PUUR LICHT

Tao Healing voor huisdieren

1048731_541691839199867_1731838580_o

Vele mensen hebben een diepgaande verbinding met hun huisdier. Ook dieren hebben een ziel en een eigen pad te gaan in het leven, wat soms uitdagingen kent. 

Ook dieren kunnen Tao healing ontvangen. Zij hebben ook licht en healing nodig en zijn gebaat bij meer harmonie tussen hun ziel, hart, geest en lichaam.

Dieren zijn zeer gevoelig voor het ontvangen van Healing en zijn dankbare ontvangers. Mijn eigen katten hebben in de afgelopen jaren enorme verandering getoond na het ontvangen van healing.

Dieren zijn veelal onvoorwaardelijke dienaren:
Honden staan bekend om hun trouw aan hun baasje.
Eigenaren van paarden bouwen vaak een diepe band op met hun edele viervoeter.
Vele katten weten feilloos aan te voelen wanneer hun baasje ziek is en komen dan precies tegen de pijnlijke plek liggen en gaan hard spinnen.

Maar ook zij kunnen ziek worden en pijn lijden of diepe emoties voelen. Dan is wellicht een Tao Healing voor uw huisdier een optie.
Dit kan voor ieder aspect van het leven van uw huisdier, zoals onder meer voor:

–          Gezondheid

fysieke aandoeningen, zoals bijvoorbeeld pijn, chronische ziekte, vermoeidheid, huidaandoeningen.
Sneller herstel bij verwondingen.

–          Emoties

Tao healing kan helpen bij gedragsproblemen voortkomend uit angst, verdriet, rouw, woede of stress.
Het verwerken van een verleden met mishandeling of verwaarlozing en het omzetten naar liefde, vrede en harmonie.

–           Verminderen van stress bij dieren

–          Relaties

zoals het verbeteren en verdiepen van een liefdevolle relatie tussen u en uw huisdier

♥ ♥ ♥

Tao healing geeft hoop, transformatie en resultaat.

Na een jarenlange voorbereiding en opleiding , mag ik een kanaal zijn voor het Universele Licht, het Zielenlicht, het Licht uit de Bron.
Op deze wijze mag ik het licht doorgeven aan diegene die een healing wil ontvangen voor een specifiek verzoek. Het licht gaat naar de ziel en heelt en transformeert deze, waarna healing van hart, geest en lichaam kunnen volgen. De ziel is de basis. Wanneer de ziel veel licht straalt, zal succes en transformatie in vele aspecten van het leven kunnen volgen.

Tijdens deze healings raak ik het dier niet aan. Ik stel mij alleen open als kanaal, zodat het dier mag ontvangen wat op dat moment gepast is.
Door de jarenlange training en het intensieve zuiveringsproces waar ik door heen gegaan ben, is dit een zuiver kanaal geworden, waardoor de kracht van de healings bijzonder groot kan zijn. Hoe zuiverder het kanaal, hoe krachtiger de healing is.  Het resultaat van de healings is echter voor iedereen verschillend en daar kan ik geen beloften aan verbinden. Het is afhankelijk van wat het dier mag en kan ontvangen. De healing wordt specifiek afgestemd en het dier ontvangt niet meer dan het aan kan en mag ontvangen. Het is namelijk niet de bedoeling dat het dier teveel ontvangt en het lichaam dat niet kan verwerken.
Tao Healing Sessies kunnen plaatsvinden tijdens een consult of op afstand.

1052289_541691975866520_872220404_o


Tao Healing sessies worden naar keuze gegeven in stilte op een afgesproken tijdstip zonder contact, of indien gewenst via telefoon gegeven.

Je kunt zelf kiezen waar wat het meest prettig voelt.

Aangezien 1 healing sessie vaak niet voldoende is om de diepere lagen van het probleem volledig op te lossen en meerdere sessie aan te raden zijn, kun je ook kiezen voor een pakket van meerdere sessies. 

Prijzen zijn een vorm van energie-uitwisseling en worden in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met mij op. Prijzen vanaf 35 euro. 

 

Iedere seconde is een mogelijkheid dat je huisdier en jij opnieuw kunnen beginnen.
Begin vandaag nog met het leven jouw huisdier te veranderen!

 

ERVARINGSVERHAAL

ERVARINGSVERHAAL: Zwartje

Mijn lieve kat genaamd; Zwartje, was bij mij thuis, als een blind katje geboren en heeft nu de leeftijd van ongeveer 18 jaar bereikt. We hadden op een gegeven moment 8 katten, one big whole happy Cat family.
Nu is zwartje als enige overgebleven.

Ik heb regelmatig healings van Barbara mogen ontvangen voor mezelf.
Ik heb op een gegeven moment aan Barbara verteld dat mijn oudste kat was overleden en ik daar zoveel verdriet van had. Nu bleek dat de ziel van deze kat al een tijdje bij Barbara was om maar te gaan pushen/aandringen om met haar te praten, zo geschiede. Maar toen kwam Zwartje ter sprake. Ik begreep dat Barbara ook aan huisdieren healings gaf, dit hoef je maar 1x aan mij te vertellen. Nu was Zwartje aan de beurt, zolang Zwartje dat natuurlijk ook zelf wilde.
Ik had foto`s van Zwartje gestuurd en Barbara zei al dat hij wat knorrig was, als een oud mannetje met een zware energie om zich heen. Zwartje heeft een hele hoop meegemaakt in mijn thuissituatie, stress/spanningen/scheiding enz.
Barbara heeft met zijn ziel gepraat en hem een healing gegeven, wat is dit waardevol!!!!
Zo fijn om meer over Zwartje te weten te komen.Zwartje zal in dit leven blind blijven maar hij weet hier goed mee om te gaan, al is het heel fijn om te weten hoe het in zijn volgend leven zal zijn.De twinkelingen staan al in zijn oogjes❤
️En nu?!?! Zwartje is een enorm knuffeldier en veel vriendelijker geworden na de healing. Er is een bepaalde zware energie bij hem vandaan. Hij is enorm opgeknapt. Ik heb Barbara een foto gestuurd hoe hij nu is en zelfs op de foto ziet Barbara hoe zijn energie lichter geworden is.
Een healing is zowel voor mens als voor een dier heel belangrijk.Vergeet niet dat dieren de energie/spanningsvelden/verdriet enz. van hun baasjes overnemen, dan mogen ze daarvan ook verlost worden.
Ik ben Barbara zo dankbaar voor wat ze voor Zwartje betekend heeft. En bij deze ene healing blijft het niet maar het is voor nu genoeg. Zwartje mag het zelf aangeven wanneer hij er klaar voor is.
Afz happy baasje