Puur Licht

Groepshealing Sessies


AGENDA

 1, 8, 15. en 22 juni 2021: om 20.00 uur.

 Versterk je Onderste Dan Tian 

Dit basis energie centrum is van belang voor o.a.:

  • energie
  • uithoudingsvermogen
  • vitaliteit
  • immuniteit
  • gronding
  • blijheid
  • het openen van je spirituele kanalen
  • postnatale energie en lang leven
  • kan helpen om indigestie, constipatie en pijn in de onderbuik te verlichten, evenals bij menstruatiepijn, zwakke nieren, zwakke benen.

Toekomstige thema’s:
* Meer energie en vitaliteit
* Houd je hart open in uitdagende tijden
* Verminder stress

💛 GROEPSHEALING
Om iedereen een kans te geven om tegen een gereduceerd tarief soul healing te ontvangen, zal ik regelmatig groepshealing sessies aanbieden met een wisselend thema.
Je ontvangt dan op aangegeven dagen en op een aangegeven tijdstip een groepshealing, voor gemiddeld 30-45 minuten per keer.   Je kunt om die tijd rustig gaan liggen of zitten en jezelf openen om te ontvangen. De groepshealing wordt op afstand en in stilte gegeven. De meeste mensen voelen het begin en het einde van de healing heel goed aan, dus je kunt er van op aan dat ik de healing echt geef en mocht er sprake zijn van een noodsituatie waardoor ik de healing niet op het afgesproken tijdstip kan geven, krijg je daarvan bericht.  

Het voordeel van een groepshealing is dat meerdere mensen tegelijkertijd ontvangen waardoor er een krachtig veld ontstaat en je de healing ontvangt tegen een gereduceerd tarief.
Omdat het een groepshealing is krijgt niet iedereen de persoonlijke aandacht en persoonlijke feedback. Indien dat je voorkeur heeft, dan is een persoonlijke sessie het meest geschikt.

Het thema van de eerstvolgende groepssessie is: 

Versterk je Onderste Dan Tian
(basisenergie centrum)
dantian - Google-Suche | Tai chi qigong, Qigong, Tai chi
 
De afgelopen maanden waren er verschillende thema’s in de groepssessies, maar telkens kwam het belang van de Onderste Dan Tian terug. Wat niet zo vreemd is, want dit is een belangrijk energie centrum in de onderbuik wat verbonden is met Energie, Uithoudingsvermogen, Vitaliteit, Immuniteit, het openen van je spirituele kanalen, maar ook met je dikke darm, je nieren, je benen, geluk en zoveel meer. 

Tijdens een van de vorige groepshealingsessies kreeg ik al een boodschap door over het belang van dit energiecentrum: 

Op deze dag zijn alle deelnemers uiterst gezegend en gelukkig om vandaag deze helende zegen te ontvangen. Zij ontvingen allen licht, voeding en healing om dit meest belangrijke energiecentrum te versterken om hen te helpen sterk te staan en stabiel te zijn in deze tijd van transformatie op Moeder Aarde.
Het is heel belangrijk om een sterk en ontwikkeld energiecentrum in de onderbuik te hebben. Het is wat iedereen nodig heeft, maar de meeste mensen hebben geen sterk ontwikkeld energiecentrum. Het is wat gevoed moet worden.
Net zoals een rijstkorrel alleen kan groeien in de juiste omstandigheden en met de juiste meststof, zo kan de Onderste Dan Tian alleen groeien met liefde, licht en positieve boodschappen ontvangen tijdens spirituele healing of oefeningen. De meeste mensen weten niet hoe ze dit centrum moeten ontwikkelen. Het ontvangen van deze helende zegening is daarom erg belangrijk omdat het hen zal helpen stabiliseren en sterk te worden in deze tijden. Het zal hen helpen hun energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit te verhogen. Dit is wat alle mensen nodig hebben. Hoe meer het energiecentrum ontwikkeld is, des te waarschijnlijker is het dat men moeilijke omstandigheden aankan. Het is mij een grote eer om dit centrum te helpen voeden. Ze zijn allemaal geliefd en gezegend Hao. De Bron.
 
 
Het belang van dit energie centrum is groot. Maar het is niet iets wat volgroeid aangeboren is, zoals bijvoorbeeld een orgaan. Het energiecentrum is in potentie aanwezig maar moet worden ontwikkeld via oefeningen of via het ontvangen van healing. 
 
Ik had zelf nog nooit gehoord over energie centra in mijn lichaam tot ik het onderricht ontving van Master Sha en via hem ook het onderricht van zijn leraar, Master Guo. Master Guo was een bijzonder krachtig healer die een praktijk had in China waar 20,000 patiënten per dag hulp ontvingen via soul healing en Zhi Neng Medicine. In de Zhi Neng Medicine  wordt steeds benadrukt hoe groot het belang is van de Lower Dan Tian. 
 
Een stukje onderricht dat ik heb ontvangen:
 
“Het fysieke lichaam is als een huis. Het is het voertuig/container van de ziel.
Je hebt een verantwoordelijkheid tegenover je ziel om je fysieke lichaam te voeden en het in goede gezondheid te houden. Je ziel woont in dit huis van je.
Als het lichaam te beschadigd raakt of te ziek wordt, zal je ziel moeten vertrekken, dus zorg goed voor je lichaam. Zorg voor een sterke en waardige omgeving voor je ziel.
Zie je lichaam als een klein universum in het grote universum van de wereld.
 
Er zijn vijf belangrijke energiecentra in het lichaam.
De vijf energiecentra, die de sleutel zijn tot het ontwikkelen van grotere vermogens van geest en lichaam, zijn:
a) de onderste Dan Tian (in je onderbuik)
b) de middelste Dan Tian (ook wel boodschapcentrum of hartchakra genoemd)
c) de bovenste Dan Tian (dit is te zien als het gebied van de pijnappelklier of derde oog gebied)
d) de Zu Qiao (tussen je wenkbrauwen)
e) het Sneeuwberggebied. (bij je onderrug)


Om de vijf energiecentra van de Zhi Neng geneeskunde in je lichaam te lokaliseren kun je
de persoonlijke lichaamslengte van de traditionele Chinese geneeskunde gebruiken, aangeduid als cun, en uitgesproken als “tsun.”
Een cun is de breedte van het bovenste gewricht van je duim op het breedste gedeelte.
 
Onderste Dan Tian
 
De onderste Dan Tian is een energiecentrum dat zich ongeveer 1,5 cun onder de navel en 2,5 cun in het lichaam bevindt.
De onderste Dan Tian is ongeveer zo groot als je vuist.
Zhi Neng geneeskunde beschouwt de onderste Dan Tian als het energie funderingsgebied van het lichaam, de opslagplaats van zijn energie.
Het is de basis voor iemands energie, vitaliteit, uithoudingsvermogen en immuniteit, de sleutel voor een lang leven en het postnatale energiecentrum.
De onderste Dan Tian is ook de zetel van de ziel voor de meeste mensen.
Het ontwikkelen van energie in de onderste Dan Tian zal helpen om indigestie, constipatie en pijn in de onderbuik te verlichten, evenals menstruatiepijn, zwakke nieren, zwakke benen, etc.
Het is van belang voor de energie, vitaliteit, uithoudingsvermogen en immuniteit. Het is ook van groot belang om je spirituele kanalen te openen en boodschappen vanuit de zielenwereld te kunnen ontvangen. 
 
 
Zoals jullie je allemaal kunnen voorstellen, is het fundament altijd belangrijk en hangt het van het fundament af hoeveel het kan dragen. De fundering van een wolkenkrabber moet heel anders zijn dan de fundering van een huis van twee verdiepingen, nietwaar?
 
Hetzelfde geldt voor je lichaam. Hoe sterker je Lower Dan Tian, hoe beter je fundering is voor een lang en gezond leven. 
 
 
 
Deze Energie centra kun je versterken via het doen van spirituele oefeningen om het licht in deze centra te versterken, maar dat kost tijd en discipline. Ze zijn ook te versterken via Tao Healing, waarbij je het licht ontvangt op een krachtige en zoals mijn eigen ervaring is, veel snellere manier.
Ik ben erg dankbaar dat ik zelf in de afgelopen jaren zo veel heb mogen ontvangen op die manier om mijn lichaam sneller krachtig te maken na alles waar het in de jaren ervoor doorheen is gegaan.
 
Daarom zal het thema voor de groepssessies in Juni zijn: Versterk je Onderste Dan Tian. 
 
De groepssessies zullen zijn op dinsdagavond 1, 8, 15, 22 juni 2021 vanaf 20.00 uur.
29 juni zal een losstaande groepssessie zijn met een apart thema. 
 
Wil jij na het lezen van deze informatie ook graag mee doen met de groepssessies? Dat kan!  ✅
 

💛 HOE WERKT HET?
Bij Tao Healing gaan we ervan uit dat een mens bestaat uit 5 lichamen met ieder een eigen dichtheid. Je hebt je spirituele lichaam (ziel), emotionele lichaam (hart), je mentale lichaam (mind/geest), je energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie). Indien die allemaal met elkaar in lijn zijn, dan loopt alles in het leven prima. Maar er kunnen verstoringen of blokkades zitten in elk van die lichamen en die verstoringen zijn voelbaar voor jezelf en voor anderen en kunnen onder andere effect hebben op je gezondheid, relaties, financiën en je werk.  Healing werkt ook ter voorkoming van het ontstaan van blokkades.

Artsen werken vooral met de materie.

Reiki, acupunctuur etc. werkt met energie.

Psychologie en mindfulness werken vooral op de mind/geest.

Tao Healing werkt heel bewust diep door op de ziel en het openen van het hart, maar neemt ook de geest, de energie en de materie mee in de resultaten.

In je ziel draag je al je ervaringen mee vanuit dit leven, maar ook vanuit vorige levens en je draagt ook een deel van je voorouders in je. Dat is de karmische belasting. Positieve karmische invloeden brengen je geluk en gezondheid en andere zegeningen. Maar de negatieve belasting kan problemen geven in relaties, gezondheid, financiën en succes in het leven. Iedereen heeft een karmische belasting. Voor sommige mensen weegt die voornamelijk naar de positieve kant door, voor anderen naar de andere kant. Maar het kan ook in je gezondheid heel goed gaan, en in je relaties juist veel minder. Het is maar net waar de blokkade is. Het doel van het leven is om weer balans te brengen. Dit kun je doen via spirituele oefeningen die specifiek gericht zijn op het balanceren van karma en vooral het goede karma te vergroten. Dit vergt echter tijd, discipline, vertrouwen, doorzettingsvermogen etc.

De opleiding die ik heb gehad heeft mij veel diepe inzichten gegeven en mijn spirituele kanalen steeds verder ontwikkeld. De vorm van healing die ik nu kan en mag doorgeven, Tao Healing, brengt spirituele healing in al die 5 verschillende lichamen, zodat ze meer in lijn komen met elkaar. Het brengt licht naar de blokkades in het spirituele lichaam (ziel), het emotionele lichaam (hart), het mentale lichaam (mind/geest), het energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie).  Als jouw eigen lichamen meer licht dragen, minder blokkades hebben en meer in lijn zijn, dan werkt dit door, je zou kunnen zeggen, van binnen naar buiten. Als jouw blokkades verminderen, dan straal jij iets anders uit en trek jij ook andere situaties aan.

Deze methode is zeer krachtig. Ik ben ermee in aanraking gekomen vanwege mijn gezondheid en de uitspraak van mijn arts dat ik nog slechts een paar maanden te leven zou hebben. Kort daarna leerde ik Master Sha kennen en hij gaf mij deze methode van Tao Healing en Soulfulness. Ik heb vele healings en diepgaande training van hem mogen ontvangen en dankzij zijn methode ben ik nu 10 jaar verder. Het transformeren van de blokkades op mijn ziel had ik nog bij geen enkele andere methode ervaren en maakte het grootste verschil voor alle facetten van mijn leven. Ik heb in die 10 jaar opleiding veel gezien en ervaren, mijn eigen leven zien terugkomen en vele mensen zien opbloeien en zien stralen.

💛 WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN:
Van cliënten ontvang ik regelmatig hele mooie reacties over wat ze ervaren hebben tijdens het ontvangen van een healing. Onderstaande reacties deel ik met toestemming van deze persoon, die de healing ontving tijdens een groepshealing.

“Wat zijn die healings toch krachtig in dat ze zo’n diepe laag kunnen raken en transformeren!”

 


“Ik leg altijd mijn handen in mijn liezen….wat op openingspunten is om de energie te laten doorstromen….mijn achterhoofd werd warm, mijn hart…..ik voelde zoveel licht in mezelf…..geen lichaam voelend, alleen energie….
Het voelde ontroerd aan….een soort thuiskomen maar dan veel dieper….
Ik besefte weer opnieuw in een andere laag, dat dit het is waar ik altijd heel mijn leven naar gezocht hebt….het contact met je ziel, niet met de mind, niet met het willen, maar het diep voelen….
Het thema liefde voor jezelf…..kwam terug….liefde voor jezelf in connectie zijn ook met je ziel….
Dat laatste gaat dan zoveel dieper, dan alles wat er is….”

“De groepshealings tillen mij uit dat zware veld dus het lijkt me fantastisch om dit voort te kunnen zetten!”

De volgende reactie deel ik met toestemming van deze persoon, die zijn eerste healing ontving tijdens een persoonlijke healingsessie.

Ik had er niet zoveel van verwacht eigenlijk. Ik had er wel vertrouwen in, maar had niet gedacht dat het zoveel effect zou hebben na één keer. Voel me onwijs goed nu, voel me eindelijk weer verbonden met de wereld om me heen en met mezelf. 

Ook geen last van mijn ademhaling meer. De energie in mijn borstgebied kan eindelijk weer stromen. Het zat daar voorheen helemaal vast. 

Ongelofelijk wat je na een uurtje voor elkaar hebt gekregen. 
Wauw die teksten. Ik ben er een beetje perplex van. Wat een energie gaat er door me heen als ik dat lees. 
Bedankt!!! 

Tim

(noot: “de teksten” verwijst naar de boodschappen die ik tijdens een persoonlijke healingsessie doorkrijg en email naar cliënten. Barbara)

De ervaringen tijdens de groepshealingsessies in 2021 kun je hier lezen.
Meer ervaringsverhalen met Tao Healing kun je hier lezen.
Mocht je na alles wat je gelezen hebt dit graag zelf ervaren,  meld je dan aan dan en geef jezelf dit cadeau.

💛 GEEF JEZELF DEZE KANS
Zelf heb ik heel veel healings ontvangen en daar bewust in geïnvesteerd! Waarom? Omdat het mij heel veel tijd heeft bespaard in mijn zoektocht naar gezondheid.
Tijd komt nooit meer terug! Daar ben ik me altijd bewust van geweest. Ook van het feit dat het van belang was om die tijd nuttig te besteden aan dingen die belangrijk waren. Daar waar ik tijd kan verkrijgen door iets op een andere manier te doen wat sneller gaat, zeker in het kader van mijn gezondheid, is iets waar ik altijd in heb geïnvesteerd, omdat het mij iets gaf wat voor mij onbetaalbaar was:  een betere levenskwaliteit op kortere termijn.  En omdat die snellere manier er was, heb ik die zelf daarom met beide handen aangegrepen.

Wil jij dat ook graag, dan is Tao Healing voor jou een manier. Schrijf je dan in voor een groepshealing of kies voor een persoonlijke sessie.

Stuur me een berichtje via: Barbara.Kuipers@puur-licht.nl  En meld je aan.

💛 JOUW INBRENG / ENERGIE UITWISSELING:
De uitwisseling om deze blessing(s) te ontvangen is 29 euro per sessie.

Wil je echter deelnemen aan alle 4 de sessies van het groepsthema van de maand, dan kan dat voor 95 euro als pakket.

💛 GROEPSSESSIES VOOR JE DIERBAREN:
Je kunt niet alleen zelf deelnemen aan de groepssessies. Ook je huisdieren of directe familieleden kunnen meedoen als jij hen dit graag cadeau wilt geven. 

Ook dieren hebben een ziel en hebben baat bij liefde en licht!
Omdat dieren niet zelf kunnen kiezen en om het hun baasjes makkelijker te maken om hun liefde voor hen te delen, krijgen dieren voor deelname aan de groepssessies 50% korting. 

💛 AANMELDING:
Gun jij jezelf of een ander deze ervaring, meld je aan door mij een berichtje te sturen met daarin je naam, je emailadres en de groepshealingsessie waar je aan deel wilt nemen, inclusief je verzoek als je dat wilt delen en dan zal ik me tijdens die sessies afstemmen en een kanaal zijn om jouw verzoek te bekrachtigen. Een Tao Healing blessing verhoogt jouw frequentie en vibratie en helpt je om bestaande blokkades op te lossen.

In liefde en licht,

Barbara

Disclaimer:
De informatie op de website  en de informatie die tijdens de gesprekken wordt gegeven is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of behandeling van welke aandoening ook, maar dient ter informatie en educatie. Het is niet de bedoeling dat deze informatie consultatie van een bekwame gezondheidszorg deskundige vervangt. De informatie is bedoeld om te gebruiken als een aanvulling op een verstandig en verantwoord gezondheidszorgprogramma, voorgeschreven door een gezondheidszorg deskundige. Ik ben op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventueel misbruik van de informatie of voor het op eigen initiatief stoppen van een behandeling. Ik zal nooit adviseren om een bestaande behandeling of medicatie te stoppen.  Het ontvangen van de healings is op eigen verzoek en op eigen verantwoordelijkheid. Er worden door mij geen toezeggingen en beloften gedaan ten aanzien van het  resultaat, omdat dit per persoon verschilt en afhankelijk is van hoe diepgaand de blokkades zijn.

voorgaande thema’s 2021

 

6, 13, 20 en 27 april 2021:  ZELFLIEFDE 

4, 11, 18 en 25 mei 2021: Helen en Loslaten van VERDRIET 

6, 13, 20  en 27 april 2021: ZELFLIEFDE 

30 maart 2021: HELEN EN LOSLATEN VAN ANGST

2, 9, 16 en 23 maart 2021:  VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM

2, 9, 16 en 23 februari 2021: STIL EN VREDIG HART

12, 19 en 26 januari 2021:  ONTWIKKEL JOUW TALENTEN

voorgaande thema’s 2020

8,11,15,18 AUGUSTUS: 4D LIEFDE

9-13 April: ANGST
(zie voor meer informatie: LINK)

5-9 maart: HOOFDPIJN 
5-9 maart: ZELFLIEFDE
26 -30 maart: OPENING VAN HET HARTCHAKRA
(zie voor meer informatie: LINK)
26-30 maart: GRIEP 
(versterk het zelfhelend vermogen en herstel makkelijker van de griep)

16-22 Februari: LIEFDE
26 februari-2 maart: DEPRESSIE EN ANGSTSTOORNIS.
(zie voor meer informatie: LINK)

1-7 Januari: ZELFVERTROUWEN