PUUR LICHT

Tao Hands Practitioner

_MG_4499bBLOG

Sinds 15 december 2011 ben ik een gecertificeerd Tao Hands Practitioner.

Wat is een Tao Hands Practitioner?

Een Tao Hands Practitioner is iemand die zich heeft bekwaamd in het brengen van eenheid in ziel, hart, geest en lichaam en die anderen ondersteunt bij het behouden van hun gezondheid, geluk en succes. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een een unieke vorm van soul power: de Tao Hands. 

Wat zijn Tao Hands? 

Tao Hands™ is een healing transmissie die aan mij is gegeven door Dr. en Master Zhi Gang Sha om onder meer de mensheid, de dieren en de natuur te helpen. Tao Hands maken het mogelijk om licht te brengen voor heling en transformatie van ieder aspect van het leven. 

Via deze transmissie ben ik in staat om soul healings te geven voor zelf-healing en voor het helpen van anderen bij de uitdagingen in het leven waar zij mee te maken hebben. Dit kan zijn een fysieke en/of emotionele aandoening. Maar ook bij problemen op het gebied van relaties, werk en financiën.  De Tao Hands blessings kunnen gegeven worden aan individuele personen en groepen, zowel in persoon als op afstand.

Tao Hands blessings brengen een hoge zuivere frequentie en vibratie van liefde, vergeving, compassie en licht, die blokkades van de ziel, de geest en het lichaam kan oplossen voor ieder aspect van het leven, waaronder onder meer gezondheid, relaties, financiën, werk en intelligentie.

Waarom wordt deze krachtige healingtransmissie op dit moment aan de mensheid gegeven?

 • Moeder Aarde bevindt zich in een serieuze overgangssituatie
 • Deze overgangssituatie zou de komende twaalf jaar nog veel serieuzer kunnen worden.
 • Het licht en de healing is nodig om zo het lijden van de mensheid te verzachten. 

De Kracht en Betekenis van de Tao Hands

Tao Hands kunnen ieder aspect van je leven zegenen, waaronder:

 • de spirituele, mentale, emotionele en fysieke lichamen
 • relaties
 • financiën
 • intelligentie
 • energiecentra en chakra’s
 • spirituele kanalen
 • je energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit 
 • het zuiveren en verjongen van ziel,  hart, geest en lichaam
 • het bevorderen van liefde, vrede en harmonie voor jou, je dierbaren, je familie, organisaties, samenleving, steden, landen, Moeder Aarde en talloze planeten, sterren, sterrenstelsels en universa. 

Door middel van het ontvangen van de Tao Hands Blessings kunnen uitdagingen in het leven worden getransformeerd, omdat Tao Hands Blessings de eenwording  met je ware zelf en jouw doel in het leven bevorderen. Deze eenwording is een sleutel tot succes in ieder aspect van het leven. Het is een groot voorrecht om via de Tao Hands te kunnen en mogen helpen. Neem gerust contact met me op indien u meer wilt weten of wanneer u de kracht van de Tao Hands zou willen ervaren. 

Ziek kind
Beste Barbara, heel erg bedankt voor het helpen van mijn zoon Jakob.
Het was op een avond dat hij wakker werd en zich heel erg ziek voelde. Hij gaf twee keer over en zag er heel ziek uit en hij voelde zich ook heel erg ziek. Ik ben osteopaat en legde daarom mijn handen op zijn buik, om de spanning te voelen in zijn organen en ik voelde een heleboel spanning in zijn maag. Ik had op dat moment contact met jou via skype en je was zo vriendelijk om hem een Soul Healing Blessing te geven. Toen je de zegening startte zag ik wit licht overal om hem heen komen, dat zijn maag in ging. Ik kon zien hoe er donkerte verwijderd werd van zijn maag. Toen gaf hij een derde keer over, wat heel veel verlichting bracht en daarna viel hij weer in slaap, erg vredig. Hij zag er zoveel beter uit. Toen ik opnieuw de spanning van zijn maag onderzocht, was deze totaal verdwenen.
Het was heel interessant, toen je vertelde welke beelden jij had gezien tijdens het geven van de blessing, omdat het gelijk was aan wat ik kon observeren. Ik ben zo dankbaar dat je Jakob kon helpen die avond en ik ben heel dankbaar voor de mogelijkheid van het ontvangen van Soul Healing Blessings. Is het niet prachtig dat iemand in haar woonkamer in Nederland kan zitten en zo een ziek jongetje kan helpen in Oostenrijk?
Die avond kon ik weer zien dat er geen afstand bestaat voor Soul Healing, omdat we allemaal verbonden zijn!
Dus nogmaals dank je wel, en ik hoop dat je nog vele andere kinderen, volwassenen en zelfs huisdieren kan helpen!
Ik houd van je,
Barbara S., Graz, Oostenrijk

27164610_1934817869879161_7886891128743888743_o