Puur Licht

Tao Healing Sessies voor dieren

1048731_541691839199867_1731838580_oNa het lezen van de vele informatie in de afzonderlijke pagina’s, bent u wellicht geïnteresseerd in het ontvangen van Tao Healing. Ook dieren kunnen Tao healing ontvangen. Ook dieren hebben licht en healing nodig en zijn gebaat bij meer harmonie tussen hun ziel, hart, geest en lichaam.

Dieren zijn veelal onvoorwaardelijke dienaren:
Honden staan bekend om hun trouw aan hun baasje.
Eigenaren van paarden bouwen vaak een diepe band op met hun edele viervoeter.
Vele katten weten feilloos aan te voelen wanneer hun baasje ziek is en komen dan precies tegen de pijnlijke plek liggen en gaan hard spinnen.

Maar ook zij kunnen ziek worden en pijn lijden of diepe emoties voelen. Dan is wellicht een Tao Healing voor uw huisdier een optie.
Dit kan voor ieder aspect van het leven van uw huisdier, zoals onder meer voor:

–          Gezondheid

fysieke aandoeningen, zoals bijvoorbeeld pijn, chronische ziekte, vermoeidheid, huidaandoeningen.
Sneller herstel bij verwondingen.

–          Emoties

Tao healing kan helpen bij gedragsproblemen voortkomend uit angst, verdriet, rouw, woede of stress.
Het verwerken van een verleden met mishandeling of verwaarlozing en het omzetten naar liefde, vrede en harmonie.

–           Verminderen van stress bij dieren

–          Relaties

zoals het verbeteren en verdiepen van een liefdevolle relatie tussen u en uw huisdier

Dieren zijn zeer gevoelig voor het ontvangen van Tao Healing en zijn dankbare ontvangers. Mijn eigen katten hebben in de afgelopen jaren enorme verandering getoond na het ontvangen van soul healing.

♥ ♥ ♥

Tao healing geeft hoop, transformatie en resultaat.

Na een jarenlange voorbereiding en opleiding , mag ik een kanaal zijn voor het Universele Licht, het Zielenlicht, het Licht uit de Bron.
Op deze wijze mag ik het licht doorgeven aan diegene die een soul healing wil ontvangen voor een specifiek verzoek. Het licht gaat naar de ziel en heelt en transformeert deze, waarna healing van hart, geest en lichaam kunnen volgen. De ziel is de basis. Wanneer de ziel veel licht straalt, zal succes en transformatie in vele aspecten van het leven kunnen volgen.

Tijdens deze healings raak ik uw huisdier niet aan. Ik stel mij alleen open als kanaal, zodat het dier mag ontvangen wat op dat moment gepast is.
Door de jarenlange training en het intensieve zuiveringsproces waar ik door heen gegaan ben, is dit een zuiver kanaal geworden, waardoor de kracht van de healings bijzonder groot kan zijn. Hoe zuiverder het kanaal, hoe krachtiger de healing is.  Het resultaat van de healings is echter voor iedereen verschillend en daar kan ik geen beloften aan verbinden. Het is afhankelijk van wat het dier mag en kan ontvangen. De healing wordt specifiek afgestemd en uw huisdier ontvangt niet meer dan het aan kan en mag ontvangen. Het is namelijk niet de bedoeling dat het dier teveel ontvangt en het lichaam dat niet kan verwerken.
Tao Healing Sessies kunnen plaatsvinden in persoon tijdens een consult of op afstand.

1052289_541691975866520_872220404_o

Zelf ontvang ik al jaren onderwijs en de healings op afstand (omdat mijn leraren in het buitenland zitten) en af en toe in persoon in een workshop als zij in NL zijn of ik in het buitenland. Mijn eigen ervaring is dat ik zelf de diepste healings ontvang als ik in mijn eigen stoel zit in een vertrouwde omgeving en me helemaal kan overgeven, omdat ik daarna niet meer hoef te reizen of me groot moet houden voor mijn omgeving. Ik hoef als het op afstand geschiedt dus niet alert te zijn of energiek te zijn na afloop van de healing en de healing kan dus veel dieper plaatsvinden, omdat ik daarna rustig kan blijven zitten of kan slapen of alle emoties kan laten gaan. Vanuit die ervaring heb ik besloten om datzelfde aan cliënten door te geven omdat ik graag wil dat ze het beste resultaat hebben.
Ik hoef iemand niet aan te raken en om die reden is een healing op afstand net zo effectief. Ik stem mij af op mijn team in de zielenwereld dat mij ondersteunt en via mij werkt en stel mij beschikbaar als medium tussen uw huisdier en hen, maar zij doen het werk en dat doen ze als u of uw huisdier voor me zit, dat doen ze ook als u of uw huisdier thuis zit. Voor hen bestaat er geen afstand of plaatsgebonden situatie. Voor velen is het misschien even wennen, maar als u het probeert, zult u ervaren wat ik bedoel en hoe enorm krachtig een afstandshealing kan zijn.

Tao Healing sessies worden naar keuze gegeven in stilte op een afgesproken tijdstip zonder contact, of indien gewenst via telefoon.
U kunt zelf kiezen waar u zich het meest prettig bij voelt.

Aangezien 1 healing sessie vaak niet voldoende is om de diepere lagen van het probleem volledig op te lossen en meerdere sessie aan te raden zijn, kunt u ook kiezen voor een pakket van 3 sessies. 

Prijzen zijn een vorm van energie-uitwisseling en worden in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met mij op.

Deze 3 sessies dienen plaats te vinden binnen een periode van 3 maanden.

♥ Iedere seconde is een mogelijkheid dat u en uw huisdier opnieuw kunnen beginnen. Begin vandaag nog met uw leven en dat van uw huisdier te veranderen! ♥

ERVARINGSVERHAAL

ERVARINGSVERHAAL: Zwartje

Mijn lieve kat genaamd; Zwartje, was bij mij thuis, als een blind katje geboren en heeft nu de leeftijd van ongeveer 18 jaar bereikt. We hadden op een gegeven moment 8 katten, one big whole happy Cat family.
Nu is zwartje als enige overgebleven.

Ik heb regelmatig healings van Barbara mogen ontvangen voor mezelf.
Ik heb op een gegeven moment aan Barbara verteld dat mijn oudste kat was overleden en ik daar zoveel verdriet van had. Nu bleek dat de ziel van deze kat al een tijdje bij Barbara was om maar te gaan pushen/aandringen om met haar te praten, zo geschiede. Maar toen kwam Zwartje ter sprake. Ik begreep dat Barbara ook aan huisdieren healings gaf, dit hoef je maar 1x aan mij te vertellen. Nu was Zwartje aan de beurt, zolang Zwartje dat natuurlijk ook zelf wilde.
Ik had foto`s van Zwartje gestuurd en Barbara zei al dat hij wat knorrig was, als een oud mannetje met een zware energie om zich heen. Zwartje heeft een hele hoop meegemaakt in mijn thuissituatie, stress/spanningen/scheiding enz.
Barbara heeft met zijn ziel gepraat en hem een healing gegeven, wat is dit waardevol!!!!
Zo fijn om meer over Zwartje te weten te komen.Zwartje zal in dit leven blind blijven maar hij weet hier goed mee om te gaan, al is het heel fijn om te weten hoe het in zijn volgend leven zal zijn.De twinkelingen staan al in zijn oogjes❤
️En nu?!?! Zwartje is een enorm knuffeldier en veel vriendelijker geworden na de healing. Er is een bepaalde zware energie bij hem vandaan. Hij is enorm opgeknapt. Ik heb Barbara een foto gestuurd hoe hij nu is en zelfs op de foto ziet Barbara hoe zijn energie lichter geworden is.
Een healing is zowel voor mens als voor een dier heel belangrijk.Vergeet niet dat dieren de energie/spanningsvelden/verdriet enz. van hun baasjes overnemen, dan mogen ze daarvan ook verlost worden.
Ik ben Barbara zo dankbaar voor wat ze voor Zwartje betekend heeft. En bij deze ene healing blijft het niet maar het is voor nu genoeg. Zwartje mag het zelf aangeven wanneer hij er klaar voor is.
Afz happy baasje