Puur Licht

Ervaringen groepshealing sessie

4 mei 2021

de eerste groepshealingsessie van een serie van 4 met het thema:

Helen en Loslaten van VERDRIET 😥

Een beeld met een diepgaande betekenis 🌈

Afgelopen week tijdens de wekelijkse groepshealingsessie, kreeg ik een bijzonder beeld te zien met mijn spirituele oog/derde oog. Beelden die doorgegeven worden komen altijd door met een reden. Het interpreteren van de beelden vanuit ons menselijke begrip is niet altijd mogelijk, of niet altijd voldoende om de kern te begrijpen. Tijdens mijn opleiding werd daarom altijd met klem geadviseerd om je andere spirituele kanalen te gebruiken en om uitleg te vragen zodat je beter begrijpen kunt wat er met de getoonde beelden wordt bedoeld. Niet alles is namelijk wat het op het eerste gezicht lijkt.
Ik voelde dat er hier een diepere betekenis was verbonden aan wat mij werd getoond en de uitleg deelde ik met de deelnemers van de groepssessie. Ik deel deze ook graag met jullie zodat meer mensen van de inzichten kennis kunnen nemen.

Tijdens de healingsesssie kreeg ik een beeld te zien van inkomende stralen van licht in geel, lichtroze, zachtblauw, mintgroen die naar het borstgebied gingen.Ik vroeg me af waarom ik die kleuren zag en wat de betekenis is, want de kleur van het metaal element en de daarbij behorende emotie van verdriet (het centrale thema van de sessie) is normaliter wit. Dus vroeg ik wat dit beeld betekende en waarom ik al die verschillende kleuren te zien kreeg.

De boodschap die ik ontving was:

“Voor elk van de deelnemers is hun verdriet en rouw gerelateerd aan verschillende soorten gebeurtenissen op hun zielenreis. Ze hebben daarom allemaal verschillende frequenties en vibraties nodig om hun verdriet en rouw te verheffen. Elke kleur resoneert met een andere frequentie en daarom komen er veel verschillende kleuren van licht naar beneden naar deze specifieke groep zielen. Zij zijn allen gezegend naar gelang hun specifieke behoeften. Daarom zie je al die verschillende kleuren licht.

De gele kleur bijvoorbeeld is verbonden met een specifieke frequentie die in staat is om een van de deelnemers te openen, een blokkade die verbonden is met seksueel misbruik. De gele kleur versterkt haar geslachtsorganen en onderbuik en helpt om de negatieve herinneringen die daar opgeslagen liggen los te laten. Het is een heilig licht om deze specifieke ziel te helpen diepe gevoelens van verdriet los te laten, zodat ze verder kan in dit leven. Zij is zich er niet eens van bewust hoe belangrijk dit licht is omdat haar bewustzijn geen herinnering heeft aan deze gebeurtenis in een vorig leven, maar haar ziel draagt nog steeds deze blokkades met zich mee. Daarom ontvangt deze ziel geel licht.

Een ander ontvangt roze licht, omdat er diepe pijn en verdriet in het hart is vanwege het verlies van een dierbare. Dit roze licht helpt het hart om de pijnlijke herinneringen los te laten en de positieve herinneringen van liefde en diepe zorg weer naar de voorgrond te brengen.

Het is het blauwe licht dat een bepaalde deelnemer helpt om diep verdriet en trauma los te laten dat te maken heeft met voorouderlijke lijnen die binnen de zielenlijn worden gedragen. Het verdriet in de familie wordt van de een op de ander overgedragen en opgeslagen in de nieren. Zij hebben blauw licht nodig om het verdriet in dat gebied los te laten.

Zo zie je, alles wat gegeven wordt heeft een betekenis. Er is geen toeval. Alles wat je nodig hebt is open spirituele kanalen om je te helpen begrijpen wat er in beelden naar je toe wordt gebracht, zodat je de spirituele betekenis begrijpt van wat je ziet. Ga nu door met deze zegening op een stille manier.”

De volgende dag ontving ik een email van een van de deelneemsters die sterk het gevoel had dat de beschrijving van 1 van de kleuren op haar betrekking had en ze vroeg of ik daar wat meer over kon zeggen. Ook ik kreeg meteen door dat wat ze voelde correct was. Die bevestiging was wat ze nodig had, schreef ze. Het was goed zo en kon nu worden losgelaten. Zo mooi!

Ik was daardoor zelf nog dankbaarder dat ik het beeld kreeg en heel bewust de informatie had gevraagd en had gedeeld. Die diepere betekenis was nodig om verder te komen. 🙏

Ik weet nooit van tevoren wat er tijdens een healingsessie mag gebeuren en wat voor boodschappen er door komen. Ik ben een kanaal en stel me open en laat het doorkomen in het volste vertrouwen dat datgene gebeurt wat nodig is voor ieder van de deelnemers/deelneemsters. Ik zie altijd uit naar de emails die ik na afloop ontvang met de verschillende ervaringen. Het is prachtig om al die verschillen te lezen en bevestigd te zien hoe iedereen precies ontvangt wat nodig is, een healing op maat, om verder te komen. Zelfde thema, andere oorzaken, en dus een afgestemde healing op maat voor ieder individu.

Wil jij na het lezen van deze informatie ook graag mee doen? Dat kan!
Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,
Barbara

6 april 2021

de eerste groepshealingsessie van een serie van 4 met het thema:

ZELF-LIEFDE 🥰

Een thema wat zo van belang is want liefde ligt aan de basis van al het goede in het leven..

En wat vond ik deze groepssessie ongelooflijk fijn om door te mogen geven. Ik was er uren van onder de indruk van wat er door me heen mocht komen en ik zie dan ook uit naar vanavond als de tweede sessie om 20.00 uur zal zijn. 

Graag deel ik enkele ervaringen van vorige week:

De boodschap die ik aan het begin van de healingsessie ontving was als volgt:

mijn meest geliefde, dit is het Goddelijke. Ik hou zielsveel van jullie. Op deze dag, de eerste avond van deze serie met het thema, Goddelijke Zelf liefde, zal er een opening van het hart zijn, zal er een verbinding tussen mijn hart en hun harten tot stand worden gebracht en zal ik alles verwijderen wat in de weg staat voor elk van de deelnemers om liefde te voelen voor hun eigen ziel, voor hun ware ziel. in de mate die is toegestaan om te ontvangen op deze dag. Er zal nog veel meer komen. Dit is slechts het begin van de serie. Voor deze groep is er een belangrijke boodschap die gedeeld moet worden.
Zelfliefde is een van de aangeboren kwaliteiten waarmee men geboren wordt. Pasgeboren baby’s die in dit leven komen hebben een zeer zuivere verbinding met hun eigen ziel, met hun bewakers en beschermers in de Hemel en met hun ware natuur, de Tao essentie binnenin. Onderweg, tijdens het leven en alles wat er met hen gebeurt, alles wat ervaren wordt en wat op allerlei manieren onderwezen wordt, kan deze ware verbinding verloren gaan of op zijn minst verstoord raken. Om weer in contact te komen met de eigen ziel, om werkelijk liefde te voelen voor de eigen ziel en om dieper naar binnen te kunnen gaan, om werkelijk in contact te komen met de essentie, het ware zelf, dat is waar het in het leven om gaat. De verbinding met iemands ware zelf begint met liefde voor de geïncarneerde ziel. Zodat deze geïncarneerde ziel kan groeien en helen en uiteindelijk kan samensmelten met het ware Zelf. Dat is een zeer lange reis, maar zelfliefde is de sleutel. Daarom is deze zegening vanavond zeer belangrijk. Allen die vanavond aan deze gebeurtenis deelnemen en zij die blijven deelnemen, zullen gezegend worden boven hun bevattingsvermogen. Het is mijn grootste vreugde om deze boodschap met jou en elk van de deelnemers te delen. Jij bent geliefd en gezegend, zij zijn geliefd en gezegend. Alle zielen die baat hebben bij deze sessies zijn geliefd en gezegend. Het Goddelijke.

Als de blessing begint krijg ik een beeld te zien waarbij een groot hart in de zielenwereld verschijnt boven alle deelnemers die in een groep bij elkaar zijn. Vanuit het hart komen er gouden lijnen naar de harten van ieder van de deelnemers. Er ontstaat een verbinding met het universele hart, het Tao hart.

Er zijn vele lichtwezens die komen om de deelnemers bij te staan. Harten worden geopend, blokkades met name in het hartchakra worden gevoed met licht en getransformeerd. Ik voel zo een liefdevolle zachte frequentie door me heen gaan en het ziet ernaar uit of iedereen omringd is door zachtroze licht

Ieder wordt uitgenodigd om dieper verbinding te maken in zichzelf met de true self, de ware essentie. Het ziet ernaar uit dat iedereen aanwijzingen krijgt, onderwijs van de lichtwezens wat ze mogen veranderen in zichzelf. Alsof de lichtwezens in gesprek zijn met iedere ziel die deelneemt.
Er is zoveel verschillend licht, roze licht, sterrenlicht, goud licht, De frequenties die ik door me heen voel gaan zijn zo bijzonder. 

Er is zo een diepe stilte in mij en om me heen, ik zou zo graag zo lang in dat veld blijven, maar na een tweede boodschap voor de groep wordt de healingsessie afgerond, alles is gegeven wat gegeven kon worden vanuit de zielenwereld.

Dit was voor mij persoonlijk de meest diepgaande groepssessie tot nu toe. Wat een verbinding, wat een liefde en stilte.

Een van de mensen die deelnam aan de groepshealing schreef me na afloop:

“ik voelde een liefdevolle, zachte frequentie door me heen gaan. Heel fijn om te voelen. Tijdens de healing zag ik een grote, zwarte blokkade die niet makkelijk te doorbreken leek. Later in de healing veranderde dit beeld: ik zag de brokstukken van de blokkade ‘drijven’; ze waren er nog maar er kon wel licht tussendoor komen. Een paar uur na de healing moest ik huilen en kwam er een stuk verdriet uit.”

Ik hoor van veel van de deelnemers dat ze erg blij zijn met de wekelijkse groepssessies en dat het hen helpt om stabiel(er) te zijn in deze nog altijd uitdagende tijden. 
Het thema wisselt, maar de liefde en het licht vanuit de zielenwereld is iedere week een feit wat niet alleen helpt voor het desbetreffende thema, maar zoals velen hebben gemerkt, ook voor het geheel.

Op 13 april 2021 is de volgende groepssessie voor het thema

ZELF-LIEFDE 🥰   

Wil jij zelf graag deelnemen aan de groepssessies in april,  of je dierbaren laten deelnemen voor dit zeer belangrijke thema van zelfliefde?
Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,

Barbara

Zelfliefde, liefde, I love myself

16 maart 2021

Ik heb de afgelopen week hele mooie en bijzondere emails mogen ontvangen van verschillende deelnemers aan deze groepshealingsessies in maart. 🙇‍♀️

  • 1 persoon schreef me dat na maandenlange klachten, de ontstekingsreacties sinds de healingsessies weg zijn. 
  • Een ander iemand schreef me dat er een opvallende verandering is in auto-immuun klachten. 
  • Weer een ander iemand schreef me een prachtig emotioneel verhaal over hoe diegene zich weerbaarder voelt in relaties en beter voor zichzelf kan opkomen sinds de groepssessies. 

Ik ben heel dankbaar dat dit allemaal mag gebeuren en dat ik hier als kanaal voor de zielenwereld een bijdrage aan mag leveren. Het raakt mij altijd diep als ik op deze wijze verschil mag maken in het leven van zovelen. 

Vorige week was het een krachtige sessie. Ik deel graag de ervaringen hier met ieder van jullie.  

Groepshealingsessie 16 maart 2021

Vooraf kreeg ik de boodschap door dat het in deze sessie een directe blessing zou zijn voor het versterken van de spirituele immuniteit. 
Aanvullend zou er een blessing gegeven worden voor het versterken van de energie, omdat, zo werd gezegd dit een krachtige sessie zou worden die veel transformatie zou brengen en daar is een krachtige energie voor nodig om die te verwerken. Meer informatie zou tijdens de healingsessie zelf komen. 
Dan begint de healingsessie.

Ik zing eerst een tijdje mijn Soul song.

Ik krijg dan een beeld te zien van gouden licht in de onderbuik, regenboogkleuring licht in het lichaam en paars licht als een beschermende laag om het lichaam heen.

Het licht wordt steeds feller en de verschillende kleuren mengen samen en worden tot een soort kristal “kleurig” licht in het lichaam.
De frequenties worden hoger en de energie krachtiger naarmate de sessie vordert.
Ik voel het in mijn lichaam en aan alles wat er door me heen gaat. 

Als ik vraag wat er tijdens de sessie gebeuren mag voor een ieder krijg ik te horen dat de lichtfrequenties zijn aangepast voor ieder van de deelnemers. Ieder krijgt een op zijn of haar situatie afgestemde frequentie, om het immuunsysteem te versterken, om pathogenen te transformeren zodat ze niet langer belastend zijn in dezelfde mate, emoties worden weggenomen, meer ontspanning gebracht om zo het immuunsysteem verder te activeren. Voedingsstoffen worden aangepast aan de noodzaak van een ieder,

Ik krijg een beeld van een golf water te zien.  de uitleg die ik krijg is dat er een golf over ieder van de deelnemers gaat om pathogenen weg te spoelen en het water in het lichaam te zuiveren en de negatieve energie weg te spoelen. Er is zuivering op het diepste niveau.
Dan volgt nog een aanvullende blessing voor het versterken van de  energie,  vitaliteit en uithoudingsvermogen.

Aan het einde van de sessie komt er nog een boodschap door. 

mijn meest geliefde dochter, dit is Yan Wang Ye, Op deze dag, voor deze specifieke groep mensen is er een sterk helder licht dat naar ieder van hen gaat met de specifieke frequenties, helende middelen en kruiden binnenin, die ze nodig hebben, om hun immuniteit te versterken. Het is via het sterke licht dat uit de zielenwereld komt, dat zij alles ontvangen wat zij nodig hebben, om hun immuunsysteem een boost te geven. Blokkades worden opgeheven, zwakke delen worden versterkt met de kruiden, wat uit balans is wordt weer meer in balans gebracht. Ze ontvangen allemaal nectar om voedingsstoffen naar hun organen te brengen om hen te helpen sterk te zijn in deze huidige tijden. Dat is wat deze zegening voor allen brengt.
Voor sommigen brengt het ook verlichting van negatieve emoties die op hen drukten en het immuunsysteem onderdrukten.
Voor anderen wordt er meer kracht in hun energiecentra gebracht zodat ze meer geaard zijn.
Voor één is er een vermindering van de ontsteking in sommige lichaamsdelen.
En voor één is er meer vrede in geest en hart omdat de rusteloosheid niet alleen het immuunsysteem aantast maar ook de goede werking van het hart.
Deze zegen was een sterke zegen, maar nog niet de laatste zegen. Volgende week komt er meer, maar elke sessie zal hen helpen negatieve frequenties te verheffen om hen te helpen sterk te staan in deze tijden waarin er veel is, dat hen op de een of andere manier onderdrukt. Om sterk en positief te blijven in deze tijden waarin zoveel zwaar en negatief aanvoelt, is niet gemakkelijk, maar wel heel erg nodig. Hoe meer licht men van binnen draagt, hoe effectiever het immuunsysteem kan reageren wanneer er iets binnenkomt dat een mogelijke bedreiging vormt voor de gezondheid van ieder individu. Daarom zijn deze op maat gemaakte zegeningen om de immuniteit te versterken in deze tijden heel hard nodig. Zij zijn allen gezegend naar hun individuele behoeften. Ze zijn allemaal op gelijke wijze geliefd. Hao. Yan Wang Ye.

Eindig nu deze sessie met een één minuut durende zegening met hogere frequenties om het binnenkomende licht serieus te versterken.

Daarna werd de sessie afgerond. 

Een van de deelneemsters schreef me kort na de healingsessie meteen haar ervaringen:

“Ik zat voor de healing mentaal in een dipje en dat licht was precies wat ik nodig had op dat moment. De healing voelde als krachtig en het vroeg best wat van mijn lichaam waardoor ik moe werd en onrustig. Na de healing ben ik bij onze kat gaan liggen en na verloop van tijd begon ik te voelen dat ik juist meer energie kreeg en een gevoel van kracht in mezelf voelde.”

Voel je na het lezen van deze ervaringen een wens om ook deel te nemen aan de laatste groepssessie voor het versterken van je immuniteit, dan is dat nog mogelijk als je snel reageert. 

Op 23 maart 2021 is de volgende groepssessie voor het thema

VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM   

Een krachtig immuunsysteem is zo belangrijk, niet alleen in deze tijd van corona, maar voor alle aandoeningen.

Wil jij ook graag mee doen? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,

Barbara

9 maart 2021

In de groepssessies van maart gaat het om het versterken van het immuunsysteem. 
Maar het gaat eigenlijk om veel meer dan dat! 
De afgelopen 2 weken stond de Onderste Dan Tian centraal. Dit is een belangrijk energie centrum in de onderbuik wat verbonden is met Energie, Uithoudingsvermogen, Vitaliteit EN  Immuniteit.

Afgelopen dinsdag kreeg ik vóór de sessie begon een boodschap door:

Op deze dag, voor deze specifieke healing-sessie om de spirituele immuniteit te versterken, is het nodig om je vandaag te concentreren op de onderste Dan Tian. Dat is het centrum voor uithoudingsvermogen, vitaliteit, energie en immuniteit. Dit is wat sterk moet zijn om beschermd te zijn tegen elke fysieke schade. Het is nodig om volledig geaard te zijn en om sterk en stevig te staan in deze dagen op Moeder Aarde. Concentreer je vandaag op dat energiecentrum en dat is wat de kracht van hun immuunsysteem zal helpen versterken.

Daärna begon de Healingsessie.
Er ging heel veel licht naar de Onderste Dan Tian toe en ik krijg beelden te zien die duiden op een sterkere verbinding met Moeder Aarde/gronding
Tegen het einde van de healing sessie kwam er opnieuw een boodschap door.

Op deze dag zijn alle deelnemers uiterst gezegend en gelukkig om vandaag deze helende zegen te ontvangen. Zij ontvingen allen licht, voeding en healing om dit meest belangrijke energiecentrum te versterken om hen te helpen sterk te staan en stabiel te zijn in deze tijd van transformatie op Moeder Aarde.
Het is heel belangrijk om een sterk en ontwikkeld energiecentrum in de onderbuik te hebben. Het is wat iedereen nodig heeft, maar de meeste mensen hebben geen sterk ontwikkeld energiecentrum. Het is wat gevoed moet worden.
Net zoals een rijstkorrel alleen kan groeien in de juiste omstandigheden en met de juiste meststof, zo kan de Onderste Dan Tian alleen groeien met liefde, licht en positieve boodschappen ontvangen tijdens spirituele healing of oefeningen. De meeste mensen weten niet hoe ze dit centrum moeten ontwikkelen. Het ontvangen van deze helende zegening is daarom erg belangrijk omdat het hen zal helpen stabiliseren en sterk te worden in deze tijden. Het zal hen helpen hun energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit te verhogen. Dit is wat alle mensen nodig hebben. Hoe meer het energiecentrum ontwikkeld is, des te waarschijnlijker is het dat men moeilijke omstandigheden aankan. Het is mij een grote eer om dit centrum te helpen voeden. Ze zijn allemaal geliefd en gezegend.

Op 16 maart 2021 is de volgende groepssessie voor het thema

VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM   

Een krachtig immuunsysteem is zo belangrijk, niet alleen in deze tijd van corona, maar voor alle aandoeningen.

Wil jij ook graag mee doen? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,

Barbara

2 maart 2021

Maart is begonnen en daarmee ook het nieuwe thema voor de groepshealing sessies:

VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM   💪🤒

Het was weer een bijzondere avond en duidelijk anders dan het thema voor een Stil en Vredig Hart. 
Er was een mooie groep deelnemers aan deze groepshealingsessie. Het maakt mij zo dankbaar dat ik dat mag faciliteren. 
Graag deel ik mijn ervaringen en de boodschappen die ik doorkreeg ook met ieder van jullie omdat ik voel dat de informatie voor velen van belang kan zijn.

Groepshealingsessie

De sessie begint om 20.00 uur met een boodschap voor de hele groep. 

Op deze avond, de start van een nieuwe serie groepshealing sessies is er een belangrijke boodschap voor allen die meedoen. Dit zal vanavond het begin zijn van een reeks gebeurtenissen die het immuunsysteem zullen verbeteren en versterken.
Dat zal niet alleen een betere bescherming tegen virussen, bacteriën en andere indringers inhouden, maar het zal ook de mindset verbeteren om negatief denken, dat mogelijk het immuunsysteem kan verzwakken, te transformeren. Het zal ook negatieve emoties transformeren die het immuunsysteem ook kunnen sturen om minder effectief te zijn dan het zou moeten zijn. En wat nog belangrijker is, het zal negatieve informatie op zielsniveau transformeren, zodat niet alleen de lichaamsziel, maar ook de individuele zielen van alle verschillende cellen meer positieve informatie in zich zullen hebben, zodat ze beter beschermd zullen zijn tegen elke resonantie met negatieve informatie die van binnenuit of van rondom komt.
Het is op deze manier dat deze groepssessie alle aspecten zal behandelen voor een betere bescherming en een effectiever immuunsysteem in deze tijden van groot gevaar dat van vele verschillende kanten komt.
Het is mij een grote eer om elk van de deelnemers op deze manier bij te staan.
Meer hierover volgt in de komende weken.

Dan begint de Healing.
Ik voel mijn handen tintelen, steeds krachtiger

Ik krijg een beeld te zien dat mij doet denken aan de Wei Chi, …dat wordt in de Traditionele Chinese Geneeskunde gebruikt om je natuurlijke weerstand aan te duiden.
Het oogt alsof er een aura laagje om het lichaam komt… als bescherming

Ik voel hoe de aandacht zich richt op het eerste chakra.
In het onderricht van master Sha is dit chakra, of zielenhuis zoals hij het noemt, verbonden met vele aspecten van het leven, waaronder het immuunsysteem, verbinding met Moeder Aarde, en de Yin Energie in het hele lichaam.

Vervolgens gaat de aandacht naar de Lagere Dan Tian. Dit is een energie centrum in de onderbuik, vlak onder de navel. Dit energie centrum is onder meer verbonden met energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit. Maar het is ook verbonden met blijheid. 

Het eerste chakra en de Lagere Dan Tian zijn beiden van belang voor een krachtig immuunsysteem. Beiden zijn echter niet te voeden of te versterken met lichamelijke oefeningen, voeding, water of slaap. Het is vooral via spirituele oefeningen en/of healing dat je deze belangrijke centra in het lichaam kunt versterken. 

De energie gaat steeds meer stromen, en ik voel een groeiende blijheid in mezelf. 

Na enige tijd komt er opnieuw een boodschap door.

Sta mij toe om nu mijn inzichten te delen. Op deze dag is er voor alle deelnemers een boost in hun immuniteit. Negatieve informatie in hun zielen harten geesten en lichamen wordt vervangen door positieve informatie, waardoor hun immuunsysteem effectiever kan werken en hen kan helpen hun levenskwaliteit te verbeteren.
Voor sommigen betekent dit dat angst wordt vervangen door positieve gevoelens.
Voor anderen worden negatieve denkpatronen en overtuigingen getransformeerd.
Voor anderen is er een fysieke voeding zodat hun immuunsysteem gevoed kan worden en effectiever kan werken tegen indringers.Voor allen geldt dat er meer positieve informatie in hun akasha-boeken wordt geschreven, die hen helpt de negatieve informatie te herschrijven en hen daardoor beschermt tegen elke negatieve invloed in de toekomst van negatief karma dat actief is.
Dit is het belangrijkste deel van deze zegening, want het begint allemaal vanuit de ziel. Hoe meer positieve informatie in de akasha-kronieken wordt geschreven, hoe meer zegeningen er naar het fysieke leven zullen neerdalen. Hoe meer negatieve informatie wordt vervangen door positieve informatie, hoe minder problemen er zullen zijn.
Dit is het begin vanavond, meer zal komen in de komende weken, maar het is belangrijk om te begrijpen dat elke zegening, elke healing, elke positieve informatie de bescherming zal versterken, omdat het allemaal van binnenuit begint, aangezien de boodschappen die iemand in zijn ziel draagt bepalen wat er in het dagelijks leven gemanifesteerd zal worden.
Zij zijn allen zeer gezegend om dit licht en deze positieve informatie vanavond te ontvangen. Zij zijn allen geliefd en beschermd.

Vervolgens gaat de healingsessie verder met een blessing in stilte om de energiedoorstroming in de energie cirkel te bevorderen. 
Een goede doorstroming van deze energie cirkel, die loopt van het eerste chakra door het centrale kanaal omhoog naar je kruinchakra, en dan via je nek en vlak voor je wervelkolom naar beneden terug naar je eerste chakra, is van belang voor heling van alle delen van het lichaam. 

Na enige tijd ontving ik de boodschap dat de healing sessie werd afgerond. Alles voor die sessie was gegeven. 

Het was een krachtige start van een nieuwe serie van groepssessies. En zoals de boodschap aankondigde: 
Dit was pas het begin… 🙏

Eén van de deelnemers schreef me na afloop:

“Ik ben een half uur tevoren begonnen met ademhalingsoefeningen verbonden met het licht…..je bent je dan meer bewust ervan dat je je kunt richten op de zwaardere energie of op het licht….tijdens de healing heb ik op dat licht afgestemd….het voelde daarna goed.”

Een andere deelneemster schreef me na afloop:

“ik had het gevoel dat er een iets andere energie door me heen ging dan tijdens de vorige groepssessies. In het eerste deel van de healing voelde ik diverse emoties opkomen waarvan ik weet dat ik daar nog mee worstel. Blij dus dat er aan gewerkt werd! Aan het einde voelde ik me steeds rustiger worden. De volgende dag zijn er nog een hoop emoties door me heen gegaan en later die avond voelde het alsof er iets van me afviel. Heel benieuwd hoe de komende healings gaan zijn! “

Op 9 maart 2021 is de volgende groepssessie voor het thema

VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM   

Een krachtig immuunsysteem is zo belangrijk, niet alleen in deze tijd van corona, maar voor alle aandoeningen.

Wil jij ook graag mee doen? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,

Barbara

Wayne Dyer, immunesystem

23 februari 2021

De laatste groepshealing sessie van februari met als thema voor deze maand:

een stil en vredig hart   ☮ 💟 ☯

en het kwam allemaal tezamen in een eindfinale 🙂 

Hierbij mijn ervaringen:

Ik stemde me eerst af om te zien wat de zielenwereld graag wilde doen. De leider van de Akasha Kronieken kwam door: 


mijn meest geliefde dochter, dit is Yan Wang Ye. Op deze avond, deze speciale avond van de laatste groeps healing sessie voor een kalm en vredig hart, zal er een afsluiting zijn, een moment waarop alle voorgaande sessies samen zullen komen als één. Dit zal de meest krachtige sessie zijn op deze manier, omdat het de frequentie, vibratie en het licht zal verhogen en verheffen. De deelnemers van vanavond zullen deze verhoging van liefde en licht en vibratie ervaren, ieder op hun eigen manier, met name voor wat zij het meest nodig hebben om een kalm en vredig gevoel in het hart terug te brengen. Voor sommigen zal dit betekenen dat de focus zal liggen op het kalmeren van de geest, voor anderen zal de focus liggen op het openen van het hart om de positieve informatie binnen te laten komen, voor weer anderen zal het liggen op het openen van het hart om zich werkelijk van binnen te richten op wat zij het meest nodig hebben om een vervullend en succesvol leven te hebben. Ieder zal iets ontvangen dat op maat voor hen gemaakt is. Het zal echter een zeer krachtige sessie zijn omdat de individuele transformatie en specifieke focus al dat licht in het collectieve veld zal brengen, zodat alle deelnemers een deel zullen ontvangen van wat anderen specifiek zullen ontvangen. Sta ons allen toe op deze dag te doen wat gedaan moet worden om die speciale healing te brengen die ieder van hen nodig heeft. Wees het kanaal, het voertuig en het licht voor ons allen om hen in nood te helpen. Ze zijn allemaal geliefd, gezegend en gelukkig dat ze vandaag mogen deelnemen. Start deze sessie nu. Wij zijn er klaar voor, zij zijn er klaar voor, jij bent er klaar voor, laten we alle zegeningen van de Hemel naar de Aarde brengen om het licht te brengen dat op dit moment nodig is. 

Start van de sessie.
In tegenstelling tot vorige sessies komt de informatie nu niet voornamelijk in woorden maar ook in beelden.
Ik zie zoveel lichtwezens klaar om iedereen te helpen.
Het veld wordt opgebouwd, ieders hart wordt geopend om te ontvangen.

Open je hart…… Open je hart om te ontvangen

Ik zie met mijn derde oog (spirituele oog) een beeld waarin ik alle deelnemers op een rij zie en iedereen heeft een team van lichtwezens om zich heen, die werken aan het hart. Bij sommigen wordt de angst en onrust gereduceerd, bij anderen wordt gewerkt aan het hoofd, weer anderen krijgen een soort van beschermend schild, zodat al wat er gebeurt niet zo hard bij ze binnen komt,. Ieder staat in een eigen, afzonderlijke lichtkolom,  maar al die lichtkolommen samen versterken elkaar en vormen een krachtig geheel.

Het begint met gouden licht maar er komen steeds meer regenboogkleuren in het veld.

Ik zie Guan Yin in het midden van de cirkel met haar vele handen en ogen, ze houdt iedereen liefdevol in het veld en ieder krijgt wat hij of zij nodig heeft.  
(Noot: Ben je nog niet bekend met Guan Yin en de 1000 handen en ogen, dan kun je hier meer lezen.)

Ik zie hoe de deugd/virtue naar beneden komt, om iedereen te helpen om meer rust te hebben. (Noot: meer informatie over deugd kun je hier lezen)
Al wat er in voorgaande sessies voor dit thema is ontvangen en uitgelegd  is er, maar nu gecombineerd in 1 sessie…

Dan gaat de sessie over in een stilte blessing.

Ik voel dat de frequentie verder stijgt.

Ik vraag of ze me willen laten zien wat er gebeurt en krijg een beeld te zien van een hart, een fysiek hart waarin veel blokkades te zien zijn. Blokkades die er uit zien als donkerte. Die donkere stukjes transformeren naar licht. Ze zeggen me dat dit negatieve herinneringen zijn die worden omgezet, en negatieve emoties die worden logelaten zodat er ruimte ontstaat voor het licht om naar binnen te komen en er nieuwe positieve herinneringen gecreëerd kunnen worden. Het hart ziet er eerst verkrampt uit maar begint dan beter te ontspannen, ziet er niet meer zo verschrompeld en oud uit maar krijgt de voeding om er weer jonger uit te zien.
Dan krijg ik een beeld te zien van een hoofd, waarin vele gedachten continue razen alsof er allerlei stemmen om het hoofd continue spreken. Die stemmen worden tot rust gebracht, zodat het hoofd niet meer die wirwar van gedachten en conversaties heeft. En er meer in een meditatieve toestand gekomen kan worden.
Ook zie ik hoe er gewerkt wordt aan gronding, het energie centrum in de onderbuik wordt beter geaard. Ook dat geeft meer rust en stabiliteit.
Daarna wordt mijn aandacht getrokken naar het stuitje. Ik vraag waarom het stuitje van belang is en de boodschap die ik ontvang is:

“Het staartbeen is verbonden met een zeer belangrijke poort, de wei liu en die moet open zijn om de energie vrij te laten stromen van de kundalini energiecentrum naar de hersenen. Als deze poort op slot zit, zal de spanning in de nieren zich ophopen en kunnen ze de hersenen niet voldoende voeden, zodat er geen weerstand is tegen het gekwebbel. Daarom wordt ook deze poort in je bewustzijn gebracht. Om de energie beter te laten stromen.

Ik zie hoe de energie cirkel door het lichaam wordt bevorderd. 
(Noot:  de energie cirkel gaat door de centrale kolom van het perineum door de 7 chakra’s omhoog naar de kruin en gaat dan via het achterhoofd, de nek en vlak voor de wervelkolom naar beneden naar het stuitje, door de Wei Liu heen en dan terug naar het eerste chakra.) 

Ik zie Ar Mi Tuo Fo in het midden van de cirkel verschijnen. Ar Mi Tuo Fo is de Chinese naam voor Amitabha, de boeddha van het oneindige licht, en die vergroot het licht in de cirkel nog verder, Het is verblindend wit licht en ik kan de deelnemers niet meer individueel zien.

Ik ontvang een boodschap van hem:

Ar Mi Tuo Fo


Elke deelnemer is gezegend om vandaag deel uit te maken van deze sessie. Ik, Ar Mi Tuo Fo, bied mijn licht aan elk van hen aan om hun frequentie en vibratie te verheffen en te versterken. Mijn licht wordt onvoorwaardelijk aan hen gegeven, om hen te helpen sterker te staan in deze tijden van grote omwentelingen op Moeder Aarde. Wees niet bang mijn lieve kinderen. Zelfs in tijden van grote chaos is het licht er altijd. Open je hart volledig om je met dit licht te verbinden. Wanneer je je verbindt met het licht zal je altijd geleid worden en je pad vinden om door de stormen van het leven te komen. Er is altijd hulp, er is altijd licht, er is altijd leiding, maar die kan alleen ontvangen worden als het hart open en vredig is. Daarom is deze zegening van een kalm en vredig hart voor ieder van jullie van onschatbare waarde. Het zal jullie helpen richting te vinden en sterker te staan. Mijn licht biedt jullie nu steun en voeding, om jullie hart meer te openen en meer vrede te brengen. Jullie zijn allen geliefd en gezegend.

Dan komt er nog een laatste afsluitende blessing een zuiver, kalm hart.

Ik zie de deelnemers weer in een cirkel en  ieders hart licht op.

Bless You! 

Bless you!

Bless you!
 

Heb een kalm en vredig hart, nu en altijd.

Daarna werd de healingsessie afgesloten.

Dit waren mijn ervaringen.

Ik heb na afloop vele ontroerende reacties van de deelnemers mogen ontvangen.
Een deelneemster schreef:

“Ik merk dat ik moeite heb om woorden te geven aan mijn ervaringen van de afgelopen week/weken.
Het voelt alsof ik in een zee van rust verkeer.
Ik voel me opgetild door een enorm ondersteunende liefdesenergie. Ik heb meer en meer ontspanning, ik slaap steeds beter, ik voel af en toe stukken gestagneerde energie smelten, alsof een inwendig harnas langzaam oplost. Daardoor tank ik beter bij en herstelt mijn chronische pijn zich beter.

De tijd is vertraagd, ik ben vertraagd, mijn gedachten racen niet meer, ik kan daardoor rustig om me heen kijken naar wat er gaande is. Ik ‘kijk’ vol verwondering om me heen en zie een soort deinende massa van oneindig veel lichtpuntjes in een inktzwart veld.

Nou dat zijn toch krachtige beelden die verschijnen aan mijn geestesoog.

Ik kan daardoor mezelf weer voelen in alle rust en vanuit die rust borrelt de levensenergie op, en de zín in het leven…
Ik voel me bevrijd, ik voel me optimistisch, ik voel een verzachting, ik voel een mildheid, ik voel een levensvreugde, ik voel regelmatig een fontein van blijdschap in me opborrelen 😊
Het voelt echt en eindelijk als een bevrijding van de ketenen…

Kortom wow wat een krachtig machtig liefdevol ondersteunend energieveld voel ik om me heen.

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

Veel dank en veel liefs”


Dit was de laatste sessie van de maand Februari. 
In maart zullen de groepshealing sessies doorgaan op de dinsdagavond, maar met een nieuw thema! Een thema dat in deze tijden net zo van belang is als een rustig en kalm hart: Versterk je immuunsysteem. 


Wil jij ook graag mee doen in maart? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,

Barbara



16 februari 2021

Tijdens de derde groepshealing sessie van februari met als thema voor deze maand: een stil en vredig hart   ☮ 💟 ☯
kreeg ik meerdere boodschappen door over het belang van de Tao en de voeding van de Tao om rust en vrede in het hart te ervaren. 

De kern van die boodschappen deel ik graag met jullie.

Tijdens de sessie kwamen vele boodschappen door, waaronder:

Voor deze groep is een verdere opening van hun hart en ziel nodig, om stiller te worden van binnen. Het is nodig voor hen om zich verder te openen, om zich te herinneren wie ze zijn en waarvoor ze hier zijn. Wanneer zij zich herinneren wie zij in de kern van hun wezen zijn, zullen de omstandigheden van deze periode waarin wij ons nu bevinden, hen niet op dezelfde manier beïnvloeden en hinderen.

Het Licht van de Bron is in je Ziel, je hart, je geest, je lichaam…
Het Licht van de Bron zal je geven wat je nodig hebt, je voeden, je sterken. Meer en meer, wanneer je in staat bent om jezelf te openen. Open je hart, open je ziel voor dit licht om je te voeden.
Voel het licht, laat het binnen. Laat het schijnen. Laat het je geven wat je nodig hebt en voeden, laat het je sterken. Moge het je troosten, je kalmeren,
Daarna zie ik een kolom van licht wat door mijn kanaal gaat en elk van de deelnemers verbindt met het licht van de Bron. Er komt zoveel licht, virtue/deugd, door het kanaal heen. En het gaat via de hartchakra’s naar hun hart en ziel.

Opnieuw komt er een boodschap door me heen.

Herinner wie je bent, een schepping van het Goddelijke, de Tao, de Bron. Je bent licht, je bent liefde, je bent geschapen door het Goddelijke, de Tao, de Bron als mijn evenbeeld… Ik ben jou, jij bent mij, diep in je hart en ziel. Verbind je met dat licht, verbind je met die Bron van Liefde en Licht en dat zal je helpen om de innerlijke rust en kalmte terug te brengen wanneer je je verstoord en uit balans voelt. Verbind je diep van binnen, liefst elke dag. Verbind je met het Licht en laat het je sterken.

Op deze dag heb ik mijn liefde, mijn licht gegeven aan elk van de deelnemers. Ze hebben allemaal een sterkere verbinding met mijn kern, mijn licht, mijn liefde ontvangen, om hen te helpen zich stabiel en kalm te voelen in deze tijden van chaos op Aarde. Hoe meer zij zich verbinden met dit licht en met mij, hoe meer ik in staat zal zijn om hen er doorheen te helpen. Ze zijn allemaal geliefd, beschermd en er wordt voor hen gezorgd. Ik ben er voor iedereen, geen onderscheid, geen uitzondering, ik ben er voor elke ziel op een gelijke manier. Maar het hangt ervan af hoe bereid je bent om je hart voor mij te openen, want dat zal bepalen hoeveel van wat ik bereid ben om aan je te geven, kan binnenkomen. Open je hart en ziel meer en mijn licht kan je meer dienen. de Bron.

Een paar reacties van deelnemers aan de groepssessie waren:

“Ik heb wel gevoeld dat er aan mij is gewerkt. De hand op mijn hartchakra voelde zeer warm.”

“Gisteren voelde ik aan het begin van de healing mijn handen en voeten tintelen.”

“Ik voelde een aantal keer een golf van blijdschap/liefde door me heen gaan en het voelde op een gegeven moment alsof er licht uit de vingers van mijn rechterhand kwam.” 

Het ging in deze derde sessie dus voornamelijk om het openen van het hart voor de Tao en de voeding van de Tao.
Maar wat is dat nu Tao en waarom is de voeding van de Tao zo van belang voor ons leven? Je kunt er hier meer over lezen.

Op 23 februari is de laatste groepssessie voor het thema

STIL EN VREDIG HART

Een stil en vredig hart is zo belangrijk in deze tijd van maatschappelijke onrust en de lockdown.

Wil jij ook graag mee doen? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,

Barbara

9 februari 2021

De tweede groepshealing sessie van februari met als thema voor deze maand:

een stil en vredig hart   ☮ 💟 ☯

Ook al was het thema hetzelfde als vorige week, de healing sessie zelf was totaal verschillend.

Guan Yin 
Ling Hui Sheng Shi

Deze keer was het Guan Yin – Ling Hui Sheng Shi die door mij heen kwam en de healing aanbood aan alle deelnemers. 

mijn meest geliefde dochter, dit is Guan Yin – Ling Hui Sheng Shi.  Op deze dag, zal ik mijn steun aanbieden voor meer vrede en stabiliteit in het hart. Ik en mijn team zullen de zegening aanbieden met de 1000 handen en 1000 ogen.. Dat zal de frequentie en zegeningen verhogen in vergelijking met vorige week. Sta mij toe om op mijn manier te dienen. Dat is de leiding voor vandaag.

 

Ook de leider van de Akasha Kronieken gaf mij vooraf een boodschap door.

mijn geliefde dochter, dit is Yan Wang Ye. Op deze dag is er voor deze groep. een specifiek thema dat behandeld zal worden. Om meer vrede en rust in het hart te hebben, moet de geest tot rust komen. Niet te veel denken, niet analyseren, niet non-stop informatie verwerken, dat is wat zal helpen om meer evenwicht in het hart te brengen. Het hart is de bemiddelaar tussen de ziel en de geest. Beiden bevinden zich in het hart. Wanneer de geest overactief is, kan de ziel niet volledig de leiding hebben, dat is wat nodig is om meer kalmte, meer vrede te hebben. Leven in overeenstemming met de ziel is wat de meeste mensen missen. Breng vrede in de geest en het hart zal kalmeren. Dat is wat vandaag nodig is, dat is wat vandaag aan de orde zal komen. Ze zijn allemaal zeer gezegend en geliefd .

Vervolgens startte de healingsessie met de blessing van Guan Yin en de 1000 handen en 1000 ogen.
Ik werd gevraagd de Da Bei Zhou te chanten, de grote compassie mantra van Guan Yin.
Ben je daar nog niet mee bekend, dan kun je er hier meer over lezen: 
https://www.puur-licht.nl/diensten/tao-healing-sessie/

Toen deze was afgerond ging de sessie verder met een zegening voor grootste wijsheid.
Dat is niet de menselijke wijsheid, maar de hogere wijsheid van je hogere ziel, van de Boeddha’s, vanuit de Bron. 

Daarna kwam er nog een boodschap door van Guan Yin, Ling Hui Sheng Shi.

mijn meest geliefde dochter, dit is Ling Hui Sheng Shi. Dank je dat je mijn kanaal bent om al het licht en de wijsheid van de boeddha’s en bodhisattva’s naar deze groep te brengen vandaag. Er is veel zuivering geweest in elk van hen, veel blokkades in hun geest (negatieve denkpatronen, negatieve overtuigingen, gehechtheden en meer) zijn met licht overgoten en vervangen door de hoogste wijsheid om hen te helpen vooruitgang te boeken op hun reis. Het is een groot genoegen geweest om elk van hen te dienen en hen vooruit te helpen. Het hebben van een sterkere en meer heldere geest  zal ieder van hen helpen het verstand ondergeschikt te maken aan de ziel en met meer harmonie en afstemming te leven. Dat is wat deze avond voor elk van hen heeft gebracht. Ze zijn allen geliefd en gezegend.

Daarna werd de healingsessie afgerond.

Eén van de vele reacties die ik na afloop mocht ontvangen was:

“Ik voel zoveel positieve energie op mij inwerken… het is een combinatie van van alles denk ik… jouw healings, het chanten, mijn gebeden, geleide meditaties, de alsmaar stijgende frequenties op aarde… 
Ik kan er niet precies mijn vinger op leggen. Het voelde aan de ene kant super hectisch afgelopen week/weken, en aan de andere kant kom ik van binnen uit steeds meer tot rust.” 

Op 16 februari is de derde groepssessie voor het thema

STIL EN VREDIG HART

Een stil en vredig hart is zo belangrijk in deze tijd van maatschappelijke onrust en de lockdown.

Wil jij ook graag mee doen? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,

Barbara

2 februari 2021

De eerste groepshealingsessie van februari met als thema voor deze maand:

een stil en vredig hart   ☮ 💟 ☯

Ik vind het persoonlijk echt prachtig om deze groepssessies te mogen doen en de healing en het licht vanuit de zielenwereld door te mogen geven. Er mocht ook deze avond weer veel gebeuren voor de grote groep mensen die zich had aangemeld. Ik kreeg verschillende boodschappen door tijdens de sessie.
De afsluitende boodschap die ik ontving via mijn spirituele kanalen deel ik graag met ieder van jullie omdat dit in mijn ogen van belang kan zijn voor vele mensen:

“Mijn meest geliefden. Ik hou zielsveel van jullie allemaal. Op deze dag wil ik jullie mijn boodschap aanbieden om werkelijk meer vrede in jullie harten en zielen te brengen. In deze tijd van grote transformatie op Moeder Aarde, is het heel belangrijk om innerlijke vrede te hebben. Innerlijke vrede in je hart is wat je te allen tijde zal helpen om in balans te blijven in allerlei situaties, of er nu groot verdriet of droefheid in je is of om je heen, of er nu angst of grote stress is vanwege alles wat er om je heen of op moeder aarde gebeurt, of er nu boosheid is vanwege alles wat er in je omgaat als herinneringen worden opgehaald, of vanwege wat er in het nieuws naar je wordt gebracht. Het maakt niet uit wat voor emoties er gevoeld worden, het is nodig om ze te transformeren en ze terug te brengen naar vrede en kalmte in het hart. Vrede en kalmte in je hart is wat je zal helpen om verbonden te blijven met je ziel, met het Licht, met het Goddelijke, Tao, Bron, in jou en om je heen. Onthoud dat er altijd licht in je is. Er is altijd licht om je heen. Er is duisternis in alles om je heen, maar er is ook licht in alles om je heen. Dat is de aard van het bestaan op aarde. Het is een Yin Yang wereld. Dat betekent dat er zowel duisternis als licht is. Probeer het licht te zien in iedereen en alles om je heen, in elk levend wezen, in elk levenloos wezen, in elke situatie en in elke moeilijke situatie. Zie het licht in alles en het zal je helpen om je onmiddellijk te verbinden met dat licht dat in staat is om kalmte, vrede en vriendelijkheid terug te brengen in je hart en ziel. Wanneer je handelt vanuit kalmte, vrede en vriendelijkheid, zal de reactie op wat er om je heen gebeurt, of de reactie op de emoties die in je naar boven komen, vriendelijk en vol compasie zijn en kunnen alle dingen transformeren. Dat is hoe je een kettingreactie van negativiteit voorkomt. Daarom is het zo belangrijk om een rustig en vredig hart te hebben, want wanneer een kettingreactie van negativiteit wordt voorkomen, worden ook nieuw karma en nieuwe blokkades voorkomen. Als je reageert met kalmte en vriendelijkheid en je brengt anderen ook tot vrede en harmonie, zul je goed karma creëren en meer licht brengen, en dat zal je helpen verder te helen. Een rustig en vredig hart is wat iedereen en alles het meest zal helpen. Daarom is dit een van de hoogste zegeningen die men zichzelf of een ander kan geven. Jullie zijn allemaal geliefd en zeer gezegend dat jullie hier vandaag zijn. Het is wat jullie zal helpen om het vol te houden in deze periode op moeder aarde. Dank jullie voor jullie aanwezigheid hier en dat jullie ons allen toestaan om via jullie allen meer licht op Moeder Aarde te brengen.

Ik zie met mijn derde oog een grote kolom licht en in ieders hart gloeit een gouden ronde bal van licht als de groepssessie wordt afgerond. Het was ontroerend om te mogen zien.

Ik heb na afloop vele mooie emails en reacties mogen ontvangen. Hieruit bleek dat de healing voor iedereen verschillend was en aangepast naar wat iedereen persoonlijk nodig had om meer rust en innerlijke vrede te hebben in het hart. Een paar van de ontvangen reacties deel ik met toestemming van hen die ze me gestuurd hebben:

Bedankt voor de healing en uitleg van jou ervaring. Ik voel mij veel evenwichtiger nu. Ik betrek wat ik mee maak minder op mijzelf. Heel prettig.

☮️💟☯️

Ik voelde veel warmte tijdens de healing.

☮️💟☯️
 
Wat een fijne healing weer. Er is echt iets van me af gevallen, zoals vaak gebeurt tijdens of na de healings. Ik voel me letterlijk en figuurlijk een stukje lichter. Wat me hierbij opvalt is dat de emoties die loskomen tijdens een fysieke behandeling die ik doe een stuk opgelost lijken te worden tijdens de healings, alsof die twee elkaar versterken: Er komt een hoop los met die oefeningen en vervolgens komt de healing en valt het van me af. Ik voel vlak na de healing ruimte ontstaan. Tijdens de oefeningen voel ik die ruimte ook al ontstaan maar kennelijk heeft de healing dat op een nog dieper niveau mogelijk gemaakt. 

☮️💟☯️

“De afgelopen healing was een zéér bijzondere en emotionele ervaring. Ik heb hulp gezocht vanwege de pijn die ik al mijn hele leven met mij mee draag, vanwege pijnlijke herinneringen uit mijn jeugd en het niet beschikbaar zijn van liefde, volle aandacht, geborgenheid en ondersteuning in mijn groei naar volwassenheid. Het lukte mij niet om van mijzelf te leren houden. 

Tijdens de healingsessie heb ik zó véél kracht, liefde, Licht, warmte ontvangen van de zielen van overleden familieleden, dat had ik niet verwacht!Ik vroeg om hulp aan mijn jongste zus maar zij gaf mij door aan mijn vader. Het verraste mij omdat de band tussen mij en mijn vader verre van ideaal is geweest. Ik herkende hem, hoewel het beeld in eerste instantie niet duidelijk door kwam. Daarna volgden twee broers. Zij straalden blauw licht uit. Ik werd erg emotioneel toen zij hun handen over mij heen legden. Mijn hand op mijn hartchakra voelde heel zwaar en zeer warm. Een bundel helder blauw licht, vulde mijn hartchakra. Zó intens en zó ongelooflijk veel warmte en liefde kwam bij mij binnen. Tranen vulden mijn ogen en ik liet ze de vrije loop. Het voelde zó bevrijdend, bevrijding van de hardnekkige blokkades in mij.

Het mooiste geschenk kwam daarna. Twee grote witte handen verschenen. Het waren de handen van mijn vader, omdat zijn gezicht daarbij verscheen en verlicht was. Hij straalde van liefde. Uit zijn handen stroomde een rivier van blauw helder licht rechtstreeks naar mijn hartchakra. Mijn tranen rolden opnieuw over mijn wangen, zo intens was deze ontvangst!

Daarna hebben we met z’n allen het lied gezongen: “I Love My Heart and Soul.” Ik lag op bed en zij vormden boven mij met elkaar een ring van pure liefde en harmonie.  Ik heb mijn moeder niet waargenomen, maar heb haar wel gevoeld. 

Deze healing heeft mij overdonderd Barbara! Ik had niet zó snel een reactie verwacht. Het voelde in ieder geval geweldig. Eenmaal weer beneden heb ik op de schouder van mijn vrouw mijn tranen van intense blijdschap de vrije loop gelaten. Ik ben zó dankbaar! Ook naar jou! Dank je wel dat je mij de weg hebt gewezen.

Ik heb meer en veel bewegende licht wezens gezien die puur wit licht uitstraalden. Zij verschenen in de vorm van driehoeken met daarop een ronde cirkel. Zij bleven langer bij mij. HET WAS ZÓÓÓ MOOI!

☮️💟☯️

Meteen vanaf het begin tintelden mijn handen en voetzolen en werden heel warm. (ik heb 24 uur per dag koude handen en voeten). Ik zag mijn 2 zussen en moeder aan mijn zijkant staan en zij hielden hun handen boven mij. Mijn vader kwam ook aan mijn voeteneind. Zij lieten weten mij te steunen. Toen kwamen 2 vriendinnen. (zij zijn allemaal overleden) Ik heb ze allemaal bedankt! 

☮️💟☯️

Oh Barbara, wat een mooie boodschappen…En wat zijn ze kloppend…
Ik ben er stil van…


☮️💟☯️

Op 9 februari is de tweede groepssessie voor het thema

STIL EN VREDIG HART

Een stil en vredig hart is zo belangrijk in deze tijd van maatschappelijke onrust en de lockdown.

Wil jij ook graag mee doen? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier.

in liefde en licht,

Barbara

VREDE. het betekent niet dat je op een plek bent waar er geen geluiden, problemen of hard werken zijn. Het betekent dat je omringd bent door dat alles en toch kalm bent in je hart. (onbekend)

26 januari 2021

De groepshealingsessies in Januari voor het thema ONTWIKKEL JOUW TALENT zijn afgerond. 

Puur Licht


De afsluitende healingsessie was de meest krachtige van de drie. Het voelde voor mij alsof er een opbouw en samenhang was tussen de 3 sessies.

Ik heb na afloop van deze laatste groessessie behoorlijk persoonlijke mails ontvangen. Het was prachtig om te lezen en bij sommige emails stonden de tranen in mijn ogen. Dan ben ik zo dankbaar voor al wat ik mag doorgeven. Het is niet altijd even makkelijk om een kanaal te zijn voor de zielenwereld, maar als ik zie wat het anderen brengt dan kan ik alleen maar heel stil en dankbaar zijn.

Graag deel ik een drietal algemene ervaringen met jullie die ik van verschillende deelnemers heb ontvangen. De persoonlijke verhalen blijven uiteraard tussen mij en diegenen zelf, maar deze algemene stukjes deel ik met toestemming:

1) “Ik voelde me erg goed tijdens de healing.
De dag erna was een dag van allerlei ‘oud karma’ dat naar boven kwam.
En Vandaag word ik wakker, badend in gouden licht… zo voelt het… 
Vol van vertrouwen, zo voelt het 💛💛💛💛💛”

2) “Dank je wel voor deze healing en mooie woorden. De afgelopen healing voelde nog intenser dan de vorige. Gisteren was ik de hele dag zo blij om niks. Ik maak wat makkelijker keuzes en er doen zich ook kansen voor die ik nu ineens zie. 
Ik neem de zwaarte van anderen wat minder in mijzelf op. Ook heel prettig.” 


3) “Deze healing was krachtig maar ook pittig. Een half uur van tevoren voelde ik dat de voorbereiding begonnen was. Ik voelde me onrustig. Voor mij een teken dat het vermoedelijk een belangrijke healing zou worden. Tijdens de healing voelde ik licht binnenkomen maar wat ik nog veel duidelijker voelde was een hoop oud zeer en donker wat losliet, o.a. uit de familielijn van mijn vader (die natuurlijk in mij zit). Heel fijn en ik ben ook echt blij met de kracht van de healing. 
Wat zijn die healings toch krachtig in dat ze zo’n diepe laag kunnen raken en transformeren! Op naar de volgende transformaties.”

Om jullie wat meer inzicht te geven in hoe verschillend iedere healingssessie is,  deel ik ook een deel van de informatie en boodschappen die ik voor, tijdens en aan het einde van de healingsessie doorkreeg.
Om 19.45 uur stemde ik mij af en vroeg ik de zielenwereld wat zij graag wilden doen op deze avond. De leider van de Akasha Kronieken sprak door mij heen.  
Dit is een deel van de boodschap die ik ontving:

Je cliënten die hebben deelgenomen aan deze sessies in de afgelopen 3 weken hebben een voorproefje gehad van wat mogelijk is via Divine en Tao healing sessies. Hun harten zijn wijder geopend en de verbinding met hun zielen is versterkt. Op deze dag, de laatste sessie in deze serie, is er de behoefte om deze serie af te sluiten met een laatste zegening. Het zal de krachtigste zijn om hun harten en zielen verder te openen.Gebruik je capaciteiten om hen te helpen zich verder te openen voor de talenten en het potentieel die elk van hen in zijn/haar hart en ziel draagt. Het is door deze verbinding met hun ziel dat zij zich zullen herinneren wat het is dat hun ziel in dit leven naar voren zou willen brengen. Het is door deze verbinding dat zij zullen begrijpen welke richting te gaan om het doel van hun ziel in dit leven te vervullen. Open hun hart en ziel verder, want met elke zegening om het hart en de ziel te openen, met elke stroom van liefde en licht, Liefde en Licht van de Divine, Liefde en Licht van de Tao, Liefde en Licht van de Bron, zal hun ziel gevoed worden, zal hun hart geopend worden en zal hun potentieel toenemen. Ze zijn allemaal geliefd en gezegend. Begin deze sessie nu en moge het alles voortbrengen wat ieder van hen mag ontvangen. “

Dan begint de groepshealing sessie. Ik voel hoe de kracht van het licht dat door mij heen gaat toeneemt en dat er veel mag gebeuren.
Halverwege krijg ik een beschrijving door van wat er gebeurt. Ik krijg geen beelden te zien deze keer.

Elk van de deelnemers wordt gezegend met een opheffing van een deel van de blokkades om hen te helpen in afstemming met hun ware potentieel te leven en hun talenten in dit leven te gebruiken om succesvol te zijn. Deugd wordt gegeven.Sommige deelnemers zullen een verschuiving in hun leven ervaren, een nieuwe start, een nieuwe richting.Anderen zullen doorgaan op de weg die ze al zijn ingeslagen, maar met nieuwe inspiratie, nieuwe moed om te succesvol te zijn.Voor sommigen lijkt het alsof er in de toekomst niet veel zal veranderen, maar voor hen worden blokkades die in de toekomst een groot probleem hadden kunnen veroorzaken, getransformeerd. Die toekomstige ramp of uitdaging zal niet meer plaatsvinden, zodat zij dit pad kunnen vervolgen zoals zij het nu beleven. Dit voorkomen /deze preventie van uitdagingen is ook een heel belangrijk deel van deze zegening, maar het is een zegening waarvan de meeste deelnemers zich niet bewust zullen zijn omdat ze niet weten wat de toekomst voor hen in petto had. Maar het is bekend in de akashische kronieken en de toekomst wordt veranderd door deze zegening. Dit is een enorm geschenk en iets waartoe alleen het Goddelijke, Tao en de Bron in staat zijn, degenen met vermogens om de akasha kronieken voor jou te veranderen.

Aan het einde van de healingsessie krijg ik nog een afsluitende boodschap door.

Op deze dag wordt elk van de deelnemers onvoorstelbaar gezegend om hun potentieel werkelijk te leven en hun talenten op de best mogelijke manier te gebruiken. Ze ontvingen allemaal inspiratie, het zuiveren van blokkades en een boost in hun succes en energie. Voor ieder van hen zal dit op een andere manier uitwerken, maar als ieder van hen diep naar binnen gaat om zich te verbinden met hun ziel en hart, zullen ze de begeleiding ontvangen wat de volgende stap voor hen is om te nemen en zullen er kansen in hun leven verschijnen. Het is een grote zegen geweest om zoveel licht en deugd naar elk van de deelnemers te zien komen en de bladzijden in hun akasha-kronieken boeken te zien veranderen. Gebeurtenissen uit vorige levens zijn veranderd, om een nieuw huidig leven te creëren. De nieuwe mogelijkheden van het huidige leven zullen de toekomst volledig veranderen. Op deze manier worden verleden, heden en toekomst veranderd in het moment van Nu. Dat is de kracht van deze zegeningen van de Divine, Tao  en  Bron. Dat is de reden waarom elk van hen gezegend is. De volgende keer zal er een verdere zegening zijn voor elk van hun harten en zielen als zij die wensen te ontvangen.Ieder van hen is gezegend in de mate waarin zij kunnen ontvangen en hun vermogen om te transformeren.Ze zijn allemaal op gelijke wijze geliefd.

Voor mij was deze afsluitende sessie voor het thema “Ontwikkel je talenten en potentieel”, de meest krachtige om door te geven. Ik voelde duidelijk de opbouw en het aanvullende karakter van de drie sessies.
Ik was ook heel dankbaar om zo veel mooie emails en feedback te mogen ontvangen van vele deelnemers. De persoonlijke verhalen kan ik uiteraard niet delen hier, maar de bovenstaande algemene reacties van 3 van de deelnemers geven je hopelijk al wat inzicht.
Ik zie uit naar de volgende groepshealingsessies in Februari, waarbij zonder twijfel weer veel mag gebeuren.

Doe jij ook mee in februari? Het THEMA in februari is:

STIL EN VREDIG HART ☮️💟☯️

Een stil en vredig hart is zo belangrijk in deze tijd van maatschappelijke onrust en de lockdown.

Wil jij ook graag mee doen? Dat kan!  ✅

Meer informatie over dit thema en de aanmelding vind je hier. 

in liefde en licht,

Barbara

19 januari 2021

Op dinsdag 19 januari 2021 was de tweede groepssessie van dit jaar. Het was opnieuw een bijzondere ervaring. Velen gaven me feedback over wat ze hadden ervaren. Ik ben dankbaar voor alle mooie emails die ik mocht ontvangen en lezen. De individuele ervaringen waren echter zo persoonlijk deze keer dat ik deze niet kan en wil delen in mijn nieuwsbrief of online.

Wat ik echter wel graag wil delen is een gedeelte van de vele boodschappen die ik tijdens de groepssessie vanuit de zielenwereld doorkreeg over het grote belang van een rustig en vredig hart in deze tijd waarin we nu leven.️


💟️“Er is behoefte om de focus van de healing sessie te richten op een rustig en vredig hart. Een rustig en vredig hart is het begin van het einde van het lijden, het is de plaats waar genezing plaatsvindt, het is de plaats waar de verbinding met de ziel wordt gevoeld en hersteld, het is de plaats waar mensen hun ware doel in dit leven kunnen voelen. Om de focus op een rustig en vredig hart te richten, is wat nu het meest nodig is in deze tijden van onrust en chaos. Het is waar openbaringen van de ziel naar de geest worden gebracht en het is waar de diepste pijn kan worden genezen en het leven kan worden hersteld. Een rustig en vredig hart is het meest nodig voor alle deelnemers. Dat is de focus voor vandaag. Het zal ieder van hen helpen om rustiger door deze storm van chaos en beroering te gaan en hen diepgaand verbinden met hun hart op een zeer vreedzame manier, zodat ze veerkracht, vertrouwen en geloof kunnen hebben in de komende tijd. Met deze healing zijn voor elk van hen blokkades weggenomen om op een effectievere manier in die stilte en innerlijke rust te gaan, zodat ze steeds dieper en dieper kunnen gaan. Ze zijn allemaal geliefd en gezegend.”💟

Eén van de deelnemers schreef me een paar dagen na de groepssessie:

☯ “Ik heb zeker gemerkt dat de healing doorwerkte: ik voel meer innerlijke rust.”

Een andere deelneemster schreef na afloop (dit deel ik met verkregen toestemming):

☮️ “Sinds gistermiddag zit ik weer volledig in de gouden vibe. En dat voelt zoooo ongelooflijk fijn!!! Vrij van angst, vol vertrouwen, volledig ontspannen, vol van liefde, acceptatie, mededogen, rust…Je ontvangen boodschap in de mail is ook zo raak, dank daarvoor! De groepshealings tillen mij uit dat zware veld dus het lijkt me fantastisch om dit voort te kunnen zetten! Een individuele sessie is krachtiger, maar zo’n groepssessie is ook zo mooi verbindend, waardoor er extra energie ontstaat. Ik zou graag een vervolg willen in deze groepsvorm. Bijkomend voordeel is dat dit voor mij ook beter te betalen is.”

En dat was precies wat ik zelf ook voelde. Dat er een vervolg nodig is voor dit thema: een kalm en vredig hart.
Ik lees sinds de lockdown een toenemend aantal verdrietige berichten online over diepe emoties, stress, angst, verdriet, woede, onzekerheid etc. Mij raakt het diep en ik wil zo graag iets doen om hen die daarvoor open staan te helpen.

Daarom heb ik besloten om de groepssessies in februari voort te zetten. Ik kan op die manier meer mensen tegelijkertijd hulp bieden tegen lagere kosten en zo krijgen meer mensen het licht en de liefde vanuit de zielenwereld en dat is zo ontzettend nodig voor velen. Om de zwaarte die er momenteel in het collectieve veld is, minder op je te voelen drukken kan een enorm verschil maken voor een ieder in deze tijden van de lockdown.

Iemand anders schreef mij een email na het lezen van de boodschappen die ik had doorgekregen over het belang van een rustig en vredig hart in deze tijd (ook dit deel ik met toestemming):

💖 “Je hebt precies ontvangen, beschreven in welk proces ik zit: het meer en meer verkrijgen van een stil hart. Deze rust en stilte is er continue, los van de hectiek van alles wat er in de wereld plaatsvindt. Op een heel mooie en intense wijze breng je precies datgene wat nu nodig is: Het (kunnen) afdalen in jezelf in rust en stilte. Dat is nodig voor het bereiken van de onbegrensde Universele Liefde . Dit is cruciaal voor het verdere verloop van ieders leven.”

Als gevolg van het bovenstaande, zal ik in februari de groepssessies doen met dit specifieke thema: Een stil en vredig hart. ☮️ 💟☯️
Meer informatie volgt spoedig.

Ik zie uit naar dinsdagavond 26 januari als de laatste groepsblessing gegeven zal worden voor Januari met als thema om meer in verbinding te komen met jouw talenten en potentieel. Maar zoals je uit de boodschap kunt afleiden is dat slechts een richtlijn. De zielenwereld zal geven wat het meest in lijn is voor de groep van mensen die deelneemt.

Wil jij na het lezen van deze ervaringen ook graag mee doen?
Dat kan!

✅

Meer informatie over de groepssessie en aanmelding vind je hier: https://www.puur-licht.nl/diensten/groepshealing-sessies/

12 januari 2021

Dinsdag 12 januari 2021 was de eerste groepshealingsessie voor Talent. Er waren behoorlijk veel aanmeldingen en ik had nog niet eerder een healing doorgegeven aan zovelen tegelijk, dus ik was zelf ook heel benieuwd hoe dat zou zijn en wat er zou mogen gebeuren. Sommige deelnemers waren al bekend met soul healing sessies. Anderen waren nieuw. Mensen voor de eerste keer kennis laten maken met deze vorm van healing die ik door mag geven maakt mij altijd heel blij. 

Ik vond het zelf een prachtige ervaring en deel graag met jullie wat ik mocht zien en doorgeven. Ook heb ik hele mooie reacties mogen ontvangen van deelnemers. 

Enkele reacties die ik na afloop mocht ontvangen: 

❤️ “Ik had het gevoel alsof er veel licht in mijn hartchakra binnenkwam. Er kwam op een gegeven moment ook verdriet op. Tegen het einde had ik het gevoel dat er een gevecht tussen het licht en donker plaatsvond en daarna kreeg ik het beeld van de zon die langzaam opkwam.” 

🧡“Toen ik ging liggen, voelde ik veel verdriet…daarna werd het rustiger….voelde veel subtiele energie en het ging door mijn lichaam stromen….voelde die energie, zonder specifieke beelden…voelde goed en ontspannen.”

💛 “Dankjewel!!! Het was geweldig en de energie waar ik al een aantal dagen steeds sterker in terecht ben gekomen is zo krachtig!! Gouden licht explosies vanuit mijn hart maken rimpeleffecten door het universum” 

💚“Ik kreeg het na een tijdje erg warm rond mijn hartstreek en later nog een keer. 
Ik verwachte beelden te zien maar dat gebeurde niet wat helemaal niet erg is. Wel kreeg ik aanwijzingen.

💙 “Ik sliep tijdens de sessie maar droomde dat er veel licht binnenkwam. Jij was er ook”.

💜 “Het was voor mij een hele fijne lichte energie, die me volkomen tot rust bracht.  Er waren vele lichtwezens om je heen. Ik zag ook Guan Yin aanwezig. Een hele fijne sessie. Wat voor mij als ADHD’er zo bijzonder was dat ik nog tijden op mijn meditatiekussen kon blijven zitten in stilte en zonder gedachten.”

💗 “Wat een ervaring… Vlak voor 20.00 uur voelde ik de energie al enorm stromen, het hield sterk aan en stroomde weer weg, ik begon te zuchten en tot 2 x toe zakte ik dieper in de meditatie. Ik ben zeer benieuwd naar de uitwerking, de ervaring was al heel bijzonder. Dank!

🤍 De boodschap die ik ontving was dat ik diepere inzichten zal krijgen over onder andere wat spiritualiteit betekent voor mij en voor een ander. En ook diepere inzichten zal krijgen hoe daarmee om te gaan in het dagelijks leven. Ik zal ook begeleiding gaan geven aan mensen met deze inzichten. Voor nu  was dit het begin waarbij beelden aan de inzichten zullen worden toegevoegd.

Ik ben heel dankbaar voor zoveel verschillende positieve reacties. 
Iedere sessie is uniek. Zowel voor de mensen die ontvangen als voor mijzelf. En een groepssessie is toch altijd weer een hele andere belevenis dan een individuele sessie.

Ik weet nooit van tevoren wat er tijdens een sessie mag gebeuren, want zoals velen van jullie die mij en mijn service kennen, weten, ben ik slechts een kanaal voor de zielenwereld. Zij zijn het die al dat licht en de blessings geven en ik mag daar een onderdeel van zijn door hun boodschappen te ontvangen en door te geven en hun krachtige healings door te geven via mijn ziel, hart en lichaam. Zij bepalen wat er mag gebeuren, ik ben alleen de verbindende schakel tussen jullie en hen. 

Graag deel ik ook met jullie hoe ik deze sessie zelf ervaren heb.

“Om 20.00 uur stemde ik mij af. Ik voelde direct hoe het veld zich opbouwde. Er ging meteen al veel energie door me heen, maar rond 20.10 uur hoorde ik dat de groepsblessing nu echt zou beginnen.

Op dat moment zag ik dat er een enorm kanaal boven mij geopend werd.
En dat alle deelnemers in een cirkel om mij heen, met een lijntje verbonden waren.
Om je een beter beeld te geven: het zag er een beetje uit als een wiel met een as en spaken.

This image has an empty alt attribute; its file name is 12745733_211708045847862_8048063627136084819_n.jpg

Ik zie  de aanwezigheid van Guan Yin en zie en voel de “1000 handen van Guan Yin om me heen. De handen hielden alle deelnemers liefdevol verbonden in een cirkel om mij heen. Ik zie de Hart chakra’s van alle deelnemers oplichten.

Dan start de blessing voor ieders talent en potentieel. want dat was het thema van die avond.
Woorden die door me heen gaan zijn: 
Feel your soul, feel your heart. Feel your talents….know what to do. 
Receive inspiration

Het ziet eruit of iedereen via het kruin chakra de inspiratie krijgt aangereikt. En tegelijkertijd dat er nog altijd licht via het hart chakra naar binnen gaat. In het hart komen het licht en de inspiratie via de kruin samen, waar ze met elkaar verbinding maken. Zo komen ziel, hart, mind, tezamen in een harts-verbinding.

Vervolgens gaat de blessing verder met het brengen van stilte in het hart om iedere deelnemer beter zijn of haar waarheid te laten voelen.  

Er komt veel deugd/virtue vanuit de zielenwereld naar ieder om de talenten te versterken.
Deugd ziet er met het derde oog uit als bloemen. Hoe meer deugd iemand heeft, hoe meer kans op succes.
Ik zie veel verschillende bloemen naar beneden komen.
Voor iedere deelnemer zag het er net iets anders uit, andere vorm bloemen, ander doel, om voor ieder het succes daar te laten zijn waar het nodig is. Sommigen kregen het voor bepaalde gedachtenpatronen, of voor intelligentie, anderen voor hun hartchakra, of hun fysieke gezondheid.

Bij sommigen zag ik een krachtig lichtwezen staan die ze informatie gaf. Bij anderen was er een lichtwezen die een blessing gaf om fysiek sterker te worden of om interne rust te verkrijgen en beter de stilte in te kunnen en zo de inspiratie te ontvangen.

De groepssessie werd afgerond met een blessing voor een succesvolle nieuwe start.  Daarbij kreeg ik een beeld te zien van de cirkel waar iedereen in stond met het kanaal wat door mij heen gaat als centrale as. De cirkel gloeide op met steeds feller wordend licht. Het kanaal werd steeds breder en iedereen kwam in het kanaal van licht te staan.

Daarna kwam er nog een boodschap door. De boodschappen krijg ik standaard in het Engels door.

My most beloved daughter, I thank you from the bottom of my heart for your heart of service,
Each of the participants is blessed individually, particularly for what they need to move further on their soul journey in more alignment with their soul and soul’s purpose.
Each of them received a tailor made blessing to remove some of the blockages in their heart chakra, preventing them to fully live their soul potential.
Each of them received inspiration and virtue to manifest their potential in daily life.
Each of the participants received a blessing specifically for the area which most needed support, to assist them in living their potential in a better way. For some of them this meant that they needed additional blessings to remove mind blockages preventing them to see clearly and understand fully what it is their souls want them to do. For some of them this meant that their physical bodies needed more strength and energy to truly be able to do something with their talents. For one of them it was needed to truly boost confidence because this particular soul knows what to do and has all the abilities to do something with it but lacks the true confidence to step up and show himself.
It was the greatest pleasure to offer this support to all of them. It was the greatest pleasure to support you and to truly assist you in living your true potential as well. You are all loved and blessed
Now continue this blessing for 5 more minutes in silence.


Ik zie regenboogkleurig licht in de cirkel als een grote regenboog bal om ons allemaal heen.
Om 20.40 uur werd de blessing afgerond.

Ik ben diep ontroerd dat ik dit door mocht geven aan ieder die deelnam aan de groepssessie.
En ben heel dankbaar voor alle gedeelde ervaringen die ik na afloop mocht ontvangen. 

Ik zie uit naar dinsdagavond 19 januari als de tweede groepsblessing gegeven zal worden voor dit specifieke onderwerp.

Wil jij na het lezen van deze ervaringen ook graag mee doen? Dat kan!  ✅
Meer informatie over de groepssessie en aanmelding voor 19 januari vind je hier:  https://www.puur-licht.nl/diensten/groepshealing-sessies/

in liefde en licht,
Barbara