PUUR LICHT

ME/CVS/LYME/POTS

Er zijn momenteel vele mensen die kampen met klachten als ME, CVS, LYME, POTS. De reguliere geneeskunde doet veel onderzoek maar heeft momenteel nog niet een behandeling waar veel mensen baat bij hebben. Velen krijgen te horen dat ze er maar mee moeten leren leven….
Zie voor een overzicht van de medische stand van zaken in het onderzoek naar ME dit blog waarin een duidelijk overzicht staat beschreven.

Zie voor een uitgebreide beschrijving van POTS deze Brochure: ditispots-informatiebrochure-voor-huisartsen-2019

Het is fijn dat er steeds meer onderzoek en erkenning is, maar zoals eerder gezegd, is er voor velen helaas nog geen effectieve behandeling.
Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat leven met ME zwaar is en ermee leren leven niet makkelijk is. Het onbegrip wat er helaas nog steeds is, is ook niet makkelijk en velen zijn aangewezen op zichzelf. Herkenbaar?

Als je echter niets doet, wordt de kans dat het erger wordt helaas steeds groter, maar hoe je dan verandering kunt brengen in die situatie is voor velen moeilijk om te beantwoorden.
Persoonlijk geloof ik er niet in dat er op korte termijn een medicijn of behandeling wordt gevonden wat iedereen zal helpen en daarom heb ik me jarenlang verdiept in vele andere mogelijkheden. Mogelijkheden die er nu al zijn! Want zeg nu zelf, uitzichtloos wachten is om gek van te worden, toch?

Wat als je nu al aan de slag kunt en je levenskwaliteit in eigen hand kunt nemen?
Wat als je niet afhankelijk hoeft te zijn van een medicijn, wat al dan niet op lange termijn uitgevonden wordt?
Wat als je zelf thuis, in bed of op de bank, iets kunt doen zonder steeds te hoeven reizen en je lichaam verder uit te putten.
Wat als je voor jezelf een nuttige dagbesteding kunt hebben, wat hoop en voldoening geeft.

Zou dat niet heerlijk zijn? Ik heb er jaren naar verlangd…
En… heb uiteindelijk juist dat gevonden: handvatten om mijn levenskwaliteit steeds verder te vergroten vanuit mijn eigen huis via Tao Healing en Soulfulness.

Op mijn blog (zie verderop in de tekst voor links) kun je lezen hoe erg mijn situatie was, hoe ik gevangen zat in een lichaam in bed, en hoeveel ik heb geprobeerd om verandering te brengen in mijn situatie. Uiteindelijk heb ik via Tao Healing en Soulfulness van dr. en Master Sha een uitweg gevonden. Geen makkelijke weg en het kost tijd, maar wel een weg die ergens toe heeft geleid!

Mijn ervaring met Tao Healing en Soulfulness en hoe ik uit mijn jarenlange strijd ben gekomen, deel ik nu graag met deze patiëntengroep en hun dierbaren om hen hoop en een betere kwaliteit van leven te geven. Ook voor dierbaren is het zwaar en ook zij kunnen baat hebben bij deze technieken zodat zij hun zieke partner, zoon, dochter, vriend(in) beter terzijde kunnen staan.
Mocht je meer willen weten, lees dan mijn blogs en website of voel je vrij om contact op te nemen.

Ik ben inmiddels bijna 12 jaar getraind en ook gecertificeerd door dr, en Master Sha zelf om zijn technieken door te geven en heb op deze wijze diepgaande kennis verkregen. Maar ik heb ook persoonlijke ervaring met ME en hoe het is om deze technieken toe te passen als je ziek bent en welke technieken beter werken bij deze aandoening dan andere technieken.
Bij de reguliere aanpak wordt er alleen gekeken naar het fysieke lichaam, maar mijn ervaring is dat de oorzaak verder gaat dan alleen een fysieke manifestatie.
Het gaat niet alleen om organen die ziek zijn en die gezonder moeten worden, maar er zijn ook ruimtes tussen de organen, er is een energie cirkel, er zijn belangrijke energiecentra in het lichaam, er kan een negatieve boodschap zijn op de ziel of in het hartchakra waardoor het lichaam niet kan herstellen.
Juist de ruimtes in het lichaam, het weer vrij laten stromen van de energiecirkel en de transformatie van de negatieve trillingen in mijn trillingsveld bleken bij mij van doorslaggevend belang voor herstel. Pas daarna knapte ook het fysieke lichaam op.
Daar werd en wordt weinig tot geen aandacht aan besteedt in de reguliere aanpak. Ziel en hart, de ruimtes in het lichaam en de energiecentra heeft men zelden van gehoord en worden zelden betrokken in een behandeling. Toch bleek juist daar de mogelijkheid voor herstel te liggen voor mij!

Vanuit mijn opleiding en eigen ervaring met deze aandoening, kan ik deze patiëntengroep en hun dierbaren helpen via onderricht, oefeningen, reading en healing om:

 • de basis/gronding te versterken
 • de energiecentra te versterken
 • de chakra’s te openen en de energie te laten stromen
 • belangrijke acupunctuur punten te laten doorstromen
 • het immuunsysteem te versterken en het ontgiftingsproces in goede banen te leiden
 • de organen/systemen/lichamelijke processen te helpen terug in balans te komen
 • de emoties te balanceren
 • de gedachtepatronen en overtuigingen te veranderen, waardoor met gebruikmaking van de geestkracht het herstelproces kan worden ondersteund
 • iemand meer in lijn te brengen met zijn/haar ziel.
 • antwoorden op vragen geven door middel van readings of via mijn eigen ervaring
 • begrip, herkenning, support, oefeningen en nog veel meer….
 • en daarnaast, niet het minst belangrijke :),  het proces via spirituele healing op een dieper niveau ondersteunen.

Master Sha’s technieken en de vele mogelijkheden die mijn open spirituele kanalen bieden, zijn bij uitstek geschikt en gericht op het verlichten van de negatieve informatie en het versterken van het licht in zowel de ziel, het hart, de mind, de energie en de materie en juist dat maakt het zo bijzonder effectief.
Ik heb gemerkt dat behandelingen in het reguliere circuit of medicijnen die voorheen geen of onvoldoende effect hadden, daarna soms wel de gewenste resultaten boden. Deze technieken zijn dus geen exclusieve methode maar juist aanvullend bedoeld naast andere methoden.

Als ik via deze technieken verbetering kon krijgen in een op dat moment uitzichtloze situatie waarbij mijn huisarts mij had opgegeven, dan is er hoop voor velen. En omdat ik zelf bijna de helft van mijn leven geworsteld heb (ruim 25 jaar waarvan 10 jaar bedlegerig), weet ik uit ervaring hoe het is en hoe hiermee om te gaan. Die ervaring kan een pré zijn, aangezien velen te maken hebben met veel onbegrip in hun omgeving en bij de verschillende behandelaars die zij hebben bezocht.

Ik deel meer details over dit onderwerp in 4 postings op mijn blogs: (klik op de link)

Deel 1:  KAN JE BETER WORDEN? / IS IT POSSIBLE TO FEEL BETTER?

Deel 2LEVEN MET ME-CVS /  A LIFE WITH ME-CFS

Deel 3: NOOIT ALLEEN / NEVER ALONE

Deel 4: Blokkades in de energiehuishouding van het lichaam / Blockages in the energy metabolism of the human body. 

Lees ook:

In andere postings op mijn blog staat meer algemene informatie over de verschillende technieken.

Deze technieken zijn effectief, maar bieden geen snelle oplossing zoals een pijnstiller kan doen, waarbij je binnen een uur resultaat ziet.
Wat het wèl geeft: antwoorden en technieken waar je zelf mee aan de slag kunt, waardoor je je eigen leven weer in eigen hand kunt nemen en stap voor stap kunt opbouwen. Geen symptoom bestrijding, maar de focus gericht op het aanpakken van het probleem bij de wortels.

Spreekt dit aan? Neem dan contact met me op en dan deel ik mijn kennis en ervaring graag om jou en/of jouw dierbaren te helpen!

In liefde en licht,
Barbara

ERVARINGSVERHAAL:

ME:
“Sinds ik ziek werd heb ik in mijn leven ontzettend veel geld uitgegeven aan artsen, behandelingen, therapieën, medicatie en supplementen. Toch heeft geen van dit alles gezorgd voor genezing. Er trad zelfs geen lichte verbetering op in mijn lichaam. 
Na 10 jaar doorgemodderd te hebben op dit pad werd ik steeds meer getrokken naar de spirituele kant van genezen. Hier zijn echter ook vele soorten in. Ik kwam er al snel achter dat je hier ook veel geld kunt kwijtraken zonder echte hulp te krijgen, want jaren bedgebonden ziekte los je niet op met een paar healings. Al dacht ik dat toen nog van wel 

Gelukkig kwam er onverwachts een bijzondere dame op mijn pad die wel echt naast de healings hulp bood en jawel toen kwam daar de eerste verbetering in mijn toestand. Ik kon weer een paar uur zitten en af en toe eens wat dingen buiten de deur ondernemen. Dit was ontzettend fijn en ik ben haar ook zeer dankbaar, maar toch ontbrak er iets… Mijn ziel werd niet meegenomen in het hele verhaal. Ik kon wat meer, maar echte blijdschap en geluk ontbrak nog steeds.

Vervolgens kwam Barbara op mijn pad. Ik was vooral erg nieuwsgierig naar haar healings. Elke healing die ik van haar krijg is bijzonder. De ene keer voel ik alles gebeuren wat er op dat moment in mijn lichaam plaatsvindt en soms ervaar ik ook weinig, maar krijg ik een prachtige boodschap die me weer verder helpt. Naast veel coaching kreeg ik ook het advies om de boeken te lezen van Master Sha. Eerlijk gezegd had ik hier helemaal geen zin in, maar uiteindelijk heb ik toch een boek gekocht. Het stond vol met oefeningen waar ik totaal geen zin in had.. Dit is toch zonde van mijn tijd? Gelukkig ben ik als doener geboren en dacht ik al vrij snel ik doe het gewoon en voel dan wel wat ik er van vind. Veel oefeningen bestaan uit het chanten van zinnen. Al vrij snel begon ik te voelen hoe ontzettend krachtig deze zinnen zijn.. Als ik angst ervoer en ik ging de zinnen opzeggen voor deze emotie loste het ineens op! En zo heb ik bijna dagelijks prachtige ervaringen door het doen van de oefeningen. Mijn weerstand is volledig weg, want het werkt. Ik heb eindelijk iets gevonden wat echt helpt. Iets wat mijn ziel zo ontzettend blij maakt. Iets wat me weer een doel geeft in mijn leven.

Afgelopen maand had ik een goede uitdaging voor me, want ik zou samen met mijn gezin op vakantie naar Italië. Dit is na jaren van bankgebonden zijn iets huge wat zeker nog niet vanzelf gaat, maar door de oefeningen kon ik vooraf redelijk rustig blijven. Tijdens de vakantie hielp Barbara me met het sturen van energie healings, zodat ik redelijk vlot kon herstellen van de lange reis. En zo hebben we voor het eerst een echt fijne vakantie als gezin kunnen hebben.

Soul healing. Ik heb nog geen idee wat dit me verder allemaal nog gaat brengen in de toekomst, maar vooralsnog zie ik het als een behandeling en benaderingswijze die mijn geld echt waard is. Want het werkt! Ik ervaar weer blijdschap die ik in geen tientallen jaren heb gevoeld.

___________________

P.S. De laatste healing was nog weer krachtiger dan die ervoor.. Ik straalde bijna mn bed uit )

(anoniem)”IMG_2784bTOM