PUUR LICHT

Healing sessie voor lever en/of hersenen

 

 

SHM2_DVD_box_180x348

Zeer krachtige Tao Healing met een hoge frequentie specifiek gericht op de lever en/of de hersenen.

Alles bestaat uit energie en heeft zijn eigen frequentie en vibratie. Zo ook onze ziel, ons hart, onze geest en ons lichaam. Maar ook onze organen, systemen en cellen hebben een trillingsveld.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat menselijke frequenties variëren op een schaal van 1 tot 1.000, waarbij 700-1000 overeenkomt met de frequentie van verlichting.  Negatieve emoties hebben een lage frequentie. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan schuld (30), verdriet (75) of angst (100), terwijl gevoelens van liefde (500), vreugde (540) en vrede (600) hoge frequenties in zich dragen.

Wanneer je een chronische aandoening hebt of uitdagingen kent in je leven, is je lichaamsfrequentie laag. Uit onderzoek is gebleken dat het merendeel van de mensen een frequentie van tussen de 100 en 200 in zich draagt.
Wanneer je in een hoger trillingsveld komt, zal je op natuurlijke wijze hiermee resoneren en zal gezondheid en positieve verandering in je leven geactiveerd kunnen worden.

Master Sha’s Tao Kalligrafieën zijn uniek omdat zij een heel hoge frequentie en vibratie in zich dragen die een krachtig helend veld brengen vanuit de Divine, de Tao en de Bron.

Dr. en Master Zhi Gang Sha is de enige opvolger in de lijn van de Yi Bi Zi Kalligrafie (eenheidsschrijven). Van oudsher wordt dit beschouwd als een heilige vorm van schrijven die slechts aan een enkeling werd overgedragen. Deze bijzondere kalligrafieën dragen een zeer krachtig lichtveld in zich waardoor blokkades op de ziel, in het hart, in de geest en in het lichaam opgelost kunnen worden.
Iedere Kalligrafie draagt andere symbolen en daarmee andere boodschappen in zich, waardoor het voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Tao Kalligrafieën zijn al voor vele aandoeningen gebruikt, waaronder depressie, angst, chronische pijn, vermoeidheid en tumoren. Over de hele wereld zijn er vele mensen die verlichting van pijn hebben ervaren of een versterking van de energie, meer gebalanceerde emoties of verbeterd geheugen en nog veel meer opzienbarende resultaten.
In het Soul Healing Miracles boek wordt de basis van deze vorm van healing uitgelegd.

Ik voel me oprecht zeer vereerd dat ik een speciale Kalligrafie met een hoog frequent veld, hoger dan 700, heb mogen ontvangen van Dr. en Master Sha. Deze Kalligrafie is specifiek geschreven voor healing van de hersenen en de lever en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat deze mij veel gebracht heeft. Ook anderen waren onder de indruk van wat ze voelden of met hun derde oog konden waarnemen.

Via deze transmissie kan ik healing geven aan anderen, ook op afstand. Wanneer deze transmissie wordt geactiveerd gaat er een krachtig hoog frequent licht naar de hersenen en/of lever van de ontvanger.

De hersenen zijn bij vele processen betrokken, waaronder het zenuwstelsel, dementie, alzheimer, hormonaal stelsel.
De lever is het belangrijkste orgaan uit het Hout Element. Volgens de Traditionele Chinese geneeskunde stuurt de lever dit element aan, waardoor healing van de lever automatisch ook healing brengt naar het hele Hout Element, waartoe ook de galblaas, de ogen, de pezen, nagels, het gezichtsvermogen, de emoties van boosheid en geduld gerekend worden.

Deze vorm van healing brengt een hoog frequent veld naar de hersenen en/of de lever om problemen in de gezondheid of de emoties te helpen transformeren en een gevoel van welzijn en harmonie te bevorderen. Omdat het zo krachtig is, moet vooraf door middel van een reading gecheckt worden of deze vorm van healing geschikt is of dat de frequentie te hoog is voor het lichaam en deze beter eerst via andere vormen van healing opgebouwd kan worden. Hier zal ik uiteraard naar kijken op het moment van de aanvraag.
Deze healingsessie heeft vanwege de grote kracht ervan een duur van 15 minuten.

 

Tao Kalligrafie Healing voor de Hersenen en/of de Lever.

Prijzen zijn een vorm van energie-uitwisseling en worden in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met mij op. 

 

“Alles is energie en daar is niets anders over te zeggen. Pas de frequentie aan van de realiteit die je wenst en het kan niet anders dan dat je deze realiteit creëert. Het kan niet anders. Dit is geen filosofie maar een natuurkundig gegeven. ”

“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.”
Darryl Anka ~