Puur Licht

Op welke wijze zou ik u kunnen ondersteunen

 

Ervaar je bepaalde problemen in je leven op het gebied van gezondheid, emoties, financiën of relaties en zoek je naar verbetering, verandering of zelfs een oplossing?

Wil je graag gelukkiger zijn, maar weet je niet zo goed hoe je dat kunt bereiken?

Wil je graag antwoord op levensvragen als waarom we hier eigenlijk op aarde zijn?

Wil je graag anderen helpen maar heb je geen idee hoe?

Dat zijn allemaal vragen waar soul healing een antwoord op kan geven.
Soul healing is  al heel oud en bovendien wetenschappelijk beproefd.
Soul Healing gaat een stap verder dan Mindfulness, gaat dieper dan Reiki, geeft antwoord op levensvragen en geeft een handvat waar de reguliere geneeskunde soms geen antwoord meer kan geven.

Het enige is… het is nog wat onbekend en je zal dus uit je comfortzone dienen te gaan en je open dienen te stellen voor iets nieuws. Durf jij dat aan?

 

Wanneer u door een moeilijke periode in uw leven gaat is het fijn om iemand te hebben die u kan helpen en u kan ondersteunen.

Als gecertificeerd Divine Healing Hands Soulhealer en gecertificeerd Divine Soul Teacher and Healer en vanuit mijn jarenlange ervaring met ziek zijn en met het toepassen van de soul healing technieken voor mezelf, kan ik u achtergrondinformatie geven en u de praktische technieken leren, hoe u de kracht van de ziel kunt inzetten om uw gezondheid te vergroten of uw kwaliteit van leven te verbeteren. U kunt daardoor zelf te allen tijde deze technieken toepassen en deze grote kracht aanroepen, waarbij u zodoende uw eigen gezondheid in eigen hand kunt nemen of andere aspecten van uw leven kunt transformeren.
Door mijn eigen proces van genezing spreek ik mede vanuit ervaring en niet alleen vanuit aangeleerde “boekenkennis”. Ik weet uit eigen ervaring waar de knelpunten kunnen zitten en hoe die opgelost zouden kunnen worden. Door die ervaring kan ik u gericht ondersteunen en coachen en u helpen een keuze te maken uit de vele verschillende technieken, door de meest effectieve oefening voor u te vinden of uw vragen gericht te beantwoorden door mijn kennis met u te delen.
Ik kan u helpen om de technieken te begrijpen en toe te passen, zodat u hier zelf thuis mee aan de slag kunt. Het doen van de oefeningen thuis, geeft u de mogelijkheid in handen om zelf net zo veel tijd hiermee bezig te zijn als u prettig vindt. U hoeft daardoor niet te wachten met het nemen van de volgende stap in uw proces tot een volgende afspraak op een later tijdstip.  U kunt zelf het heft in handen nemen wanneer u maar wilt.
Dit geeft u een gevoel van onafhankelijkheid, maar ook een manier in handen om het zelfhelingsvermogen van het lichaam te activeren.
Het zelfhelingsvermogen van het lichaam is heel erg groot. Het enige wat nodig is, zijn de juiste omstandigheden waarin het lichaam die functie kan activeren.

Daarnaast kan ik u ondersteunen via het geven van gerichte healings. Tijdens deze healings raak ik u niet aan. Ik stel mij alleen open als kanaal, zodat u kunt ontvangen wat op dat moment gepast is voor u. Ik spreek echter niet meer bij mij thuis af met cliënten, omdat ik heb ondervonden door ervaring dat dat niet het meest optimale resultaat geeft wat ik beoog. Zelf ontvang ik al 4,5 jaar het onderwijs en de healings via SKYPE (omdat mijn leraren in het buitenland zitten) en af en toe in persoon in een workshop als zij in NL zijn of ik in het buitenland. Mijn eigen ervaring is dat ik zelf de diepste healings ontvang als ik in mijn eigen stoel zit in een vertrouwde omgeving en me helemaal kan overgeven, omdat ik daarna niet meer hoef te reizen of me groot moet houden voor mijn omgeving. Ik hoef als het op afstand geschiedt dus niet alert te zijn of energiek te zijn na afloop van de healing en de healing kan dus veel dieper plaatsvinden, omdat ik daarna rustig kan blijven zitten of kan slapen of alle emoties kan laten gaan. Vanuit die ervaring heb ik besloten om datzelfde aan cliënten door te geven omdat ik graag wil dat ze het beste resultaat hebben. Ik hoef iemand, zoals gezegd, ook niet aan te raken en om die reden is een SKYPE contact (indien gewenst met beeld) dus net zo effectief. Ik praat met u over uw situatie en wat u graag zou willen, en vervolgens stem ik mij af op mijn team in de zielenwereld dat mij ondersteunt en via mij werkt. Ik doe niets, ik stel mij alleen beschikbaar als medium tussen u en hen, maar zij doen het werk en dat doen ze als u voor me zit, dat doen ze als u thuis zit. Voor hen bestaat er geen afstand of plaatsgebonden situatie. Voor velen is het misschien even wennen, maar als u het probeert, zult u ervaren wat ik bedoel en hoe enorm krachtig een afstandshealing kan zijn.

Omdat er bij sommigen toch nog een wens is om mij in persoon te zien, spreek ik wel eens af op een andere plaats of uiteraard in workshops, maar dat is meer om tegemoet te komen aan hen die een live-contact wensen. De healings geef ik bij voorkeur via SKYPE vanwege het grote effect, en daar gaat het tenslotte om. Voor hen die een SKYPE contact lastig is, is er ook een andere mogelijkheid. Eerst spreken we af waar u de healing voor ontvangen wilt en op het afgesproken tijdstip gaat u rustig liggen en ontspant u zich volledig. Dan ontvangt u de healing volledig in stilte en zonder contact.
Laatst kreeg ik van een cliënt te horen die wat moeite had met SKYPE contact dat ze de healing op deze wijze, in volledige ontspanning, als zeer krachtig en intens had ervaren en dat ze zulke mooie ervaringen had dat ze diep onder de indruk was van alles wat er was gebeurd. Ook dat is dus mogelijk. Het is voor sommigen misschien wat lastig voor te stellen, maar mijn advies is, dat als u wilt weten of het werkt, dat u het probeert. Alleen door te ervaren kunt u werkelijk begrijpen wat ik bedoel.

Doordat ik word opgeleid door Dr. en Master Sha heeft hij een deel van zijn capaciteiten aan mij overgedragen, waardoor ik via het geven van healings het genezingsproces gericht kan ondersteunen en bespoedigen. Hierbij ben ik een kanaal zodra ik me daarvoor open. Door de jarenlange training en het intensieve zuiveringsproces waar ik door heen gegaan ben, is dit een zeer zuiver kanaal geworden, waardoor de kracht van de healings bijzonder groot kan zijn. Hoe zuiverder het kanaal, hoe krachtiger de healing is.  Het resultaat van de healings is echter voor iedereen verschillend en daar kan ik geen beloften aan verbinden. Het is afhankelijk van wat iemand mag en kan ontvangen. De healing wordt per persoon afgestemd en u ontvangt niet meer dan het lichaam aan kan en mag ontvangen. Het is namelijk niet de bedoeling dat u teveel ontvangt en het lichaam dat niet kan verwerken.

De praktische oefeningen en de healings kunt u vergelijken met de twee wielen van een fiets. Op één wiel kan je fietsen, maar met twee wielen gaat het sneller en makkelijker. Bovendien kunt u door zelf de oefeningen te doen, het effect van de healings vergroten en beter vasthouden. En door het ontvangen van healings naast het doen van de oefeningen wordt het resultaat bespoedigd. Zelfhealing kost tijd. Door het ontvangen van de healings kan het proces sneller gaan.

Wilt u echter liever alles zelf doen, zonder tussenkomst van mij in de vorm van coaching of healings, dan kan dat ook. Ik heb vele Soul Healing Miracles boeken beschikbaar hier, die ik tegen alleen de verzendkosten aan u kan sturen. Het boek betaalt u niet, alleen de kosten die ik moet betalen bij het postkantoor om het boek te verzenden. In het Engelstalige boek staan veel van de technieken beschreven, waardoor u zelf hiermee aan de slag kunt. Indien u mij een berichtje stuurt met het verzoek om een boek te ontvangen en het adres en het bedrag van de verzendkosten overmaakt op mijn rekening, stuur ik het boek naar u toe zodra dit bedrag is ontvangen.

Op deze manier hoop ik aan de verschillende wensen van iedereen tegemoet te komen door verschillende wijzen van hulp aan te bieden. Heeft u vragen, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

De gesprekken kunnen telefonisch plaatsvinden, maar ook via video conferentie via SKYPE. Op die manier is het toch mogelijk elkaar te zien, maar wordt het eventuele probleem van afstand en reistijd/reiskosten omzeilt. Ik heb al meerdere goede feedback omtrent deze vorm van hulp ontvangen, dus mocht u hier eens kennis mee maken, neem dan contact op dan maken we een afspraak en kunt u kennis maken met de kracht van Soulhealing.

Soulhealing heeft al vele levens veranderd, inclusief mijn eigen leven. Het werkt!

 

Disclaimer:
De informatie op deze website  en de informatie die tijdens de gesprekken wordt gegeven is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of behandeling van welke aandoening ook, maar dient ter informatie en educatie. Het is niet de bedoeling dat deze informatie consultatie van een bekwame gezondheidszorg deskundige vervangt. De informatie is bedoeld om te gebruiken als een aanvulling op een verstandig en verantwoord gezondheidszorgprogramma, voorgeschreven door een gezondheidszorg deskundige. Ik ben op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventueel misbruik van de informatie of voor het op eigen initiatief stoppen van een behandeling. Ik zal nooit adviseren om een bestaande behandeling of medicatie te stoppen.