PUUR LICHT

Nederlandse Vertaling Soul Healing Miracles Boek

Een wens in vervulling gegaan ,er is goed nieuws voor hen die geen Engelse boeken kunnen of willen lezen. De eerste Nederlandse vertaling van een boek van Master Sha is nu online verkrijgbaar: Soul Healing Miracles.

Al vele jaren hoor ik dat mensen wel graag de (meer dan 20) boeken van Master Sha willen lezen maar dat Engels lezen te moeilijk is. 
Omdat ik zelf zo graag de boeken lees en er zoveel aan heb, heb ik het initiatief genomen om te zien of we kunnen werken aan een vertaling. Er waren heel wat obstakels op de weg kan ik zeggen, maar het is gelukt! Samen met anderen is het werk voltooid en is het eerste Nederlandse boek gedrukt en leverbaar. Zo blij mee 

Het Soul Healing Miracles boek heeft 398 pagina’s vol kennis en vele technieken voor zelf-heling waar ikzelf en vele anderen al veel aan hebben gehad. Daarnaast is dit boek voor mij extra bijzonder omdat mijn eigen ervaring in het boek is opgenomen.

Wil je meer weten over soul healing maar was het Engels lezen je te lastig, maak dan gebruik van deze kans, want het boek is speciaal vertaald voor jou.

Je kunt het hier bestellen, zonder verzendkosten:

https://www.amazon.de/Soul-Healing-Miracles-Diepgaande-Praktische/dp/1941768466/ref=sr_1_1?__mk_nl_NL=ÅMÅŽÕÑ&keywords=zhi+gang+sha+soul+healing+miracles&qid=1560959408&s=books-intl-de&sr=1-1

Healing ontvangen heeft me enorm geholpen, maar daarnaast zelf de kennis verkrijgen en de oefeningen doen maakt het effect van de healings meer voelbaar en blijvend. Het werkt voor mij als 2 wielen van een fiets: op 1 wiel kan je fietsen, maar met 2 wielen ga je makkelijker en sneller vooruit.
Ze zeggen niet voor niets dat de zielenwereld veel kan doen om te helpen, maar dat we zelf ook een aandeel moeten leveren. Dat is nu voor meer mensen mogelijk door een boek in de eigen taal.

Veel leesplezier!

Ik ben iedereen die zich heeft ingezet om dit mogelijk te maken erg dankbaar dat het is gelukt. Een wens van mij is in vervulling gegaan. Ik hoop oprecht dat vele mensen baat hebben bij wat in dit boek staat.

Wil je daarnaast graag hulp ontvangen via healing, reading of persoonlijke begeleiding, dan kan dat. Neem daarvoor even contact op voor het maken van een afspraak.

In liefde en licht,
Barbara