PUUR LICHT

Guan Yin’s Compassie Healing

The mind of compassion knows
No bitterness nor judgment,
No good nor bad, no true nor false;
Only the wish for all beings to be happy.

~ Guan Yin ~

Dit is een andere vorm van Tao Healing.
Deze healing wordt gegeven vanuit de Guan Yin Lineage. Het zijn hogere frequenties en krachtigere healingsessies dan de Tao Healing Sessies en  zorgen daarmee vaak voor een diepere transformatie en meer resultaat. In China is het gebruikelijk dat Masters een of enkele van hun meest toegewijde studenten opnemen in hun lijn. Mijn leraar, dr. en master Sha, heeft het mogelijk gemaakt dat ik ben opgenomen in de Guan Yin Lineage, waardoor ik een zeer sterke en bijzondere band met Guan Yin heb mogen verkrijgen. Iets waar ik heel erg dankbaar voor ben.

Wie is Guan Yin?
Guan Yin is een verkorte naam van Guan Shi Yin, wat betekent: “zij die de schreeuw en het lijden van de wereld kan horen.” Zij is bekend als de Bodhisattva van de Compassie en Genade.

Ze heeft vele geloften afgelegd om het lijden van de wereld te stoppen en een ieder die haar naam roept zal zij helpen. Er zijn vele bijzondere en hartverwarmende verhalen bekend over de hulp die velen van Guan Yin hebben mogen ontvangen.
Guan Yin heeft de Mantra van Grote Compassie, de Da Bei Zhou, geleerd van haar spirituele vader, Qian Guang Jing Wang. Deze mantra bestaat uit 88 regels en iedere regel is een naam van een boeddha.
In het boeddhisme staat de Da Bei Zhou bekend als de mantra die 84.000 ziekten kan helen, wat symbool staat voor alle ziekten. Het chanten van deze mantra is bijzonder krachtig, omdat tijdens het chanten de boeddha’s hun licht en zegeningen geven en hun unieke gaven inzetten om te helpen. Blokkades in onder meer de gezondheid, relaties, financiën, intelligentie en spirituele kanalen kunnen worden opgelost.
Guan Yin heeft een gelofte afgelegd om de Da Bei Zhou te verspreiden in al haar levens en dat heeft het hart van Qian Guang Jing Wang zo geraakt, dat hij haar 1000 spirituele handen en 1000 spirituele ogen heeft overgedragen. Iedere hand draagt een spiritueel instrument om blokkades te verwijderen.

De grote compassie van Guan Yin en het licht van de 87 Boeddha’s, tezamen met de kracht van de vele spirituele instrumenten in de 1000 Handen, maakt deze healing bijzonder en krachtig. Deze is bij uitstek geschikt voor het versterken van je energie, uithoudingsvermogen, vitaliteit en immuniteit!

Laat Guan Yin en de 87 Boeddha’s je helpen bij het vergroten van jouw welzijn!

Tao Healing via de “1000 Handen en 1000 Ogen”.

Prijzen zijn een vorm van energie-uitwisseling en worden in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met mij op. Prijzen vanaf 85 euro. 

Je kunt kiezen voor een Guan Yin Lineage Blessing Level 1 of Level 2.
Lees voor een uitleg hierover deze pagina.

Reacties van mensen die de Tao Healing hebben mogen ervaren:

Ik heb echt gevoeld wanneer Guan Yins energie bij me was en ook wanneer ze weer wegtrok..heel intens..
Zij komt in mijn gedachten en gevoel met zoveel warmte, liefde, levendigheid..ze geeft me moed en vertrouwen..en de zekerheid dat ze bij me blijft en me zal leiden..
Haar energie stimuleert en inspireert me enorm…dat is zo speciaal…
Ik voel ook heel sterk dat ze de vrouwelijke energie bij me wakker maakt…
Haar energie is zo mooi!
Ik ben haar zo dankbaar, ze geeft me de liefde, moed en kracht die ik nu zo nodig heb..
Dankjewel voor jouw bijdrage Barbara, het is alweer een heel mooie helende ervaring geweest…

Wat een bijzondere ervaring!
Het leek zelfs of het al voor het afgesproken tijdstip begon. De energie was zo voelbaar.
Tijdens de sessie heb ik heel duidelijke boodschappen doorgekregen en ik zag hoe een donkere bol uit mijn hart verwijderd werd. Ook zag ik dat er een donkere draad uit mijn wervelkolom getrokken werd. Het was een hele bijzondere ervaring. 

Meer informatie over Guan Yin’s Compassie healing is te vinden op mijn blog:

💓  Guan Yin: Bodhisattva/Godin van Compassie en Barmhartigheid

💓  Guan Yin: Hoe de kracht van de Da Bei Zhou jou kan helpen

💓  Guan Yin: Financiële Overvloed 

💓  Guan Yin: Financiële Overvloed (2) – Praktijkvoorbeeld