Puur Licht

Groepshealing Sessies


AGENDA

6, 13, 20 en 27 april 2021 vanaf 20.00 uur:

 

ZELFLIEFDE 🥰

 

Toekomstige thema’s:
* Meer energie en vitaliteit
* Houd je hart open in uitdagende tijden
* Verminder stress

GROEPSHEALING
Om iedereen een kans te geven om tegen een gereduceerd tarief soul healing te ontvangen, zal ik regelmatig groepshealing sessies aanbieden met een wisselend thema.
Je ontvangt dan op aangegeven dagen en op een aangegeven tijdstip een groepshealing, voor gemiddeld 30-45 minuten per keer.   Je kunt om die tijd rustig gaan liggen of zitten en jezelf openen om te ontvangen. De groepshealing wordt op afstand en in stilte gegeven. De meeste mensen voelen het begin en het einde van de healing heel goed aan, dus je kunt er van op aan dat ik de healing echt geef en mocht er sprake zijn van een noodsituatie waardoor ik de healing niet op het afgesproken tijdstip kan geven, krijg je daarvan bericht.  

Het voordeel van een groepshealing is dat meerdere mensen tegelijkertijd ontvangen waardoor er een krachtig veld ontstaat en je de healing ontvangt tegen een gereduceerd tarief.
Omdat het een groepshealing is krijgt niet iedereen de persoonlijke aandacht en persoonlijke feedback. Indien dat je voorkeur heeft, dan is een persoonlijke sessie het meest geschikt.

Het thema van de eerstvolgende groepssessie is: 

ZELFLIEFDE 🥰 
     Zelfliefde, liefde, I love myself

Houd jij van je eigen ziel?
In deze tijd van grote gezondheidsproblemen, financiële problemen, relatieproblemen en zoveel meer, wereldwijd, is het collectieve veld vaak gevuld met stress, angst en zorgen. De liefde, vrede en harmonie is soms ver te zoeken.Mensen die problemen hebben met hun gezondheid, in hun relatie, met hun financiën of op wat voor manier dan ook het moeilijk hebben in het leven, voelen geen liefde, vrede en harmonie in zichzelf.
Al dat leed in de wereld, en al dat leed in elk individu vraagt om liefde.
Onvoorwaardelijke liefde doet alle blokkades oplossen. 

 
Liefde voor onszelf voelen is het begin van heling van onszelf en de wereld.

Het start binnenin ons, in ieder individu.
Alleen als we liefde in onszelf voelen en hebben, kunnen we dit delen met anderen. Het is immers moeilijk delen vanuit een lege kop.
Zelfliefde is dus het begin van het geven van liefde aan anderen. 

Ook zelfheling begint met zelfliefde.
De ziel leidt het hart. Het hart is de sturende kracht achter ons bewustzijn. Met ons bewustzijn sturen we de energie aan en daar waar de energie naar toe gaat daar vind manifestatie in de materie plaats.

ziel > hart > mind > energie > materie

Liefde voelen voor onze eigen ziel is dus heel essentieel om ons fysieke leven vorm te geven of te veranderen.
 
Het is niet voor niets de eerste regel uit de zeer krachtige CD van Love, Peace and Harmony (Gratis Gift) gericht is op zelfliefde:
Ik houd van mijn hart en ziel.
Ik houd van de hele mensheid.
Breng harten en zielen tezamen.
Liefde, vrede en harmonie.
Liefde, vrede en harmonie.
 
 
 
 

Maar wat voel jij als jij in de spiegel kijkt?
Voel jij liefde voor je eigen ziel?
Voel jij onvoorwaardelijke liefde voor wie jij in essentie bent?
Durf jij te gaan staan voor de unieke kwaliteiten van jouw ziel?
Vertrouw jij op de signalen of boodschappen die jouw ziel je geeft? 

Of

Zie jij voornamelijk wat je graag anders zou zien?
Cijfer jij jezelf weg voor anderen?
Geef jij aan anderen in de hoop liefde terug te krijgen om de leegte in jezelf te vullen?
Heb jij altijd zo’n gebroken grammofoonplaat intern spelen die zegt dat je niet goed genoeg bent?

Het hebben van zelfliefde is een aangeboren eigenschap. Maar soms voelen we die liefde voor onze eigen ziel niet goed meer door allerlei programmeringen, ervaringen of aangeleerd gedrag. En dan proberen we die liefde voor onszelf te zoeken in andere mensen, bezigheden of afleidingen.

Maar zoals Rumi zo prachtig verwoordde:

Het is niet je taak om naar liefde te zoeken, maar eerder om alle hindernissen tegen de liefde die je in jezelf hebt opgebouwd op te sporen en ongedaan te maken.
 
Daar kunnen de groepssessie bij helpen, om je bewust te maken van deze blokkades en je te helpen deze op te lossen.

Jouw ziel is geboren in dit leven met unieke kwaliteiten en dat uniek zijn is precies wat nodig is om dat stukje van de samenleving te vullen waar jouw ziel voor gekomen is.
Als jij niet jezelf bent, gaat een deel van dat unieke stukje wat jij te brengen hebt, en ook alleen jij kan brengen, verloren.
Niet alleen jijzelf maar ook de wereld heeft er dus belang bij dat jouw ziel zich helemaal kan uiten en zichzelf kan zijn en kan groeien, bloeien en stralen.

Jouw ziel heeft liefde nodig om te groeien en ook de onvoorwaardelijke liefde van jezelf, zodat de leegte niet opgevuld hoeft te worden door liefde van een ander. Je niet afhankelijk hoeft te zijn van een ander. Je bent immers 24/7 met jezelf. Hoe fijn is het dan als je diep van je eigen ziel kunt houden. 🥰

Let wel, zelfliefde is niet hetzelfde als ego. Dat ego is een aspect dat we beter los kunnen laten. Maar onvoorwaardelijke liefde voor onszelf en anderen dat kan niet groot genoeg zijn.

Daarom staan de groepssessies in April in het teken van Zelfliefde, Zelfvertrouwen, Eigenwaarde en jezelf kunnen zijn, zodat jouw ziel tot bloei kan komen.

En als jij liefde voelt voor jezelf, zal je dat ook beter kunnen delen met anderen.

HOE WERKT HET?

Bij Tao Healing gaan we ervan uit dat een mens bestaat uit 5 lichamen met ieder een eigen dichtheid. Je hebt je spirituele lichaam (ziel), emotionele lichaam (hart), je mentale lichaam (mind/geest), je energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie). Indien die allemaal met elkaar in lijn zijn, dan loopt alles in het leven prima. Maar er kunnen verstoringen of blokkades zitten in elk van die lichamen en die verstoringen zijn voelbaar voor jezelf en voor anderen en kunnen onder andere effect hebben op je gezondheid, relaties, financiën en je werk.  Healing werkt ook ter voorkoming van het ontstaan van blokkades.

Artsen werken vooral met de materie.

Reiki, acupunctuur etc. werkt met energie.

Psychologie en mindfulness werken vooral op de mind/geest.

Tao Healing werkt heel bewust diep door op de ziel en het openen van het hart, maar neemt ook de geest, de energie en de materie mee in de resultaten.

In je ziel draag je al je ervaringen mee vanuit dit leven, maar ook vanuit vorige levens en je draagt ook een deel van je voorouders in je. Dat is de karmische belasting. Positieve karmische invloeden brengen je geluk en gezondheid en andere zegeningen. Maar de negatieve belasting kan problemen geven in relaties, gezondheid, financiën en succes in het leven. Iedereen heeft een karmische belasting. Voor sommige mensen weegt die voornamelijk naar de positieve kant door, voor anderen naar de andere kant. Maar het kan ook in je gezondheid heel goed gaan, en in je relaties juist veel minder. Het is maar net waar de blokkade is. Het doel van het leven is om weer balans te brengen. Dit kun je doen via spirituele oefeningen die specifiek gericht zijn op het balanceren van karma en vooral het goede karma te vergroten. Dit vergt echter tijd, discipline, vertrouwen, doorzettingsvermogen etc.

De opleiding die ik heb gehad heeft mij veel diepe inzichten gegeven en mijn spirituele kanalen steeds verder ontwikkeld. De vorm van healing die ik nu kan en mag doorgeven, Tao Healing, brengt spirituele healing in al die 5 verschillende lichamen, zodat ze meer in lijn komen met elkaar. Het brengt licht naar de blokkades in het spirituele lichaam (ziel), het emotionele lichaam (hart), het mentale lichaam (mind/geest), het energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie).  Als jouw eigen lichamen meer licht dragen, minder blokkades hebben en meer in lijn zijn, dan werkt dit door, je zou kunnen zeggen, van binnen naar buiten. Als jouw blokkades verminderen, dan straal jij iets anders uit en trek jij ook andere situaties aan.

Deze methode is zeer krachtig. Ik ben ermee in aanraking gekomen vanwege mijn gezondheid en de uitspraak van mijn arts dat ik nog slechts een paar maanden te leven zou hebben. Kort daarna leerde ik Master Sha kennen en hij gaf mij deze methode van Tao Healing en Soulfulness. Ik heb vele healings en diepgaande training van hem mogen ontvangen en dankzij zijn methode ben ik nu 10 jaar verder. Het transformeren van de blokkades op mijn ziel had ik nog bij geen enkele andere methode ervaren en maakte het grootste verschil voor alle facetten van mijn leven. Ik heb in die 10 jaar opleiding veel gezien en ervaren, mijn eigen leven zien terugkomen en vele mensen zien opbloeien en zien stralen.

WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN:
Van cliënten ontvang ik regelmatig hele mooie reacties over wat ze ervaren hebben tijdens het ontvangen van een healing. Onderstaande reacties deel ik met toestemming van deze persoon, die de healing ontving tijdens een groepshealing.

Wat zijn die healings toch krachtig in dat ze zo’n diepe laag kunnen raken en transformeren! 


De groepshealings tillen mij uit dat zware veld dus het lijkt me fantastisch om dit voort te kunnen zetten!

De volgende reactie deel ik met toestemming van deze persoon, die zijn eerste healing ontving tijdens een persoonlijke healingsessie.

Ik had er niet zoveel van verwacht eigenlijk. Ik had er wel vertrouwen in, maar had niet gedacht dat het zoveel effect zou hebben na één keer. Voel me onwijs goed nu, voel me eindelijk weer verbonden met de wereld om me heen en met mezelf. 

Ook geen last van mijn ademhaling meer. De energie in mijn borstgebied kan eindelijk weer stromen. Het zat daar voorheen helemaal vast. 

Ongelofelijk wat je na een uurtje voor elkaar hebt gekregen. 
Wauw die teksten. Ik ben er een beetje perplex van. Wat een energie gaat er door me heen als ik dat lees. 
Bedankt!!! 

Tim

(noot: “de teksten” verwijst naar de boodschappen die ik tijdens een persoonlijke healingsessie doorkrijg en email naar cliënten. Barbara)

De ervaringen tijdens de groepshealing sessies in januari en februari 2021 kun je hier lezen.
Meer ervaringsverhalen met Tao Healing kun je hier lezen.
Mocht je na alles wat je gelezen hebt dit graag zelf ervaren,  meld je dan aan dan en geef jezelf dit cadeau.

GEEF JEZELF DEZE KANS
Zelf heb ik heel veel healings ontvangen en daar bewust in geïnvesteerd! Waarom? Omdat het mij heel veel tijd heeft bespaard in mijn zoektocht naar gezondheid.
Tijd komt nooit meer terug! Daar ben ik me altijd bewust van geweest. Ook van het feit dat het van belang was om die tijd nuttig te besteden aan dingen die belangrijk waren. Daar waar ik tijd kan verkrijgen door iets op een andere manier te doen wat sneller gaat, zeker in het kader van mijn gezondheid, is iets waar ik altijd in heb geïnvesteerd, omdat het mij iets gaf wat voor mij onbetaalbaar was:  een betere levenskwaliteit op kortere termijn.  En omdat die snellere manier er was, heb ik die zelf daarom met beide handen aangegrepen.

Wil jij dat ook graag, dan is Tao Healing voor jou een manier. Schrijf je dan in voor een groepshealing of kies voor een persoonlijke sessie.

Stuur me een berichtje via: Barbara.Kuipers@puur-licht.nl  En meld je aan.

JOUW INBRENG / ENERGIE UITWISSELING:
De uitwisseling om deze blessing(s) te ontvangen is 29 euro per sessie.

Wil je echter deelnemen aan alle 4 de sessies in maart 2021 om jouw immuunsysteem te versterken, dan kan dat voor 95 euro.

GROEPSSESSIES VOOR JE DIERBAREN:
Je kunt niet alleen zelf deelnemen aan de groepssessies. Ook je huisdieren of directe familieleden kunnen meedoen als jij hen dit graag cadeau wilt geven. 

De afgelopen weken merkte ik dat mijn kat niet lekker in zijn vel zat. Hij was zichzelf niet, veel agressiever naar mij toe of mijn moeder als ze op bezoek was. Hij kon ineens uithalen, iets wat hij voorheen nooit deed. Ook was hij veel minder actief dan anders. Ik heb hem de afgelopen weken elke week in de groepssessies meegenomen. Hij is sindsdien weer veel actiever, veel liever naar mij, zijn vacht voelt veel beter, hij knuffelt weer, hij haalt niet meer onverwachts uit en het is duidelijk dat hij minder pijn heeft. Hij rent weer door de kamer en schreeuwt de hele flat bij elkaar in zijn dolle buien ’s nachts. … (dat is iets minder ;))
Ook dieren hebben een ziel en hebben baat bij liefde en licht!

Omdat dieren niet zelf kunnen kiezen en om het hun baasjes makkelijker te maken om hun liefde voor hen te delen, krijgen dieren voor deelname aan de groepssessies 50% korting. 

AANMELDING:
Gun jij jezelf of een ander deze ervaring, meld je aan door mij een berichtje te sturen met daarin je naam, je emailadres en de groepshealingsessie waar je aan deel wilt nemen, inclusief je verzoek als je dat wilt delen en dan zal ik me tijdens die sessies afstemmen en een kanaal zijn om jouw verzoek te bekrachtigen. Een Tao Healing blessing verhoogt jouw frequentie en vibratie en helpt je om bestaande blokkades op te lossen.

In liefde en licht,

Barbara

Disclaimer:
De informatie op de website  en de informatie die tijdens de gesprekken wordt gegeven is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of behandeling van welke aandoening ook, maar dient ter informatie en educatie. Het is niet de bedoeling dat deze informatie consultatie van een bekwame gezondheidszorg deskundige vervangt. De informatie is bedoeld om te gebruiken als een aanvulling op een verstandig en verantwoord gezondheidszorgprogramma, voorgeschreven door een gezondheidszorg deskundige. Ik ben op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventueel misbruik van de informatie of voor het op eigen initiatief stoppen van een behandeling. Ik zal nooit adviseren om een bestaande behandeling of medicatie te stoppen.  Het ontvangen van de healings is op eigen verzoek en op eigen verantwoordelijkheid. Er worden door mij geen toezeggingen en beloften gedaan ten aanzien van het  resultaat, omdat dit per persoon verschilt en afhankelijk is van hoe diepgaand de blokkades zijn.

voorgaande thema’s 2021

30 maart 2021: HELEN EN LOSLATEN VAN ANGST

2, 9, 16 en 23 maart 2021:  VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM

2, 9, 16 en 23 februari 2021: STIL EN VREDIG HART

12, 19 en 26 januari 2021:  ONTWIKKEL JOUW TALENTEN

voorgaande thema’s 2020

8,11,15,18 AUGUSTUS: 4D LIEFDE

9-13 April: ANGST
(zie voor meer informatie: LINK)

5-9 maart: HOOFDPIJN 
5-9 maart: ZELFLIEFDE
26 -30 maart: OPENING VAN HET HARTCHAKRA
(zie voor meer informatie: LINK)
26-30 maart: GRIEP 
(versterk het zelfhelend vermogen en herstel makkelijker van de griep)

16-22 Februari: LIEFDE
26 februari-2 maart: DEPRESSIE EN ANGSTSTOORNIS.
(zie voor meer informatie: LINK)

1-7 Januari: ZELFVERTROUWEN