Puur Licht

Groepshealing Sessies


AGENDA

14, 21, 28 september  en 5 oktober 2021 vanaf 20.00 uur.

Balans (herstellen) in het Metaal Element 🍂 

(waar o.a. longen, darmen, huid, slijmvliezen, immuunsysteem, eigenwaarde, verdriet onderdeel van zijn.) 

 


Toekomstige thema’s:
* Meer energie en vitaliteit
* Houd je hart open in uitdagende tijden
* Verminder stress

💛 GROEPSHEALING
Om iedereen een kans te geven om tegen een gereduceerd tarief soul healing te ontvangen, zal ik regelmatig groepshealing sessies aanbieden met een wisselend thema.
Je ontvangt dan op aangegeven dagen en op een aangegeven tijdstip een groepshealing, voor gemiddeld 30-45 minuten per keer.   Je kunt om die tijd rustig gaan liggen of zitten en jezelf openen om te ontvangen. De groepshealing wordt op afstand en in stilte gegeven. De meeste mensen voelen het begin en het einde van de healing heel goed aan, dus je kunt er van op aan dat ik de healing echt geef en mocht er sprake zijn van een noodsituatie waardoor ik de healing niet op het afgesproken tijdstip kan geven, krijg je daarvan bericht.  

Het voordeel van een groepshealing is dat meerdere mensen tegelijkertijd ontvangen waardoor er een krachtig veld ontstaat en je de healing ontvangt tegen een gereduceerd tarief.
Omdat het een groepshealing is krijgt niet iedereen de persoonlijke aandacht en persoonlijke feedback. Indien dat je voorkeur heeft, dan is een persoonlijke sessie het meest geschikt.

Het thema van de eerstvolgende groepssessie is: 

Balans (herstellen) in het Metaal Element 🍂 

(waar o.a. longen, darmen, huid, slijmvliezen, immuunsysteem, eigenwaarde, verdriet onderdeel van zijn.) 
 
Op woensdag 22 september 2021 begint de Herfst op het Noordelijk Halfrond.
En dat is van betekenis!  Niet alleen voor de natuur, maar ook voor onze gezondheid.

Het is goed om mee te gaan met de cyclus van de natuur, van de seizoenen.
Ieder seizoen heeft zijn eigen energie, zijn eigen kwaliteiten en daarmee ook een ander effect op ons welzijn en onze gezondheid. 
Het seizoen van de herfst is niet alleen het seizoen waarin de bladeren aan de bomen verkleuren en vervolgens door de bomen los gelaten worden. Na de uitbundigheid van de zomer, de bloei en de uitgaande energie, is de herfst ook voor óns het moment van loslaten, van het meer naar binnen keren, van het voorbereiden op een nieuwe periode van groei en bloei. 
Het is een cyclus die als deze goed verloopt de natuur en ons in balans houdt. Ook wij kunnen niet continue maar doorgaan en alles geven en op de buitenwereld gericht zijn of alles maar vasthouden. Ook wij zullen los mogen laten wat ons niet langer dient, naar binnen mogen keren om zo krachten te verzamelen voor een nieuwe periode waarin we kunnen stralen en creëren.
 
Kernwoorden die verbonden zijn met dit seizoen zijn: Longen, dikke darm, neus, algehele lichaamsenergie, immuun systeem, huid,  slijmvliezen, loslaten, eigenwaarde, verdriet. 
Aangezien de herfst en het Metaal element met elkaar verbonden zijn, kunnen er juist klachten ontstaan in deze specifieke gebieden als er sprake is van een disbalans. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan gebrek aan energie, vermoeidheid, uitputting, kortademigheid, zwakke stem, hoesten, astma, bleke huid, droge huid, vocht vasthouden, problemen met de neus of de reuk, darmproblemen, etc.
 
Je kunt je wellicht voorstellen dat als de longen geen zuivere essentie meer tot zich kunnen nemen, of de darm niet datgene wat afgevoerd en losgelaten dient te worden, op de juiste wijze elimineert, dat dit ook gevolgen heeft voor de geest en de ziel.
Indien er sprake is van een disbalans in het Metaal element kan dit effect hebben op ons gevoel van eigenwaarde: Ieder van ons is een unieke creatie en heeft hier iets in te brengen in dit leven. Maar soms zien we deze waarde niet. Het wordt niet genoeg gevoed door de long essentie of niet vrij genoeg gemaakt door het afvoeren van wat ons niet dient.
En onderschat ook vooral de invloed van de emoties niet. Verdriet is de emotie die bij het Metaal element hoort.
 
Zoals je leest is het geen overbodige luxe om het Metaal Element in de Herfst wat extra aandacht te geven.
En zeker met al die ontwikkelingen rondom Covid-19 / Corona virus wat specifiek van invloed is op de longen en de energie, lijkt het mij een goed idee voor de komende groepssessies om het Metaal element in het middelpunt te zetten.
 
Daarom zal het thema voor de komende groepssessie zich richten op:
 
🍃 Balans (herstellen) in het Metaal Element 🍂 
(waar o.a. longen, darmen, huid, slijmvliezen, immuunsysteem, eigenwaarde, verdriet onderdeel van zijn.) 
 

Een uitgebreidere beschrijving over de connectie tussen de Herfst en het Metaal element vind je hier:
 
 
De groepssessies zullen zijn op dinsdagavond  14, 21, 28 september en 5 oktober 2021 vanaf 20.00 uur.
 
 
Wil jij na het lezen van deze informatie ook graag mee doen met de groepssessies? Dat kan!  ✅
 
Puur Licht

 

 
 

💛 HOE WERKT HET?
Bij Tao Healing gaan we ervan uit dat een mens bestaat uit 5 lichamen met ieder een eigen dichtheid. Je hebt je spirituele lichaam (ziel), emotionele lichaam (hart), je mentale lichaam (mind/geest), je energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie). Indien die allemaal met elkaar in lijn zijn, dan loopt alles in het leven prima. Maar er kunnen verstoringen of blokkades zitten in elk van die lichamen en die verstoringen zijn voelbaar voor jezelf en voor anderen en kunnen onder andere effect hebben op je gezondheid, relaties, financiën en je werk.  Healing werkt ook ter voorkoming van het ontstaan van blokkades.

Artsen werken vooral met de materie.

Reiki, acupunctuur etc. werkt met energie.

Psychologie en mindfulness werken vooral op de mind/geest.

Tao Healing werkt heel bewust diep door op de ziel en het openen van het hart, maar neemt ook de geest, de energie en de materie mee in de resultaten.

In je ziel draag je al je ervaringen mee vanuit dit leven, maar ook vanuit vorige levens en je draagt ook een deel van je voorouders in je. Dat is de karmische belasting. Positieve karmische invloeden brengen je geluk en gezondheid en andere zegeningen. Maar de negatieve belasting kan problemen geven in relaties, gezondheid, financiën en succes in het leven. Iedereen heeft een karmische belasting. Voor sommige mensen weegt die voornamelijk naar de positieve kant door, voor anderen naar de andere kant. Maar het kan ook in je gezondheid heel goed gaan, en in je relaties juist veel minder. Het is maar net waar de blokkade is. Het doel van het leven is om weer balans te brengen. Dit kun je doen via spirituele oefeningen die specifiek gericht zijn op het balanceren van karma en vooral het goede karma te vergroten. Dit vergt echter tijd, discipline, vertrouwen, doorzettingsvermogen etc.

De opleiding die ik heb gehad heeft mij veel diepe inzichten gegeven en mijn spirituele kanalen steeds verder ontwikkeld. De vorm van healing die ik nu kan en mag doorgeven, Tao Healing, brengt spirituele healing in al die 5 verschillende lichamen, zodat ze meer in lijn komen met elkaar. Het brengt licht naar de blokkades in het spirituele lichaam (ziel), het emotionele lichaam (hart), het mentale lichaam (mind/geest), het energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie).  Als jouw eigen lichamen meer licht dragen, minder blokkades hebben en meer in lijn zijn, dan werkt dit door, je zou kunnen zeggen, van binnen naar buiten. Als jouw blokkades verminderen, dan straal jij iets anders uit en trek jij ook andere situaties aan.

Deze methode is zeer krachtig. Ik ben ermee in aanraking gekomen vanwege mijn gezondheid en de uitspraak van mijn arts dat ik nog slechts een paar maanden te leven zou hebben. Kort daarna leerde ik Master Sha kennen en hij gaf mij deze methode van Tao Healing en Soulfulness. Ik heb vele healings en diepgaande training van hem mogen ontvangen en dankzij zijn methode ben ik nu 10 jaar verder. Het transformeren van de blokkades op mijn ziel had ik nog bij geen enkele andere methode ervaren en maakte het grootste verschil voor alle facetten van mijn leven. Ik heb in die 10 jaar opleiding veel gezien en ervaren, mijn eigen leven zien terugkomen en vele mensen zien opbloeien en zien stralen.

💛 WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN:
Van cliënten ontvang ik regelmatig hele mooie reacties over wat ze ervaren hebben tijdens het ontvangen van een healing. Onderstaande reacties deel ik met toestemming van deze persoon, die de healing ontving tijdens een groepshealing.

“Wat zijn die healings toch krachtig in dat ze zo’n diepe laag kunnen raken en transformeren!”

 


“Ik leg altijd mijn handen in mijn liezen….wat op openingspunten is om de energie te laten doorstromen….mijn achterhoofd werd warm, mijn hart…..ik voelde zoveel licht in mezelf…..geen lichaam voelend, alleen energie….
Het voelde ontroerd aan….een soort thuiskomen maar dan veel dieper….
Ik besefte weer opnieuw in een andere laag, dat dit het is waar ik altijd heel mijn leven naar gezocht hebt….het contact met je ziel, niet met de mind, niet met het willen, maar het diep voelen….
Het thema liefde voor jezelf…..kwam terug….liefde voor jezelf in connectie zijn ook met je ziel….
Dat laatste gaat dan zoveel dieper, dan alles wat er is….”

“De groepshealings tillen mij uit dat zware veld dus het lijkt me fantastisch om dit voort te kunnen zetten!”

De volgende reactie deel ik met toestemming van deze persoon, die zijn eerste healing ontving tijdens een persoonlijke healingsessie.

Ik had er niet zoveel van verwacht eigenlijk. Ik had er wel vertrouwen in, maar had niet gedacht dat het zoveel effect zou hebben na één keer. Voel me onwijs goed nu, voel me eindelijk weer verbonden met de wereld om me heen en met mezelf. 

Ook geen last van mijn ademhaling meer. De energie in mijn borstgebied kan eindelijk weer stromen. Het zat daar voorheen helemaal vast. 

Ongelofelijk wat je na een uurtje voor elkaar hebt gekregen. 
Wauw die teksten. Ik ben er een beetje perplex van. Wat een energie gaat er door me heen als ik dat lees. 
Bedankt!!! 

Tim

(noot: “de teksten” verwijst naar de boodschappen die ik tijdens een persoonlijke healingsessie doorkrijg en email naar cliënten. Barbara)

De ervaringen tijdens de groepshealingsessies in 2021 kun je hier lezen.
Meer ervaringsverhalen met Tao Healing kun je hier lezen.
Mocht je na alles wat je gelezen hebt dit graag zelf ervaren,  meld je dan aan dan en geef jezelf dit cadeau.

💛 GEEF JEZELF DEZE KANS
Zelf heb ik heel veel healings ontvangen en daar bewust in geïnvesteerd! Waarom? Omdat het mij heel veel tijd heeft bespaard in mijn zoektocht naar gezondheid.
Tijd komt nooit meer terug! Daar ben ik me altijd bewust van geweest. Ook van het feit dat het van belang was om die tijd nuttig te besteden aan dingen die belangrijk waren. Daar waar ik tijd kan verkrijgen door iets op een andere manier te doen wat sneller gaat, zeker in het kader van mijn gezondheid, is iets waar ik altijd in heb geïnvesteerd, omdat het mij iets gaf wat voor mij onbetaalbaar was:  een betere levenskwaliteit op kortere termijn.  En omdat die snellere manier er was, heb ik die zelf daarom met beide handen aangegrepen.

Wil jij dat ook graag, dan is Tao Healing voor jou een manier. Schrijf je dan in voor een groepshealing of kies voor een persoonlijke sessie.

Stuur me een berichtje via: Barbara.Kuipers@puur-licht.nl  En meld je aan.

💛 JOUW INBRENG / ENERGIE UITWISSELING:
De uitwisseling om deze blessing(s) te ontvangen is 29 euro per sessie.

Wil je echter deelnemen aan alle 4 de sessies van het groepsthema van de maand, dan kan dat voor 99 euro als pakket.

💛 GROEPSSESSIES VOOR JE DIERBAREN:
Je kunt niet alleen zelf deelnemen aan de groepssessies. Ook je huisdieren of directe familieleden kunnen meedoen als jij hen dit graag cadeau wilt geven. 

Ook dieren hebben een ziel en hebben baat bij liefde en licht!
Omdat dieren niet zelf kunnen kiezen en om het hun baasjes makkelijker te maken om hun liefde voor hen te delen, krijgen dieren voor deelname aan de groepssessies 50% korting. 

💛 AANMELDING:
Gun jij jezelf of een ander deze ervaring, meld je aan door mij een berichtje te sturen met daarin je naam, je emailadres en de groepshealingsessie waar je aan deel wilt nemen, inclusief je verzoek als je dat wilt delen en dan zal ik me tijdens die sessies afstemmen en een kanaal zijn om jouw verzoek te bekrachtigen. Een Tao Healing blessing verhoogt jouw frequentie en vibratie en helpt je om bestaande blokkades op te lossen.

In liefde en licht,

Barbara

Disclaimer:
De informatie op de website  en de informatie die tijdens de gesprekken wordt gegeven is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of behandeling van welke aandoening ook, maar dient ter informatie en educatie. Het is niet de bedoeling dat deze informatie consultatie van een bekwame gezondheidszorg deskundige vervangt. De informatie is bedoeld om te gebruiken als een aanvulling op een verstandig en verantwoord gezondheidszorgprogramma, voorgeschreven door een gezondheidszorg deskundige. Ik ben op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventueel misbruik van de informatie of voor het op eigen initiatief stoppen van een behandeling. Ik zal nooit adviseren om een bestaande behandeling of medicatie te stoppen.  Het ontvangen van de healings is op eigen verzoek en op eigen verantwoordelijkheid. Er worden door mij geen toezeggingen en beloften gedaan ten aanzien van het  resultaat, omdat dit per persoon verschilt en afhankelijk is van hoe diepgaand de blokkades zijn.

voorgaande thema’s 2021

17, 24, 31 augustus en 7 september 2021:  Open je hart en ziel voor Liefde 
20, 27 Juli en 3, 10 augustus 2021: Overgave 
1, 8, 15. en 22 juni 2021: Versterk je Onderste Dan Tian 
4, 11, 18 en 25 mei 2021: Helen en Loslaten van VERDRIET 

6, 13, 20  en 27 april 2021: ZELFLIEFDE 

30 maart 2021: HELEN EN LOSLATEN VAN ANGST

2, 9, 16 en 23 maart 2021:  VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM

2, 9, 16 en 23 februari 2021: STIL EN VREDIG HART

12, 19 en 26 januari 2021:  ONTWIKKEL JOUW TALENTEN

voorgaande thema’s 2020

8,11,15,18 AUGUSTUS: 4D LIEFDE

9-13 April: ANGST
(zie voor meer informatie: LINK)

5-9 maart: HOOFDPIJN 
5-9 maart: ZELFLIEFDE
26 -30 maart: OPENING VAN HET HARTCHAKRA
(zie voor meer informatie: LINK)
26-30 maart: GRIEP 
(versterk het zelfhelend vermogen en herstel makkelijker van de griep)

16-22 Februari: LIEFDE
26 februari-2 maart: DEPRESSIE EN ANGSTSTOORNIS.
(zie voor meer informatie: LINK)

1-7 Januari: ZELFVERTROUWEN