Puur Licht

Dokter en Master Zhi Gang Sha

master sha

Dokter en Master Zhi Gang Sha is een zielenleider, een buitengewoon healer en een Goddelijke Dienaar.

Hij is opgeleid als reguliere westerse arts en als een dokter in de traditionele Chinese geneeskunde. Hij is de grondlegger van The Institute of Soul Healing and Enlightenment  en de Love Peace Harmony Movement.  Hij is een grootmeester in vele oude disciplines, waaronder Tai Chi, Qigong, Kung Fu, I Ching en Feng Shui. Dokter en Master Sha is ook een expert op het gebied van de meest vooruitstrevende cellulaire healing methoden die op dit moment plaatsvinden in China. In het Westen is hij betrokken bij baanbrekend onderzoek naar de effecten van de ziel op lichaam en geest.

Master Sha werd benoemd tot Qigong Master van het jaar tijdens het vijfde Wereld Congres voor Qigong in 2002. In 2006 verkreeg hij de Martin Luther King, Jr. Commemorative Commission Award voor zijn inspanningen voor de gehele mensheid.

Dr. en Master Sha is de auteur van vele bestsellers uit de Soul Power Series, waaronder The Power of Soul, Soul Mind Body Medicine, Divine Transformation, waarin hij zielengeheimen, wijsheid, kennis en praktische technieken om ieder aspect van het leven te transformeren onthult. Hij combineert daarbij 5000 jaar oude wijsheid uit het Oosten met baanbrekende geheimen uit de moderne spiritualiteit. Hij geeft les in Soul Healing en de kracht van “Soul over Mind and Matter“.

Zie voor de Engelstalige website van Dr. en Master Zhi Gang Sha: http://www.drsha.com

Klik op de volgende link om een documentaire te zien over Dr. en Master Zhi Gang Sha  About Dr. and Master Zhi Gang Sha

mastersha3