PUUR LICHT

Groepshealing Sessies


AGENDA

vrijdagavond 1, 8, 15, 22 maart 2024 vanaf 19.30 uur 

 

Groepshealingsessie voor fysieke /emotionele gezondheid naar keuze: 
  Kies één orgaan, systeem, lichaamsdeel, aandoening óf emotie die/dat meer licht en ondersteuning kan gebruiken,    (voor meer info, zie hieronder!)  

 
 
 
 

Toekomstige thema’s:
* Meer energie en vitaliteit
* Houd je hart open in uitdagende tijden
* Verminder stress

💛 GROEPSHEALING
Om iedereen een kans te geven om tegen een gereduceerd tarief soul healing te ontvangen, zal ik regelmatig groepshealing sessies aanbieden met een wisselend thema.
Je ontvangt dan op aangegeven dagen en op een aangegeven tijdstip een groepshealing, voor gemiddeld 30-45 minuten per keer.   Je kunt om die tijd rustig gaan liggen of zitten en jezelf openen om te ontvangen. De groepshealing wordt op afstand en in stilte gegeven. De meeste mensen voelen het begin en het einde van de healing heel goed aan, dus je kunt er van op aan dat ik de healing echt geef en mocht er sprake zijn van een noodsituatie waardoor ik de healing niet op het afgesproken tijdstip kan geven, krijg je daarvan bericht.  

 

Door je in stilte volledig te openen heb je de kans om zelf te ervaren wat de healingsessie met je doet, om beelden te zien, om boodschappen/inzichten te ontvangen zonder afgeleid te zijn door anderen.
Ik krijg tijdens de healingsessie beelden te zien en gechannelde boodschappen door die ik simultaan mee type en waar ik een verslag van maak, wat de deelnemers de volgende dag per email ontvangen.

Vele deelnemers die bekend zijn met deze werkwijze, zien uit naar deze verslagen om zo hun eigen ervaringen en die van mij naast elkaar te leggen en de boodschappen vanuit de spirituele wereld te ontvangen.

 

Het voordeel van een groepshealing is dat meerdere mensen tegelijkertijd ontvangen waardoor er een krachtig veld ontstaat en je de healing ontvangt tegen een gereduceerd tarief.
Omdat het een groepshealing is krijgt niet iedereen de persoonlijke aandacht en persoonlijke boodschappen. Indien dat je voorkeur heeft, dan is een persoonlijke sessie het meest geschikt.

Het thema van de eerstvolgende groepssessie is: 

 

Groepshealingsessie voor fysieke /emotionele gezondheid naar keuze: 
Kies één orgaan, systeem, lichaamsdeel, aandoening óf emotie die/dat meer licht en ondersteuning kan gebruiken,  

Er zal in maart GEEN vastgesteld centraal groepsthema zijn. 
Iedereen mag een eigen verzoek doen voor wat betreft de gezondheid, denk daarbij aan ondersteuning voor een orgaan (bijv. hart of lever), een systeem (bijv. spijsverteringssysteem of immuunsysteem) of lichaamsdeel (bijv. knie of nek) of aandoening (bijv. griep of diabetes).

Iedereen zal ondersteuning krijgen voor zijn of haar eigen verzoek, zoals dat passend is op dat moment. Hiermee komen er minder gechannelde boodschappen door, omdat er geen centraal thema is voor iedereen, maar richt de sessie zich vooral op individuele heling in het krachtige veld van de hele groep. 
Vaak komt er een aanvullende gemeenschappelijke blessing door als Gift. Iedereen krijgt dan naast een blessing voor het individuele verzoek, ook een blessing voor iets wat van belang is voor de hele groep. Dit wisselt per keer. Die gezamenlijke blessing komt wèl met een gechannelde boodschap voor iedereen. Hiermee wordt voor mijn gevoel de groepssessie uitgebreid. En dat stemt mij heel blij.

In deze turbulente tijden, zijn er vele mensen die met uitdagingen in hun gezondheid te maken krijgen. Het maakt mij ervan bewust dat healing nodig is, maar de grote verschillen maken het voor mij ingewikkelder om een thema te bedenken wat recht doet aan iedereen.
Daarom zal er deze maand geen Centraal Thema zijn, maar laat ik de keuze aan ieder van jullie.
Hiermee hoop ik een ieder tegemoet te komen om op een laagdrempelige wijze support te ontvangen voor de vele verschillende dingen die er spelen in het veld van een groepssessie wat een versterkend effect heeft. 

Wil jij graag jouw gezondheid versterken? Meld je dan aan.

Je kunt je aanmelden voor een losse groepssessie of voor alle sessies. 

Wil je graag hulp bij problemen in je relatie, je werk, je financiën, je spirituele ontwikkeling of iets anders, dan is een individuele sessie de aangewezen manier. Hiervoor kun je contact met mij opnemen.

💛 HOE WERKT HET?

Bij Tao Healing gaan we ervan uit dat een mens bestaat uit 5 lichamen met ieder een eigen dichtheid. Je hebt je spirituele lichaam (ziel), emotionele lichaam (hart), je mentale lichaam (mind/geest), je energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie). Indien die allemaal met elkaar in lijn zijn, dan loopt alles in het leven prima. Maar er kunnen verstoringen of blokkades zitten in elk van die lichamen en die verstoringen zijn voelbaar voor jezelf en voor anderen en kunnen onder andere effect hebben op je gezondheid, relaties, financiën en je werk.  Healing werkt ook ter voorkoming van het ontstaan van blokkades.

Artsen werken vooral met de materie.

Reiki, acupunctuur etc. werkt met energie.

Psychologie en mindfulness werken vooral op de mind/geest.

Tao Healing werkt heel bewust diep door op de ziel en het openen van het hart, maar neemt ook de geest, de energie en de materie mee in de resultaten.

In je ziel draag je al je ervaringen mee vanuit dit leven, maar ook vanuit vorige levens en je draagt ook een deel van je voorouders in je. Dat is de karmische belasting. Positieve karmische invloeden brengen je geluk en gezondheid en andere zegeningen. Maar de negatieve belasting kan problemen geven in relaties, gezondheid, financiën en succes in het leven. Iedereen heeft een karmische belasting. Voor sommige mensen weegt die voornamelijk naar de positieve kant door, voor anderen naar de andere kant. Maar het kan ook in je gezondheid heel goed gaan, en in je relaties juist veel minder. Het is maar net waar de blokkade is. Het doel van het leven is om weer balans te brengen. Dit kun je doen via spirituele oefeningen die specifiek gericht zijn op het balanceren van karma en vooral het goede karma te vergroten. Dit vergt echter tijd, discipline, vertrouwen, doorzettingsvermogen etc.

De opleiding die ik heb gehad heeft mij veel diepe inzichten gegeven en mijn spirituele kanalen steeds verder ontwikkeld. De vorm van healing die ik nu kan en mag doorgeven, Tao Healing, brengt spirituele healing in al die 5 verschillende lichamen, zodat ze meer in lijn komen met elkaar. Het brengt licht naar de blokkades in het spirituele lichaam (ziel), het emotionele lichaam (hart), het mentale lichaam (mind/geest), het energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie).  Als jouw eigen lichamen meer licht dragen, minder blokkades hebben en meer in lijn zijn, dan werkt dit door, je zou kunnen zeggen, van binnen naar buiten. Als jouw blokkades verminderen, dan straal jij iets anders uit en trek jij ook andere situaties aan.

Deze methode is zeer krachtig. Ik ben ermee in aanraking gekomen vanwege mijn gezondheid en de uitspraak van mijn arts dat ik nog slechts een paar maanden te leven zou hebben. Kort daarna leerde ik Master Sha kennen en hij gaf mij deze methode van Tao Healing en Soulfulness. Ik heb vele healings en diepgaande training van hem mogen ontvangen en dankzij zijn methode ben ik nu 10 jaar verder. Het transformeren van de blokkades op mijn ziel had ik nog bij geen enkele andere methode ervaren en maakte het grootste verschil voor alle facetten van mijn leven. Ik heb in die 10 jaar opleiding veel gezien en ervaren, mijn eigen leven zien terugkomen en vele mensen zien opbloeien en zien stralen.

💛 WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN:
Van cliënten ontvang ik regelmatig hele mooie reacties over wat ze ervaren hebben tijdens het ontvangen van een healing. Onderstaande reacties deel ik met toestemming van deze persoon, die de healing ontving tijdens een groepshealing.

“Wat zijn die healings toch krachtig in dat ze zo’n diepe laag kunnen raken en transformeren!”


“Ik leg altijd mijn handen in mijn liezen….wat op openingspunten is om de energie te laten doorstromen….mijn achterhoofd werd warm, mijn hart…..ik voelde zoveel licht in mezelf…..geen lichaam voelend, alleen energie….Het voelde ontroerd aan….een soort thuiskomen maar dan veel dieper….Ik besefte weer opnieuw in een andere laag, dat dit het is waar ik altijd heel mijn leven naar gezocht hebt….het contact met je ziel, niet met de mind, niet met het willen, maar het diep voelen….Het thema liefde voor jezelf…..kwam terug….liefde voor jezelf in connectie zijn ook met je ziel….Dat laatste gaat dan zoveel dieper, dan alles wat er is….”


“De groepshealings tillen mij uit dat zware veld dus het lijkt me fantastisch om dit voort te kunnen zetten!”

De volgende reactie deel ik met toestemming van deze persoon, die zijn eerste healing ontving tijdens een persoonlijke healingsessie.

Ik had er niet zoveel van verwacht eigenlijk. Ik had er wel vertrouwen in, maar had niet gedacht dat het zoveel effect zou hebben na één keer. Voel me onwijs goed nu, voel me eindelijk weer verbonden met de wereld om me heen en met mezelf. 

Ook geen last van mijn ademhaling meer. De energie in mijn borstgebied kan eindelijk weer stromen. Het zat daar voorheen helemaal vast. 

Ongelofelijk wat je na een uurtje voor elkaar hebt gekregen. 
Wauw die teksten. Ik ben er een beetje perplex van. Wat een energie gaat er door me heen als ik dat lees. 
Bedankt!!! 

Tim

(noot: “de teksten” verwijst naar de boodschappen die ik tijdens een persoonlijke healingsessie doorkrijg en email naar cliënten. Barbara)

Enkele ervaringen tijdens eerdere groepshealingsessies kun je hier lezen.
Meer ervaringsverhalen met Tao Healing kun je hier lezen.
Mocht je na alles wat je gelezen hebt dit graag zelf ervaren,  meld je dan aan dan en geef jezelf dit cadeau.

💛 GEEF JEZELF DEZE KANS
Zelf heb ik heel veel healings ontvangen en daar bewust in geïnvesteerd! Waarom? Omdat het mij heel veel tijd heeft bespaard in mijn zoektocht naar gezondheid.
Tijd komt nooit meer terug! Daar ben ik me altijd bewust van geweest. Ook van het feit dat het van belang was om die tijd nuttig te besteden aan dingen die belangrijk waren. Daar waar ik tijd kan verkrijgen door iets op een andere manier te doen wat sneller gaat, zeker in het kader van mijn gezondheid, is iets waar ik altijd in heb geïnvesteerd, omdat het mij iets gaf wat voor mij onbetaalbaar was:  een betere levenskwaliteit op kortere termijn.  En omdat die snellere manier er was, heb ik die zelf daarom met beide handen aangegrepen.

Wil jij dat ook graag, dan is Tao Healing voor jou een manier. Schrijf je dan in voor een groepshealing of kies voor een persoonlijke sessie.

Stuur me een berichtje via: Barbara.Kuipers@puur-licht.nl  En meld je aan.

💛 JOUW INBRENG / ENERGIE UITWISSELING:

Je kunt je aanmelden voor:

één sessie voor 34,95 euro. 

twee sessies voor 64,95 euro.

vier sessies voor 122,95 euro.

Heb je nog nooit eerder een Tao Healing sessie ontvangen en zou je het graag een keer ervaren, dan is deelname de eerste keer gratis. Ervaar de kracht van Tao Healing en voel wat het voor jou kan doen!Om een indruk te hebben kun je ook de ervaringen lezen van deelnemers aan de groepssessies die ik eerder heb gegeven: Klik hier.   

💛 GROEPSSESSIES VOOR JE DIERBAREN:

Je kunt niet alleen zelf deelnemen aan de groepssessies. Ook je huisdieren of directe familieleden kunnen meedoen als jij hen dit graag cadeau wilt geven. 

Ook dieren hebben een ziel en hebben baat bij liefde en licht!
Omdat dieren niet zelf kunnen kiezen en om het hun baasjes makkelijker te maken om hun liefde voor hen te delen, krijgen dieren voor deelname aan de groepssessies 50% korting. 

💛 AANMELDING:
Gun jij jezelf of een ander deze ervaring, meld je aan door mij een berichtje te sturen met daarin je naam (voor- en achternaam), je emailadres en de groepshealingsessie waar je aan deel wilt nemen en eventuele aanvullende informatie als je dat wilt delen of als je graag wilt dat jouw directe familielid of huisdier de healing ontvangt, vermeld dan ook hun namen.
Na ontvangst van jouw bericht, ontvang je van mij een email met een bevestiging van deelname en een factuur. 
(Dit is geen geautomatiseerd proces dus er kan wat tijd tussen zitten, houd daar rekening mee bij aanmelding.) 

In liefde en licht,

Barbara

Disclaimer:De informatie op de website  en de informatie die tijdens de gesprekken wordt gegeven is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of behandeling van welke aandoening ook, maar dient ter informatie en educatie. Het is niet de bedoeling dat deze informatie consultatie van een bekwame gezondheidszorg deskundige vervangt. De informatie is bedoeld om te gebruiken als een aanvulling op een verstandig en verantwoord gezondheidszorgprogramma, voorgeschreven door een gezondheidszorg deskundige. Ik ben op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventueel misbruik van de informatie of voor het op eigen initiatief stoppen van een behandeling. Ik zal nooit adviseren om een bestaande behandeling of medicatie te stoppen.  Het ontvangen van de healings is op eigen verzoek en op eigen verantwoordelijkheid. Er worden door mij geen toezeggingen en beloften gedaan ten aanzien van het  resultaat, omdat dit per persoon verschilt en afhankelijk is van hoe diepgaand de blokkades zijn.