Puur Licht

Groepshealing Sessies


AGENDA

5, 12, 19 en 26 januari 2022: Energie, Uithoudingsvermogen en Wilskracht! 💥 (kundalini energie)


Toekomstige thema’s:
* Meer energie en vitaliteit
* Houd je hart open in uitdagende tijden
* Verminder stress

💛 GROEPSHEALING
Om iedereen een kans te geven om tegen een gereduceerd tarief soul healing te ontvangen, zal ik regelmatig groepshealing sessies aanbieden met een wisselend thema.
Je ontvangt dan op aangegeven dagen en op een aangegeven tijdstip een groepshealing, voor gemiddeld 30-45 minuten per keer.   Je kunt om die tijd rustig gaan liggen of zitten en jezelf openen om te ontvangen. De groepshealing wordt op afstand en in stilte gegeven. De meeste mensen voelen het begin en het einde van de healing heel goed aan, dus je kunt er van op aan dat ik de healing echt geef en mocht er sprake zijn van een noodsituatie waardoor ik de healing niet op het afgesproken tijdstip kan geven, krijg je daarvan bericht.  

Het voordeel van een groepshealing is dat meerdere mensen tegelijkertijd ontvangen waardoor er een krachtig veld ontstaat en je de healing ontvangt tegen een gereduceerd tarief.
Omdat het een groepshealing is krijgt niet iedereen de persoonlijke aandacht en persoonlijke feedback. Indien dat je voorkeur heeft, dan is een persoonlijke sessie het meest geschikt.

Het thema van de eerstvolgende groepssessie is: 

Energie, Uithoudingsvermogen en Wilskracht! 💥

KUNDALINI ENERGIE 
 
In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat er in ons lichaam meerdere basisenergie centra zijn, waaronder de Onderste Dan Tian en de Kundalini. Hier hoor je in de westerse geneeskunde over het algemeen niet over, omdat ze niet zichtbaar zijn tijdens een operatie. Maar net als meridianen en acupunctuurpunten zijn ze wel een belangrijk onderdeel van ons.
Sterke energiecentra zijn heel erg van belang om onze dagelijkse dingen te kunnen doen. Hoe sterker die centra ontwikkeld zijn, hoe beter gegrond we zijn en hoe makkelijker we kunnen functioneren door de dag heen. Deze energie centra zijn niet te versterken via voeding of slaap maar wel via spirituele oefeningen of healing.
 
Waarom is het Kundalini energiecentrum belangrijk voor je leven?
👉 Het is het energiecentrum dat je verbindt met al je voorouders. Het houdt de essentie van hun energie in dit deel van het lichaam.
👉 Het is de energiebron voor de nieren. Het verjongen en verlengen van het leven van de nieren zal je een lang leven en vitaliteit brengen.
👉 Het levert ook de energie voor de hersenen en het Derde Oog.
👉 Het is daarnaast het beginpunt van de vier energiemeridianen van het lichaam (Ren, Du, Dai, en Chong) van de traditionele Chinese Geneeskunde. Als je het Kundalinigebied ontwikkelt zal het voeding geven aan je hele lichaam omdat deze vier belangrijke energiemeridianen hier beginnen.
 
Zit je veel in je hoofd, leef je op doorzettingsvermogen en wilskracht, ervaar je veel angst, is je gezondheid problematisch, dan zal dit extra veel vragen van het Kundalini energiecentrum. Het is daarom van belang om dit energie centrum te voeden en sterk te houden. Zelf doe ik hier dagelijks oefeningen en/of meditatie voor.
En je kunt het ook versterken via healing.

De groepssessies in januari richten zich op het thema: Energie, Uithoudingsvermogen en Wilskracht! 💥
4 weken lang een krachtige boost van licht en blessings vanuit de zielenwereld om jouw hartenwensen te ondersteunen, om jouw zielenpad te verlichten en eventuele blokkades op te lossen, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.
 
 
De groepssessies zullen zijn op woensdagavond 5, 12, 19 en 26 januari 2022 vanaf 20.00 uur.
 
Je kunt je aanmelden voor een losse groepssessie of voor de hele maand. 
 
De uitwisseling voor deelname aan deze groepshealing sessies is 29 euro per sessie.
Wil je aan alle 4 de sessies deelnemen dan kun je kiezen voor het maandpakket voor 99 euro.
 
 
 
Wil jij na het lezen van deze informatie ook graag mee doen met de groepssessies? Dat kan!  ✅
 
 
 

💛 HOE WERKT HET?
Bij Tao Healing gaan we ervan uit dat een mens bestaat uit 5 lichamen met ieder een eigen dichtheid. Je hebt je spirituele lichaam (ziel), emotionele lichaam (hart), je mentale lichaam (mind/geest), je energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie). Indien die allemaal met elkaar in lijn zijn, dan loopt alles in het leven prima. Maar er kunnen verstoringen of blokkades zitten in elk van die lichamen en die verstoringen zijn voelbaar voor jezelf en voor anderen en kunnen onder andere effect hebben op je gezondheid, relaties, financiën en je werk.  Healing werkt ook ter voorkoming van het ontstaan van blokkades.

Artsen werken vooral met de materie.

Reiki, acupunctuur etc. werkt met energie.

Psychologie en mindfulness werken vooral op de mind/geest.

Tao Healing werkt heel bewust diep door op de ziel en het openen van het hart, maar neemt ook de geest, de energie en de materie mee in de resultaten.

In je ziel draag je al je ervaringen mee vanuit dit leven, maar ook vanuit vorige levens en je draagt ook een deel van je voorouders in je. Dat is de karmische belasting. Positieve karmische invloeden brengen je geluk en gezondheid en andere zegeningen. Maar de negatieve belasting kan problemen geven in relaties, gezondheid, financiën en succes in het leven. Iedereen heeft een karmische belasting. Voor sommige mensen weegt die voornamelijk naar de positieve kant door, voor anderen naar de andere kant. Maar het kan ook in je gezondheid heel goed gaan, en in je relaties juist veel minder. Het is maar net waar de blokkade is. Het doel van het leven is om weer balans te brengen. Dit kun je doen via spirituele oefeningen die specifiek gericht zijn op het balanceren van karma en vooral het goede karma te vergroten. Dit vergt echter tijd, discipline, vertrouwen, doorzettingsvermogen etc.

De opleiding die ik heb gehad heeft mij veel diepe inzichten gegeven en mijn spirituele kanalen steeds verder ontwikkeld. De vorm van healing die ik nu kan en mag doorgeven, Tao Healing, brengt spirituele healing in al die 5 verschillende lichamen, zodat ze meer in lijn komen met elkaar. Het brengt licht naar de blokkades in het spirituele lichaam (ziel), het emotionele lichaam (hart), het mentale lichaam (mind/geest), het energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie).  Als jouw eigen lichamen meer licht dragen, minder blokkades hebben en meer in lijn zijn, dan werkt dit door, je zou kunnen zeggen, van binnen naar buiten. Als jouw blokkades verminderen, dan straal jij iets anders uit en trek jij ook andere situaties aan.

Deze methode is zeer krachtig. Ik ben ermee in aanraking gekomen vanwege mijn gezondheid en de uitspraak van mijn arts dat ik nog slechts een paar maanden te leven zou hebben. Kort daarna leerde ik Master Sha kennen en hij gaf mij deze methode van Tao Healing en Soulfulness. Ik heb vele healings en diepgaande training van hem mogen ontvangen en dankzij zijn methode ben ik nu 10 jaar verder. Het transformeren van de blokkades op mijn ziel had ik nog bij geen enkele andere methode ervaren en maakte het grootste verschil voor alle facetten van mijn leven. Ik heb in die 10 jaar opleiding veel gezien en ervaren, mijn eigen leven zien terugkomen en vele mensen zien opbloeien en zien stralen.

💛 WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN:
Van cliënten ontvang ik regelmatig hele mooie reacties over wat ze ervaren hebben tijdens het ontvangen van een healing. Onderstaande reacties deel ik met toestemming van deze persoon, die de healing ontving tijdens een groepshealing.

“Wat zijn die healings toch krachtig in dat ze zo’n diepe laag kunnen raken en transformeren!”

 


“Ik leg altijd mijn handen in mijn liezen….wat op openingspunten is om de energie te laten doorstromen….mijn achterhoofd werd warm, mijn hart…..ik voelde zoveel licht in mezelf…..geen lichaam voelend, alleen energie….
Het voelde ontroerd aan….een soort thuiskomen maar dan veel dieper….
Ik besefte weer opnieuw in een andere laag, dat dit het is waar ik altijd heel mijn leven naar gezocht hebt….het contact met je ziel, niet met de mind, niet met het willen, maar het diep voelen….
Het thema liefde voor jezelf…..kwam terug….liefde voor jezelf in connectie zijn ook met je ziel….
Dat laatste gaat dan zoveel dieper, dan alles wat er is….”

“De groepshealings tillen mij uit dat zware veld dus het lijkt me fantastisch om dit voort te kunnen zetten!”

De volgende reactie deel ik met toestemming van deze persoon, die zijn eerste healing ontving tijdens een persoonlijke healingsessie.

Ik had er niet zoveel van verwacht eigenlijk. Ik had er wel vertrouwen in, maar had niet gedacht dat het zoveel effect zou hebben na één keer. Voel me onwijs goed nu, voel me eindelijk weer verbonden met de wereld om me heen en met mezelf. 

Ook geen last van mijn ademhaling meer. De energie in mijn borstgebied kan eindelijk weer stromen. Het zat daar voorheen helemaal vast. 

Ongelofelijk wat je na een uurtje voor elkaar hebt gekregen. 
Wauw die teksten. Ik ben er een beetje perplex van. Wat een energie gaat er door me heen als ik dat lees. 
Bedankt!!! 

Tim

(noot: “de teksten” verwijst naar de boodschappen die ik tijdens een persoonlijke healingsessie doorkrijg en email naar cliënten. Barbara)

De ervaringen tijdens de groepshealingsessies in 2021 kun je hier lezen.
Meer ervaringsverhalen met Tao Healing kun je hier lezen.
Mocht je na alles wat je gelezen hebt dit graag zelf ervaren,  meld je dan aan dan en geef jezelf dit cadeau.

💛 GEEF JEZELF DEZE KANS
Zelf heb ik heel veel healings ontvangen en daar bewust in geïnvesteerd! Waarom? Omdat het mij heel veel tijd heeft bespaard in mijn zoektocht naar gezondheid.
Tijd komt nooit meer terug! Daar ben ik me altijd bewust van geweest. Ook van het feit dat het van belang was om die tijd nuttig te besteden aan dingen die belangrijk waren. Daar waar ik tijd kan verkrijgen door iets op een andere manier te doen wat sneller gaat, zeker in het kader van mijn gezondheid, is iets waar ik altijd in heb geïnvesteerd, omdat het mij iets gaf wat voor mij onbetaalbaar was:  een betere levenskwaliteit op kortere termijn.  En omdat die snellere manier er was, heb ik die zelf daarom met beide handen aangegrepen.

Wil jij dat ook graag, dan is Tao Healing voor jou een manier. Schrijf je dan in voor een groepshealing of kies voor een persoonlijke sessie.

Stuur me een berichtje via: Barbara.Kuipers@puur-licht.nl  En meld je aan.

💛 JOUW INBRENG / ENERGIE UITWISSELING:
De uitwisseling om deze blessing(s) te ontvangen is  29 euro per sessie.

Wil je aan alle 4 de sessies deelnemen dan kun je kiezen voor het maandpakket voor 99 euro.

 
💛 GROEPSSESSIES VOOR JE DIERBAREN:

Je kunt niet alleen zelf deelnemen aan de groepssessies. Ook je huisdieren of directe familieleden kunnen meedoen als jij hen dit graag cadeau wilt geven. 

Ook dieren hebben een ziel en hebben baat bij liefde en licht!
Omdat dieren niet zelf kunnen kiezen en om het hun baasjes makkelijker te maken om hun liefde voor hen te delen, krijgen dieren voor deelname aan de groepssessies 50% korting. 

💛 AANMELDING:
Gun jij jezelf of een ander deze ervaring, meld je aan door mij een berichtje te sturen met daarin je naam, je emailadres en de groepshealingsessie waar je aan deel wilt nemen, inclusief je verzoek als je dat wilt delen en dan zal ik me tijdens die sessies afstemmen en een kanaal zijn om jouw verzoek te bekrachtigen. Een Tao Healing blessing verhoogt jouw frequentie en vibratie en helpt je om bestaande blokkades op te lossen.

In liefde en licht,

Barbara

Disclaimer:
De informatie op de website  en de informatie die tijdens de gesprekken wordt gegeven is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of behandeling van welke aandoening ook, maar dient ter informatie en educatie. Het is niet de bedoeling dat deze informatie consultatie van een bekwame gezondheidszorg deskundige vervangt. De informatie is bedoeld om te gebruiken als een aanvulling op een verstandig en verantwoord gezondheidszorgprogramma, voorgeschreven door een gezondheidszorg deskundige. Ik ben op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventueel misbruik van de informatie of voor het op eigen initiatief stoppen van een behandeling. Ik zal nooit adviseren om een bestaande behandeling of medicatie te stoppen.  Het ontvangen van de healings is op eigen verzoek en op eigen verantwoordelijkheid. Er worden door mij geen toezeggingen en beloften gedaan ten aanzien van het  resultaat, omdat dit per persoon verschilt en afhankelijk is van hoe diepgaand de blokkades zijn.

voorgaande thema’s 2021

 

1, 8, 15, 22, 29 december 🌟 DECEMBER BLESSINGS 🌟

 

3, 10. 17. 24 november: Guan Yin Healing Sessies 

14, 21, 28 september  en 5 oktober 2021: Balans (herstellen) in het Metaal Element 🍂  (waar o.a. longen, darmen, huid, slijmvliezen, immuunsysteem, eigenwaarde, verdriet onderdeel van zijn.) 
(zie voor meer informatie: LINK)

17, 24, 31 augustus en 7 september 2021:  Open je hart en ziel voor Liefde 
20, 27 Juli en 3, 10 augustus 2021: Overgave 

4, 11, 18 en 25 mei 2021: Helen en Loslaten van VERDRIET 

6, 13, 20  en 27 april 2021: ZELFLIEFDE 

30 maart 2021: HELEN EN LOSLATEN VAN ANGST

2, 9, 16 en 23 maart 2021:  VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM

2, 9, 16 en 23 februari 2021: STIL EN VREDIG HART

12, 19 en 26 januari 2021:  ONTWIKKEL JOUW TALENTEN

voorgaande thema’s 2020

8,11,15,18 AUGUSTUS: 4D LIEFDE

9-13 April: ANGST
(zie voor meer informatie: LINK)

5-9 maart: HOOFDPIJN 
5-9 maart: ZELFLIEFDE
26 -30 maart: OPENING VAN HET HARTCHAKRA
(zie voor meer informatie: LINK)
26-30 maart: GRIEP 
(versterk het zelfhelend vermogen en herstel makkelijker van de griep)

16-22 Februari: LIEFDE
26 februari-2 maart: DEPRESSIE EN ANGSTSTOORNIS.
(zie voor meer informatie: LINK)

1-7 Januari: ZELFVERTROUWEN

1, 8, 15. en 22 juni 2021: Versterk je Onderste Dan Tian