PUUR LICHT

Op welke wijze zou ik je kunnen ondersteunen

Heb jij na het lezen van de informatie op deze website het gevoel: JAAAA Dit is voor mij, dit wil ik ervaren!
Dan kan ik je helpen op verschillende wijzen:

Via het doen van readings, via het geven van healingsessies, (zowel individueel als in groepsverband) via begeleiding/coaching en het onderwijzen van de verschillende zelf-helings oefeningen.

💛
READING
Als gecertificeerd Soul Communicator heb ik toegang tot de Akasha Kronieken waarin alle informatie is opgeslagen. Via mijn geopende spirituele kanalen kan ik boodschappen uit de Akasha Kronieken ontvangen.
Ook kan ik contact maken met krachtige lichtwezens of andere zielen en hun boodschap doorgeven.

💛 PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Als gecertificeerd Divine Soul Teacher and Healer en vanuit mijn jarenlange ervaring met ziek zijn en met het toepassen van de soul healing technieken voor mezelf, kan ik je achtergrondinformatie geven en je de praktische technieken leren, hoe je de kracht van de ziel kunt inzetten om jouw gezondheid te vergroten of jouw kwaliteit van leven te verbeteren. Je kunt daardoor zelf te allen tijde deze technieken toepassen en deze grote kracht aanroepen, waarbij je zodoende jouw eigen gezondheid in eigen hand kunt nemen of andere aspecten van jouw leven kunt transformeren.

Door mijn eigen proces van genezing spreek ik mede vanuit ervaring en niet alleen vanuit aangeleerde “boekenkennis”.  Door die ervaring kan ik je gericht ondersteunen en coachen en je helpen een keuze te maken uit de vele verschillende technieken, door de meest effectieve oefening voor jou te vinden of jouw vragen gericht te beantwoorden door mijn kennis te delen.
Ik kan je helpen om de technieken te begrijpen en toe te passen, zodat je hier zelf thuis mee aan de slag kunt. Het doen van de oefeningen thuis, geeft je de mogelijkheid in handen om zelf net zo veel tijd hiermee bezig te zijn als je prettig vindt. Je hoeft daardoor niet te wachten met het nemen van de volgende stap in jouw proces tot een volgende afspraak op een later tijdstip.  Je kunt zelf het heft in handen nemen wanneer je maar wilt.
Dit geeft een gevoel van onafhankelijkheid, maar ook een manier in handen om het zelfhelingsvermogen van het lichaam (meer) te activeren.

💛 HEALING
Als gecertificeerd Tao Hands Practitioner en als Guan Yin Lineage Holder kan ik krachtige Tao Healing sessies en Guan Yin Healing sessies doorgeven.
Tijdens deze healings raak ik je niet aan. Ik stel mij alleen open als kanaal, zodat jij kunt ontvangen wat op dat moment gepast is. Ik spreek echter niet meer bij mij thuis af met cliënten, omdat ik heb ondervonden dat dat niet het meest optimale resultaat geeft wat ik beoog. Zelf ontvang ik al jarenlang onderwijs en healing via ZOOM en Livestream (omdat mijn leraren in het buitenland zitten) en af en toe in persoon in een workshop als zij in NL zijn of ik in het buitenland. Mijn eigen ervaring is dat ik zelf de diepste healing resultaten ontvang als ik in mijn eigen stoel zit in een vertrouwde omgeving en me helemaal kan overgeven, omdat ik daarna niet meer hoef te reizen of me groot moet houden voor mijn omgeving. Ik hoef als het op afstand geschiedt dus niet alert te zijn of energiek te zijn na afloop van de healing en de healing kan dus veel dieper plaatsvinden, omdat ik daarna rustig kan blijven zitten of kan slapen of alle emoties kan laten gaan. Vanuit die ervaring heb ik besloten om datzelfde aan cliënten door te geven omdat ik graag wil dat ze het beste resultaat hebben. Ik hoef iemand, zoals gezegd, ook niet aan te raken en om die reden is een telefonisch contact of een contact via SKYPE of ZOOM dus net zo effectief. Ik praat met jou over jouw situatie en wat jij graag zou willen, en vervolgens stem ik mij af op mijn team in de zielenwereld dat mij ondersteunt en via mij werkt. Ik stel mij beschikbaar als medium tussen jou en hen, maar zij doen het werk en dat doen ze als je voor me zit, dat doen ze als je thuis zit. Voor hen bestaat er geen afstand of plaatsgebonden situatie. Voor velen is het misschien even wennen, maar als je het probeert, zal je ervaren wat ik bedoel en hoe enorm krachtig een afstandshealing kan zijn.

Voor hen die liever de healing helemaal in stilte ontvangen, is er ook een andere mogelijkheid. Eerst spreken we af waar je de healing voor ontvangen wilt en op het afgesproken tijdstip ga je rustig liggen en ontspan je volledig. Dan ontvang je de healing volledig in stilte en zonder contact. Ik typ altijd een verslag van wat ik doorkrijg of ervaar en stuur dit na afloop per email toe.
Dit is op dit moment de meest gekozen healingsessie en wordt door velen als zeer krachtig ervaren.

Het resultaat van de healings is echter voor iedereen verschillend en daar kan ik geen beloften aan verbinden. Het is afhankelijk van wat iemand mag en kan ontvangen. De healing wordt per persoon afgestemd en iedereen ontvangt niet meer dan het lichaam aan kan en mag ontvangen. Het is namelijk niet de bedoeling dat iemand teveel ontvangt en het lichaam dat niet kan verwerken.

50%-50%
De praktische zelf-helingsoefeningen en de healingsessies kun je vergelijken met de twee wielen van een fiets. Op één wiel kan je fietsen, maar met twee wielen gaat het sneller en makkelijker. Je kunt door zelf de oefeningen te doen, het effect van de healings vergroten en beter vasthouden. En door het ontvangen van healings naast het doen van de oefeningen wordt het resultaat bespoedigd. Zelf-heling kost immers tijd. Door het ontvangen van de healings kan het proces sneller gaan.

Disclaimer:
De informatie op deze website  en de informatie die tijdens de gesprekken wordt gegeven is niet bedoeld voor het stellen van een diagnose of behandeling van welke aandoening ook, maar dient ter informatie en educatie. Het is niet de bedoeling dat deze informatie consultatie van een bekwame gezondheidszorg deskundige vervangt. De informatie is bedoeld om te gebruiken als een aanvulling op een verstandig en verantwoord gezondheidszorgprogramma, voorgeschreven door een gezondheidszorg deskundige. Ik ben op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventueel misbruik van de informatie of voor het op eigen initiatief stoppen van een behandeling. Ik zal nooit adviseren om een bestaande behandeling of medicatie te stoppen.