijn Airbnb voor 4 dagen. Geen enkele boze en lelijke langdurige uitspatting gehad, op 2 zeer korte meningsverschillen na, maar niets vergeleken met voorheen.
Nou was mijn dochter mij ook al 12 jaar een behoorlijk geldbedrag schuldig. Ik was 2 dagen terug in Nederland, toen kwam 1 gedeelte van het bedrag teruggestort en het 2de bedrag 2 weken later.
Ik ben Barbara zeer dankbaar voor de healing sessies.
Love and Light
 

🍀 Herseninfarct

“Graag wil ik mijn ervaringen delen op deze website met de spirituele hulpverlening.

In december 2019 kreeg mijn vrouw in de ochtend een herseninfarct en werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Op de spoedeisende hulp kreeg ze een scan, allerlei testen en medicatie. Sommige effecten van het infarct waren al direct duidelijk, zoals op spraak, coördinatie en motoriek.  Andere gevolgen zouden zich later openbaren. De dag daarop mocht ze naar huis. Er is altijd hoop geweest dat de schade van het infarct kan herstellen. De eerste week ging het redelijk, daarna ging het bergafwaarts…. de energie verminderde sterk, duizeligheid nam toe evenals hartproblemen. Verschillende keren bezochten we met spoed het ziekenhuis…. totdat we er zelf stil bij stonden dat de verslechtering wel eens een gevolg kon zijn van de medicatie die ze gekregen had. Voor sommige medicijnen is mijn vrouw allergisch.
In overleg met de medici werd de betreffende medicatie gestopt. Met mijn vrouw ging het slecht….

Ik overlegde in die tijd met Barbara om te kijken wat er via de spirituele weg aangegeven werd. Zij gaf aan, dat de zielen in de zielenwereld graag bereid waren om mijn vrouw te helpen. Ook dat een herseninfarct een gevolg kan zijn van blokkades die er zijn ontstaan in het verleden en dat het belangrijk was om deze op zielsniveau op te lossen.
Mijn vrouw stond op een gegeven moment open voor een healing via Barbara….ze kon maar korte tijd uit bed komen en moest ondersteund worden met lopen…..

In de eerste healing via Barbara gebeurde er iets bijzonders……mijn vrouw voelde een omdraaiing in haar hartgebied…..er ontstond meer ruimte en het licht kon weer doorstromen. Vanaf dat moment ontstond er ook een omdraaiing in haar herstel…. lichaam, geest en ziel werden geholpen om te ontgiften van de verkeerd werkende medicijnen…..de energie keerde langzaam terug.

We kregen de nodige ondersteuning van de verschillende therapievormen in het ziekenhuis en we leerden hoe we om moesten gaan met de gevolgen van het herseninfarct.

De dagelijkse mails met Barbara over de stand van zaken werkten erg ondersteunend en inspirerend. Iedere keer stemden we af wat nodig was en wanneer een volgende healing aangewezen zou zijn.
Tot nu toe hebben we 4 healings gehad, waarbij op een krachtige manier de energie versterkt werd en blokkades in de energie werden verwijderd. Het is bijzonder hoe dit mag gebeuren en ook iedere keer worden we geraakt door de doorgevingen die Barbara krijgt van de Lichtwezens die aangeven wat er mocht gebeuren.

Sinds de eerste healing is de situatie sterk veranderd…. en is de genezing en het herstel verbeterd. Het was voor mij als partner pijnlijk om te zien wat de gevolgen waren van het herseninfarct, de vermoeidheid die het geeft, het wegvallen van de kunst van het multitasken, die vrouwen vaak beheersen, de problemen met coördinatie etc….

We zijn dan ook dankbaar dat de beide wegen die we bewandelen, die van de reguliere hulpverlening en die van de spirituele weg zo sterk werken….ik zie het herstel elke dag met blijdschap terugkomen.

De healings hebben krachtig doorgewerkt en ook de ervaringen tijdens de healings waren sterk. Mijn vrouw voelde direct reacties in haar lichaam en energie, pijn verminderde, het hart kreeg meer ruimte en de energie kon beter doorstromen.
Naast de healings heeft ze ook veel gedaan met de aangeboden energie-oefeningen  en vergevingsoefening, die beschreven staan op de website van Barbara, omdat mijn vrouw van mening is dat je zelf de bereidheid moet hebben om zelf ook te veranderen en dingen om te draaien. Het dagelijks zelf contact maken met je lichaam en met je hart en het vrijmaken van liefde ervoor is een belangrijke stap die bij het proces hoort.

We hopen dat het herstel zich verder zal voortzetten….. we wilden dit graag met iedereen delen.”
M.W.

update: ze is volledig hersteld!

🍀 Myalgische Encefalomyelitis (ME):
“Sinds ik ziek werd heb ik in mijn leven ontzettend veel geld uitgegeven aan artsen, behandelingen, therapieën, medicatie en supplementen. Toch heeft geen van dit alles gezorgd voor genezing. Er trad zelfs geen lichte verbetering op in mijn lichaam.
Na 10 jaar doorgemodderd te hebben op dit pad werd ik steeds meer getrokken naar de spirituele kant van genezen. Hier zijn echter ook vele soorten in. Ik kwam er al snel achter dat je hier ook veel geld kunt kwijtraken zonder echte hulp te krijgen, want jaren bedgebonden ziekte los je niet op met een paar healings. Al dacht ik dat toen nog van wel 

Gelukkig kwam er onverwachts een bijzondere dame op mijn pad die wel echt naast de healings hulp bood en jawel toen kwam daar de eerste verbetering in mijn toestand. Ik kon weer een paar uur zitten en af en toe eens wat dingen buiten de deur ondernemen. Dit was ontzettend fijn en ik ben haar ook zeer dankbaar, maar toch ontbrak er iets… Mijn ziel werd niet meegenomen in het hele verhaal. Ik kon wat meer, maar echte blijdschap en geluk ontbrak nog steeds.

Vervolgens kwam Barbara op mijn pad. Ik was vooral erg nieuwsgierig naar haar healings. Elke healing die ik van haar krijg is bijzonder. De ene keer voel ik alles gebeuren wat er op dat moment in mijn lichaam plaatsvindt en soms ervaar ik ook weinig, maar krijg ik een prachtige boodschap die me weer verder helpt. Naast veel coaching kreeg ik ook het advies om de boeken te lezen van Master Sha. Eerlijk gezegd had ik hier helemaal geen zin in, maar uiteindelijk heb ik toch een boek gekocht. Het stond vol met oefeningen waar ik totaal geen zin in had.. Dit is toch zonde van mijn tijd? Gelukkig ben ik als doener geboren en dacht ik al vrij snel ik doe het gewoon en voel dan wel wat ik er van vind. Veel oefeningen bestaan uit het chanten van zinnen. Al vrij snel begon ik te voelen hoe ontzettend krachtig deze zinnen zijn.. Als ik angst ervoer en ik ging de zinnen opzeggen voor deze emotie loste het ineens op! En zo heb ik bijna dagelijks prachtige ervaringen door het doen van de oefeningen. Mijn weerstand is volledig weg, want het werkt. Ik heb eindelijk iets gevonden wat echt helpt. Iets wat mijn ziel zo ontzettend blij maakt. Iets wat me weer een doel geeft in mijn leven.

Afgelopen maand had ik een goede uitdaging voor me, want ik zou samen met mijn gezin op vakantie naar Italië. Dit is na jaren van bankgebonden zijn iets huge wat zeker nog niet vanzelf gaat, maar door de oefeningen kon ik vooraf redelijk rustig blijven. Tijdens de vakantie hielp Barbara me met het sturen van energie healings, zodat ik redelijk vlot kon herstellen van de lange reis. En zo hebben we voor het eerst een echt fijne vakantie als gezin kunnen hebben.

Soul healing. Ik heb nog geen idee wat dit me verder allemaal nog gaat brengen in de toekomst, maar vooralsnog zie ik het als een behandeling en benaderingswijze die mijn geld echt waard is. Want het werkt! Ik ervaar weer blijdschap die ik in geen tientallen jaren heb gevoeld.

___________________

P.S. De laatste healing was nog weer krachtiger dan die ervoor.. Ik straalde bijna mn bed uit )

(anoniem)”

🍀 Schildklierproblemen
Sinds  2007 ben ik met mijn gezondheid gaan kwakkelen: ik was moe, lusteloos en benauwd. Na allerlei intense onderzoeken bij verschillende huisartsen en internisten bleek het een Multinodulaire Struma te zijn met goedaardige Nodussen. Oplossing: (Radioactieve) Jodiumslok, wegsnijden of mee leren leven!  Ik koos voor het laatste; vooral ook omdat de opties die ze me gaven mij niet aanspraken.

Ik ben aan mijn lichaam en geest gaan werken en ben onder begeleiding gaan Nordic Walken in de duinen! Heerlijk! Van mijn Struma had ik nog wel last maar het was acceptabel. Ik genoot van elk moment en van al het moois om me heen.Ik heb tijdens deze periode heel veel baat gehad bij de behandelingen van een magnetiseur. Zonder zijn behandelingen denk ik niet dat ik zoveel had kunnen wandelen en was ik niet veel verder gekomen.
Dit ging zo een aantal jaar door tot het opeens misging! Na slechts een half uur wandelen kon ik geen stap meer zetten! Vanaf dat moment ging alles weer mis: ik werd weer lusteloos, had stemmingswisselingen, raakte snel in paniek en was vooral moe, moe, moe. Het werd van kwaad tot erger ik functioneerde niet meer. Thuis kon ik weinig: een afwasje doen putte me al zodanig uit dat ik de rest van de dag op de bank lag. Een bezoek aan de huisarts leverde een ernstig Vitamine B12 tekort op! Na vele behandelingen bleek ook hier dat de alternatieve oplossing voor mij het beste werkte. Ondertussen was mijn Struma 3x zo groot geworden en daardoor had ik het heel erg benauwd, ook hiervan werd ik erg moe, ik kreeg zo weinig lucht! De hele dag had ik het gevoel dat ik gewurgd werd, dat mijn keel werd dicht geknepen. Dat kon niet langer zo!
Via de huisarts (weer) naar het ziekenhuis. Conclusie na een CT scan: Struma met 3 Nodussen; 1 van 5 cm, 1 van 4 cm en 1 van 3 cm. De grootse Nodus duwde mijn luchtpijp opzij. Wegsnijden was het advies ook dit keer weer maar ik heb er vriendelijk voor bedankt. Ook nu wilde ik voor een alternatieve oplossing gaan.

Barbara Kuipers kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Ik ben altijd al een “gevoelig” mens geweest (vandaar ook dat ik zo eigenwijs ben en niet naar de internisten luister maar naar mezelf) het verhaal van Barbara voelde meteen goed. Ik heb haar website verslonden en heb haar benaderd. We hebben een heel fijn gesprek gehad om elkaar wat te leren kennen en ze heeft me een paar dagen later een Soulhealing gegeven. Dat was zo bijzonder!
Het was mooi, intens en ontroerend. Ik werd warm, tintelde, zag kleuren en kreeg bevestiging dat ik niet alleen was en dat er voor me gezorgd wordt. Wat een heerlijke ervaring! Er zijn bijna geen woorden voor.
Na de healing was mijn Struma stukken minder, ik kon echt voelen dat hij was geslonken. Dagenlang heb ik een tintelend gevoel gehad; ik voelde me blijer, lichter en rustiger in mijn hoofd. Wat een geschenk!
Inmiddels heb 4 Soulhealingen mogen ontvangen en het gaat heel goed met me; mijn struma is weer zo klein als in het begin van het verhaal en ook mijn energie gaat stukken beter (nu moet oppassen dat ik niet te snel teveel ga doen). Zoals het nu gaat, gaat het echt de goede kant op en kan ik leven met deze kleine beperkingen.
Ik ben erg dankbaar voor de Soulhealingen die ik heb mogen ontvangen en kan het echt aanbevelen.

Ik werk nog steeds niet, heb even een periode rust nodig en dus ook genomen. Ik vermaak me in mijn moestuin en geniet elke dag meer en meer van de simpele dingen om me heen. Ik weet dat de Soulhealingen daar aan bij hebben gedragen; ik ben voor mijn gevoel weer dichter bij mezelf gekomen en heb de innerlijke rust gevonden die ik lang kwijt was. Ik ben niet alleen en voel elke dag een heerlijke energie om me heen.

Dit lange verhaal (dat eigenlijk nog langer is maar dan leest niemand het meer) lijkt ellendig maar is voor mij, achteraf gezien,  noodzakelijk geweest om mezelf weer terug te vinden. En daar ben ik heel dankbaar voor.

Groeten Jolanda

🍀 Financiële overvloed

Dank je wel voor de healingsessie voor financiën.  Ik heb tijdens de sessie weinig gevoeld, maar ik weet dat er evengoed veel gebeurt. Ik was na afloop heel blij dat ik had meegedaan. In de 4 dagen na de healing sessie is er veel gebeurd. Er is een nieuwe cliënt op mijn pad gekomen en tevens een oude cliënt die Corona heeft gehad en daar niet meer bovenop is gekomen. Die mag ik nu naar het einde begeleiden. Ik vind dit een enorme blessing. Houden van is ook loslaten. Ik werkte al naast mijn baan in de zorg af en toe met een vriendin samen voor haar bedrijf en nu ik met pensioen ben, doe ik heel veel werk en ben ondertussen haar rechterhand geworden. Dit bedrijfje begint ook sinds deze week steeds meer te groeien. Ik zeg ook steeds tegen haar: “als jij succes hebt dan heb ik het ook”. Er was ook van de week een onverwacht groot bedrag bij mijn laatste salaris gestort . Dus in alle opzichten voel ik de overvloed. Ik zit in een zeer positieve flow, ik dacht ja ik ben gepensioneerd, maar de zorg haal je niet uit mij. Zoveel mooi werk voor me dat op mijn pad komt. Superblij natuurlijk. 
O.

 

🍀 Rugpijn
Toen ik op vakantie in Tjechië was, werd ik op een morgen wakker met vreselijke pijn in mijn rug. Ik heb al meer dan 25 jaar last van een dubbele hernia en ben dus gewend aan pijn in mijn rug, maar die dag was het echt enorm. Normaliter slik ik geen medicatie, omdat ik daar geen liefhebber van ben, maar die dag moest ik wel, de pijn was ondraaglijk en ik kon mij niet normaal bewegen. Ondanks de sterkste pijnstillers, nam de pijn echter niet af. Ik heb toen Barbara gebeld en die heeft mij toegezegd healings te geven op afstand. Ze zei me dat dat de afstand geen enkel effect had op de kracht van de healings. Ik heb later van haar gehoord dat ze mij ’s middags en ’s avonds een healing heeft gegeven. Toen ik de volgende dag wakker werd was de ondraaglijke pijn weg en kon ik haar terugbellen met de mededeling dat ik mij weer normaal kon bewegen en geen medicatie meer nodig had. Ik was eerlijk gezegd enorm verbaasd, omdat ik mijn twijfels had of afstandshealings wel zouden werken, maar omdat ik zo een pijn had heb ik het geprobeerd. Nu ben ik overtuigd van de kracht van healings op afstand. Ik weet zeker dat de pijn zonder de healings die ik heb ontvangen, niet zo snel en zo doeltreffend weggegaan zou zijn. Ik ben heel erg dankbaar voor de hulp die ik heb ontvangen.

M.

🍀 Migraine
Via deze weg wil ik graag mijn ervaringen delen over de afstandhealing die ik heb ontvangen voor mijn migraine. Op een avond voelde ik migraine opkomen en stond ik op het punt om medicatie in te nemen en naar bed te gaan. Op dat moment belde Barbara mij op en ik vertelde haar wat er met me aan de hand was. Ze vroeg me om nog even te wachten met medicatie en rustig te gaan zitten dan zou ze me een healing geven. Dat heb ik inderdaad gedaan. Na enige tijd realiseerde ik me dat de hoofdpijn totaal weg was. Ik heb helemaal nergens last van gehad en heb die nacht ook normaal geslapen. De migraine was totaal weg en is ook de volgende dag niet meer teruggekomen. Ik heb geen medicijnen nodig gehad. Ik had niet verwacht dat het effect zo snel merkbaar zou zijn, maar ben er wel heel blij mee dat ik me zo snel zoveel beter voelde.
A.

🍀 Ziek kind
Beste Barbara, heel erg bedankt voor het helpen van mijn zoon Jakob.
Het was op een avond dat hij wakker werd en zich heel erg ziek voelde. Hij gaf twee keer over en zag er heel ziek uit en hij voelde zich ook heel erg ziek. Ik ben osteopaat en legde daarom mijn handen op zijn buik, om de spanning te voelen in zijn organen en ik voelde een heleboel spanning in zijn maag. Ik had op dat moment contact met jou via skype en je was zo vriendelijk om hem een Soul Healing Blessing te geven. Toen je de zegening startte zag ik wit licht overal om hem heen komen, dat zijn maag in ging. Ik kon zien hoe er donkerte verwijderd werd van zijn maag. Toen gaf hij een derde keer over, wat heel veel verlichting bracht en daarna viel hij weer in slaap, erg vredig. Hij zag er zoveel beter uit. Toen ik opnieuw de spanning van zijn maag onderzocht, was deze totaal verdwenen.
Het was heel interessant, toen je vertelde welke beelden jij had gezien tijdens het geven van de blessing, omdat het gelijk was aan wat ik kon observeren. Ik ben zo dankbaar dat je Jakob kon helpen die avond en ik ben heel dankbaar voor de mogelijkheid van het ontvangen van Soul Healing Blessings. Is het niet prachtig dat iemand in haar woonkamer in Nederland kan zitten en zo een ziek jongetje kan helpen in Oostenrijk?
Die avond kon ik weer zien dat er geen afstand bestaat voor Divine Soul Healing, omdat we allemaal verbonden zijn!
Dus nogmaals dank je wel, en ik hoop dat je nog vele andere kinderen, volwassenen en zelfs huisdieren kan helpen!
Ik houd van je,
Barbara S., Graz, Oostenrijk

🍀 Angststoornis
Ik had aan het begin van de healing sessie de aartsengelen en zielen gevraagd me te helpen mijn hartchakra te openen.
Ook heb ik de zielen die ik gekwetst of pijn gedaan heb in dit leven en vorige levens mijn spijt betuigd en gevraagd om mij te vergeven.
Tijdens de healing zag ik mijn onderste chakra open breken en er stroomde donkere energie naar de aarde via mijn voeten.
Wat daarna gebeurde was zo immens. Ik voelde een enorme warmte vanuit mijn hart mijn lijf in gaan en ik kreeg het bloedheet!
Ik zei tegen mezelf: “blijf rustig dit is het universele licht wat ik mag ontvangen.” Het was best intens maar ik ben zo dankbaar voor deze sessie.
Ik voel echt verschil en kreeg een paar uur later weer inspiratie om verder te gaan met het schrijven van mijn boek. Dank je wel aan het hemelse team wat via jou deze healing gaf.
D.

🍀 Persoonlijk Consult:

Enige tijd geleden kreeg ik een verzoek van iemand voor een persoonlijk consult omdat ze graag een healing wilde voor haar zieke vader.
Toen ik echter haar verzoek las kreeg ik meteen via mijn spirituele kanalen te horen dat ik haar vader eigenlijk niet zou kunnen bijstaan in zijn genezingsproces. Deze man was te ziek, maar ik kon hem wel op andere manieren helpen. Ik was eerlijk tegen cliënte en dat waardeerde ze enorm. Ze zei me ook dat ze wel wist dat haar vader eigenlijk niet meer te genezen was omdat de artsen hem hadden opgegeven en hij al stervende was. Ze zou binnenkort naar hem toegaan maar ze wilde toch nog graag iets voor hem betekenen.
Nadat ze bij haar vader was aangekomen sprak ik haar via een Skype consult en ze zei me dat haar vader volgens de artsen normaliter na het stoppen van de behandeling binnen korte tijd (max. een paar dagen) zou overgegaan maar dat ze het gevoel had dat haar vader vocht en niet over wilde en hij was na een ongebruikelijk lange tijd nog steeds hier aanwezig. Ze vroeg om een hele speciale healing, namelijk een healing voor een rustige overgang.
Maar ik had duidelijk het gevoel dat dit niet conform de wens van haar vader was en vroeg cliënte even voor wat tijd zodat ik me kon afstemmen om te zien wat ik doorkreeg over de reden dat hij nog niet over wilde gaan. Ik kreeg door dat hij nog een laatste wens had, het bij elkaar brengen van de familie in harmonie. Dat hij vocht om in leven te blijven uit liefde voor zijn kinderen.

Ik had geen enkele informatie over haar vader, haar familie of haar achtergrond en vroeg haar of er soms meer familieleden onderweg waren en of haar vader daar soms op zou kunnen wachten. Ja, zei ze, sinds het overlijden van mijn moeder is het contact heel moeizaam geweest maar nu zijn meer broers/zussen onderweg. Ze was diep ontroerd door de wens van haar vader en gezamenlijk kwamen we tot de beslissing om te vragen voor een healing om die laatste wens van haar vader kracht mee te geven, het verbinden in harmonie van de familie.

Ze vertelde me hoe moeilijk ze het vond om naast het bed te zitten omdat de medicijnen haar vader continue in slaap hielden maar toen ik haar zei dat ze gewoon tegen hem kon praten omdat hij dat zou horen, nam ze dat ter harte. Daarna heb ik me afgestemd en een groepshealing doorgegeven aan haar vader, haarzelf en de overige familieleden. Het was zo mooi om te doen en ik zag met mijn spirituele oog (derde oog) dat ook de ziel van haar overleden moeder zich bij de healing voegde.

Na enige tijd ontving ik een email van cliënte met een uitgebreid verhaal over wat er was gebeurd na de healing. Ze had de boodschap die ik voor haar mocht ontvangen gedeeld met haar broers en zussen die er ook diep door geraakt waren. Ze had na de healing aan het bed van haar vader gezeten met een innerlijke rust die ze nog niet eerder had gevoeld. Gesproken tegen hem terwijl ze zijn hand vast hield, terwijl hij door de pijnmedicatie nog steeds slapende was, maar ze voelde de verbinding en voelde dat ze hem nu in alle rust los kon laten. Ook had ze zich met al haar familieleden verbonden en terwijl dat gebeurde, opende hun vader zijn ogen voor de laatste keer om met hun te communiceren, hun handen vasthoudend en er was een verbinding die er lange tijd niet meer was geweest. Cliënte voelde zo een enorm verschil in de relatie met haar vader en de familie voor en na de blessing en was daar zo diep dankbaar voor.

En terwijl ik dit las stonden de tranen in mijn ogen. Iedere boodschap en iedere healing die ik mag doorgeven is bijzonder. Het is een eer om een kanaal te mogen zijn voor de zielenwereld. Maar sommige healings raken me net even meer dan anderen en soms zo diep dat ik alleen maar heel dankbaar kan zijn dat ik dit mag doen. Het was zo bijzonder om geleid te worden hoe deze familie het best geholpen kon worden, en wat de laatste wens van de vader was. Om te mogen helpen bij iemands laatste wens en deel uit te mogen maken van zo iets belangrijks als een afscheid is iets wat me nog lang, zo niet voor altijd, bij zal blijven.

Healing is niet alleen bedoeld voor ziekte of het wegnemen van pijn. Het kan helpen bij ieder aspect van het leven. Zo ook iemands overgang of laatste wens.

Het is alleen een kwestie van vragen wat de beste manier van hulp in een specifieke situatie is en of de zielenwereld daar de gepaste hulp bij wil geven. Dan is het aan hun wat er mag gebeuren en aan mij om dat als kanaal te faciliteren. Daar is een persoonlijk consult een prima gelegenheid voor om samen te bepalen welke vorm van hulp het meest passend is.
In liefde en licht, Barbara