PUUR LICHT

Persoonlijk Consult

_MG_4443b

Wil jij graag doelgericht verder in je leven en op jouw zielenreis?
Sta je voor uitdagingen in gezondheid, relatie, financiën of werk en ben je op zoek naar antwoorden en/of oplossingen?
Heb je kinderen of ouders die door uitdagingen gaan waarmee je hen zou willen helpen?

Dan kan een persoonlijk consult jou verder brengen.

Tijdens het persoonlijk consult kun je het volgende ontvangen:

✨ reading – antwoorden/boodschappen vanuit de zielenwereld
✨ spirituele healing voor jouw specifieke verzoek. (N.B. sommige vormen van healing zijn niet inbegrepen in de kosten van het persoonlijk consult)
✨ Eeuwenoude spirituele wijsheden die al velen hebben geholpen
✨ Praktische oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan

Een persoonlijk consult biedt een veilige ruimte voor jouw transformatie.

Persoonlijke consulten worden naar keuze telefonisch of via videoconferentie ZOOM/SKYPE gegeven.

Een consult van 30 minuten, met name bedoeld voor het ontvangen van een kruinchakra blessing
uitwisseling: 45 euro

Een gesprek van 1 uur 
uitwisseling:  90 euro.

Een gesprek van 1,5 uur
uitwisseling: 125 euro.

Telefonische en ZOOM/Skype consulten mogelijk in overleg.

Wil jij graag weten of Tao Healing en Soulfulness iets is voor jou, neem dan vrijblijvend contact op met mij voor een gratis  kennismakingsgesprek.

Het maakt niet uit waar je bent op je reis, je kunt transformatie ervaren!
De zielenwereld is er voor iedereen.
Ik vind het een eer om naast iemand te mogen staan en mijn kennis en ervaring te delen en via mijn open spirituele kanalen de schakel te mogen zijn tussen degene die uitreikt en de liefdevolle hulp in de zielenwereld.

In liefde en licht,

Barbara

Ervaring:

Enige tijd geleden kreeg ik een verzoek van iemand voor een persoonlijk consult omdat ze graag een healing wilde voor haar zieke vader. 
Toen ik echter haar verzoek las kreeg ik meteen via mijn spirituele kanalen te horen dat ik haar vader eigenlijk niet zou kunnen bijstaan in zijn genezingsproces. Deze man was te ziek, maar ik kon hem wel op andere manieren helpen. Ik was eerlijk tegen cliënte en dat waardeerde ze enorm. Ze zei me ook dat ze wel wist dat haar vader eigenlijk niet meer te genezen was omdat de artsen hem hadden opgegeven en hij al stervende was. Ze zou binnenkort naar hem toegaan maar ze wilde toch nog graag iets voor hem betekenen. 
Nadat ze bij haar vader was aangekomen sprak ik haar via een Skype consult en ze zei me dat haar vader volgens de artsen normaliter na het stoppen van de behandeling binnen korte tijd (max. een paar dagen) zou overgegaan maar dat ze het gevoel had dat haar vader vocht en niet over wilde en hij was na een ongebruikelijk lange tijd nog steeds hier aanwezig. Ze vroeg om een hele speciale healing, namelijk een healing voor een rustige overgang.
Maar ik had duidelijk het gevoel dat dit niet conform de wens van haar vader was en vroeg cliënte even voor wat tijd zodat ik me kon afstemmen om te zien wat ik doorkreeg over de reden dat hij nog niet over wilde gaan. Ik kreeg door dat hij nog een laatste wens had, het bij elkaar brengen van de familie in harmonie. Dat hij vocht om in leven te blijven uit liefde voor zijn kinderen. 

Ik had geen enkele informatie over haar vader, haar familie of haar achtergrond en vroeg haar of er soms meer familieleden onderweg waren en of haar vader daar soms op zou kunnen wachten. Ja, zei ze, sinds het overlijden van mijn moeder is het contact heel moeizaam geweest maar nu zijn meer broers/zussen onderweg. Ze was diep ontroerd door de wens van haar vader en gezamenlijk kwamen we tot de beslissing om te vragen voor een healing om die laatste wens van haar vader kracht mee te geven, het verbinden in harmonie van de familie.

Ze vertelde me hoe moeilijk ze het vond om naast het bed te zitten omdat de medicijnen haar vader continue in slaap hielden maar toen ik haar zei dat ze gewoon tegen hem kon praten omdat hij dat zou horen, nam ze dat ter harte. Daarna heb ik me afgestemd en een groepshealing doorgegeven aan haar vader, haarzelf en de overige familieleden. Het was zo mooi om te doen en ik zag met mijn spirituele oog (derde oog) dat ook de ziel van haar overleden moeder zich bij de healing voegde.

Na enige tijd ontving ik een email van cliënte met een uitgebreid verhaal over wat er was gebeurd na de healing. Ze had de boodschap die ik voor haar mocht ontvangen gedeeld met haar broers en zussen die er ook diep door geraakt waren. Ze had na de healing aan het bed van haar vader gezeten met een innerlijke rust die ze nog niet eerder had gevoeld. Gesproken tegen hem terwijl ze zijn hand vast hield, terwijl hij door de pijnmedicatie nog steeds slapende was, maar ze voelde de verbinding en voelde dat ze hem nu in alle rust los kon laten. Ook had ze zich met al haar familieleden verbonden en terwijl dat gebeurde, opende hun vader zijn ogen voor de laatste keer om met hun te communiceren, hun handen vasthoudend en er was een verbinding die er lange tijd niet meer was geweest. Cliënte voelde zo een enorm verschil in de relatie met haar vader en de familie voor en na de blessing en was daar zo diep dankbaar voor.

En terwijl ik dit las stonden de tranen in mijn ogen. Iedere boodschap en iedere healing die ik mag doorgeven is bijzonder. Het is een eer om een kanaal te mogen zijn voor de zielenwereld. Maar sommige healings raken me net even meer dan anderen en soms zo diep dat ik alleen maar heel dankbaar kan zijn dat ik dit mag doen. Het was zo bijzonder om geleid te worden hoe deze familie het best geholpen kon worden, en wat de laatste wens van de vader was. Om te mogen helpen bij iemands laatste wens en deel uit te mogen maken van zo iets belangrijks als een afscheid is iets wat me nog lang, zo niet voor altijd, bij zal blijven.

Healing is niet alleen bedoeld voor ziekte of het wegnemen van pijn. Het kan helpen bij ieder aspect van het leven. Zo ook iemands overgang of laatste wens.

Het is alleen een kwestie van vragen wat de beste manier van hulp in een specifieke situatie is en of de zielenwereld daar de gepaste hulp bij wil geven. Dan is het aan hun wat er mag gebeuren en aan mij om dat als kanaal te faciliteren. Daar is een persoonlijk consult een prima gelegenheid voor om samen te bepalen welke vorm van hulp het meest passend is. 
In liefde en licht, Barbara 

_MG_4454bWebsite