PUUR LICHT

Tao Healing

_MG_8177b

Een gezond en gelukkig leven, dat wil toch eigenlijk iedereen?

Dat is mogelijk wanneer er harmonie is tussen je ziel, hart, geest en lichaam en je meer licht in je draagt.
Disharmonie en een verstoring in de connectie leidt tot uitdagingen in het leven.

Via Tao Healing is het mogelijk om dat interne licht en de harmonie tussen ziel, hart, geest en lichaam op een snelle manier te versterken.
Dit zal zijn uitwerking hebben op alle aspecten van het leven, waaronder:

    Gezondheid

fysieke aandoeningen, zoals bijvoorbeeld pijn, chronische ziekte, vermoeidheid, huidaandoeningen, stress.
psychische aandoeningen, zoals dwangneurose, depressies, angststoornis, eetstoornis.

♥    Emoties

zoals bijvoorbeeld, angst, verdriet, rouw, woede, spanning, weinig zelfvertrouwen, gebrek aan eigenwaarde.

♥    Relaties

zoals het verbeteren van de relatie met jezelf, je partner, je dierbaren, je collega’s.

♥    Financiën

♥    Beroep/Bedrijf

transformeer blokkades om meer succes in je beroep of met je bedrijf te hebben. Ook een bedrijf heeft een ziel en kan meer licht uitstralen om zo meer klanten aan te trekken.

♥    Kinderen

als ouder wil je graag dat je kind succesvol is en makkelijk door het leven gaat. Ook kinderen kunnen healing ontvangen om hun ziel, hart, geest en lichaam te transformeren en meer licht te laten uitstralen.

♥    Intelligentie

♥    Openen van je spirituele kanalen

Open je hartchakra, open je derde oog, open je zielencommunicatie kanaal, open je helderwetenkanaal, breng je zielentaal naar buiten.

♥    Een diepere verbinding met je eigen ziel

♥    Een sterkere verbinding met het Goddelijke en je Gidsen

♥    En nog veel meer

♥ ♥ ♥

Tao healing geeft hoop, transformatie en resultaat.

In dit leven mag ik via mijn open spirituele kanalen en de sterke connectie met de zielenwereld, een kanaal zijn voor het Universele Licht, het Zielenlicht, het Licht uit de Bron.
Op deze wijze mag ik het licht doorgeven aan diegene die een Tao healing wil ontvangen voor een specifiek verzoek. Het licht gaat naar de ziel en heelt en transformeert deze, waarna healing van hart, geest en lichaam kunnen volgen. De ziel is de basis. Wanneer de ziel veel licht straalt, zal succes in vele aspecten van het leven kunnen volgen.

Tijdens deze healing sessies raak ik iemand niet aan. Ik stel mij alleen open als kanaal, zodat degene die ontvangen wil, kan ontvangen wat op dat moment gepast is. Wat gepast is, verschilt uiteraard per persoon. De zielenwereld zal precies dat geven wat nodig is op dat moment.
Door de jarenlange training en het intensieve zuiveringsproces waar ik door heen gegaan ben, is dit een zuiver kanaal geworden, waardoor de kracht van de healing bijzonder groot kan zijn. Hoe zuiverder het kanaal, hoe krachtiger de healing is.  Het resultaat van de healing is echter voor iedereen verschillend en daar kan ik geen beloften aan verbinden. Het is afhankelijk van wat iemand mag en kan ontvangen. De healing wordt per persoon afgestemd en niemand ontvangt meer dan het lichaam aan kan en mag ontvangen.
Tao Healing Sessies kunnen plaatsvinden tijdens een persoonlijk consult of in stilte op afstand.

Tao Healing sessies via telefoon / ZOOM videoconferentie/SKYPE en of op een afgesproken tijdstip op afstand zonder contact.
U kunt zelf kiezen waar u zich het meest prettig bij voelt.

Aangezien 1 healing sessie vaak niet voldoende is om de diepere lagen van het probleem volledig op te lossen en meerdere sessie aan te raden zijn, kunt u ook kiezen voor een pakket.

Prijzen zijn een vorm van energie-uitwisseling en worden in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met mij op. Prijzen vanaf 45 euro per sessie.

Iedere seconde is een mogelijkheid dat u opnieuw kunt beginnen.
Begin vandaag nog met uw leven te veranderen en het werken aan een mooiere toekomst!

Graag deel ik hier een aantal van de vele positieve reacties die ik heb mogen ontvangen:

💛 Ik snap steeds beter hoe fijn het is om niet teveel de mind er op los te laten, maar gewoon in mijn lichaam te voelen wat er gebeurt… Dat te volgen.. Aanwezig te zijn in mij… Meer eenheid…
Ik heb zoveel inzicht gekregen in de kracht van de blessings; dat is zo overduidelijk..

💛: Altijd fijn om te lezen wat je doorgekregen hebt….het is altijd weer een stap verder dan wat wij zo dagelijks waarnemen en hoe we de dingen bekijken.
Wat je doorgeeft is dan het ongeziene in het gezichtsveld brengen….
Het is een genade om dit te mogen ontvangen en op je weg te krijgen.
Jij doet het op een prachtige, integere, afgestemde manier en je krijgt erg veel door, wat iedere keer zo raakt en treffend is.
Dank je wel hiervoor…..

💛: Het was een heel bijzondere ervaring voor mij.. Ik voelde heel sterk de liefde, de vibratie, het licht en voelde me intens verbonden én ontroerd…
Het duurde even voordat ik ervan bekomen was, het was echt heel overweldigend, maar wel in positieve zin…
De rest van de dag liep ik op ‘wolkjes’ en had ik het gevoel dat ‘ze’ nog steeds bij mij waren…ik sta opnieuw heel hoopvol in het leven én met de vaste overtuiging dat wij inderdaad geholpen worden!
Ik kan nog steeds bijna niet geloven dat ik op zo’n korte tijd deze groei heb mogen meemaken!
Het blijkt dat mijn gevoel juist was: dat soulhealing de ‘missing link’ was in mijn zoektocht naar gezondheid…op lichamelijk en energetisch vlak had ik eigenlijk al alle mogelijke behandelingen gehad…
Dit is zo mooi…..ik ben zo dankbaar….