PUUR LICHT

Guan Yin Lineage Holder Level 1 en Level 2

Graag wil ik wat dieper ingaan op de prachtige kwaliteiten van Guan Yin en haar Lineage, Level 1 en Level 2 💗🌸㊗️

Ik heb al meermalen gedeeld hoeveel Guan Yin en haar lineage voor mij, mijn ziel, mijn soul journey betekenen.
Ik zou echt niet zijn wie ik nu ben zonder die krachtige connectie met hen.
Uit readings die ik heb ontvangen is gebleken dat ze zelfs een van mijn belangrijkste voorouders is, dus je kunt je voorstellen dat die band al vele, vele levens  bestaat. 
Guan Yin en vele prachtige lichtwezens die in haar team dienen, hebben mij dagelijks ondersteund om mijn gezondheid terug te krijgen.

Guan Yin zei me jaren geleden, ik denk dat het in 2011 of 2012 was dat ik de Da Bei Zhou zo snel mogelijk uit mijn hoofd moest leren om zo te allen tijde de kracht ervan in te kunnen roepen als mijn lichaam ondersteuning nodig had. Dat heb ik gedaan en ik was al snel toegelaten om Guan Yin Lineage holder te worden, maar de kracht ervan is zo groot dat mijn lichaam dat toen nog niet aan kon. 
In 2015 was mijn lichaam voldoende gestrekt en had ik de eer om een Guan Yin Lineage Holder te worden, wat een nog sterkere connectie met zich mee bracht. Ik kreeg toen ook de bevoegdheid om haar blessings door te geven aan anderen. 
Dit heeft in de afgelopen jaren tot heel veel ontroerende momenten geleid.

LICHT, FREQUENTIES, VIRTUE
Zoals jullie op mijn website kunnen lezen, werk ik met licht en frequenties. 
Er zijn oneindig veel verschillende lichtfrequenties.
Hoe hoger de lichtkracht, hoe meer virtue en transformatie er gebracht wordt.
En virtue is wat we nodig hebben om een gezond en succesvol leven te hebben in al zijn facetten. Hoe meer virtue we kunnen creëren of ontvangen, hoe beter dat is voor onze ziel. Maar normaliter vergt het tijd en inspanning om die virtue te verzamelen. En in het dagelijks leven kunnen we het ook zo weer verliezen…. 

De Guan Yin blessings brengen het licht en de virtue van de boeddha’s en dat is waarom er via deze blessings zoveel mag gebeuren. 

Wij allen leven hier op Moeder Aarde in de 3e dimensie. 
De opgestegen meesters, de boeddha’s en bodhisattva’s, leven in hogere dimensies.
Dat is 1 manier om er naar te kijken. 

Ik leg het ook graag uit op een andere wijze. 
Een manier die ik al jarenlang hoor in het onderricht van mijn leraar, dr. en Master Sha en waar ik zelf veel aan heb.

ZIELSENERGIE
Moeder Aarde wordt gezien als een donkere planeet waar de frequentie laag is. Er is weinig licht en de mensen leven voornamelijk vanuit hun mind, er zijn vele negatieve emoties, oorlogen, catastrofes etc  en de meeste mensen leven helaas nog niet heel erg gericht op leven vanuit hun hart en ziel. 

De meeste mensen hebben een zielsenergie van ongeveer 1. Dat betekent dat er veel negatieve informatie en weinig virtue is in de ziel. 
Het kost vele vele vele levens om jezelf dusdanig te zuiveren, je frequentie te verhogen, je hoeveelheid virtue te verhogen, om die zielsenergie met een punt te verhogen. 

De boeddha’s en bodhisattva’s hebben daar duizenden/miljoenen levens over gedaan. Zij dragen heel veel virtue in zich, veel lichtkracht, veel positieve informatie . Dat maakt dat zij zo krachtig zijn. Hun zielskracht, hun zielsenergie is hoog en daarmee kunnen zij dingen die normale mensen als jij en ik niet kunnen. 
Het is voor mij een eer om een kanaal te zijn voor hun kracht, maar ik doe uiteraard niet zelf wat zij doen… ik geef alleen maar door.
Wat ik er zelf voor doe is werken aan mezelf om zo zuiver mogelijk te zijn om dit door te kunnen geven. En ik werk hard om mijn spirituele kanalen zo ver mogelijk te openen om het door te geven, maar de healing power berust volledig bij hen.

Met de Tao Healing sessies komt er vaak een zielsenergie door van 3 tot 6.
Hiermee zijn de meeste mensen al heel goed geholpen want het is zoveel hoger dan de zielsenergie van 1 die de meeste mensen hebben. 

Aan de Guan Yin Lineage echter zijn vele boeddha’s en bodhisattva’s verbonden met hele hoge zielsenergie.

15 oktober 2015 had ik de eer om een lineage holder te worden. Deze bevoegdheid gaf mij de mogelijkheid om de energie op Level 1 door te geven, wat betekent dat er een kracht van zielsenergie 7-8 door me heen kan gaan tijdens de Guan Yin healing sessies. 
Daarmee kunnen ongeveer 60-70% van de aandoeningen waar de mensen op aarde mee worstelen geholpen worden. de andere aandoeningen hebben hogere lichtkracht en meer virtue nodig.

Afgelopen 1 mei 2023 tijdens de Guan Yin Workshop met Master Sha, heb ik de eer gehad om Level 2 Lineage holder te worden.🙏💛🙏
Hiermee werden mijn kanalen verder geopend en kan ik nu een grotere kracht doorgeven. Deze kracht is gelijk aan zielsenergie 11-12 en brengt veel meer licht en meer virtue en daarmee meer transformatie.
Hiermee kunnen ongeveer 80% van de mensen geholpen worden. 

De andere aandoeningen vereisen een nog hogere lichtkracht. En dat kan op dit moment niet door mij heen gaan. Mijn lichaam is daar niet sterk genoeg voor. Dat vraagt nog meer zuiverheid, nog meer opening van mijn kanalen. 
Master Sha kan dat wel doorgeven, zijn lichaam kan dat wel aan. En dat is de reden dat ik zelf zo veel van zijn healings nodig heb, omdat mijn aandoening veel meer nodig heeft dan zielsenergie 12 om te helen.

Maar via de Guan Yin Lineage kan ik zelf wel dagelijks mijn zelfhelingsoefeningen ondersteunen met een enorme kracht waardoor ik zelf een groot aandeel kan hebben in mijn eigen herstelproces. Af en toe de blessings van Master Sha ontvangen helpt me verder, maar ik heb zelf nog steeds een groot aandeel te brengen en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen ziel en mijn leven. 

Door de vele blessings die ik heb mogen ontvangen, door de jarenlange intensieve opleiding en door de vele uren van zelfheling opent mijn lichaam zich verder en verder om meer door te kunnen en mogen geven. 

Omdat alle aandoeningen beginnen op zielsniveau voordat ze in het fysieke lichaam manifesteren, en omdat veel aandoeningen veel meer licht vragen dan de meeste mensen op aarde kunnen doorgeven is het bij veel aandoeningen heel lastig om te helen.

Artsen bijvoorbeeld richten zich voornamelijk op het fysieke lichaam, maar niet op de bron op zielsniveau. 
De Guan Yin Lineage doet dat wel en kan heel veel lichtkracht brengen. Daarmee richten ze zich op de bron, op de oorzaak en vandaar uit kan het lichaam dan herstellen. 

Ik werk al vele jaren met Level 1 en heb prachtige resultaten ervaren bij velen.
Maar level 2 is echt van een andere orde hoor :). Ik zie nog steeds elke dag dat ik ermee chant (vele uren per dag) hoe mijn lichaam verder transformeert. Ik zie ernaar uit wat het allemaal mag brengen en ik hoop dat ik een zuiver en krachtig kanaal mag zijn voor de Lineage zodat zij vele mensen die de hulp van Guan Yin vragen via mij kunnen ondersteunen.

Elk van deze krachtige boeddha’s en bodhisattva’s heeft een eed afgelegd om het lijden in de wereld te helpen verlichten. Voor al die zielen die hun krachtige blessings al hebben mogen ontvangen weet ik dat deze blessings  hen heel veel hebben gebracht, maar ik realiseer me ook dat het kennelijk hard nodig is en de omvang van het lijden beseffen stemt mij altijd wat verdrietig!

Het motiveert tegelijkertijd om de kracht van de Guan Yin Lineage onder de aandacht te brengen zodat meer mensen geholpen kunnen worden.
Ik weet uit eigen ervaring wat ze voor mij hebben kunnen doen… en ik heb al vaak gedemonstreerd gekregen dat ze kunnen helpen op vele, vele manieren 💗

De meeste mensen hebben een zielsenergie 1 zoals ik eerder schreef. Het lichaam is gewend aan zielsenergie 1. Het verschil met zielsenergie 12  wat deze boeddha’s  kunnen brengen is gigantisch! 
Denk je eens in wat zoveel licht voor verschil kan maken in jouw ziel, jouw lijf, jouw leven!

Maar houd er daarbij wel rekening mee dat het lichaam dat wel moet integreren. 
Je kunt je daarna moe voelen of een zwaar lichaam hebben, het is wat erbij hoort.
Het is in feite een teken dat er diepgaande healing plaatsvindt en dat het lichaam daar heel druk mee is.

Wat mij dan helpt is het chanten van de Da Bei Zhou en om me te verbinden met de Guan Yin Lineage.

Verbind je met Guan Yin
Ieder van jullie kan zich met Guan Yin en de Lineage verbinden door je hart te openen, dankbaarheid te uiten en de Da Bei Zhou Mantra te luisteren. Dat is hoe ik ook ben begonnen! 

Het is zo een krachtige mantra. Het chanten ervan brengt diepe heling. 

Mocht je meer willen weten over Guan Yin en de Da Bei Zhou dan verwijs ik graag naar mijn blog:


GUAN YIN

1) https://myshmjourneytothepurestlight.blogspot.com/2021/11/guan-yin-bodhisattvagodin-van-compassie.html

DA BEI ZHOU
2) https://myshmjourneytothepurestlight.blogspot.com/2021/11/guan-yin-hoe-de-kracht-van-de-da-bei.html

Wil je graag de Da Bei Zhou luisteren dan kan dat:

SLOW version
https://www.youtube.com/watch?v=FXrnOx5pJ00

FAST version
https://www.youtube.com/watch?v=T5E1gMrpB3g&t=145s

het luisteren van de mantra’s kan je helpen om je voor te bereiden op het ontvangen van deze krachtige blessings of om je te helpen integreren na ontvangst van een healingsessie,  dus dat kan ik aanraden om te doen! 

Wil je graag de krachtige blessings ervaren?
Maak dan een afspraak en ik ben graag een kanaal voor jou om deze blessings van Guan Yin en de Lineage aan je door te geven.

💗 Barbara