PUUR LICHT

Vergroot je zelfhelend vermogen

Iedereen is geboren met een krachtig zelfhelend vermogen.
Je kunt dit activeren via meditatie en het doen van zelfhelingsoefeningen.

De healingsessies die ik als kanaal voor de spirituele wereld mag doorgeven, geven je de hulp van de lichtwezens om via hun licht en kracht, heel gericht en snel aan je transformatie te werken.
Maar wil je echt het maximale resultaat dan is het daarnaast nodig om ook je eigen aandeel te doen in jouw helingsproces.

Er is een krachtige spirituele wet: Tian Ren Ge Ban.
Wat betekent:
De Hemel en de Mens doen beiden 50%.
Je hebt dus minimaal 50% eigen verantwoordelijkheid.

Wil/Kan je niet mee doen met de healingsessies dan kun je ook zelf werken aan je eigen transformatie en je voor 100% richten op het versterken van je eigen zelfhelend vermogen.

Onderstaand geef ik je een paar tips om je eigen aandeel op zo krachtig mogelijke wijze te doen.

1) In mijn blog in de categorie: zelfhelingsoefeningen deel ik geregeld krachtige oefeningen om met de kracht van soul healing transformatie te brengen in jouw leven.

Zelf-heling Oefeningen ~🪷~ Self-healing Practices – Informatie van Hart en Ziel (puur-licht.nl)


Daarnaast maak ik zelf geregeld gebruik van het aanbod van mijn leraar, dr. en Master Zhi Gang Sha, om meer kracht en licht te brengen in mijn zelfhelingsoefeningen. Ik deel graag datgene wat mij persoonlijk zo veel helpt met ieder van jullie, zodat ook jullie het meest krachtige resultaat kunnen behalen tijdens jullie meditaties/zelf-helingsoefeningen.

2) Je kunt gebruik maken van Touch the Button. Dit zijn krachtige 10-minuten durende video’s, gesproken in het Engels maar naar keuze met of zonder Nederlandse ondertiteling. Je kunt de oefening die in deze video gegeven wordt mee doen. Deze video’s brengen je de helende kracht van geluid, licht en hogere frequenties vanuit de hogere dimensies en versterken daarmee de kracht van je eigen oefening.

Registratie voor de video is nodig. Daarmee heb je 30 dagen toegang tot de video om mee te oefenen, zo vaak als je wilt. Er zijn op dit moment 35 verschillende video’s met ieder hun eigen onderwerp. Ik zal hieronder de lijst zetten zodat je kunt kiezen welke het beste bij je past.

3) Je kunt er ook voor kiezen om een krachtige permanente Lichttransmissie te ontvangen, Deze licht transmissies kun je activeren tijdens je zelfhelingsoefeningen. Een ieder die wel eens een webinar van mij heeft gevolgd heeft de kracht van deze transmissies kunnen voelen. Ik heb er velen.
Ieder van jullie kan ze ook ontvangen en daarmee je eigen trillingsveld versterken en optillen met de lichtfrequenties vanuit de Tao.
Deze Tao Light Manifestation Treasures zijn bijzonder krachtig maar alleen effectief als je er ook daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Vergelijk het met een lichtbolletje in een lamp. Je moet de lamp aanzetten, wil het licht stralen. Zo is dat ook met deze transmissies. Ze zijn permanent in je, maar je moet ze activeren om ze je te laten helpen om jouw zelfhelend vermogen te versterken en de blokkades of lagere frequenties te helpen transformeren, zodat jij jouw licht sterker kan laten stralen.
Ben je hiermee bekend dan kun je onderaan deze pagina kiezen voor de nu al 79 onderwerpen. Ben je hier niet mee bekend en wil je graag weten wat deze transmissies voor jou kunnen doen, neem dan contact met me op dan leg ik het je graag uit en kunnen we samen kijken wat het meest passend is voor jouw situatie.
Deze registraties komen met een oefenvideo van 10 dagen, om vertrouwd te raken met het activeren van de transmissie. Daarna stopt de video, maar de transmissie blijft permanent in jou en je kunt er dus altijd gebruik van maken!

Zoals ik al zei: Zelf-heling is nodig. We hebben te allen tijde verantwoordelijkheid om zelf met ons eigen helingsproces bezig te gaan.
De groepssessies en de Tao Healing Sessies en Guan Yin Sessies kunnen jouw proces aanvullend versterken en versnellen, maar alleen de healing ontvangen is niet aan te raden. Zelf-helingsoefeningen helpen je om het ontvangen licht van de healingsessies vast te houden en de transformatie voort te zetten.
Het gebruik van Touch the Button en de Permanente Lichttransmissies helpen je om de kracht van je zelfhelingsoefeningen te vergroten.

De combinatie van zelfhelingsoefeningen en healing ontvangen, geeft het beste resultaat. Dat is de reden dat ik zelf zo veel onderricht en blessings ontvang en ook veel zelfhelingsoefeningen doe, iedere dag. Alleen zo kan ik het beste resultaat aan mezelf geven en het aan ieder van jullie doorgeven.
Ik maak hierbij altijd gebruik van de Tao Light Transmissies en ook geregeld van de Touch the Button video’s.
Daarom deel ik ze ook graag met jullie, omdat ik ook jullie het beste resultaat gun en ik niet wil dat jullie compleet afhankelijk zijn van mij als kanaal.

4) Tao Light Transmission Healing Program
En dan is er nog een laatste meest krachtige optie, waarbij je de hoogste healing blessings van mijn leraar kunt ontvangen in combinatie met een 20 dagen durend programma waarin je actief met je eigen zelfhelingsproces aan de slag gaat. Dit is echt het meest krachtige kan ik je uit eigen ervaring zeggen. Dit is een heel bijzonder programma wat zeer veelzijdig is en de kracht van Tao Healing en Zelfhelingsoefeningen combineert.
Heb je een zeer ernstige aandoening dan is dit aan te bevelen.
Ik raad je aan om hiervoor eerst te kijken naar een gratis informatie en demonstratie webinar op de dinsdagavond om 20.00 uur NLse tijd, om te zien of dit past bij jou. Je kunt je daarvoor hier gratis registeren.

Hieronder volgt de lijst met de verschillende mogelijkheden:

Touch the Button – video’s
Onderstaand de verschillende onderwerpen in alfabetische volgorde. Je kunt op de verschillende onderwerpen klikken voor meer info.


En dan is er nog de mogelijkheid om een Tao Light Transmission te ontvangen, voor ieder ander deel van het fysieke en emotionele lichaam wat niet in de bovenstaande lijst staat en voor relaties maar die komt niet met een 10 dagen video. Is wel heel krachtig en ik kan je leren hoe je dat activeert!

Tao Rainbow Light Ball


Is het Engels lastig voor je of heb je vragen, kun je daarvoor natuurlijk ook bij mij een afspraak maken.

Ik wens ieder van jullie heel veel succes met jullie zelfhelingsoefeningen.
Hoe meer licht we in onszelf kunnen activeren, hoe meer van de sluiers, de blokkades en de herinneringen we kunnen loslaten, hoe meer we authentiek, vrij en krachtig door het leven kunnen gaan.
En daar is het allemaal om te doen 
💗🌟💗🌟💗🌟💗En onthoud daarbij:Ik heb de kracht mijzelf te helen.
Jij hebt de kracht jezelf te helen.
Samen hebben we de kracht de wereld te helen.
~dr. en Master Zhi Gang Sha~.

Liefs,
Barbara


“Op deze pagina worden affiliate links gedeeld. Hiermee kan ik een vergoeding krijgen wanneer je via een link op deze site overgaat tot aanschaf van of gebruik gaat maken van sommige producten of diensten genoemd op deze pagina. Dit kost jou niets extra en is een volledig optionele en naar mijn mening mooie manier om zelf te helen en tegelijkertijd mijn werk en opleiding te steunen. Dit zijn producten of diensten waar ik volledig achter sta en die ik zelf gebruik of gebruikt heb. Ik ben hier zeer kritisch in. Ik accepteer geen verzoeken om een promotieartikel te schrijven. Deze website bevat dan ook nooit advertorials.”