Puur Licht

Ervaringen groepshealing sessie

16 februari 2021

Tijdens de derde groepshealing sessie van februari met als thema voor deze maand: een stil en vredig hart   ☮ 💟 ☯
kreeg ik meerdere boodschappen door over het belang van de Tao en de voeding van de Tao om rust en vrede in het hart te ervaren. 

De kern van die boodschappen deel ik graag met jullie.

Tijdens de sessie kwamen vele boodschappen door, waaronder:

Voor deze groep is een verdere opening van hun hart en ziel nodig, om stiller te worden van binnen. Het is nodig voor hen om zich verder te openen, om zich te herinneren wie ze zijn en waarvoor ze hier zijn. Wanneer zij zich herinneren wie zij in de kern van hun wezen zijn, zullen de omstandigheden van deze periode waarin wij ons nu bevinden, hen niet op dezelfde manier beïnvloeden en hinderen.

Het Licht van de Bron is in je Ziel, je hart, je geest, je lichaam…
Het Licht van de Bron zal je geven wat je nodig hebt, je voeden, je sterken. Meer en meer, wanneer je in staat bent om jezelf te openen. Open je hart, open je ziel voor dit licht om je te voeden.
Voel het licht, laat het binnen. Laat het schijnen. Laat het je geven wat je nodig hebt en voeden, laat het je sterken. Moge het je troosten, je kalmeren,
Daarna zie ik een kolom van licht wat door mijn kanaal gaat en elk van de deelnemers verbindt met het licht van de Bron. Er komt zoveel licht, virtue/deugd, door het kanaal heen. En het gaat via de hartchakra’s naar hun hart en ziel.

Opnieuw komt er een boodschap door me heen.

Herinner wie je bent, een schepping van het Goddelijke, de Tao, de Bron. Je bent licht, je bent liefde, je bent geschapen door het Goddelijke, de Tao, de Bron als mijn evenbeeld… Ik ben jou, jij bent mij, diep in je hart en ziel. Verbind je met dat licht, verbind je met die Bron van Liefde en Licht en dat zal je helpen om de innerlijke rust en kalmte terug te brengen wanneer je je verstoord en uit balans voelt. Verbind je diep van binnen, liefst elke dag. Verbind je met het Licht en laat het je sterken.

Op deze dag heb ik mijn liefde, mijn licht gegeven aan elk van de deelnemers. Ze hebben allemaal een sterkere verbinding met mijn kern, mijn licht, mijn liefde ontvangen, om hen te helpen zich stabiel en kalm te voelen in deze tijden van chaos op Aarde. Hoe meer zij zich verbinden met dit licht en met mij, hoe meer ik in staat zal zijn om hen er doorheen te helpen. Ze zijn allemaal geliefd, beschermd en er wordt voor hen gezorgd. Ik ben er voor iedereen, geen onderscheid, geen uitzondering, ik ben er voor elke ziel op een gelijke manier. Maar het hangt ervan af hoe bereid je bent om je hart voor mij te openen, want dat zal bepalen hoeveel van wat ik bereid ben om aan je te geven, kan binnenkomen. Open je hart en ziel meer en mijn licht kan je meer dienen. de Bron.

Een paar reacties van deelnemers aan de groepssessie waren:

“Ik heb wel gevoeld dat er aan mij is gewerkt. De hand op mijn hartchakra voelde zeer warm.”

“Gisteren voelde ik aan het begin van de healing mijn handen en voeten tintelen.”

“Ik voelde een aantal keer een golf van blijdschap/liefde door me heen gaan en het voelde op een gegeven moment alsof er licht uit de vingers van mijn rechterhand kwam.” 

Het ging in deze derde sessie dus voornamelijk om het openen van het hart voor de Tao en de voeding van de Tao.
Maar wat is dat nu Tao en waarom is de voeding van de Tao zo van belang voor ons leven? Je kunt er hier meer over lezen.

Op 23 februari is de laatste groepssessie voor het thema

STIL EN VREDIG HART

Een stil en vredig hart is zo belangrijk in deze tijd van maatschappelijke onrust en de lockdown.

Wil jij ook graag mee doen? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,

Barbara

9 februari 2021

De tweede groepshealing sessie van februari met als thema voor deze maand:

een stil en vredig hart   ☮ 💟 ☯

Ook al was het thema hetzelfde als vorige week, de healing sessie zelf was totaal verschillend.

Guan Yin 
Ling Hui Sheng Shi

Deze keer was het Guan Yin – Ling Hui Sheng Shi die door mij heen kwam en de healing aanbood aan alle deelnemers. 

mijn meest geliefde dochter, dit is Guan Yin – Ling Hui Sheng Shi.  Op deze dag, zal ik mijn steun aanbieden voor meer vrede en stabiliteit in het hart. Ik en mijn team zullen de zegening aanbieden met de 1000 handen en 1000 ogen.. Dat zal de frequentie en zegeningen verhogen in vergelijking met vorige week. Sta mij toe om op mijn manier te dienen. Dat is de leiding voor vandaag.

 

Ook de leider van de Akasha Kronieken gaf mij vooraf een boodschap door.

mijn geliefde dochter, dit is Yan Wang Ye. Op deze dag is er voor deze groep. een specifiek thema dat behandeld zal worden. Om meer vrede en rust in het hart te hebben, moet de geest tot rust komen. Niet te veel denken, niet analyseren, niet non-stop informatie verwerken, dat is wat zal helpen om meer evenwicht in het hart te brengen. Het hart is de bemiddelaar tussen de ziel en de geest. Beiden bevinden zich in het hart. Wanneer de geest overactief is, kan de ziel niet volledig de leiding hebben, dat is wat nodig is om meer kalmte, meer vrede te hebben. Leven in overeenstemming met de ziel is wat de meeste mensen missen. Breng vrede in de geest en het hart zal kalmeren. Dat is wat vandaag nodig is, dat is wat vandaag aan de orde zal komen. Ze zijn allemaal zeer gezegend en geliefd .

Vervolgens startte de healingsessie met de blessing van Guan Yin en de 1000 handen en 1000 ogen.
Ik werd gevraagd de Da Bei Zhou te chanten, de grote compassie mantra van Guan Yin.
Ben je daar nog niet mee bekend, dan kun je er hier meer over lezen: 
https://www.puur-licht.nl/diensten/tao-healing-sessie/

Toen deze was afgerond ging de sessie verder met een zegening voor grootste wijsheid.
Dat is niet de menselijke wijsheid, maar de hogere wijsheid van je hogere ziel, van de Boeddha’s, vanuit de Bron. 

Daarna kwam er nog een boodschap door van Guan Yin, Ling Hui Sheng Shi.

mijn meest geliefde dochter, dit is Ling Hui Sheng Shi. Dank je dat je mijn kanaal bent om al het licht en de wijsheid van de boeddha’s en bodhisattva’s naar deze groep te brengen vandaag. Er is veel zuivering geweest in elk van hen, veel blokkades in hun geest (negatieve denkpatronen, negatieve overtuigingen, gehechtheden en meer) zijn met licht overgoten en vervangen door de hoogste wijsheid om hen te helpen vooruitgang te boeken op hun reis. Het is een groot genoegen geweest om elk van hen te dienen en hen vooruit te helpen. Het hebben van een sterkere en meer heldere geest  zal ieder van hen helpen het verstand ondergeschikt te maken aan de ziel en met meer harmonie en afstemming te leven. Dat is wat deze avond voor elk van hen heeft gebracht. Ze zijn allen geliefd en gezegend.

Daarna werd de healingsessie afgerond.

Eén van de vele reacties die ik na afloop mocht ontvangen was:

“Ik voel zoveel positieve energie op mij inwerken… het is een combinatie van van alles denk ik… jouw healings, het chanten, mijn gebeden, geleide meditaties, de alsmaar stijgende frequenties op aarde… 
Ik kan er niet precies mijn vinger op leggen. Het voelde aan de ene kant super hectisch afgelopen week/weken, en aan de andere kant kom ik van binnen uit steeds meer tot rust.” 

Op 16 februari is de derde groepssessie voor het thema

STIL EN VREDIG HART

Een stil en vredig hart is zo belangrijk in deze tijd van maatschappelijke onrust en de lockdown.

Wil jij ook graag mee doen? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,

Barbara

2 februari 2021

De eerste groepshealingsessie van februari met als thema voor deze maand:

een stil en vredig hart   ☮ 💟 ☯

Ik vind het persoonlijk echt prachtig om deze groepssessies te mogen doen en de healing en het licht vanuit de zielenwereld door te mogen geven. Er mocht ook deze avond weer veel gebeuren voor de grote groep mensen die zich had aangemeld. Ik kreeg verschillende boodschappen door tijdens de sessie.
De afsluitende boodschap die ik ontving via mijn spirituele kanalen deel ik graag met ieder van jullie omdat dit in mijn ogen van belang kan zijn voor vele mensen:

“Mijn meest geliefden. Ik hou zielsveel van jullie allemaal. Op deze dag wil ik jullie mijn boodschap aanbieden om werkelijk meer vrede in jullie harten en zielen te brengen. In deze tijd van grote transformatie op Moeder Aarde, is het heel belangrijk om innerlijke vrede te hebben. Innerlijke vrede in je hart is wat je te allen tijde zal helpen om in balans te blijven in allerlei situaties, of er nu groot verdriet of droefheid in je is of om je heen, of er nu angst of grote stress is vanwege alles wat er om je heen of op moeder aarde gebeurt, of er nu boosheid is vanwege alles wat er in je omgaat als herinneringen worden opgehaald, of vanwege wat er in het nieuws naar je wordt gebracht. Het maakt niet uit wat voor emoties er gevoeld worden, het is nodig om ze te transformeren en ze terug te brengen naar vrede en kalmte in het hart. Vrede en kalmte in je hart is wat je zal helpen om verbonden te blijven met je ziel, met het Licht, met het Goddelijke, Tao, Bron, in jou en om je heen. Onthoud dat er altijd licht in je is. Er is altijd licht om je heen. Er is duisternis in alles om je heen, maar er is ook licht in alles om je heen. Dat is de aard van het bestaan op aarde. Het is een Yin Yang wereld. Dat betekent dat er zowel duisternis als licht is. Probeer het licht te zien in iedereen en alles om je heen, in elk levend wezen, in elk levenloos wezen, in elke situatie en in elke moeilijke situatie. Zie het licht in alles en het zal je helpen om je onmiddellijk te verbinden met dat licht dat in staat is om kalmte, vrede en vriendelijkheid terug te brengen in je hart en ziel. Wanneer je handelt vanuit kalmte, vrede en vriendelijkheid, zal de reactie op wat er om je heen gebeurt, of de reactie op de emoties die in je naar boven komen, vriendelijk en vol compasie zijn en kunnen alle dingen transformeren. Dat is hoe je een kettingreactie van negativiteit voorkomt. Daarom is het zo belangrijk om een rustig en vredig hart te hebben, want wanneer een kettingreactie van negativiteit wordt voorkomen, worden ook nieuw karma en nieuwe blokkades voorkomen. Als je reageert met kalmte en vriendelijkheid en je brengt anderen ook tot vrede en harmonie, zul je goed karma creëren en meer licht brengen, en dat zal je helpen verder te helen. Een rustig en vredig hart is wat iedereen en alles het meest zal helpen. Daarom is dit een van de hoogste zegeningen die men zichzelf of een ander kan geven. Jullie zijn allemaal geliefd en zeer gezegend dat jullie hier vandaag zijn. Het is wat jullie zal helpen om het vol te houden in deze periode op moeder aarde. Dank jullie voor jullie aanwezigheid hier en dat jullie ons allen toestaan om via jullie allen meer licht op Moeder Aarde te brengen.

Ik zie met mijn derde oog een grote kolom licht en in ieders hart gloeit een gouden ronde bal van licht als de groepssessie wordt afgerond. Het was ontroerend om te mogen zien.

Ik heb na afloop vele mooie emails en reacties mogen ontvangen. Hieruit bleek dat de healing voor iedereen verschillend was en aangepast naar wat iedereen persoonlijk nodig had om meer rust en innerlijke vrede te hebben in het hart. Een paar van de ontvangen reacties deel ik met toestemming van hen die ze me gestuurd hebben:

Bedankt voor de healing en uitleg van jou ervaring. Ik voel mij veel evenwichtiger nu. Ik betrek wat ik mee maak minder op mijzelf. Heel prettig.

☮️💟☯️

Ik voelde veel warmte tijdens de healing.

☮️💟☯️
 
Wat een fijne healing weer. Er is echt iets van me af gevallen, zoals vaak gebeurt tijdens of na de healings. Ik voel me letterlijk en figuurlijk een stukje lichter. Wat me hierbij opvalt is dat de emoties die loskomen tijdens een fysieke behandeling die ik doe een stuk opgelost lijken te worden tijdens de healings, alsof die twee elkaar versterken: Er komt een hoop los met die oefeningen en vervolgens komt de healing en valt het van me af. Ik voel vlak na de healing ruimte ontstaan. Tijdens de oefeningen voel ik die ruimte ook al ontstaan maar kennelijk heeft de healing dat op een nog dieper niveau mogelijk gemaakt. 

☮️💟☯️

“De afgelopen healing was een zéér bijzondere en emotionele ervaring. Ik heb hulp gezocht vanwege de pijn die ik al mijn hele leven met mij mee draag, vanwege pijnlijke herinneringen uit mijn jeugd en het niet beschikbaar zijn van liefde, volle aandacht, geborgenheid en ondersteuning in mijn groei naar volwassenheid. Het lukte mij niet om van mijzelf te leren houden. 

Tijdens de healingsessie heb ik zó véél kracht, liefde, Licht, warmte ontvangen van de zielen van overleden familieleden, dat had ik niet verwacht!Ik vroeg om hulp aan mijn jongste zus maar zij gaf mij door aan mijn vader. Het verraste mij omdat de band tussen mij en mijn vader verre van ideaal is geweest. Ik herkende hem, hoewel het beeld in eerste instantie niet duidelijk door kwam. Daarna volgden twee broers. Zij straalden blauw licht uit. Ik werd erg emotioneel toen zij hun handen over mij heen legden. Mijn hand op mijn hartchakra voelde heel zwaar en zeer warm. Een bundel helder blauw licht, vulde mijn hartchakra. Zó intens en zó ongelooflijk veel warmte en liefde kwam bij mij binnen. Tranen vulden mijn ogen en ik liet ze de vrije loop. Het voelde zó bevrijdend, bevrijding van de hardnekkige blokkades in mij.

Het mooiste geschenk kwam daarna. Twee grote witte handen verschenen. Het waren de handen van mijn vader, omdat zijn gezicht daarbij verscheen en verlicht was. Hij straalde van liefde. Uit zijn handen stroomde een rivier van blauw helder licht rechtstreeks naar mijn hartchakra. Mijn tranen rolden opnieuw over mijn wangen, zo intens was deze ontvangst!

Daarna hebben we met z’n allen het lied gezongen: “I Love My Heart and Soul.” Ik lag op bed en zij vormden boven mij met elkaar een ring van pure liefde en harmonie.  Ik heb mijn moeder niet waargenomen, maar heb haar wel gevoeld. 

Deze healing heeft mij overdonderd Barbara! Ik had niet zó snel een reactie verwacht. Het voelde in ieder geval geweldig. Eenmaal weer beneden heb ik op de schouder van mijn vrouw mijn tranen van intense blijdschap de vrije loop gelaten. Ik ben zó dankbaar! Ook naar jou! Dank je wel dat je mij de weg hebt gewezen.

Ik heb meer en veel bewegende licht wezens gezien die puur wit licht uitstraalden. Zij verschenen in de vorm van driehoeken met daarop een ronde cirkel. Zij bleven langer bij mij. HET WAS ZÓÓÓ MOOI!

☮️💟☯️

Meteen vanaf het begin tintelden mijn handen en voetzolen en werden heel warm. (ik heb 24 uur per dag koude handen en voeten). Ik zag mijn 2 zussen en moeder aan mijn zijkant staan en zij hielden hun handen boven mij. Mijn vader kwam ook aan mijn voeteneind. Zij lieten weten mij te steunen. Toen kwamen 2 vriendinnen. (zij zijn allemaal overleden) Ik heb ze allemaal bedankt! 

☮️💟☯️

Oh Barbara, wat een mooie boodschappen…En wat zijn ze kloppend…
Ik ben er stil van…


☮️💟☯️

Op 9 februari is de tweede groepssessie voor het thema

STIL EN VREDIG HART

Een stil en vredig hart is zo belangrijk in deze tijd van maatschappelijke onrust en de lockdown.

Wil jij ook graag mee doen? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,

Barbara

VREDE. het betekent niet dat je op een plek bent waar er geen geluiden, problemen of hard werken zijn. Het betekent dat je omringd bent door dat alles en toch kalm bent in je hart. (onbekend)

26 januari 2021

De groepshealingsessies in Januari voor het thema ONTWIKKEL JOUW TALENT zijn afgerond. 

Puur Licht


De afsluitende healingsessie was de meest krachtige van de drie. Het voelde voor mij alsof er een opbouw en samenhang was tussen de 3 sessies.

Ik heb na afloop van deze laatste groessessie behoorlijk persoonlijke mails ontvangen. Het was prachtig om te lezen en bij sommige emails stonden de tranen in mijn ogen. Dan ben ik zo dankbaar voor al wat ik mag doorgeven. Het is niet altijd even makkelijk om een kanaal te zijn voor de zielenwereld, maar als ik zie wat het anderen brengt dan kan ik alleen maar heel stil en dankbaar zijn.

Graag deel ik een drietal algemene ervaringen met jullie die ik van verschillende deelnemers heb ontvangen. De persoonlijke verhalen blijven uiteraard tussen mij en diegenen zelf, maar deze algemene stukjes deel ik met toestemming:

1) “Ik voelde me erg goed tijdens de healing.
De dag erna was een dag van allerlei ‘oud karma’ dat naar boven kwam.
En Vandaag word ik wakker, badend in gouden licht… zo voelt het… 
Vol van vertrouwen, zo voelt het 💛💛💛💛💛”

2) “Dank je wel voor deze healing en mooie woorden. De afgelopen healing voelde nog intenser dan de vorige. Gisteren was ik de hele dag zo blij om niks. Ik maak wat makkelijker keuzes en er doen zich ook kansen voor die ik nu ineens zie. 
Ik neem de zwaarte van anderen wat minder in mijzelf op. Ook heel prettig.” 


3) “Deze healing was krachtig maar ook pittig. Een half uur van tevoren voelde ik dat de voorbereiding begonnen was. Ik voelde me onrustig. Voor mij een teken dat het vermoedelijk een belangrijke healing zou worden. Tijdens de healing voelde ik licht binnenkomen maar wat ik nog veel duidelijker voelde was een hoop oud zeer en donker wat losliet, o.a. uit de familielijn van mijn vader (die natuurlijk in mij zit). Heel fijn en ik ben ook echt blij met de kracht van de healing. 
Wat zijn die healings toch krachtig in dat ze zo’n diepe laag kunnen raken en transformeren! Op naar de volgende transformaties.”

Om jullie wat meer inzicht te geven in hoe verschillend iedere healingssessie is,  deel ik ook een deel van de informatie en boodschappen die ik voor, tijdens en aan het einde van de healingsessie doorkreeg.
Om 19.45 uur stemde ik mij af en vroeg ik de zielenwereld wat zij graag wilden doen op deze avond. De leider van de Akasha Kronieken sprak door mij heen.  
Dit is een deel van de boodschap die ik ontving:

Je cliënten die hebben deelgenomen aan deze sessies in de afgelopen 3 weken hebben een voorproefje gehad van wat mogelijk is via Divine en Tao healing sessies. Hun harten zijn wijder geopend en de verbinding met hun zielen is versterkt. Op deze dag, de laatste sessie in deze serie, is er de behoefte om deze serie af te sluiten met een laatste zegening. Het zal de krachtigste zijn om hun harten en zielen verder te openen.Gebruik je capaciteiten om hen te helpen zich verder te openen voor de talenten en het potentieel die elk van hen in zijn/haar hart en ziel draagt. Het is door deze verbinding met hun ziel dat zij zich zullen herinneren wat het is dat hun ziel in dit leven naar voren zou willen brengen. Het is door deze verbinding dat zij zullen begrijpen welke richting te gaan om het doel van hun ziel in dit leven te vervullen. Open hun hart en ziel verder, want met elke zegening om het hart en de ziel te openen, met elke stroom van liefde en licht, Liefde en Licht van de Divine, Liefde en Licht van de Tao, Liefde en Licht van de Bron, zal hun ziel gevoed worden, zal hun hart geopend worden en zal hun potentieel toenemen. Ze zijn allemaal geliefd en gezegend. Begin deze sessie nu en moge het alles voortbrengen wat ieder van hen mag ontvangen. “

Dan begint de groepshealing sessie. Ik voel hoe de kracht van het licht dat door mij heen gaat toeneemt en dat er veel mag gebeuren.
Halverwege krijg ik een beschrijving door van wat er gebeurt. Ik krijg geen beelden te zien deze keer.

Elk van de deelnemers wordt gezegend met een opheffing van een deel van de blokkades om hen te helpen in afstemming met hun ware potentieel te leven en hun talenten in dit leven te gebruiken om succesvol te zijn. Deugd wordt gegeven.Sommige deelnemers zullen een verschuiving in hun leven ervaren, een nieuwe start, een nieuwe richting.Anderen zullen doorgaan op de weg die ze al zijn ingeslagen, maar met nieuwe inspiratie, nieuwe moed om te succesvol te zijn.Voor sommigen lijkt het alsof er in de toekomst niet veel zal veranderen, maar voor hen worden blokkades die in de toekomst een groot probleem hadden kunnen veroorzaken, getransformeerd. Die toekomstige ramp of uitdaging zal niet meer plaatsvinden, zodat zij dit pad kunnen vervolgen zoals zij het nu beleven. Dit voorkomen /deze preventie van uitdagingen is ook een heel belangrijk deel van deze zegening, maar het is een zegening waarvan de meeste deelnemers zich niet bewust zullen zijn omdat ze niet weten wat de toekomst voor hen in petto had. Maar het is bekend in de akashische kronieken en de toekomst wordt veranderd door deze zegening. Dit is een enorm geschenk en iets waartoe alleen het Goddelijke, Tao en de Bron in staat zijn, degenen met vermogens om de akasha kronieken voor jou te veranderen.

Aan het einde van de healingsessie krijg ik nog een afsluitende boodschap door.

Op deze dag wordt elk van de deelnemers onvoorstelbaar gezegend om hun potentieel werkelijk te leven en hun talenten op de best mogelijke manier te gebruiken. Ze ontvingen allemaal inspiratie, het zuiveren van blokkades en een boost in hun succes en energie. Voor ieder van hen zal dit op een andere manier uitwerken, maar als ieder van hen diep naar binnen gaat om zich te verbinden met hun ziel en hart, zullen ze de begeleiding ontvangen wat de volgende stap voor hen is om te nemen en zullen er kansen in hun leven verschijnen. Het is een grote zegen geweest om zoveel licht en deugd naar elk van de deelnemers te zien komen en de bladzijden in hun akasha-kronieken boeken te zien veranderen. Gebeurtenissen uit vorige levens zijn veranderd, om een nieuw huidig leven te creëren. De nieuwe mogelijkheden van het huidige leven zullen de toekomst volledig veranderen. Op deze manier worden verleden, heden en toekomst veranderd in het moment van Nu. Dat is de kracht van deze zegeningen van de Divine, Tao  en  Bron. Dat is de reden waarom elk van hen gezegend is. De volgende keer zal er een verdere zegening zijn voor elk van hun harten en zielen als zij die wensen te ontvangen.Ieder van hen is gezegend in de mate waarin zij kunnen ontvangen en hun vermogen om te transformeren.Ze zijn allemaal op gelijke wijze geliefd.

Voor mij was deze afsluitende sessie voor het thema “Ontwikkel je talenten en potentieel”, de meest krachtige om door te geven. Ik voelde duidelijk de opbouw en het aanvullende karakter van de drie sessies.
Ik was ook heel dankbaar om zo veel mooie emails en feedback te mogen ontvangen van vele deelnemers. De persoonlijke verhalen kan ik uiteraard niet delen hier, maar de bovenstaande algemene reacties van 3 van de deelnemers geven je hopelijk al wat inzicht.
Ik zie uit naar de volgende groepshealingsessies in Februari, waarbij zonder twijfel weer veel mag gebeuren.

Doe jij ook mee in februari? Het THEMA in februari is:

STIL EN VREDIG HART ☮️💟☯️

Een stil en vredig hart is zo belangrijk in deze tijd van maatschappelijke onrust en de lockdown.

Wil jij ook graag mee doen? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier. 

in liefde en licht,

Barbara

19 januari 2021

Op dinsdag 19 januari 2021 was de tweede groepssessie van dit jaar. Het was opnieuw een bijzondere ervaring. Velen gaven me feedback over wat ze hadden ervaren. Ik ben dankbaar voor alle mooie emails die ik mocht ontvangen en lezen. De individuele ervaringen waren echter zo persoonlijk deze keer dat ik deze niet kan en wil delen in mijn nieuwsbrief of online.

Wat ik echter wel graag wil delen is een gedeelte van de vele boodschappen die ik tijdens de groepssessie vanuit de zielenwereld doorkreeg over het grote belang van een rustig en vredig hart in deze tijd waarin we nu leven.️


💟️“Er is behoefte om de focus van de healing sessie te richten op een rustig en vredig hart. Een rustig en vredig hart is het begin van het einde van het lijden, het is de plaats waar genezing plaatsvindt, het is de plaats waar de verbinding met de ziel wordt gevoeld en hersteld, het is de plaats waar mensen hun ware doel in dit leven kunnen voelen. Om de focus op een rustig en vredig hart te richten, is wat nu het meest nodig is in deze tijden van onrust en chaos. Het is waar openbaringen van de ziel naar de geest worden gebracht en het is waar de diepste pijn kan worden genezen en het leven kan worden hersteld. Een rustig en vredig hart is het meest nodig voor alle deelnemers. Dat is de focus voor vandaag. Het zal ieder van hen helpen om rustiger door deze storm van chaos en beroering te gaan en hen diepgaand verbinden met hun hart op een zeer vreedzame manier, zodat ze veerkracht, vertrouwen en geloof kunnen hebben in de komende tijd. Met deze healing zijn voor elk van hen blokkades weggenomen om op een effectievere manier in die stilte en innerlijke rust te gaan, zodat ze steeds dieper en dieper kunnen gaan. Ze zijn allemaal geliefd en gezegend.”💟

Eén van de deelnemers schreef me een paar dagen na de groepssessie:

☯ “Ik heb zeker gemerkt dat de healing doorwerkte: ik voel meer innerlijke rust.”

Een andere deelneemster schreef na afloop (dit deel ik met verkregen toestemming):

☮️ “Sinds gistermiddag zit ik weer volledig in de gouden vibe. En dat voelt zoooo ongelooflijk fijn!!! Vrij van angst, vol vertrouwen, volledig ontspannen, vol van liefde, acceptatie, mededogen, rust…Je ontvangen boodschap in de mail is ook zo raak, dank daarvoor! De groepshealings tillen mij uit dat zware veld dus het lijkt me fantastisch om dit voort te kunnen zetten! Een individuele sessie is krachtiger, maar zo’n groepssessie is ook zo mooi verbindend, waardoor er extra energie ontstaat. Ik zou graag een vervolg willen in deze groepsvorm. Bijkomend voordeel is dat dit voor mij ook beter te betalen is.”

En dat was precies wat ik zelf ook voelde. Dat er een vervolg nodig is voor dit thema: een kalm en vredig hart.
Ik lees sinds de lockdown een toenemend aantal verdrietige berichten online over diepe emoties, stress, angst, verdriet, woede, onzekerheid etc. Mij raakt het diep en ik wil zo graag iets doen om hen die daarvoor open staan te helpen.

Daarom heb ik besloten om de groepssessies in februari voort te zetten. Ik kan op die manier meer mensen tegelijkertijd hulp bieden tegen lagere kosten en zo krijgen meer mensen het licht en de liefde vanuit de zielenwereld en dat is zo ontzettend nodig voor velen. Om de zwaarte die er momenteel in het collectieve veld is, minder op je te voelen drukken kan een enorm verschil maken voor een ieder in deze tijden van de lockdown.

Iemand anders schreef mij een email na het lezen van de boodschappen die ik had doorgekregen over het belang van een rustig en vredig hart in deze tijd (ook dit deel ik met toestemming):

💖 “Je hebt precies ontvangen, beschreven in welk proces ik zit: het meer en meer verkrijgen van een stil hart. Deze rust en stilte is er continue, los van de hectiek van alles wat er in de wereld plaatsvindt. Op een heel mooie en intense wijze breng je precies datgene wat nu nodig is: Het (kunnen) afdalen in jezelf in rust en stilte. Dat is nodig voor het bereiken van de onbegrensde Universele Liefde . Dit is cruciaal voor het verdere verloop van ieders leven.”

Als gevolg van het bovenstaande, zal ik in februari de groepssessies doen met dit specifieke thema: Een stil en vredig hart. ☮️ 💟☯️
Meer informatie volgt spoedig.

Ik zie uit naar dinsdagavond 26 januari als de laatste groepsblessing gegeven zal worden voor Januari met als thema om meer in verbinding te komen met jouw talenten en potentieel. Maar zoals je uit de boodschap kunt afleiden is dat slechts een richtlijn. De zielenwereld zal geven wat het meest in lijn is voor de groep van mensen die deelneemt.

Wil jij na het lezen van deze ervaringen ook graag mee doen?
Dat kan!

✅

Meer informatie over de groepssessie en aanmelding vind je hier: https://www.puur-licht.nl/diensten/groepshealing-sessies/

12 januari 2021

Dinsdag 12 januari 2021 was de eerste groepshealingsessie voor Talent. Er waren behoorlijk veel aanmeldingen en ik had nog niet eerder een healing doorgegeven aan zovelen tegelijk, dus ik was zelf ook heel benieuwd hoe dat zou zijn en wat er zou mogen gebeuren. Sommige deelnemers waren al bekend met soul healing sessies. Anderen waren nieuw. Mensen voor de eerste keer kennis laten maken met deze vorm van healing die ik door mag geven maakt mij altijd heel blij. 

Ik vond het zelf een prachtige ervaring en deel graag met jullie wat ik mocht zien en doorgeven. Ook heb ik hele mooie reacties mogen ontvangen van deelnemers. 

Enkele reacties die ik na afloop mocht ontvangen: 

❤️ “Ik had het gevoel alsof er veel licht in mijn hartchakra binnenkwam. Er kwam op een gegeven moment ook verdriet op. Tegen het einde had ik het gevoel dat er een gevecht tussen het licht en donker plaatsvond en daarna kreeg ik het beeld van de zon die langzaam opkwam.” 

🧡“Toen ik ging liggen, voelde ik veel verdriet…daarna werd het rustiger….voelde veel subtiele energie en het ging door mijn lichaam stromen….voelde die energie, zonder specifieke beelden…voelde goed en ontspannen.”

💛 “Dankjewel!!! Het was geweldig en de energie waar ik al een aantal dagen steeds sterker in terecht ben gekomen is zo krachtig!! Gouden licht explosies vanuit mijn hart maken rimpeleffecten door het universum” 

💚“Ik kreeg het na een tijdje erg warm rond mijn hartstreek en later nog een keer. 
Ik verwachte beelden te zien maar dat gebeurde niet wat helemaal niet erg is. Wel kreeg ik aanwijzingen.

💙 “Ik sliep tijdens de sessie maar droomde dat er veel licht binnenkwam. Jij was er ook”.

💜 “Het was voor mij een hele fijne lichte energie, die me volkomen tot rust bracht.  Er waren vele lichtwezens om je heen. Ik zag ook Guan Yin aanwezig. Een hele fijne sessie. Wat voor mij als ADHD’er zo bijzonder was dat ik nog tijden op mijn meditatiekussen kon blijven zitten in stilte en zonder gedachten.”

💗 “Wat een ervaring… Vlak voor 20.00 uur voelde ik de energie al enorm stromen, het hield sterk aan en stroomde weer weg, ik begon te zuchten en tot 2 x toe zakte ik dieper in de meditatie. Ik ben zeer benieuwd naar de uitwerking, de ervaring was al heel bijzonder. Dank!

🤍 De boodschap die ik ontving was dat ik diepere inzichten zal krijgen over onder andere wat spiritualiteit betekent voor mij en voor een ander. En ook diepere inzichten zal krijgen hoe daarmee om te gaan in het dagelijks leven. Ik zal ook begeleiding gaan geven aan mensen met deze inzichten. Voor nu  was dit het begin waarbij beelden aan de inzichten zullen worden toegevoegd.

Ik ben heel dankbaar voor zoveel verschillende positieve reacties. 
Iedere sessie is uniek. Zowel voor de mensen die ontvangen als voor mijzelf. En een groepssessie is toch altijd weer een hele andere belevenis dan een individuele sessie.

Ik weet nooit van tevoren wat er tijdens een sessie mag gebeuren, want zoals velen van jullie die mij en mijn service kennen, weten, ben ik slechts een kanaal voor de zielenwereld. Zij zijn het die al dat licht en de blessings geven en ik mag daar een onderdeel van zijn door hun boodschappen te ontvangen en door te geven en hun krachtige healings door te geven via mijn ziel, hart en lichaam. Zij bepalen wat er mag gebeuren, ik ben alleen de verbindende schakel tussen jullie en hen. 

Graag deel ik ook met jullie hoe ik deze sessie zelf ervaren heb.

“Om 20.00 uur stemde ik mij af. Ik voelde direct hoe het veld zich opbouwde. Er ging meteen al veel energie door me heen, maar rond 20.10 uur hoorde ik dat de groepsblessing nu echt zou beginnen.

Op dat moment zag ik dat er een enorm kanaal boven mij geopend werd.
En dat alle deelnemers in een cirkel om mij heen, met een lijntje verbonden waren.
Om je een beter beeld te geven: het zag er een beetje uit als een wiel met een as en spaken.

This image has an empty alt attribute; its file name is 12745733_211708045847862_8048063627136084819_n.jpg

Ik zie  de aanwezigheid van Guan Yin en zie en voel de “1000 handen van Guan Yin om me heen. De handen hielden alle deelnemers liefdevol verbonden in een cirkel om mij heen. Ik zie de Hart chakra’s van alle deelnemers oplichten.

Dan start de blessing voor ieders talent en potentieel. want dat was het thema van die avond.
Woorden die door me heen gaan zijn: 
Feel your soul, feel your heart. Feel your talents….know what to do. 
Receive inspiration

Het ziet eruit of iedereen via het kruin chakra de inspiratie krijgt aangereikt. En tegelijkertijd dat er nog altijd licht via het hart chakra naar binnen gaat. In het hart komen het licht en de inspiratie via de kruin samen, waar ze met elkaar verbinding maken. Zo komen ziel, hart, mind, tezamen in een harts-verbinding.

Vervolgens gaat de blessing verder met het brengen van stilte in het hart om iedere deelnemer beter zijn of haar waarheid te laten voelen.  

Er komt veel deugd/virtue vanuit de zielenwereld naar ieder om de talenten te versterken.
Deugd ziet er met het derde oog uit als bloemen. Hoe meer deugd iemand heeft, hoe meer kans op succes.
Ik zie veel verschillende bloemen naar beneden komen.
Voor iedere deelnemer zag het er net iets anders uit, andere vorm bloemen, ander doel, om voor ieder het succes daar te laten zijn waar het nodig is. Sommigen kregen het voor bepaalde gedachtenpatronen, of voor intelligentie, anderen voor hun hartchakra, of hun fysieke gezondheid.

Bij sommigen zag ik een krachtig lichtwezen staan die ze informatie gaf. Bij anderen was er een lichtwezen die een blessing gaf om fysiek sterker te worden of om interne rust te verkrijgen en beter de stilte in te kunnen en zo de inspiratie te ontvangen.

De groepssessie werd afgerond met een blessing voor een succesvolle nieuwe start.  Daarbij kreeg ik een beeld te zien van de cirkel waar iedereen in stond met het kanaal wat door mij heen gaat als centrale as. De cirkel gloeide op met steeds feller wordend licht. Het kanaal werd steeds breder en iedereen kwam in het kanaal van licht te staan.

Daarna kwam er nog een boodschap door. De boodschappen krijg ik standaard in het Engels door.

My most beloved daughter, I thank you from the bottom of my heart for your heart of service,
Each of the participants is blessed individually, particularly for what they need to move further on their soul journey in more alignment with their soul and soul’s purpose.
Each of them received a tailor made blessing to remove some of the blockages in their heart chakra, preventing them to fully live their soul potential.
Each of them received inspiration and virtue to manifest their potential in daily life.
Each of the participants received a blessing specifically for the area which most needed support, to assist them in living their potential in a better way. For some of them this meant that they needed additional blessings to remove mind blockages preventing them to see clearly and understand fully what it is their souls want them to do. For some of them this meant that their physical bodies needed more strength and energy to truly be able to do something with their talents. For one of them it was needed to truly boost confidence because this particular soul knows what to do and has all the abilities to do something with it but lacks the true confidence to step up and show himself.
It was the greatest pleasure to offer this support to all of them. It was the greatest pleasure to support you and to truly assist you in living your true potential as well. You are all loved and blessed
Now continue this blessing for 5 more minutes in silence.


Ik zie regenboogkleurig licht in de cirkel als een grote regenboog bal om ons allemaal heen.
Om 20.40 uur werd de blessing afgerond.

Ik ben diep ontroerd dat ik dit door mocht geven aan ieder die deelnam aan de groepssessie.
En ben heel dankbaar voor alle gedeelde ervaringen die ik na afloop mocht ontvangen. 

Ik zie uit naar dinsdagavond 19 januari als de tweede groepsblessing gegeven zal worden voor dit specifieke onderwerp.

Wil jij na het lezen van deze ervaringen ook graag mee doen? Dat kan!  ✅
Meer informatie over de groepssessie en aanmelding voor 19 januari vind je hier:  https://www.puur-licht.nl/diensten/groepshealing-sessies/

in liefde en licht,
Barbara