PUUR LICHT

Guan Yin’s Crown Chakra Blessing

_MG_8745bEen Guan Yin Crown Chakra Blessing (Kruinchakra zegening) ontvangen is iets heel speciaals en deze zegening heeft een zeer groot helend vermogen.

Iedere cel, ieder orgaan, ieder systeem en ieder deel van ons lichaam draagt informatie en boodschappen in zich. Deze informatie en boodschappen kunnen komen uit dit leven, maar ook uit voorgaande levens. Je ziel, je hart, je geest en je lichaam kunnen onder meer oude patronen, negatieve overtuigingen, pijnlijke herinneringen of beperkende boodschappen in zich dragen die kunnen verhinderen dat je je goed voelt. Zij hebben een nieuwe boodschap nodig om zo op een gezondere manier te kunnen functioneren.

De verschillende vormen van Tao Healing kunnen daar allemaal op een andere manier aan bijdragen. Zij brengen heel veel licht en transformatie met als doel om blokkades op te heffen en te vervangen door een hogere boodschap.
Een Crown Chakra Blessing is één van de krachtigste manieren om een boodschap te transformeren! Een Guan Yin Crown Chakra Blessing heeft een eigen unieke kracht.

Wat is een Guan Yin Crown Chakra Blessing?

Guan Yin is de Boeddha van de Compassie, één van de opgestegen meesters. Zij heeft de Tao bereikt.
Zij draagt één van de hoogste krachten voor healing met zich mee voor de Divine en de Tao en zij is een van de uitgekozene om karmareiniging te kunnen verlenen.
Haar ziel is verbonden met vele Boeddha’s, heiligen en andere lichtwezen die met haar samenwerken.

Wanneer je een Guan Yin Crown Chakra Blessing ontvangt, zal ik slechts als kanaal functioneren. Het zal de hand van de ziel van Guan Yin zijn die op jouw hoofd komt, op je kruinchakra. Om je heen zullen vele Boeddha’s en lichtwezens zijn die ondersteuning verlenen en dit veld van licht is voelbaar in de kamer.

Je kruinchakra is de poort naar de hemel en verbindt je met alle lagen van de hemel en met de zielenwereld.
Op het moment dat de Blessing begint zal het licht via je kruinchakra jouw lichaam ingaan en door de andere chakra’s en het centrale kanaal, de Zhong Mai meridiaan, naar beneden gaan.
Het licht stopt daar waar een blokkade is om deze te transformeren en licht te brengen daar waar het nodig is en voor zover dat op dat moment gepast is en vervolgt dan het pad door alle chakra’s naar beneden.
Iedere chakra is verbonden met bepaalde aspecten van je leven.
Het zesde chakra is onder meer verbonden met het zenuwstelsel, het hormoonstelsel, hersenfuncties, het openen van je derde oog, concentratie en geheugen.
Het vijfde chakra is onder meer verbonden met de keel en de schildklier en met wilskracht.
Het vierde chakra (hartchakra) is onder meer verbonden met liefde, vergeving, compassie en licht, maar ook met het hart, de longen, het lymfesysteem, het spijsverteringssysteem, het openen van je spirituele kanalen en je financiën.
Het derde chakra is onder andere verbonden met de lever, nieren, maag, blaas, moed, kracht en doorzettingsvermogen.
Het tweede chakra is onder meer verbonden met belangrijke energiecentra en de dikke darm en speelt een belangrijke rol bij gewichtsverlies.
Het eerste chakra is onder andere verbonden met healing van het hele lichaam, het immuunsysteem, relaties, zelfvertrouwen en stabiliteit.
Wanneer het licht door het alle chakra’s is gegaan en het eerste chakra bereikt, zal er een explosie van licht door het hele lichaam gaan, waarbij het hele lichaam wordt gevoed.

Guan Yin heeft ook een vaas met nectar. Tijdens de Crown Chakra Blessing zal deze nectar je voeden.

Je kunt een verzoek doen voor healing, voor het in balans brengen van emoties, voor het vinden van je ware liefde, voor het verbeteren van je relatie of je financiële situatie of voor ieder ander aspect van je leven waar jij op dat moment hulp voor zoekt. Een Crown Chakra Blessing is een zegening voor ieder aspect van het leven.
Sommige dingen in het leven liggen vast. Andere aspecten van het leven zijn te veranderen en dit is afhankelijk van de hoeveelheid deugd die de ziel heeft opgebouwd.
Tijdens de zegening ontvang je deugd die jouw leven zal kunnen veranderen. Je ontvangt wat op dat moment gepast is en wat jouw lichaam aan kan. 

Wanneer een heilige zijn of haar hand op jouw kruinchakra plaatst is dat een levensveranderende ervaring. Iedere keer dat een Crown Chakra Blessing wordt ontvangen wordt dit in de Akasha Kronieken opgeschreven en wordt er veel licht gebracht naar je Akasha Kronieken.
Het is een voorrecht om deze vorm van healing te ontvangen.
En het is voor mij een voorrecht om deze Crown Chakra Blessing te mogen geven. Dit is alleen maar mogelijk vanwege de speciale transmissie die ik heb ontvangen als Guan Yin Lineage Holder via Dr. en Master Zhi Gang Sha. Zonder deze transmissie zou dit niet mogelijk zijn.

Een Crown Chakra Blessing is één van de krachtigste vormen van healing die je kunt ontvangen en kan zowel  in persoon ontvangen worden, als op afstand.

Guan Yin Crown Chakra Blessing.  De prijs hiervan is een vorm van energie-uitwisseling en wordt in overleg afgestemd op de persoonlijke situatie, maar starten vanaf 95 euro. Neem hiervoor contact met mij op.