PUUR LICHT

Groepshealing Sessies


AGENDA

 


donderdagavond 5, 12, 19, 26 januari 2023, vanaf 19.30 uur.

Talent en Zielsmissie
 
🌹
 
 
 

Toekomstige thema’s:
* Meer energie en vitaliteit
* Houd je hart open in uitdagende tijden
* Verminder stress

💛 GROEPSHEALING
Om iedereen een kans te geven om tegen een gereduceerd tarief soul healing te ontvangen, zal ik regelmatig groepshealing sessies aanbieden met een wisselend thema.
Je ontvangt dan op aangegeven dagen en op een aangegeven tijdstip een groepshealing, voor gemiddeld 30-45 minuten per keer.   Je kunt om die tijd rustig gaan liggen of zitten en jezelf openen om te ontvangen. De groepshealing wordt op afstand en in stilte gegeven. De meeste mensen voelen het begin en het einde van de healing heel goed aan, dus je kunt er van op aan dat ik de healing echt geef en mocht er sprake zijn van een noodsituatie waardoor ik de healing niet op het afgesproken tijdstip kan geven, krijg je daarvan bericht.  

Het voordeel van een groepshealing is dat meerdere mensen tegelijkertijd ontvangen waardoor er een krachtig veld ontstaat en je de healing ontvangt tegen een gereduceerd tarief.
Omdat het een groepshealing is krijgt niet iedereen de persoonlijke aandacht en persoonlijke feedback. Indien dat je voorkeur heeft, dan is een persoonlijke sessie het meest geschikt.

Het thema van de eerstvolgende groepssessie is: 


Talent en Zielsmissie🌹

Samen zijn we een nieuw jaar ingestapt. Een nieuw jaar brengt nieuwe energie en nieuwe mogelijkheden om ons meer af te stemmen op ons hoogste pad en de grootste groei en bloei in ieder aspect van ons leven te creëren.

 
Voor ons ligt een lege onbeschreven pagina. 
Hoe ga jij deze pagina vullen? Wat staat er straks aan het einde van dit jaar over jouw leven te lezen?
Wordt 2023 een jaar vol gouden licht, het leven van je zielsmissie, waarbij jij jouw talenten inzet voor het grotere geheel? Of staan er straks slechts krabbels in de kantlijn met ideeën en aandachtspunten, maar waar jij niets mee hebt gedaan?
 
Hoe meer inspirerend jouw doel is, hoe meer jij leeft vanuit jouw ziel, hoe groter de kracht zal zijn die jij kunt inzetten om jouw doel te bereiken.  
Iedere ziel komt hier in dit leven met een zielsmissie.
Vertrouw op en geloof in die innerlijke roeping van jouw ziel. Volg je passie, volg je enthousiasme. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat maakt je blij? Wat kun je uren doen zonder vermoeid te raken? Wat wil je zo graag doen dat de uitdagingen op je pad je niet kunnen tegenhouden.
Voor wat zoek jij naar de mogelijkheden om toch door te gaan in plaats van dat je excuses bedenkt waarom jij moet stoppen. 

 

 

Talent en zielsmissie

Iedereen wordt geboren en komt in deze wereld met eigen talenten. Een uniek aangeboren potentieel. Je zou talent kunnen omschrijven als een optelsom van alles wat je in je hebt om iets tot stand te brengen waar een ander wat aan heeft. Jouw unieke talenten gebruiken is een gift voor anderen en een bron van blijheid voor jezelf. Talent en passie gaan vaak samen.

Maar niet iedereen weet zijn of haar talenten. Deze zijn dan nog verscholen onder de verschillende lagen van andere bezigheden, afleidingen, gewoontes of aangeleerd gedrag.

Of de talenten zijn wel bekend, maar kunnen niet tot bloei komen vanwege allerlei vormen van blokkades die we in onszelf kunnen voelen en ervaren. Het hebben van een talent of aanleg is niet voldoende. Je hebt ook de wil en de drijfveer nodig om er iets mee te doen, de kennis en ervaring nodig hoe je er iets mee kunt doen, en het intellectueel vermogen en de energie om dit alles praktisch tot uitvoering te brengen. In al deze deelgebieden kun je blokkades ervaren. En die delen moeten op elkaar gaan aansluiten om je talent goed te kunnen ontwikkelen en succesvol te gebruiken.

 

‘Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping’
~Aristoteles~

 

Ik geloof dat iedereen een gift heeft. Iedereen wordt geboren met een talent. Jouw ziel heeft zijn of haar voorkeuren en heeft ook de kennis en wijsheid om je in die richting te sturen van wat je het liefste zou doen en wat jou het gelukkigst maakt.

Maar rondom die gift zit ook vaak een uitdaging. Iets wat het niet zo makkelijk maakt om die gift te ontwikkelen of te gebruiken. Of waardoor we die talenten uit het oog verliezen of niet goed meer voelen welke richting we nu op moeten gaan. Wanneer je die uitdaging weet te transformeren en er de kracht uithaalt, kun je jouw gift inzetten om de wereld een beetje mooier te maken. Of je dat nu wilt doen door er je werk van te maken of iets waar je je vrije tijd mee vult. Het is echter niet altijd makkelijk om die blokkades zelf te doorbreken, om de uitdaging te overwinnen en de kracht eruit te halen. Maar de spirituele wereld kan je daarbij helpen.


Begin dit nieuwe jaar met healing en blessings om je (dieper) te verbinden met jouw (verborgen) talenten, zodat jij jouw zielsmissie op succesvolle wijze kunt leven in 2023. Open je hart en ziel en ontvang hulp vanuit de spirituele wereld. Lichtwezens zullen je helpen om blokkades te transformeren en je dieper met je zielenpotentieel in verbinding te brengen zodat jij kunt voelen wat je in dit nieuwe jaar tot bloei mag laten komen.

Deze groepssessies zullen licht brengen naar jouw boek in de Akasha Kronieken en jou helpen om de blanco pagina van 2023 met gebruikmaking van jouw talenten vol te schrijven.

Dit is een deel van wat ik doorkreeg via mijn spirituele kanalen over wat de komende groepssessies zoal kunnen brengen: 

 
  • opheffing van (een deel van) de blokkades om te helpen in afstemming met je ware potentieel te leven en je talenten in dit leven te gebruiken om succesvol te zijn. 
  •  je ziel zal deugd ontvangen, om de kracht van jouw ziel te vergroten.
  • je hart kan verder worden geopend om de leiding van de ziel beter te kunnen ontvangen
  • de mind kan tot rust gebracht worden. 
  • inspiratie, het zuiveren van blokkades en een boost in succes en energie. Voor ieder zal dit op een andere manier uitwerken.
  • sommige deelnemers zullen een verschuiving in hun leven ervaren, een nieuwe start, een nieuwe richting. Anderen zullen doorgaan op de weg die ze al zijn ingeslagen, maar met nieuwe inspiratie, nieuwe moed om succesvol te zijn.
  • preventie: blokkades die in de toekomst een groot probleem hadden kunnen veroorzaken, kunnen worden getransformeerd. Die toekomstige ramp of uitdaging zal niet meer plaatsvinden, zodat zij dit pad kunnen vervolgen zoals zij het nu beleven. Dit voorkomen /deze preventie van uitdagingen is ook een heel belangrijk deel van deze zegening, maar het is een zegening waarvan de meeste deelnemers zich niet bewust zullen zijn omdat ze niet weten wat de toekomst voor hen in petto had. Maar het is bekend in de akasha kronieken en de toekomst wordt veranderd door deze zegening. Dit is een enorm geschenk en iets waartoe alleen de lichtwezens, het Goddelijke, Tao en de Bron in staat zijn, degenen met vermogens om de akasha kronieken voor jou te veranderen.
  • leiding ontvangen wat de volgende stap is om te nemen. Er zullen kansen in je leven kunnen ontstaan.
  • en meer…
 
Of je nu jong bent en aan het begin van je leven staat, of dat je al vele jaren in dit lichaam rondloopt op Moeder Aarde, en graag het roer om wilt gooien, het is nooit te vroeg of te laat om jouw talenten te ontwikkelen om zo (beter) jouw zielsmissie vorm te kunnen geven. Deze groepssessies kunnen je daarbij helpen.

 

Je kunt je aanmelden voor een losse groepssessie of voor alle sessies. 

Puur Licht

 

💛 HOE WERKT HET?

Bij Tao Healing gaan we ervan uit dat een mens bestaat uit 5 lichamen met ieder een eigen dichtheid. Je hebt je spirituele lichaam (ziel), emotionele lichaam (hart), je mentale lichaam (mind/geest), je energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie). Indien die allemaal met elkaar in lijn zijn, dan loopt alles in het leven prima. Maar er kunnen verstoringen of blokkades zitten in elk van die lichamen en die verstoringen zijn voelbaar voor jezelf en voor anderen en kunnen onder andere effect hebben op je gezondheid, relaties, financiën en je werk.  Healing werkt ook ter voorkoming van het ontstaan van blokkades.

Artsen werken vooral met de materie.

Reiki, acupunctuur etc. werkt met energie.

Psychologie en mindfulness werken vooral op de mind/geest.

Tao Healing werkt heel bewust diep door op de ziel en het openen van het hart, maar neemt ook de geest, de energie en de materie mee in de resultaten.

In je ziel draag je al je ervaringen mee vanuit dit leven, maar ook vanuit vorige levens en je draagt ook een deel van je voorouders in je. Dat is de karmische belasting. Positieve karmische invloeden brengen je geluk en gezondheid en andere zegeningen. Maar de negatieve belasting kan problemen geven in relaties, gezondheid, financiën en succes in het leven. Iedereen heeft een karmische belasting. Voor sommige mensen weegt die voornamelijk naar de positieve kant door, voor anderen naar de andere kant. Maar het kan ook in je gezondheid heel goed gaan, en in je relaties juist veel minder. Het is maar net waar de blokkade is. Het doel van het leven is om weer balans te brengen. Dit kun je doen via spirituele oefeningen die specifiek gericht zijn op het balanceren van karma en vooral het goede karma te vergroten. Dit vergt echter tijd, discipline, vertrouwen, doorzettingsvermogen etc.

De opleiding die ik heb gehad heeft mij veel diepe inzichten gegeven en mijn spirituele kanalen steeds verder ontwikkeld. De vorm van healing die ik nu kan en mag doorgeven, Tao Healing, brengt spirituele healing in al die 5 verschillende lichamen, zodat ze meer in lijn komen met elkaar. Het brengt licht naar de blokkades in het spirituele lichaam (ziel), het emotionele lichaam (hart), het mentale lichaam (mind/geest), het energetische lichaam (energie) en fysieke lichaam (materie).  Als jouw eigen lichamen meer licht dragen, minder blokkades hebben en meer in lijn zijn, dan werkt dit door, je zou kunnen zeggen, van binnen naar buiten. Als jouw blokkades verminderen, dan straal jij iets anders uit en trek jij ook andere situaties aan.

Deze methode is zeer krachtig. Ik ben ermee in aanraking gekomen vanwege mijn gezondheid en de uitspraak van mijn arts dat ik nog slechts een paar maanden te leven zou hebben. Kort daarna leerde ik Master Sha kennen en hij gaf mij deze methode van Tao Healing en Soulfulness. Ik heb vele healings en diepgaande training van hem mogen ontvangen en dankzij zijn methode ben ik nu 10 jaar verder. Het transformeren van de blokkades op mijn ziel had ik nog bij geen enkele andere methode ervaren en maakte het grootste verschil voor alle facetten van mijn leven. Ik heb in die 10 jaar opleiding veel gezien en ervaren, mijn eigen leven zien terugkomen en vele mensen zien opbloeien en zien stralen.

💛 WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN:
Van cliënten ontvang ik regelmatig hele mooie reacties over wat ze ervaren hebben tijdens het ontvangen van een healing. Onderstaande reacties deel ik met toestemming van deze persoon, die de healing ontving tijdens een groepshealing.

“Wat zijn die healings toch krachtig in dat ze zo’n diepe laag kunnen raken en transformeren!”

 


“Ik leg altijd mijn handen in mijn liezen….wat op openingspunten is om de energie te laten doorstromen….mijn achterhoofd werd warm, mijn hart…..ik voelde zoveel licht in mezelf…..geen lichaam voelend, alleen energie….
Het voelde ontroerd aan….een soort thuiskomen maar dan veel dieper….
Ik besefte weer opnieuw in een andere laag, dat dit het is waar ik altijd heel mijn leven naar gezocht hebt….het contact met je ziel, niet met de mind, niet met het willen, maar het diep voelen….
Het thema liefde voor jezelf…..kwam terug….liefde voor jezelf in connectie zijn ook met je ziel….
Dat laatste gaat dan zoveel dieper, dan alles wat er is….”

“De groepshealings tillen mij uit dat zware veld dus het lijkt me fantastisch om dit voort te kunnen zetten!”

De volgende reactie deel ik met toestemming van deze persoon, die zijn eerste healing ontving tijdens een persoonlijke healingsessie.

Ik had er niet zoveel van verwacht eigenlijk. Ik had er wel vertrouwen in, maar had niet gedacht dat het zoveel effect zou hebben na één keer. Voel me onwijs goed nu, voel me eindelijk weer verbonden met de wereld om me heen en met mezelf. 

Ook geen last van mijn ademhaling meer. De energie in mijn borstgebied kan eindelijk weer stromen. Het zat daar voorheen helemaal vast. 

Ongelofelijk wat je na een uurtje voor elkaar hebt gekregen. 
Wauw die teksten. Ik ben er een beetje perplex van. Wat een energie gaat er door me heen als ik dat lees. 
Bedankt!!! 

Tim

(noot: “de teksten” verwijst naar de boodschappen die ik tijdens een persoonlijke healingsessie doorkrijg en email naar cliënten. Barbara)

De ervaringen tijdens de groepshealingsessies in 2021 kun je hier lezen.
Meer ervaringsverhalen met Tao Healing kun je hier lezen.
Mocht je na alles wat je gelezen hebt dit graag zelf ervaren,  meld je dan aan dan en geef jezelf dit cadeau.

💛 GEEF JEZELF DEZE KANS
Zelf heb ik heel veel healings ontvangen en daar bewust in geïnvesteerd! Waarom? Omdat het mij heel veel tijd heeft bespaard in mijn zoektocht naar gezondheid.
Tijd komt nooit meer terug! Daar ben ik me altijd bewust van geweest. Ook van het feit dat het van belang was om die tijd nuttig te besteden aan dingen die belangrijk waren. Daar waar ik tijd kan verkrijgen door iets op een andere manier te doen wat sneller gaat, zeker in het kader van mijn gezondheid, is iets waar ik altijd in heb geïnvesteerd, omdat het mij iets gaf wat voor mij onbetaalbaar was:  een betere levenskwaliteit op kortere termijn.  En omdat die snellere manier er was, heb ik die zelf daarom met beide handen aangegrepen.

Wil jij dat ook graag, dan is Tao Healing voor jou een manier. Schrijf je dan in voor een groepshealing of kies voor een persoonlijke sessie.

Stuur me een berichtje via: Barbara.Kuipers@puur-licht.nl  En meld je aan.

💛 JOUW INBRENG / ENERGIE UITWISSELING:

Je kunt je aanmelden voor:

één sessie voor 33,- euro. 

twee sessies voor 55,- euro.

vier sessies voor 99,- euro.

Heb je nog nooit eerder een Tao Healing sessie ontvangen en zou je het graag een keer ervaren, dan is deelname de eerste keer gratis. Ervaar de kracht van Tao Healing en voel wat het voor jou kan doen!

Om een indruk te hebben kun je ook de ervaringen lezen van deelnemers aan de groepssessies die ik eerder heb gegeven: Klik hier
 
 
💛 GROEPSSESSIES VOOR JE DIERBAREN:

Je kunt niet alleen zelf deelnemen aan de groepssessies. Ook je huisdieren of directe familieleden kunnen meedoen als jij hen dit graag cadeau wilt geven. 

Ook dieren hebben een ziel en hebben baat bij liefde en licht!
Omdat dieren niet zelf kunnen kiezen en om het hun baasjes makkelijker te maken om hun liefde voor hen te delen, krijgen dieren voor deelname aan de groepssessies 50% korting. 

💛 AANMELDING:
Gun jij jezelf of een ander deze ervaring, meld je aan door mij een berichtje te sturen met daarin je naam, je emailadres en de groepshealingsessie waar je aan deel wilt nemen, inclusief je verzoek als je dat wilt delen en dan zal ik me tijdens die sessies afstemmen en een kanaal zijn om jouw verzoek te bekrachtigen. Een Tao Healing blessing verhoogt jouw frequentie en vibratie en helpt je om bestaande blokkades op te lossen.

In liefde en licht,

Barbara

Disclaimer:
De informatie op de website  en de informatie die tijdens de gesprekken wordt gegeven is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of behandeling van welke aandoening ook, maar dient ter informatie en educatie. Het is niet de bedoeling dat deze informatie consultatie van een bekwame gezondheidszorg deskundige vervangt. De informatie is bedoeld om te gebruiken als een aanvulling op een verstandig en verantwoord gezondheidszorgprogramma, voorgeschreven door een gezondheidszorg deskundige. Ik ben op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventueel misbruik van de informatie of voor het op eigen initiatief stoppen van een behandeling. Ik zal nooit adviseren om een bestaande behandeling of medicatie te stoppen.  Het ontvangen van de healings is op eigen verzoek en op eigen verantwoordelijkheid. Er worden door mij geen toezeggingen en beloften gedaan ten aanzien van het  resultaat, omdat dit per persoon verschilt en afhankelijk is van hoe diepgaand de blokkades zijn.