PUUR LICHT

Gratis Gift: CD van Liefde, Vrede en Harmonie

Vele mensen zouden graag meer liefde, vrede en harmonie in zichzelf voelen. Anderen zouden graag iets willen doen om meer liefde, vrede en harmonie in de wereld te brengen. Velen doen op hele verschillende wijzen daar hun best voor, anderen hebben wel de wens maar weten niet zo goed hoe ze daaraan kunnen bijdragen. Een hele eenvoudige doch doeltreffende wijze om meer liefde, vrede en harmonie te creëren is het luisteren naar of het zingen van de zielenzang van Love, Peace and Harmony (liefde, vrede en harmonie). Dr. en Master Zhi Gang Sha, een wereldwijd erkend healer en Tao Master, heeft dit speciale lied ontvangen via zijn spirituele kanalen en op CD uitgebracht. Het is niet zomaar een CD. Het is niet zomaar een lied. Het is een lied met heel veel potentie.

De kracht van de zielenzang van Love, Peace and Harmony

Eén van de vele manieren om verandering te brengen in die aspecten van je leven waar je blokkades ervaart, is het zingen van de zielenzang van Love, Peace and Harmony. Op 10 september 2005 ontving dokter en master Zhi Gang Sha via zijn spirituele kanalen de zielenzang Love, Peace and Harmony. Het zingen van deze zielenzang is een van de meest krachtige manieren om jezelf, de mensheid, Moeder Aarde en het universum te helen, te verjongen en te transformeren. De reden hiervan is dat dit lied een hoge frequentie en vibratie vanuit de Bron in zich draagt. Daar waar blokkades zijn, is de frequentie laag en om deze blokkades op te lossen dient de frequentie verhoogd te worden. Hoe hoger je frequentie en vibratie is, hoe beter je je zult voelen. En willen we ons niet allemaal goed voelen? Deze zielenzang draagt een hoge frequentie en vibratie vanuit de Bron in zich van liefde, vergeving, compassie en licht, wat de frequentie van je ziel, hart, geest en lichaam transformeert en zo de blokkades doet oplossen. Dit brengt de mogelijkheid tot heling, verjonging en transformatie van ieder aspect van het leven. Tevens kan deze zielenzang ziel, geest en lichaam balanceren en harmoniseren. Voor meer informatie klik hier.

LPHCD_Cover-300x300– liefde lost alle blokkades op.

– vergeving brengt innerlijke vreugde en innerlijke vrede.

– compassie versterkt de energie, het uithoudingsvermogen, de vitaliteit en immuniteit.

– licht heelt, voorkomt ziekten, verjongt, verlengt het leven en transformeert ieder aspect van het leven, waaronder relaties, financiën, intelligentie en meer.

Wanneer je deze zielenzang zingt, kan de kracht van dit lied je helpen om blokkades te verwijderen. Reeds duizenden mensen over de hele wereld zingen deze mantra. Hoe meer mensen deze mantra zingen, hoe krachtiger hij zal worden. Iedereen die deze mantra zingt brengt licht naar Moeder Aarde. Wanneer vele mensen over de hele wereld dat licht brengen, zouden er overal lichtpunten zijn, die met elkaar verbonden kunnen worden. Stel je eens voor wat het met Moeder Aarde zou doen….

De betekenis van de zielenzang van Love, Peace and Harmony

De zielenzang is een mantra. Het is een code vanuit de Bron. Het is een krachtige boodschap. Iedere regel heeft zijn eigen specifieke boodschap. De tekst is als volgt:

Lu La-a Lu La Li Lu La-a Lu La La Li Lu La-a Lu La-a Li Lu La Lu La-a Li Lu La Lu La-a Li Lu La

Wo ai wo xin he ling Wo ai quan ren lei Wan ling rong he mu shi sheng Xiang ai ping an he xie Xiang ai ping an he xie

I love my heart and soul I love all humanity Join hearts and souls together Love, Peace and Harmony Love, Peace and Harmony

Het eerste couplet is in de taal van de Divine, de zogeheten zielentaal. Daarna volgt de vertaling in het Chinees (Mandarijn) en in het Engels. De eerste regel van deze zielenzang, Lu La-a Lu La Li, betekent: Ik houd van mijn hart en ziel. Het is een opdracht om van jezelf en je eigen ziel te houden. Liefde lost blokkades op. De ziel is de baas. Houd van je eigen ziel om zo je ziel te helen. Houd van je ziel om zo je ziel te transformeren. De eerste regel van deze zielenzang is hiermee een simpele en praktische mogelijkheid voor zelf-heling en transformatie. Heel de ziel eerst, dan zal healing van geest en lichaam volgen. De tweede regel van deze zielenzang, Lu la-a Lu La La Li, betekent: Ik houd van de hele mensheid. Dit is het geheim om ieder leven te transformeren. Het is de simpelste en meest diepgaande praktische wijze om service te verlenen aan anderen, aan de wereld en aan het universum. Wanneer je dit zingt breng je de liefde, vergeving, compassie en licht vanuit de Bron via deze zielenzang naar de hele mensheid en alle zielen. Dit is een grote dienst. Hoe meer service je verleent, hoe meer blokkades je in je ziel, geest en lichaam kunt transformeren. Service verlenen is anderen gelukkiger en gezonder maken. Service verlenen is het doel van het leven. sickME De derde regel, Lu La Lu La Li Lu La, betekent: Breng harten en zielen tezamen. Dit is een oproep. In deze periode op Moeder Aarde, met natuurrampen, vele en ernstige ziekten, oorlogen, conflicten, economische crises en meer, roept de Divine de mensheid, alle landen, alle zielen en het hele universum op om harten en zielen te verenigen en om ons bewustzijn te transformeren tot een hoger bewustzijn. De essentie van de derde regel is om de harten en zielen van alles en iedereen te openen en om het bewustzijn te ontwaken en te transformeren om met het hogere bewustzijn tezamen te komen, om zo Eenheid te creëren. De vierde en vijfde regel, Lu La Li Lu La, betekenen: liefde, vrede en harmonie. Het uiteindelijke doel hier op aarde is liefde, vrede en harmonie. De Divine leidt ons om onze harten en zielen tezamen te brengen om liefde, vrede en harmonie te creëren voor de hele mensheid, Moeder Aarde en het hele universum.

De voordelen van het zingen van de zielenzang van Love, Peace and Harmony

De voordelen van het zingen van de zielenzang van Love, Peace and Harmony zijn:
  • Jezelf en anderen gezonder en gelukkiger maken.
  • Het helen van je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.
  • Het helen van anderen, de mensheid, Moeder Aarde en het universum.
  • Het zuiveren en verlichten van je ziel, hart, geest en lichaam.
  • Het zuiveren van anderen, de mensheid, Moeder Aarde en het universum en om hen te verlichten.
  • Het ontvangen van goddelijke deugd en het reinigen van het slechte karma en het verhogen van je spirituele stand om zo elk aspect van je leven te zegenen.
  • Het verspreiden van de liefde, vergeving, compassie en licht vanuit de Bron onder de mensheid, Moeder Aarde en het universum en het transformeren van het bewustzijn van de mensheid en alle zielen tot een hoger bewustzijn.
  • Het creëren van liefde, vrede en harmonie voor de mensheid, Moeder Aarde en het universum.

Hoe zing je deze mantra?

De CD van de zielenzang van Love, Peace and Harmony mag onder iedereen verspreid en gratis gekopieerd worden. Indien je graag een link wilt ontvangen om de CD gratis te downloaden, stuur me dan een berichtje met je emailadres en ik stuur je de link. Dit kun je doen via de contactpagina. Je kunt ook de volledige versie van de CD op YouYube beluisteren via deze link. Er rust geen copyright op deze CD. Het is een lied dat toebehoort aan de mensheid en kan dus zonder problemen worden gedownload of gekopieerd. Hoe meer deze CD verspreid wordt, hoe beter! Luister zo vaak je wilt, zing het hardop of in stilte en laat de frequentie en vibratie in deze CD je helpen om je leven te transformeren. Mijn advies is om de CD in huis, in de auto of op je werkplek te laten spelen, zodat de ruimte waarin je verblijft vervult wordt van deze hoge frequentie en vibratie. Ook ’s nachts kun je hem laten draaien. Indien je niet kunt slapen met het geluid aan, zet het geluid dan heel zacht of laat het spelen in een andere kamer en verbindt je voor het slapen gaan met de ziel van dit lied en vraag om heling en transformatie. Zelf doe ik dit iedere dag en nacht met de cd’s die ik heb en de voordelen die de cd’s brengen voor mij en anderen zijn ongekend. Probeer het zelf en ervaar de kracht van deze zielenzang! Wil je meer weten over het gebruik van deze krachtige mantra en de voordelen die het kan brengen voor je leven of dat van je dierbaren, neem dan gerust contact op en ik leg je graag uit hoe je deze mantra kunt toepassen voor vele aspecten in uw leven. De mogelijkheden zijn heel divers.

Wekelijkse Love Peace and Harmony Tao Calligraphy ZOOM Sessies

Elke week zal er een gratis sessie zijn om de kracht van dit Kalligrafie veld te ervaren. Breng meer liefde, vrede en harmonie in je leven door in dit veld te chanten en te mediteren. Meer informatie vind je hier.

Love Peace and Harmony World Family

Het doel is om 1.5 miljard mensen over de hele wereld de zielenzang van Love Peace and Harmony te laten zingen voor 15 minuten of langer per dag. Wil je deel uitmaken van de Love Peace Harmony World Family, schrijf je dan in via deze link. Laten we ons verenigen en samen iets doen. Het is in deze tijd zo hard nodig om samen iets te doen om meer vrede en harmonie in onszelf en om ons heen te creëren.Via deze CD is dat heel eenvoudig. Dr. en Master Zhi Gang Sha zegt altijd:

Wat je chant, wat je zingt, dat word je.

Chant Love, Peace and Harmony! Zing mee met deze zielenzang. Zing met heel je hart! Deel het met zo veel mogelijk anderen, met ouderen, met kinderen, met familieleden, vrienden, collega’s, mensen die in een uitdagende situatie zitten, met een ieder die het horen wil. Help het licht te verspreiden. Help om liefde, vrede en harmonie te creëren. Het is simpel, vrolijk en de hoge frequenties die deze zielenzang in zich draagt brengt op deze wijze verandering op Moeder Aarde.

Ik hou van mijn hart en ziel, Ik hou van de hele mensheid, Breng harten en zielen tezamen, Liefde, vrede en harmonie Liefde, vrede en harmonie

Ervaring

Ik ontving van iemand een bericht, dat haar CD van Love Peace and Harmony was beschadigd en of ik haar de link om de song te downloaden kon toesturen. Ze schreef me (gedeeld met haar toestemming):

Ik ben al bekend met het luisteren naar de cd. Onze oudste zoon (inmiddels 10 jaar) gebruikt deze muziek om mee in slaap te vallen. Ik heb hem gekregen voor hem toen hij enkele weken oud was en ’s avonds alleen maar kon huilen voor hij in slaap raakte. Deze cd hielp echt om hem (en mezelf) tot rust te krijgen. Alleen is de huidige cd flink beschadigd door het gebruiken door de kinderen zelf dus hij hapert steeds. Vandaar dat ik gemaild had voor de link om een nieuwe cd te kunnen maken.  Zelf heb ik de muziek op mijn telefoon en luister ik het als ik onrustig ben via de app. 

Dit is een mooi voorbeeld van de kracht van de CD. Deze song met 5e Dimensie trilling en vibratie in zich brengt hoge lichtfrequenties en  helpt om de informatie in jouw trillingsveld en in je omgeving en het collectieve veld te vullen met Liefde💟. Met Vrede☮️. Met Harmonie☯️. Als de positieve informatie in het trillingsveld krachtig genoeg is/wordt, zullen blokkades kunnen oplossen en zal het resultaat daarvan zich ook in de materie manifesteren. Het is slechts een kwestie van tijd. In dit geval hielp de CD bij het transformeren van de slaap problemen. Heb je de CD niet en wil je die ook graag hebben, stuur me dan een berichtje, dan stuur ik je een link toe om de CD gratis te downloaden. Het maakt echt verschil!

12801296_10154612133586002_5336716170912394139_n