Puur Licht

Persoonlijk Consult

_MG_4454bWebsite

Iedereen kent momenten in het leven dat we wel wat hulp en steun kunnen gebruiken. Dat kan zijn omdat het goed gaat, maar we graag een verandering in het leven willen, of juist verder willen komen dan we nu zijn. Of omdat we een punt in het leven bereikt hebben waarop het allemaal tegen zit  en het licht aan het einde van de tunnel zo ver weg lijkt.
Dan is het fijn om er even niet alleen voor te staan en er een luisterend oor is, of iemand die nieuwe inzichten kan bieden.
Hierbij kan een persoonlijk consult hulp bieden. Met wat persoonlijke ondersteuning kan ook jij weer gaan stralen.


Persoonlijk Consult
:

Soul Healing en onderricht/coaching kunnen gegeven worden in persoon, telefonisch of via videoconferentie/SKYPE. U kunt zelf kiezen waar u zich het meest prettig bij voelt.

Een gesprek van 1 uur
In dit uur is er de mogelijkheid om datgene waar u hulp voor zoekt te bespreken en te zien of u hierbij een reading/doorgeving nodig heeft, of dat u zelf met bepaalde oefeningen aan de slag gaat thuis die tijdens dit uur besproken en aangeleerd kunnen worden of dat u meer baat heeft bij het ontvangen van healings of dat het een combinatie van dit alles zal zijn wat u het beste verder zal helpen op een levenspad en zielenreis.
Het gesprek wordt afgesloten met een healingblessing: € 70,- incl. BTW

 

Een gesprek van 2 uur
Hierbij is er ruimschoots de tijd om op de persoonlijke situatie, de achterliggende kennis en de oefeningen in te gaan. Er kan ook langer samen geoefend worden opdat men vertrouwd raakt met de technieken en de kracht daarvan in een gezamenlijke oefening al kunt ervaren, zodat dit motiveert om thuis verder te gaan.
Het gesprek wordt afgesloten met een healingblessing: € 125,- incl. BTW
Deze persoonlijke consulten kunnen plaatsvinden op de donderdagmiddag/avond in het Love Peace Harmony Centrum in Almere op afspraak.
Op andere dagen alleen in overleg.

Indien u beperkt bent in uw mobiliteit en reizen voor u een probleem is, is het ook heel goed mogelijk om contact te hebben via videoconferentie/SKYPE.
Telefonische en Skype consulten op alle dagen mogelijk in overleg.

Ik hoop u hiermede van dienst te kunnen zijn.

In liefde en licht,

Barbara

 

_MG_4443b