PUUR LICHT

Mijn Verhaal

Voor de mensen die mij niet kennen en die zich afvragen wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe, geef ik graag een korte toelichting.

Mijn hele leven heb ik gemerkt dat ik anders in het leven stond dan anderen, maar me aangepast aan de samenleving, niet wetende over wat voor gave ik beschikte. Het enige wat ik wist was dat ik veel voelde en dat ik graag mensen wilde helpen, al wist ik niet hoe en dat ik absoluut geen dokter wilde worden. Na enige afweging besloot ik om rechten te gaan studeren en kinderrechter te worden, zodat ik kinderen kon helpen. Op mijn negentiende werden mijn plannen echter grondig in de war geschopt. Ik werd erg ziek en de artsen konden me niet uitleggen wat ik had. Alles werd toegeschreven aan de ziekte van Pfeiffer die werd ontdekt, maar wat ik ook probeerde, ik knapte niet op. Na 3 maanden thuiszitten had ik het wel gezien en snakte ik naar dingen doen en dus pakte ik mijn studie maar weer op, ook al functioneerde ik op wilskracht, omdat ik me allesbehalve beter voelde. Intuïtief wist ik dat er iets mis was met mijn lever, maar de artsen wilden me niet geloven. Dat was het begin van mijn strijd. Volgens de artsen zat het tussen mijn oren, en moest ik maar gewoon doorgaan en genieten van het leven. Ik was immers jong en had mijn hele leven voor me. Omdat thuiszitten voor mij geen oplossing was en iets waar ik me zeker niet beter door voelde, heb ik dus geleefd, gestudeerd, gevochten om een normaal leven te leiden, maar het werd al moeilijker en moeilijker. Na mijn afstuderen ging ik werken op de rechtbank en wat voor mijn collega’s zo makkelijk leek, was voor mij een nachtmerrie. Het moeten werken met criminelen en verslaafden was voor mij gewoon niet mogelijk, ik voelde me zo ziek in hun nabijheid en kon ’s nachts niet meer slapen. Ik dacht werkelijk dat er iets mis was met mij, niet beseffende wat er met me aan de hand was, en waar het door veroorzaakt werd. Het enige dat ik wist was dat ik steeds zieker werd, mijn lever het steeds zwaarder kreeg en het normale leven voor mij meer en meer een strijd werd.

In januari 2004 stortte ik in. Ik kon bijna niet meer bewegen en eindelijk gaf ik toe… nog langer zo doorgaan was gekkenwerk. Ik moest maar een weekje in bed kruipen en dan zou het wel weer beter gaan dacht ik. Dat was het begin van een periode van ruim 5 jaar in bed, waarbij alle lichamelijke functies achteruitgingen, ik overgevoelig werd voor licht en geluid, mijn bijna fotografische geheugen volledig verdween en ik bijna niets meer in me opnam, en elke beweging die ik maakte, elke stap die ik zette aanvoelde als een marathon. Ik weet niet meer hoeveel artsen en therapeuten ik gezien heb, maar alles wat een mogelijke oplossing kon bieden heb ik geloof ik geprobeerd, echter zonder blijvend resultaat. Ik was stervende, dat was wat ik wist en zelfs mijn huisarts zei me uiteindelijk, dat als er niets zou veranderen dat ik het niet zou overleven.

Dat was het moment dat ik realiseerde dat ik van de medische wereld geen hulp te verwachten had en dat als ik zou willen overleven dat ik zelf iets moest doen. Ik moest mijn eigen dokter worden en dus begon mijn zoektocht op internet. Ik had echter geen idee waar ik moest beginnen en op een dag, waarop ik zo zwak was dat ik na 2 uur op het toilet nog altijd niet de kracht had om op te staan heb ik smekend omhoog gekeken en gevraagd of er iemand is die me zou kunnen zien of horen en of diegene me dan alsjeblieft wilde helpen.
Dat was het moment dat mijn spirituele kanalen veel verder geopend werden. Ik zag mijn eigen ziel terugkeren in mijn lichaam en hoorde een stem. Op dat moment wist ik werkelijk niet wat me overkwam, er was niemand in mijn directe omgeving die deze gave heeft, dus ik was er niet mee bekend en dacht dat de artsen nu werkelijk gelijk kregen, ik was gek geworden en begon dingen te zien en te horen…

Maar wat had ik te verliezen? Als ik niets deed, ging ik dood. Als ik die stem die mij aanwijzingen gaf hoe ik mezelf moest genezen volgde, had ik misschien een kans. En dus besloot ik om de aanwijzingen te volgen. En zo werd ik geleid naar de juiste voeding, juiste medicijnen, juiste artsen die me konden helpen en uiteindelijk werd mijn intuïtie na 16 jaar bevestigd, mijn lever werkte niet goed en mijn lichaam sloeg de afvalstoffen op, met alle gevolgen van dien. Een lange periode van ontgifting begon maar met resultaat. Ik kon na jaren binnenzitten weer 1x per week naar buiten, kon weer mijn eigen eten maken en binnenshuis redelijk bewegen. Het ging de goede kant op.

In 2009 schafte ik mijn eerste SRL camera aan, omdat ik mijn spieren wilde trainen en dus wilde wandelen, maar niet om de paar meter wilde stoppen en vragen krijgen van mensen of het wel goed met me ging. Ik dacht dat als ik een camera mee zou nemen en zou fotograferen dat ik dan van vragen verschoond zou blijven en rustig kon wandelen en trainen. Maar al na 1 dag met mijn camera in de natuur bleek dat het andersom zou zijn. Ik nam niet mijn camera mee omdat ik wilde wandelen, nee, mijn camera dwong mijn benen te lopen omdat ik perse wilde fotograferen. Wat een energie maakte het in me los, wat een vreugde. Mijn camera werd mijn beste therapie, totdat mijn gidsen me naar dokter en master Zhi Gang Sha stuurden.

In juli 2010 ontving ik een email met daarin een beschrijving van het evenement van dr. en master Sha in Nederland in oktober 2010. Maar het evenement werd gehouden 2 uur reizen bij mij vandaan, iets wat ik op dat moment absoluut niet kon. Ik kreeg door dat ik moest gaan, maar schoof dat terzijde want ik wist niet hoe ik daar moest komen. 3 maanden later kreeg ik een herinnering per email dat het evenement die week zou plaatsvinden. Opnieuw kreeg ik door dat ik moest gaan, en dus had ik geen keuze. Ik had geen idee wie dr. en master Sha was, wat deze man voor mij kon doen, maar ik vertrouwde mijn gidsen inmiddels blindelings en wist dat ik naar de introductieavond moest gaan. Dus vroeg ik mijn gidsen me de kracht te geven om er te komen en ben gegaan.

Daar aangekomen zeiden mijn gidsen me, terwijl ik in het publiek zat te wachten tot de avond zou beginnen, dat mijn zoektocht naar mijn gezondheid na 17 jaar was voltooid en dat ik student moest worden van dr. en master Sha. Ik was zo verrast door deze boodschap nog voor de avond begon dat ik toch wel erg nieuwsgierig werd. Maar toen de avond eenmaal begon viel mijn mond open van verbazing. Alles wat ik in de jaren ervoor via mijn gidsen te horen had gekregen werd door dr. en Master Sha onderwezen, alleen gaf hij me ook de ontbrekende schakels. Nu begreep ik waarom ik student moest worden, dus ik hoopte informatie te verkrijgen over hoe ik dat dan kon worden.
In de pauze had ik het geluk om één van de door dr. en master Sha opgeleide leraren te spreken. Vanwege mijn zeer ernstige situatie raadde hij me aan om naar de Soul Healing avond te komen de volgende dag, waarbij dr. en master Sha healings zou geven aan mensen in het publiek. Lichte paniek ging door me heen hoe ik dat dan moest doen de volgende dag, maar ik kreeg meteen van mijn gidsen te horen, dat ik inderdaad terug moest gaan, dus antwoordde ik dat ik de volgende dag terug zou komen.
Als door een wonder had ik inderdaad voldoende kracht om terug te gaan. Die avond in het publiek werd ik heel erg ziek, maar ik kreeg de informatie door dat dat de manier was voor mij om dr. en master Sha te spreken en dat ik geduld moest hebben. Dus bleef ik rustig afwachten wat er zou gebeuren. Aan het einde van de avond had ik inderdaad daardoor de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek met dr, en master Sha te hebben. Alles wat ik in de loop der jaren over mijn eigen gezondheid had ontdekt werd door hem bevestigd, maar hij gaf me veel meer. Hij gaf me ook uitleg over waarom dit allemaal gebeurd was, wat hij voor mij  kon doen en nog belangrijker hoe ik mezelf kon genezen en anderen kon helpen. Ik had eindelijk mijn doel bereikt.

Een zeer intensieve periode van zelfheling, studie en ontwikkeling onder zijn leiding begon, maar het was de mooiste tijd van mijn leven. Eindelijk begreep ik wie ik was, welke gave ik had, wat ik anderen te bieden heb en hoe ik het verder kan ontwikkelen.

De gave die ik heb was niet langer een last maar een zegen en mijn belangrijkste bezit. De soulhealingstechnieken van dokter en master Sha waren de oplossing voor al mijn lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele blokkades en deden mij in alle aspecten van mijn leven groeien. Stap voor stap knapte ik op, kreeg ik weer controle over mijn leven en ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. De wereld van helderziendheid, heldervoelendheid, helderhorendheid,  helderwetendheid en healings. Al mijn vragen werden beantwoord.

Ik leerde hoe ik mezelf kon genezen, hoe ik mezelf kon ontwikkelen en hoe ik anderen kan helpen. Ik leerde mijn gaven te gebruiken en beter te communiceren met de zielenwereld. Ik kreeg toegang tot de Akasha Kronieken en kon zeer gedetailleerde informatie ontvangen als antwoord op mijn eigen vragen dan wel op vragen van anderen. Ik leerde hoe ik het licht en de healing vanuit de zielenwereld via mijn kanalen kan doorgeven aan anderen.

Dat was waar ik zo lang van had gedroomd. Dat wat de medische wereld in Nederland mij niet kon teruggeven, mijn gezondheid, bracht dr. en Master Sha en soulhealing bij mij terug. En meer dan dat! Eindelijk begreep ik ook waarom ik anders in het leven stond en hoe ik anderen zou kunnen helpen!
Mijn leven is sinds die eerste avond in oktober 2010 totaal veranderd. Het leven van mijn dierbaren is veranderd. En ik ben in staat om ook anderen te helpen op een manier die ik niet voor mogelijk had gehouden. Datgene wat ik als kind al wilde, maar waarvan ik niet wist hoe, dat is nu op een heel bijzondere manier ingevuld. De vreugde die het schenkt om datgene wat mijn leven heeft gered, door te geven aan anderen is ongekend. Wat de artsen niet konden doen, kon ik zelf doen door deze simpele technieken en door het verder openen van mijn kanalen. Mijn leven verkreeg een rijkdom waarvan ik het bestaan niet eens vermoedde.

De gave, de kennis en de ervaring die ik heb, deel ik graag met anderen die om wat voor reden dan ook niet gelukkig zijn met het leven dat ze leiden.

Soulfulness en Tao Healing werkt niet alleen bij ziekten, maar ook bij relatieproblemen, financiële problemen, intelligentie en vele anderen aspecten van het leven. En het is zo simpel. Simpel en effectief!
Je kunt jezelf op deze wijze helen en ieder aspect van je leven transformeren en ik kan je daarbij ondersteunen op verschillende wijzen.
Ik kan je leren om meer licht en plezier in je leven terug te krijgen door middel van het toepassen van simpele technieken en ik kan je door middel van healings en readings ondersteunen, zodat het resultaat sneller en gerichter bereikt kan worden.

Sinds 2010 heb ik verschillende certificeringen ontvangen en mijn opleiding gaat tot op de dag van vandaag voort om mijn gaven te vergroten en ik word daarbij zeer intensief getraind en begeleid. Mijn kennis en vaardigheden zullen dus altijd up to date zijn en zich verder ontwikkelen.

Ik heb deze gave niet gekregen om alleen voor mijzelf te gebruiken. Ik heb deze gave vooral om anderen te helpen, hetgeen ik dan ook met alle liefde doe voor een ieder die mijn hulp en de hulp van mijn gidsen vraagt.

Voor hen die liever (eerst) zelf aan de slag gaan en meer willen lezen, deel ik veel gratis informatie en oefeningen op mijn Blog: My Tao Healing Journey to the Purest Light: About Hope, Healing of my Chronic and Life-threatening Condition and Happiness. 

In liefde en licht,
Barbara