Puur Licht

Tao Healing sessies voor uzelf of uw dierbaren

_MG_8177b

Een gezond en gelukkig leven, dat wil toch eigenlijk iedereen.
Dit is beter te realiseren indien er meer harmonie is tussen uw ziel, hart, geest en lichaam en u meer licht in u draagt. Daar waar licht straalt, zullen uitdagingen op uw levenspad getransformeerd kunnen worden en kunt u anderen helpen datzelfde te doen.
Door uw licht te laten stralen kunt u een voorbeeld zijn voor anderen.
U kunt uw licht op een snelle manier versterken via het ontvangen van Tao Healing.
Tao healing helpt u bij het vergroten en versterken van het licht in uw ziel, hart, geest en lichaam om zo het pad wat u in dit leven gaat, te verrijken en succesvoller te maken. Dit zal zijn uitwerking hebben op alle aspecten van het leven, waaronder:

 

–          Gezondheid

fysieke aandoeningen, zoals bijvoorbeeld pijn, chronische ziekte, vermoeidheid, huidaandoeningen, stress.
psychische aandoeningen, zoals dwangneurose, depressies.

–          Emoties

zoals bijvoorbeeld, angst, verdriet, rouw, woede, spanning, weinig zelfvertrouwen, gebrek aan eigenwaarde.

 –          Relaties

zoals het verbeteren van de relatie met jezelf, je partner, je dierbaren, je collega’s.

–          Financiën

–          Beroep/Bedrijf

transformeer blokkades om meer succes in je beroep of met je bedrijf te hebben. Ook een bedrijf heeft een ziel en kan meer licht uitstralen om zo meer klanten aan te trekken.

–          Kinderen

als ouder wil je graag dat je kind succesvol is en makkelijk door het leven gaat. Ook kinderen kunnen healing ontvangen om hun ziel, hart, geest en lichaam te transformeren en meer licht te laten uitstralen.

–          Dieren

vele mensen hebben een diepgaande verbinding met hun huisdier. Ook dieren hebben een ziel en een eigen pad te gaan in het leven, wat soms uitdagingen kent. Dieren zijn zeer gevoelig voor het ontvangen van Healing en zijn dankbare ontvangers. Mijn eigen katten hebben in de afgelopen jaren enorme verandering getoond na het ontvangen van healing.

–          Intelligentie

–          Openen van je spirituele kanalen

Open je hartchakra, open je derde oog, open je zielencommunicatie kanaal, open je helderwetenkanaal, breng je zielentaal naar buiten.

–          Een diepere verbinding met je eigen ziel

–          Een sterkere verbinding met het Goddelijke en je Gidsen

–          En nog veel meer

♥ ♥ ♥

Tao healing geeft hoop, transformatie en resultaat.

Vanwege de vele healingstransmissies die ik heb mogen ontvangen, mag ik een kanaal zijn voor het Universele Licht, het Zielenlicht, het Licht uit de Bron.
Op deze wijze mag ik het licht doorgeven aan diegene die een Tao healing wil ontvangen voor een specifiek verzoek. Het licht gaat naar de ziel en heelt en transformeert deze, waarna healing van hart, geest en lichaam kunnen volgen. De ziel is de basis. Wanneer de ziel veel licht straalt, zal succes in vele aspecten van het leven kunnen volgen.

Tijdens deze healings raak ik u niet aan. Ik stel mij alleen open als kanaal, zodat u kunt ontvangen wat op dat moment gepast is voor u. Wat gepast is, verschilt uiteraard per persoon. De zielenwereld zal precies dat geven wat nodig is op dat moment.
Door de jarenlange training en het intensieve zuiveringsproces waar ik door heen gegaan ben, is dit een zuiver kanaal geworden, waardoor de kracht van de healings bijzonder groot kan zijn. Hoe zuiverder het kanaal, hoe krachtiger de healing is.  Het resultaat van de healings is echter voor iedereen verschillend en daar kan ik geen beloften aan verbinden. Het is afhankelijk van wat iemand mag en kan ontvangen. De healing wordt per persoon afgestemd en u ontvangt niet meer dan het lichaam aan kan en mag ontvangen. Het is namelijk niet de bedoeling dat u teveel ontvangt en het lichaam dat niet kan verwerken.
Tao Healing Sessies kunnen plaatsvinden in persoon of op afstand.

Zelf ontvang ik al 4,5 jaar het onderwijs en de healings via SKYPE (omdat mijn leraren in het buitenland zitten) en af en toe in persoon in een workshop als zij in NL zijn of ik in het buitenland. Mijn eigen ervaring is dat ik zelf de diepste healings ontvang als ik in mijn eigen stoel zit in een vertrouwde omgeving en me helemaal kan overgeven, omdat ik daarna niet meer hoef te reizen of me groot moet houden voor mijn omgeving. Ik hoef als het op afstand geschiedt dus niet alert te zijn of energiek te zijn na afloop van de healing en de healing kan dus veel dieper plaatsvinden, omdat ik daarna rustig kan blijven zitten of kan slapen of alle emoties kan laten gaan. Vanuit die ervaring heb ik besloten om datzelfde aan cliënten door te geven omdat ik graag wil dat ze het beste resultaat hebben. Ik hoef iemand, zoals gezegd, ook niet aan te raken en om die reden is een SKYPE contact (indien gewenst met beeld) dus net zo effectief. Ik praat met u over uw situatie en wat u graag zou willen, en vervolgens stem ik mij af op mijn team in de zielenwereld dat mij ondersteunt en via mij werkt. Ik doe niets, ik stel mij alleen beschikbaar als medium tussen u en hen, maar zij doen het werk en dat doen ze als u voor me zit, dat doen ze als u thuis zit. Voor hen bestaat er geen afstand of plaatsgebonden situatie. Voor velen is het misschien even wennen, maar als u het probeert, zult u ervaren wat ik bedoel en hoe enorm krachtig een afstandshealing kan zijn.

De healings geef ik bij voorkeur via SKYPE vanwege het grote effect, en daar gaat het tenslotte om. Voor hen die een SKYPE contact lastig is, is er ook een andere mogelijkheid. Eerst spreken we af waar u de healing voor ontvangen wilt en op het afgesproken tijdstip gaat u rustig liggen en ontspant u zich volledig. Dan ontvangt u de healing volledig in stilte en zonder contact.
Laatst kreeg ik van een cliënt te horen die wat moeite had met SKYPE contact dat ze de healing op deze wijze, in volledige ontspanning, als zeer krachtig en intens had ervaren en dat ze zulke mooie ervaringen had dat ze diep onder de indruk was van alles wat er was gebeurd. Ook dat is dus mogelijk. Het is voor sommigen misschien wat lastig voor te stellen omdat het niet zo fysiek tastbaar is als een behandeling door een therapeut, maar mijn advies is, dat als u wilt weten of het werkt, dat u het probeert. Alleen door te ervaren kunt u werkelijk begrijpen wat ik bedoel.

Tao Healing sessies via telefoon / videoconferentie/SKYPE en zelfs op een afgesproken tijdstip op afstand zonder contact.

U kunt zelf kiezen waar u zich het meest prettig bij voelt.

Een Tao Healing sessie van 30 minuten. Hierbij krijgt u alleen een healing en vind er dus geen onderwijs of oefenen plaats.
Een Tao Healing sessie van 15 minuten. Hierbij krijgt u alleen een healing en vind er dus geen onderwijs of oefenen plaats.
Aangezien 1 healing sessie vaak niet voldoende is om de diepere lagen van het probleem volledig op te lossen en meerdere sessie aan te raden zijn, kunt u ook kiezen voor een pakket.

Pakket van 3 x 30 minuten.

Pakket 3 x 15 minuten.

Prijzen zijn een vorm van energie-uitwisseling en worden in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met mij op. 

Deze 3 sessies dienen plaats te vinden binnen een periode van 3 maanden.
Het is ook mogelijk om persoonlijk af te spreken en een healing te ontvangen, maar omdat dit ook vaak gepaard gaat met een gesprek valt dit onder een persoonlijk consult/coaching.
Dit is mogelijk in overleg.

 

♥ Iedere seconde is een mogelijkheid dat u opnieuw kunt beginnen. Begin vandaag nog met uw leven te veranderen en het werken aan een mooiere toekomst! ♥

Graag deel ik hier een aantal van de vele positieve reacties die ik heb mogen ontvangen:

vrouw: Ik snap steeds beter hoe fijn het is om niet teveel de mind er op los te laten, maar gewoon in mijn lichaam te voelen wat er gebeurt… Dat te volgen.. Aanwezig te zijn in mij… Meer eenheid…
Ik heb zoveel inzicht gekregen in de kracht van de blessings; dat is zo overduidelijk..

man: Altijd fijn om te lezen wat je doorgekregen hebt….het is altijd weer een stap verder dan wat wij zo dagelijks waarnemen en hoe we de dingen bekijken.
Wat je doorgeeft is dan het ongeziene in het gezichtsveld brengen….
Het is een genade om dit te mogen ontvangen en op je weg te krijgen.
Jij doet het op een prachtige, integere, afgestemde manier en je krijgt erg veel door, wat iedere keer zo raakt en treffend is.
Dank je wel hiervoor…..

vrouw: Het was een heel bijzondere ervaring voor mij.. Ik voelde heel sterk de liefde, de vibratie, het licht en voelde me intens verbonden én ontroerd…
Het duurde even voordat ik ervan bekomen was, het was echt heel overweldigend, maar wel in positieve zin…
De rest van de dag liep ik op ‘wolkjes’ en had ik het gevoel dat ‘ze’ nog steeds bij mij waren…ik sta opnieuw heel hoopvol in het leven én met de vaste overtuiging dat wij inderdaad geholpen worden!
Ik kan nog steeds bijna niet geloven dat ik op zo’n korte tijd deze groei heb mogen meemaken!
Het blijkt dat mijn gevoel juist was: dat soulhealing de ‘missing link’ was in mijn zoektocht naar gezondheid…op lichamelijk en energetisch vlak had ik eigenlijk al alle mogelijke behandelingen gehad…
Dit is zo mooi…..ik ben zo dankbaar….