PUUR LICHT

Informatieblog: Examen!

witteduif

 

Afgelopen weekend, 26/27/28 juli 2013,  was het dan eindelijk zover.

We kwamen met onze Nederlandse studiegroep bijeen voor een drie-daagse training in Amsterdam. Na een prachtig begin van de workshop riep de leraar degene van wie hij dacht dat ze er klaar voor waren naar voren om een les te geven voor de groep en ik was een van de gelukkigen.
Ik kreeg als onderwerp het Derde Oog, oftewel het ontvangen van spirituele beelden en hoe je je derde oog kunt openen door middel van Zielenkracht en de 4 krachttecknieken.

Eindelijk mocht ik alle kennis die ik de afgelopen jaren heb verkregen delen met de groep. Het was een droom die werkelijkheid werd. Ik vind het heerlijk om anderen te helpen en mijn kennis en ervaringen te delen dus om het examen te mogen doen vond ik alleen maar fijn.
En het ging goed! Alle kennis stroomde naar boven en kwam er gestructureerd en duidelijk uit. Mijn examen gehaald en heel veel goede feedback gekregen van zowel medestudenten als van mijn leraar. Zo blij!

Ik mag nu niet alleen individuele personen uitleg geven en begeleiden (zoals ik dat al een tijdje doe) maar heb nu ook toestemming om groepen te leiden en te onderwijzen. Nu kan ik nog meer mensen die daar interesse in hebben helpen.

In de afgelopen jaren heb ik zoveel healing, blessings en onderwijs mogen ontvangen van mijn leraren. Deze nu doorgeven aan anderen is mijn grootste wens. Ik heb zelf ervaren hoe krachtig deze technieken zijn en hoe waardevol ze zijn als je je leven wilt veranderen. Ik hoop dan ook dat vele mensen hun hart en ziel zullen openen en zichzelf een kans willen geven. Bent u geïnteresseerd wellicht?

Nu alleen nog een geschikte ruimte vinden die groot genoeg is om groepjes te leiden. Dus mocht iemand een suggestie hebben, laat dan alsjeblieft een reactie achter.